Твърде голямо въображение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Твърде голямо въображение
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 1932 пъти
Здравейте, ше започна с това, че съм момче на около 18 години. Последно време имам един проблем (макар че е не може точно да се каже точно проблем). Наскоро се бях замислил за това, че когато слушате или четете, например някой виц или разговор за коли, за футбол и т. н. излиза ли ви в главата (тоест във въоръжението ви) картина по тема, която слушате или четете, или възприемате значението на думите, но без да визуализирате в главата си това, което се говори.
Знам, че за повето хора това звучи смешно, но имам чувството, че имам доста голямо въображение, и така се откъсвам от реалността (а не искам да става така).

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: 4827e0fe7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Същото става и при мен. И аз имам голямо въображение, но не мисля, че е твърде... просто си е такова, каквото си е :)

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 6b538787d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хубаво е, че имаш въображение. Може да си творческа личност.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 3a0ce20408
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Момче на 18:
Аз май имам много по-голямо въображение от теб, защото направо се пренасям в други реалности, но поне го правя умишлено, май.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: bc5054fcc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Нямаш проблем човече, всички хора сме така! През последните години започнах да чета повече книги и тогава го забелязах, не че преди не го е имало, просто на скоро обърнах внимание. Това е просто въображението ти, при някои хора е по-развито, при други не толкова, зависи от човека. Затова обичам да чета, цялата картина така е представена все едно си там. Усещането е уникално! Моят съвет към теб е да не се вглабяваш чак толкова. Ако искаш може и да го вложиш в нещо полезно. Щом имаш толкова голямо въображение трябва да си доста креативен човек. И аз съм така до известна степен, но мен не ме притеснява, приемам си го за нещо нормално. Например когато имаме някаква интересна домашна в училище разтягам темата и се появяват много готини идеи, неща, които много се харесват на съучениците и учителите ми. Послесния път имахме домашна по английски, трябваше да напишем разказ с фантастични елементи. Така се филмирах по темата че ме беше срам да го чета после, хората бяха написали по пет изречения аз лудата четири страници. Дадох го на една съученичка да го прочете, защото нямаше домашна, а аз не исках да чета моята. След като го прочете всички започнаха да идват при нея и да и казват колко бил хубав разказа. С две думи искам да ти кажа да вложиш въображението си в нещо което ти доставя удоволствие.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: bc5054fcc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Нямаш проблем човече, всички хора сме така! През последните години започнах да чета повече книги и тогава го забелязах, не че преди не го е имало, просто на скоро обърнах внимание. Това е просто въображението ти, при някои хора е по-развито, при други не толкова, зависи от човека. Затова обичам да чета, цялата картина така е представена все едно си там. Усещането е уникално! Моят съвет към теб е да не се вглабяваш чак толкова. Ако искаш може и да го вложиш в нещо полезно. Щом имаш толкова голямо въображение трябва да си доста креативен човек. И аз съм така до известна степен, но мен не ме притеснява, приемам си го за нещо нормално. Например когато имаме някаква интересна домашна в училище разтягам темата и се появяват много готини идеи, неща, които много се харесват на съучениците и учителите ми. Послесния път имахме домашна по английски, трябваше да напишем разказ с фантастични елементи. Така се филмирах по темата че ме беше срам да го чета после, хората бяха написали по пет изречения аз лудата четири страници. Дадох го на една съученичка да го прочете, защото нямаше домашна, а аз не исках да чета моята. След като го прочете всички започнаха да идват при нея и да и казват колко бил хубав разказа. С две думи искам да ти кажа да вложиш въображението си в нещо което ти доставя удоволствие.

 
  ...


...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 25627ab0fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Точно така става, както описваш, при всички хора :)
Съвсем нормално е това.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 35b0064ba9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Въображението е едно от най-хубавите неща. То ни позволява да предвиждаме дадение неща, да разбираме по-добре другите, както и да мечтаем и да се движим напред.
Важното е, да знаеш, къде е границата между въображението и реалността, или по-скоро твоето възприятие за нея.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: fbcc182ac0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Автора: Благодаря за коментарите. Искам, обаче да кажа (макар и леко да звуча, че си противореча ), че не винаги ми излиза образ за това, което слушам и/или чета, а и четох и други форуми за хора, които пък нямат абсолютно никакво въображение ( а това също е доста голям проблем). Просто искам да кажа, че когато чета или водя разговор с някого, искам в повечето време да прием думите, но без да ги визуализирам и само от време на време да ми изкача някой образ (разбира се по темата), а не да става обратното, защото според мен човек, независимо дали е творческа личност или не, трябва да живее в реалността, а не във фантазиите си.

Надявам в бъдеще (и то в близкото бъдеще ) да стане както искам без да се притеснявам или замислям за моя проблем.

А за заглавието на текса го бяха сложили редактори на сайта.
Аз бях сложил за заглавие "ПОМОЩ" в категорията Тинейджърски.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker