Магии - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Магии
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 4023 пъти
Сигурно почти няма човек, попитал ясновидец или както тук го наричате маг, "Имам ли магия? ", да е получил отрицателен отговор.
Дотук да кажем съм ОК.
Обаче какво ще кажете за поръчителя на магията? Кога и как му се връща? В следващия живот ли? Хах! Злобата и омразата му са по-силни от страха от това, което ще го застигне впоследствие, така ли?
А за "черния" маг, който печели от дребните душици и вреди на хората? Той как се "пречиства", за да не си навлече негативни последици?
С други думи, ако им се връщаха злините на тези злонамерените, отдавна да са се изпоразболели, фалирали, полудели, умрели и пр.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: 844a7016bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо, магии няма. Ти ако вярваш в тях, ще ти се случват гадни неща по метода на плацебото, а който поръчва магии и мисли гадно за хората, сам си вреди и се трови с жлъч. Хората усещат, че някой е злонамерен и го изключват от социалния живот - няма такъв човек хубава работа, семейството му се разпада и така нататък. Не се замимавай с глупости.
Аз живея в помашки район и нашите помаци много вярват в такива глупости, всичките ми приятелки са плахи като мушици като някой им каже нещо за магия. Сестра ми и майка ми са същите глупачки, дадоха сума ти пари по магове, Деси-меси, измамници. Аз си купих етаж от къща от ЧСИ и бившите собственици със заплахи за магии бяха се оттървали от всякаква конкуренция - искаха сами да си купят на безценица апартамента, мен ме заплашваха с магии, лъгаха, че някой се бил самоубил в жилището и какви ли не тъпотии. Купих жилището, разбира се, но стратегията е доста добра да плашиш с магии. Доста ходжи у нас така си изкарват сума ти парици. Жените викат непрекъснато я ходжа, я поп - я двамата един след друг за сигурно да им баят, да баят на децата им, на жилищата им и нашият ходжа се пропи и надебеля от почерпки, а и не на една женичка баят и по по-приятен начин. Особено ходжата е известен коцкар, прави всякакви магии, да знаеш.
Пълни глупаци сте, да знаете.
Аз викам поп да ми освети жилището, защото попът ми е чичо и да се видим на почерпка, той обича почерпките, но ми напомняш да му кажа другия път за магиите да се посмеем заедно.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: b5411a12bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако имаше "черни магове" и те можеха да вредят на случайни хора, и то от чисто материално подбуди, не мислиш ли, че ние като общество...
Чкай, какви ги говоря - става въпрос за банда суеверни диваци, които живеят по селата и крайните панелки на малките градчета... Аде чао.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: c7c7860fef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Връща им се, разбира се, на тях, но най-вече на близките им. Не спират, защото злото ги владее и заслепява. Но ти не ходи при такива хора, дори само да питаш, да не говориме да ти развалят магии. Явно си се сблъскал/а с този проблем, за съжаление е масов. Хубавото е, че има спасение и то е в църквата. Преди 2000 години Исус Христос е победил дявола и оттогава можем да търсим неговата защита. Ако си ходил/а при врачки или сам/а си правила разни ритуали (дори за защита само), знай, че това е голям грях, с който отварях врата на злото. Говори със свещенник да се изповядаш и причастиш. Не дръж в дома си никакви укултни вещи, книги (астрология, рейки, Дънов).Провери хубаво навсякъде за странни предмети у вас и ако намериш ги изхвърли. Ето тук можеш да прочетеш повече за същността на тези явления. Ако усетиш негативна енергия, помоли се на Бог за помощ в името на Исус Христос.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 7e9311b055
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Цялата реалност е едно. Един цялостен ум, който сънува Вселената. Нашият собствен ум е малко фрактално копие на цялостния ум. Аз имам толкова власт в този ум, колкото и ти, колкото и всеки друг. Защото всички ние сме част от този единен безкраен ум. Ние имаме божествена власт, защото реално ние сме Бог със самоналожена амнезия. Какво следва от това? Да, магии има (защото съзнанието е извън време-пространството), но единствено само ако вярваш в тях. Нашият ум е толкова силен колкото и умът на мага. Единствената разлика е, че, ако вярваме в магии, нашият ум е приел ролята на "жертва", а умът на мага - ролята на "маг".

Какво може да направи човек, за да не действат магиите? Ами спира да е се идентифицира с ролята на жертвата и магиите не действат. Просто няма как. Човек, който е проактивен, следва своя интерес и вярва в правдата и вътрешно е чист НЯМА как да му се повлияе чрез магия.

По въпроса дали има карма и тн. Аз мисля, че там също е въпрос на вяра. Ако някой напълно безскрупулен маг или поръчител прави магии и не вярва, че "всичко се връща", то няма как да се върне. Всичко е въпрос на вътрешна нагласа, вяра, на състояние на ума. По-концентрираният индивидуален ум винаги бие по-хаотичния индивидуален ум. Но хаотичният ум може да стане подреден, да си намали ентропията.

Кармата и греха са измислени от религиите, за да се организират хората в социални общества и да не си правят мръсно, т.е. да няма егоисти. Ние реално се раждаме чисти като сълза, но религиите ни насаждат определени модели на поведение. ОБАЧЕ тези неща са нужни, за да не живеем като животни, разбираш ли... В религията няма нищо реално, но ако я нямаше, щяхме още да сме по пещерите и да водим войни през 2 дни.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 983fad939b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Тия, дето правят магии, са измамници, а тия, дето ги поръчват, са примитивни създания. Така наречените магии действат на принципа на внушението. Поръчителите вярват и изпитват удовлетворение, а жертвите ги "хваща магия" само, ако повярват. По-принцип живота на човек е низ от лоши, нормални и приятни моменти и винаги може някое от лошите (или добрите) неща да се изтълкува като резултат от магия. Няма ли вяра - няма магия.

 
  ...


...
преди: 7 години, 1 месец
hash: b5411a12bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   4 И аз на 16 се бях заиграл с ЛСДта, но ти препоръчвам, да спреш, докато имаш време.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 6df63923d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Само некомпетентни хора коментрат тук... Отидете в Африка - напр. Хаити, за да видите какво има и какво няма...

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 385c59dc6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ами ще ти кажа какво ми се случи на мен и съм убедена, че се връща. Имахме едни познати дето бяха кофти хора. Даже ги бяхме приютили известно време, защото нямаха къде да живеят. Само че мъжа започна да обвинява баща ми за някакви неща, дето реално друг човек беше отговорен, а баща ми ги бил запознал. Както и да е - имаха си проблеми. Една сутрин с майка ми излизахме и пред вратата имаше магия- кокоши крак и банкнота вързана с червен конец към крака. Убедена съм, че въпросния мъж я е подхвърлил, защото предишния ден тръгвах за училище и беше много рано сутринта 7 часа и го срещнах във входа като носеше нещо увито във вестник. Като ме видя каза, че отивал при баща ми. Но кой отива толкова рано първо и второ като се прибрах и питах наште дали е идвал, те казаха че не е. Сигурно защото ме видя и не е подметнал магията. Но на следващия ден магията беше пред вратата. Ние с майка ми я изхвърлихме, тогава не знаех, че трябва да се изхвърли в течаща вода. Това си беше магия за нямане на пари с тази банкнота според мен. И действително дълъг период от време бяхме много зле финансово. А доколкото знам майката на този човек, която е много злобна се занимава с магии. С майка ми ходихме на една врачка да я разваля и излезе буквата В като човек замесен в това. Името на жена му започва с тази буква. Не знам до колко я е развалила, но нямаше особено подобрение. След няколко години отидохме при друга врачка. Е нещата се пооправиха, а какво се случи с тези хора поне от това което знам - жена му започна да има някакви сериозни здравословни проблеми, един ден се разхождах по центъра и я видях- ходеше и ревеше, а сестрата на въпросния мъж се метна от балкона и се самоуби. Не знам какво е станало с тях, защото не искам да ги виждам и чувам, но изглежда връщането ги е ударило. Така че внимавайте какво правите и не се занимавайте с магии. Тези дето мислят, че не се връща да не бъдат толкова спокойни.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 7e9311b055
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   7, да не си ходил в Хаити? Аз не съм ходил там, но доста съм изчел за феномените във вуду - магии, обсебвания, левитация, телепортация и тн. Ако си ходил - наблюдавал ли си нещо интересно наживо?

до 6: Аз ЛСД никога не съм вземал (всъщност никакви психеделици не съм употребявал). :) Това, което споделих, е просто философията на идеализма, херметицизма, йогачара, адвайта веданта и други недуалистични философии. Аз съм го преживяал, затова знам, че е така :) Иначе съм си земен човек.

до 8: Тая история ми напомня на Алена.. В една от книгите си беше написала как в даскало някаква съученичка й се била подигравала, и после умряла. Според Алена това било "висше кармично правосъдие". Чакай малко бе... момичето се подигравало на някого, което съгласен съм, че не е хубаво, но чак да умре? Това ли е правосъдието? Не е никакво правосъдие това. Същата ситуация при тебе - мъжът и майка му правили магии, а накрая сестра му се самоубива. Това справедливо ли е? Не мисля. Нищо общо няма със справедливост това. Просто майката в това семейство, щом се занимава с магии, явно е доста властен човек и е отнела правото на идентичност на децата си, особено на дъщеря си. Т. е. провалила е животите на децата си заради ламтенето си за власт.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 14dcf5bfcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ами негативизма винаги се връща по мои наблюдения. Просто в различните случаи, след различно време - може след месеци, често след години. По пътя на логиката значи, че и на тези, които правят черни магии им се връща по някакъв начин, защото все пак става дума за негативизъм.
И дори мисля, че те са наясно с това, защото всичко в живота се заплаща, всички неща си имат някаква цена, която трябва да се плати - и лошите и хубавите. Но може би самите им емоции толкова много са изпълнени вече с негативизъм, че не им пука, че ще трябва да си платят по някакъв начин в бъдеще, за гадните неща, които правят на други хора. Както казаха по - горе, всеки човек се ражда чист, в смисъл без негативизъм в емоциите си. И с времето всички почваме да трупаме по различни причини, кои повече, кои по - малко. Абе много мога да пиша за това. Много се кефя на някакви такива философски неща, даже и книга някой ден може да напиша, като стана на 70 примерно ;-)
(Просто сега нямам търпението да пиша толкова много, ама ако има вече опция/безплатен софтуер някакъв/ да говоря и компа да ме слуша и пише.. кажете, може по - рано да се задействам ;-)
Иначе като цяло и моя съвет е да сте позитивни и да вярвате в личната си енергия. Или както се казва: Абе я не се връзвай :)

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 385c59dc6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До 10 от 8. Пак се връща на самият човек чрез най-близките му, в доста случаи децата му. А кажи ми аз какво общо имах с този мъж и проблемите с баща ми. Ами нищо. Ама съм от това семейство и аз също го отнасям. Дори отиде едно мое наследство, което беше за мен. Така че го отнасят и най-близките. А доколко и как е справедливо не знам, трябва да питаш маговете дето могат да правят по-добре връзката между нещата, енергиите и причинно- следствените връзки. Аз казах само фактите, които знам около тези хора, след като развалихме магията. Може вече и мъжа да е умрял, ако смяташ че на него трябва да му се върне. Но мен не ме интересува защото тези хора не искам да ги знам и не ме интересува какво се е случило с тях.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 8dc69e9077
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Хайде сега, Хари Потър и копания, да се връщат по стаите на районната лудница, че много взехте да шавате :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: a8bfdf430a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Искам да попитам според Вас може ли да се направи магия за смърт с карти, защото пред нашата къща имаше няколко разпиляни карти и баба ми след това се разболя и почина?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker