Изложих се отвратително... Приемливо ли е това? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Изложих се отвратително... Приемливо ли е това?
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 2554 пъти
Здравейте! Аз съм момче на 26 години. Доста необщителен съм по принцип. От както завърших училище не съм имал приятели, а приятелка никога не бях имал. Но това се промени преди по-малко от месец - Една нова колежка, на 22 години, видя нещо в мен (не знам какво точно) и така... няма да навлизам в подробности. Една вечер, наскоро (преди 2 дена), тя ме заведе на един купон с нейни познати. Почти не бях пил алкохол до този момент, но сега реших да се напия... И го направих... И повърнах върху нея и върху две нейни приятелки. Трябваше да имам предвид факта, че нямам опит с алкохола и ми беше минало през ума, че има някаква опасност нещо такова да се случи, но... Колкото и пиян да бях, ми се прииска да потъна в земята от срам. Извиних се на всички за случилото се. Те, в това число и преките потърпевши, ме увериха, че няма проблем. Но аз не мога да си простя този инцидент, ако може въобще да се нарече така. Може би ако бях със 7-8 години по-млад, случката щеше да е що-годе приемлива но в моя случай... Не знам как можах да се докарам дотук. Не мога да проумея как успях да проявя такава свинщина. Приятелката ми постоянно се опитва да ме успокои заради това, че се чувствам по този начин, но безуспешно. Мисля, че напълно заслужавам да се чувствам така. Сигурно е, че няма да близна алкохол повече. Но единственият ми въпрос към вас е приемливо ли е това, което успях да сътворя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: 9ff72a92c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо имай по-голямо самочувствие. Със сигурност имаш хубави качества. После, не пий повече алкохол когато си с нея. Ако искаш да се напиеш, го прави в къщи или с приятели. На нея й поднеси цветя с извинение. Щом тя ти е простила, значи е Ок. Не рови повече в случката, прости си. И не го прави повече.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 570eb443de
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Еми, изложил си се, спор няма. Но, пък виж, приятелката ти е разбрана и не се сърди или нещо подобно. Това може само да те радва. Щом всичко си е по старому между вас, нямаш причина да се притесняваш. За първи път се напиваш, не е нормално, но не е и нещо неочаквано. Просто за напред недей да пиеш по много, и всичко ще бъде наред.

Depravity

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 48ed30fc12
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не го мисли, вече е станало, всеки има някакви моменти, които иска да забрави.. Ако още иска да се виждате значи все пак те харесва...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 8a30c33b42
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се притеснявай, случва се. Извинил си се, казали са ти, че няма проблем и щом момичето продължава да общува с теб, значи наистина е така. Не го прави на въпрос пред нея и компанията и повече. Животът продължава, всеки има пиянски изцепки, какво значи "приемливо ли е". Не се коси за глупости.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 054671660e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Няма страшно! Е, едва ли ще те кани вече на купони ама...

 
  ...


...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 6c458ec763
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Човек, спри да се съдиш. Напил си се, направил си свинщина - случва се. За урок да ти е и да си знаеш мярката. Всеки прави грешки, дай да се застреляме. Разбрал си грешката си, извинил си се, няма какво повече да направиш. Недей да се извиняваш повече то един път - показва ниско самочувствие и това по-скоро може да издразни околните. Аз лично, след като приема нечие извинение, предпочитам да не чоплим темата, не ми е приятно да ми се извиняват през половин час. Радвай се на връзката с момичето, останете си приятели с другите мацки, след време ще се смеете на това.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 73f06773c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Зависи от хората - за някои това е приемливо ежедневие, за други, като теб, не е. Аз те подкрепям в намерението да не пиеш повече. Повечето лоши неща стават под влиянието на алкохол. Бягай от хора, които имат нужда да загубят съзнанието си, за да се чувстват добре.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 0c93d4dea4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторе.... станалото станало.... не го мисли повече, а и дори не го споменавай пред нея, защото накрая ще й писне и ще си каже "тоя пък нямка никакво самочувствие" и ще си бие кампика.... просто забрави за случката и е споменавай повече!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: a5f2cf4ed8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Авторе знам как се чувстваш, и аз съм се излагал и съм се срамувал като теб, а не трябва, всяка подобна случка не трябва да те държи в депресия повече от 1 ден, а и още повече след като момичетата са ти простили... Излагацийте се случват на всеки, просто си вземи поука и гледай напред

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker