И силните падат духом и си пожелават да умрат.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

И силните падат духом и си пожелават да умрат..
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 1521 пъти
Няма да започна със Добър вечер, тъй като за мен не е добра.
Знам, че тук няма да открия решение на всичко, което е в главата ми, но имам нужда да пиша.
На почти 25 съм. Не съм виждала баща си от 5 годишна. Никога не съм имала семейство. Отгледана съм от майка ми и баба ми, която ме напусна 2006-та. Нямам много приятели, а тези, които имам са в други градове и държави. Имах две връзки, и двете по три години, които прекратих отдавна. Сама се чувствам добре. По силна, щастлива, спокойна.. самодостатъчна съм си. Не мечтая за семейство, защото не ми е познато. Не мечтая за. деца, защото искам други неща от живота. Устроих се да живея така, както ми харесва. Дори си взех и куче. Имах идеалната. работа в една от най добрите компании в светя, живеех там, където исках да бъда. Чувствах се добре. Обаче преди половин година живота ми се преобърна. Стана кошмар.
Накратко: влюбих се в момче, година по малък от мен. ( а си падах все по мъже. Знаете.. онези стабилните, с бради, умни, смели, борбени) зарязах работата си, образованието си, освободих квартирата си, оставих кучето на родителите му и заминах при него в чужбина. Рискувах. Такива сме ние жените, когато се влюбим. Глупави!!! Та.. отидох и се наложи аз. да го издържам, защото остана без работа, плащах квартирата, за да не останем на улицата. Мислех си, периода е такъв - ще минем и през това. Но започнах да виждам, че той не е човека за когото. се представя. Започнаха скандали, беше ужасно... чувствах се ужасно. Забременях, а никога преди това не съм. Разбрах късно, че съм бременна и не можах да го махна. Идваше ми цикъла..
Сега нося невинно човече в себе си от човек, когото не понасям, който не искам дори да ме докосва. Сама съм в България като куче, без пари, без работа, без нищо, което да ме накара да се усмихна.
Чувствам се слаба, безсилна, ненужна, нещастна...
Живота ми се обърна наопаки и аз нямам какво да направя.
От силна, борбена и самодостатъчна жена.. аз станах едното нищо. Понякога мисля да сложа край на живота си, а никога не съм разбирала преди това тези, които го правят.
Нямам решение за нищо, дори пари за прегледи. Нямам работа и никой не иска да ме вземе бременна. Човека до мен може а се каже, че го няма.
Понякога се чуваме по телефона и е някакъв ужас.
Не мога да спя, да се храня, постоянно плача..
Единственият човек, който ме разбираше отдавна почина.
Съдбите на хората са нещо страшно.
Исках да ви го споделя...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: 79bc7ad2c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ужас, историята ти много ме натъжи. Сигурна ли си, че няма никакъв начин да го махнеш това бебе? В кой месец си?
Знам, че може да е нелегално и сигурно ще ти искат пари под масата, но... не знам и аз какво да ти кажа.
Пробвай да потърсиш баща си. Преглътни гордостта си. Може да ви е оставил като дете, но пробвай, той е единствения човек който имаш в момента и не вярвам да откаже помощ на дъщеря си в такъв момент.
Вземи си обратно и кучето, което си зарязала.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 1a43684bb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Просто от любопитство - защо си му пускала, след като не го понасяш? Само не ми казвай, че докато си му пускала, си го понасяла и в следващия момент, като си забременяла, изведнъж за миг си осъзнала, че не го понасяш.

Нито те критикувам, нито нищо - просто от любопитство ми е интересно как стават тия коренни промени за месец-два-три.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 0d003ab63d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Хм. Ако и да се чувстваш ужасно, ти явно си човек, който умее да плува в бурни води. Направила си избор, установила си, че е грешен, върнала си се обратно и си решила да поправиш грешката. малко хора имат силата да проявят такава решителност, при това в момент, когато носят нов живот. Така че явно си на прав път, а детенцето ще дойде и ще ти е компания и мотив за още развитие.
В България има глад за специалисти и ако си имала добра работа, ще си намериш пак. Няколко месеца ти трябват, за да вземеш майчинство и после да си родиш детенцето. Малко по малко, нещата ще се подредят. Навярно имаш приятели и добри понати в България, хората са обикновено добронамерени и обичат да помагат, когато човек е в беда, така че сигурно ще намериш опора.
Ако се закучат съвсем нещата, пиши тук във форума, може пък и ние да успеем да ударим по едно рамо.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: bdf3b8c7af
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Спри сериалите и излез малко на чист въздух....

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: d0bff2add8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Явно си квалифицирана, обърни се към работодатели, агенции и търси работа он лайн от вкъщи. Събери си акъла и роди здраво дете, после помни работа и ако имаш добър доход, детегледачка няма да ти е проблем. Господ ти дава бебе, а аз се моля за такова всеки ден.

 
  ...


...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 6b02f68719
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Да, не е трябвало да оставяш всичко заради него. И какво значи това-никога на съм имала семейство? !!! А майка ти, а баба ти? Те са били твоето семейство. И още са. Ако майка ти е жива, отиди при нея, помоли я да ти помага... Вече разбираш колко й е било тежко да те отгледа сама, без мъж до себе си. Тя е успяла и ти ще успееш. Нямаш ли някакви спестявания? В краен случай се обади на родителите на това момче, от което си забременяла. Нека те ти помогнат в този момент, все пак носиш тяхното внуче. Не стой горда и самодостатъчна, ами търси подкрепа. Поне докато малкото човече не поотрасне и ти отново да можеш да работиш.
А иначе не прави чак такива жертви -да си зарязваш работа и пр. Заради мъж. Риск печели, но и риск губи. Понякога е добре човек да е по-предпазлив. Успех и ще се справиш!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: e5a181dea9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Май си (била) голямата надувка! Самодостатъчна си била... ето сега една тривиална ситуация, случваща се ежегодно на милиони млади хора по света ти показва, че без останалите хора си просто нищо! Ти и преди си била нищо, но не си го осъзнавала... Просто през парите не си имала директна връзка с тези, които произвеждат хляба, който ядеш, тези, които строят сградите в които живееш и работиш, и така си се самозаблуждавала, че си си самодостатъчна...
Големите компании, които вече са построили комунизма на фирмено ниво, оставят погрешното впечатление у служителите си, че и те са голямата работа и са построили комунизма. Да ама не - една стъпка встрани и разбираш, че си само едно скромно болтче от великата машина... Най-голямата работа са хората, които дори и да живеят по-скромни, и да консумират по-малко, сами се оправят в живота - регистрират си фирми, предприемат инициативи...

ЧОВЕК БЕЗ ДРУГИТЕ Е НИЩО!!! Знаеш приказката за Маугли, предполагам? И тя е доста поукрасена...
Колкото по-бързо го разбереш това, толкова по-добре за тебе, толкова по-малко ще страдаш и толкова по-полезна ще си за себе си, за другите и за детенцето.

Ще родиш, разбира се - на България деца ѝ трябват, а не оправдания. Че от "другите неща, които искам в живота" се стигна дотам, та цигани и нелегални имигранти от занзибарски държави да ни "оправят" демографията...

Добре дошла в истинския живот! Така е между смъртните. Ако човек живее с други убеждения или е извадил голям късмет (който не се знае колко ще трае), или живее в заблуждения.

Е, видя вече, че не си много голямата работа, ама чак пък нищо да си... недей така! Вземи се стегни малко. Започни скромно, но от начало. Добри хора да ти подадат ръка винаги ще се намерят. Тогава и ще можеш да ги оцениш. И аз бих го направил, но не те знам къде си. Работа бол - покривки би могла да сгъваш или на компютър да работиш. Не всяка добре платена работа е свързана с невъзможни физически усилия и опасност за плода.

Роднините ти ще те разберат (рано или късно), а и сега не е време да те разбират, а да ти помагат. Техен роднински дълг е. Напомни им го, ако трябва.
И следващия път умната с глупостите!

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 75f74a7243
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   По скоро егоистична жена която не показва разбиране към другите, а само себе си.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: afbfe37dc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не смятах да коментирам темата и няма да го правя.
Само констатирам забележка към някои от коментиращите.
Това е сайт за споделяне и подкрепа, ако не можете да подкрепите автора на темата, по добре нищо не пишете! Не наранявайте допълнително хората. Всеки си знае недостатъците, не е нужно да ги натяквате!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker