Не сме ли големи вече да зарязваме приятелките си заради момчета? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Не сме ли големи вече да зарязваме приятелките си заради момчета?
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 3080 пъти
Малко ми е объркано и не знам как да започна.
Момиче съм на двадесет и няколко години. Имам си най-добра приятелка, която обожавам. Приятелки сме от близо 7 год. Никога не сме се карали за нещо сериозно (да чукна на глава). Най-много да се сдърпаме, че пак закъснява (винаги го прави) Разбираме се чудесно. И двете можем да мислим на глас заедно. Мъже никога не сме деляли! Аз, гледам на партньора и, като на приятелят на приятелката ми, дори и да е най-прекрасният мъж на света, аз не мога да го възприема, като такъв, защото той е неин, както и тя към моите приятели. Всичко между нас е прекрасно. Всъщност искам да споделя нещо друго. Пак е свързано с приятелството. Още в училище имаше едно момиче, което всички тъпчеха. Държаха се с нея ужасно. Колкото и грубо да звучи, но тя го предизвикваше. Беше момиче без грам собствено мнение и това изнервяше всички. Не знам как, но без да искаме станахме приятелки. Излизахме си трите. Говорили сме безброй пъти с нея, опитвали сме се да и вдъхнем самоувереност. Излизахме с нея около 3 год. През последната 1 год, тя се влюби в едно момче, което я унижаваше при всеки удобен случай. Говорихме 1000 пъти с нея, че не трябва да позволява това, че тя е жена и преди всичко трябва да има достойнство. Накрая се стигна до там, че аз и моята най-добра приятелка не искахме да излизаме с нашата приятелка и компанията на онова момче, което тя харесва. Казахме и. Тя дори и не се опита да ни задържи. Даже напротив. Успокои се, защото вече беше свободна, нямаше кой да и мрънка. Много ме е яд и може би жал за нея, защото тя наистина го харесва много, но той се държи ужасно с нея. Нарича я с грозни имена. Обсъжда пред всички интимните им преживявания. Нарича я дърво в леглото, а тя само си мълчи и се усмихва. Аз няма как да си стоя спокойно и да го слушам. Опитвала съм се да я защитя, но тя се нахвърля срещу мен и ми казва, че той се бъзика. По този начин тя излага мене! Оффф не знам... !
Вече близо месец не се чуваме, нито виждаме. Много ми е кофти, защото я имахме за приятелка. А тя избра него пред нас, а той дори не и е гадже, дори не я харесва...
Не сме ли вече големи, да заебаваме приятелките си, заради момчета. Аз това го правих в 7-ми клас. Сега няма мъж, който да ме раздели от моята НАЙ-ДОБРА ПРИЯТЕЛКА. Не съм ли права? !?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: 68bfef5342
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Просто явно вие не й давате това, което тя иска. Като жена не си ли забелязала, че обичате мъжете да се държат грубо с вас? Не ми казвай, че този който ти "лиже" гъза ( с извинение ) постоянно го възприемаш като нещо повече от "приятелка", с която да си споделяш ежедневието?


" Някой е спрял да те мами, а не да те обича. Защо тогава страдаш, сякаш любовта му си загубил? "

Помисли върху това!
Успех!
Момче, 22

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 4aab057590
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Приятелката ти е с ниско самочувствие и заради една любов-едностранна е съгласна и да я унижават и да няма приятелки, които да виждат това унижение. Хванала се е като удавник за сламка за първия, който я е пожелал. Оставете я да се научи сама как се живее. Опитът е по-силен урок от думите.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: a2d12813a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Номер 1, всичко си има граница! Това, което тя търпи е повече от прекалено. Нито момчето, което тя харесва, нито неговите приятели я уважават. Даже напротив! Държат се ужасно с нея, подиграват я и унижават. А тя с мълчанието си ги предизвиква още повече. Не мога да повярвам, че някой може да търпи всичко това, само и само за трохичка внимание. Даже не може да се нарече внимание. Той прави секс с нея само и единствено, когато е много пиян.
Аз, като нейна приятелка се чувствах виновна, защото може би не намирах подходящите думи с които да и обясня каква изглежда тя в моите и в неговите очи.
Аз за себе си разбрах, че тя не ми е и никога не ми е била истинска приятелка. Но истината е, че макар и да няма нищо общо с нас, защото ние (аз и моята най-добра приятелка) сме забавни, весели, контактни, интелигентни момичета (колкото и НЕскромно да звучи) и въпреки това я приехме в нашата компания. Никога не сме я игнорирали. Помагали сме и...
Може би ми липсва? !? Също така много ме е яд, яд ме е, че от както сме скарани, нито веднъж не се опита да се сдобрим. Яд ме е, че толкова бързо ни отписа от живота си. Яд ме, че бях почнала да и се доверявам. Яд ме е, че свикнах с нея! Яд ме е... и ми е страшно кофти...
Не мога да я изтрия от живота си, та тя ми беше приятелка! А за мен приятелството означава УЖАСНО МНОГО! Влагам много емоции, опитвам да съм добра приятелка...
Да се опитам ли отново да се сближим с нея? !? Макар да съм на мнение, че тя е тази, която ни обиди наистина много. Едно искрено ИЗВИНЯВАЙ, ще е достатъчно, за да и простим, но...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 60631eb6dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   " ... ... Сега няма мъж, който да ме раздели от моята НАЙ-ДОБРА ПРИЯТЕЛКА. Не съм ли права? !? "
Авторке, живота предлага всякакви изненади. И сякаш му е най-забаво на негово Величесто Живота, да те предизвика точно за онези неща, за които си казвала" аз не, никога, невъзможно" .
А относно приятелката ти - няма как да я вразумиш насила. Опитай отново да поговориш с нея, спокойно и не наставнически. Предложи й някакво различно преживяване от ходене по кафета, барове и МОЛ-ве.
Ако все пак, тя продължи с мазохистичните си уклони, я остави месец-два да поразмисли... Всеки сам си носи кръста... ... ...

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 760bb7a99a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Съгласна съм с номер 2. А ти за каква се мислиш, че да решаваш с кого ще излиза тя? Като нейна приятелка се прекрачила границата. Зарежи я-еми тя ще си намери нови приятелки, които няма да и казват какво да прави. Като й писне и й порастне самочувствието ще го остави и ще си намери някой свестен. И аз не обичам хора без мнение, но ТИ нямаш право да й поставяш ултиматуми-или ние, или той... ..

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 132cb94550
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   казвам ти, че след време ще я боли много. Ще осъзнае САМА какво се е случило, как и защо това момче се е държало така с нея. Но да наистина нямаш право да я караш да избира. Любовта (каквато и да е тя) може да надвие приятелството. Не се бъркай в живота на другите и колкото по-бързо осъзнаеш, че приятели няма ( или хайде, не се намират толкова лесно, не си мисли, че 1-3г. са много, за истинското приятелство), толкова по-добре за теб. Тя ще се опари сама и ако е умна ще се върне при вас. А вие като нейни "приятелки" бихте могли да я приемете обратно без думите "казах ти". Успех :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker