Самота или друго нещо... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Самота или друго нещо...
преди: 13 години, 3 месеца, прочетена 2469 пъти
Здравейте,

Днес е денят на дипломирането ми. Завърших висше, но не се чувствам по - различен. Дипломата ми е красива и впечатляваща, но не ме изпълва някак...

Сега, докато моите колеги може би се веселят някъде и се радват на успеха си, аз седя вкъщи и се моля някой да ми обърне внимание.

Днес е денят на дипломирането ми, но той не е по - различен от всички други. Често минавам през центъра на малкия ни град, замислям се и осъзнавам, че няма на кого да се обадя дори за по едно питие.

Пиша по скайп на стари познайници, но все по - рядко отговарят.... вероятно съм досаден...

Приятелите ми са далеч, нямам гадже, въобще чувствам се много самотен.

Може някой да ми препоръча "излизай повече", но да седя на празна маса в кафенето не ме кара да се чувствам по-празлично.

Не очаквам отговори които да ми решат проблема, просто исках да споделя с някого......

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 3 месеца
hash: 6fce45e7dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Някой хора с си по особени и по затворени. Като бях по-малка играех с деца по-малки от мен, но с годините исках да съм с връстници да ходя по кафета и да се забавлявам, а не да стоя пред блока да готвя манджички и да се катеря по дърветата, като някоя катерица. Един ден се спреатилих с 3 момичета от моя клас, започнахме да излизаме насам на там, но не знаех как да оставя приятелката си от блока. После започнах да водя полов живот и се чувствах по-голяма. Тогава реших да оставя хлапето от блока и да се правя на какичка. Когато тя позвани на вратата да ме извика да си играем аз излезнах от вкъщи и когато тя каза айде да правим това и онова, аз казах:Вече съм голяма за такива неща, вече имам приятел с който правим секс, ти вече не ме устройваш. Нищо че момичето беше 3-4 години по-малка от мен, аз тогава се забавлявах, но дойде един момент в който заради моите нови приятелки аз пораснах и исках да съм като тях, а не някакво бебе което още си играе с децата от блока. Т пак звънеше да излизаме аз отказвах, така изведнъж тя остана сама а на мен не ми пукаше, защото бях сред своите. Гледах я с месеци как стои сама пред блока или как си играе с деца доста по малки от нея. С времето забравих, че това момиче е било нещо за мен, тя също забрави за мен. Когато поотрасна започна и тя да излиза с нейни връстници и всичко се оправи. Мисълта ми е че хората с годините се променят, показвам ти как един сдухан и срамежлив човек, се превръща в нещо друго. Дали под чуджо влияние или по собствено желание е друг въпрос. Но ако се затваряш в себе си и не искаш да общуваш с никой, ще си на дъното, сам без нищо любимо. Оправяй се докато е време :)

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: a698d43249
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще почнеш работа и ще имаш среда и познанства.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: d2f2b41e7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Първо - поздравление за дипломирането ти.
Сега трябва да започнеш да търсиш работа - ориентирай се към по-големи и модерни фирми. Там ще попаднеш в нова среда, с нови хора - един вид ще имаш чисто бяло платно на което да сътвориш нови познанства, приятелства и връзки.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 7de4688197
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Поздравления за дипломирането !

Аз съм горе долу в твоето положение, само че ми остават още 2 години да се дипломирам. Напоследък рядко излизам с приятелите си по кафета и дискотеки, повече си стоя вкъщи, не работя и ми се налага да живея доста скромно.
На всеки човек му трябва доза увереност и самочувствие, за да излезе от черупката си. Ще ти кажа аз как се справям с проблема си и от сдухания и скучен човек, след 2 дни се превръщам в това, което наистина съм - забавен и общителен човек.
Накратко - запиши се на някакъв курс - дали за танци, спорт, език, каквото се сетиш. Важното е да има контакти с хора. Първите няколко дни ще ти е трудно сред непознати, но след това всичко си идва на мястото. И отиди с една единствена цел - да общуваш. Нека ти е през оная работа кой какво ще си помисли за теб.
След това излез с някой с когото сте си паснали от въпросния курс дали на кафе, бар, дискотека, разходка, по магазини, екскурзия ... с една дума изкарайте си един забавен и незабравим ден, който да ти помогне да се усмихнеш и да ти заблестят очичките от кеф.
След всичко това вече ще си придобил увереност и самочувствие, за да заговориш, който и когато си поискаш, без да ти пука дали ще те отсвири. Говори с колкото се може повече хора - продавачки в магазини и супермаркети, сервитьорки, лелката от градската тоалетна ... колкото повече хора заговаряш, толкова по уверен и общителен ще ставаш.
Естествено не трябва да пренебрегваш спорта, подстрижи се, купи си нови дрехи, купи си книги за езикът на тялото и как да общуваш с хората. Чети и упражнявай наученото.
Ще ти кажа и нещо, което сигурно си разбрал досега - не се ли обличаш в приличен вид, голям процент от хората те отсвирват още преди да си ги заговорил. Правил съм си експерименти с това много пъти. Освен всички други важни качества, които трябва да развива един мъж, това трябва да се превърне в един от приоритетите му - да се облича стилно.

Виждал съм как пред очите ми хора, които не са обелвали и дума през годините, израстват изключително много с подходящата стойка, глас, дрехи, малко козметични процедурки и обноски.
Успех !

Момче, 22

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker