Болки в областта на сърцето - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121008)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9585)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18477)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Болки в областта на сърцето
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 1062 пъти
Не намерих място, където може да споделя такава вид тема и да ми отговорят възможно най бързо, та се сетих за този сайт.
Имам болка в областта на сърцето, случва се през време ( по време на училище, след събуждане от сън и т. н. ). На 17 години съм, тренирам само във фитнеса, който е в моето училище. Гледах в интернет, има подобни теми, но хем не намерих решения за тях, хем има и различия. Когато излязат '' болките '' ми е трудно да дишам и издишам, когато помръдна също се усещат силни болки, тоест ИЗОБЩО не мърдам и едвам дишам в рамките на няколко минути, после се оправя проблема и си продължавам ежедневието. ( естествено докато не се появи отново )
Оставям това тук и дано някой има решение, за първи път публикувам нещо в този сайт и не знам процедурите. Мерси предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: 54b62aaaf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами като цяло е добре да отидеш на лекар да ти пусне едни изследвания. Макар че, като бях на твоята възраст и аз имах доста силни болки в сърцето понякога (веднъж на 2-3 месеца примерно), и точно като тебе не можех да мръдна от болка, а след няколко минути всичко е нормално. Бях чела тогава, че това е от растежа и се среща при тийнейджъри. Сега не знам дали твоят случай е такъв, но в момента съм на 24 и от години не съм имала този проблем, та може при мен да е било така.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 2cb1111b2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Имам същия проблем от години. Нарича се невралгия. Преди 5-6 години когато ми се появиха за първи път тези болки, продължаваха минути както при теб. Години по-късно, като ми се появят болките - вече НЕ отшумяват за минути, а за часове и дни. Много е неприятно. Последния път си мислих, че ще умра, понеже силната, стрелкаща болка ми блокира дишането и изпаднах в паника, че умирам. Помислих си, че нещо не е наред със сърцето и се зарекох, че ще отида на лекар при първа възможност. Мина ми едва след часове и то като застанах в изправено положение. От тогава нататък винаги усещам тази болка, когато стоя неправилно, наведена съм напред или спя на лявата си страна.

Та, реших да отида на преглед при невролог и той ми обясни, че това е невралгия и проблема идва от гръбначния стълб, а не от сърдечната област. Изписа ми магнезий още някакви хапчета и едно спрейче с което да си мажа плешките. Препоръча ми да ходя на масажи за гръбначния стълб.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 437f23f0b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Подобно на 2 и аз имам болки от неправилен стоеж или прекалено натоварване (като карам много колело). Най-вероятно е невралгия, но все пак иди на лекар.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: f3cbb72afb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Виж и дали покрай тоя фитнес не прекаляваш с мазните храни. Не се претоварвай, тренирай леко/умерено за кеф и не насила. Ако чувстваш че не си в настроение за трениране, вероятно тялото си иска почивка. Подбирай внимателно упражнеията, защото, особено с тежести, вероятността от травми при несвойствени движения е голяма. Няма смисъл да тренираш, за да си повредиш двигателно-опорната система или друго.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker