Добре ли е питбул в апартамент ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120984)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Добре ли е питбул в апартамент ?
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 3679 пъти
Здравейте момче на 16 години съм и искам да си взема питбулл у дома татко е съгласен но каза да намеря информация дали е добре в апартамент и дали много лаят? Обръщам се към хората с домашни любимци. Моля за вашите отговори

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: 338b00fdd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На 16 с питбул ми звучи като бебе с автомат.
Тези кучета са за хора, които имат опит с отглеждането им; не си ги взимат, за да плашат пенсионерките и да се перчат; не си ги взимат, защото е модерно и изглеждат като лоши батки с тях. Извинявай, но по начина, по който пишеш и по въпросите, които задаваш, ти предлагам да си приютиш камък и да се грижиш за него.
В квартала имахме няколко келемета, които не можеха да си обършат сопола, но всеки с по един питбул, който ги водеше за носа. Първият път кучето на единия мухъл скъса каишката и се спусна да изяде моето. За огромен късмет бях точно до входа и светкавично отключих, за да се шмугне кучето ми вътре иначе не знам какво щеше да стане. Чудя се тогава защо не викнах няколко здрави момчета да му счупят ръчичките на тоя подчовек.
Вторият път беше със съсед, чийто питбул нападна семейството му и изяде другия им домашен любимец. Разказваше, че е трябвало да го намушка няколко пъти, за да пусне майка му. И всичко това от простотия - хем не можеха да се грижат за толкова силни животни, хем ги озлобяваха да се бият.
При правилно възпитание, много грижи, тренировки и любов, ще стане прекрасен член на семейството, но ме съмнява да инвестираш толкова време и усилия с въпроси като "много ли лае? ". Всяко куче лае. И лаеното с питбула ще ти е най-малкият проблем, защото има огромен шанс да си навлечеш страшни неприятности с едно неглижирано и с неизразходване енергия животно. Баща ти би трябвало да е по-разумен и да те скастри моментално, ама ей го на... Виждаш, че масово инцидентите с нахапани хора и животни, са заради неконтролируеми питбули.
Хора, кучето е живо същество с потребности и чувства. Това е дългосрочен ангажимент и ако искате "назобан пес", за да ви станат пиш*ците по 21см., не е това начинът.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 6e593834f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Не е добре.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 38401ab906
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   По-добре си вземи френски булдог.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: fa217ed3bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не ти препоръчвам да си взимаш тая порода, нямаш опит. Не е проблем гледането в апартамент, проблем е възпитанието и търпението. Генетично е агресивна тая порода. Един от моя клас си имаше ядове с неговия питбул(2005та 8 клас). Породата е агресивна към други кучета и понякога хора. Говорим и за трите разновидности - Американски стафордшир, Питбул и Бултериер са убиици по нрав. Всички породи кучета хапят и боли, но тези трите пускат много трудно и нанасят сериозни поражения. Недей да си избиваш комплексите и да си взимаш тая порода, само за да си готин за другите, защото има сериозни последствия и то честичко. Не си взимай куче изрод, а нормална порода. Вземи си Доберман, немска овчарка и подобни.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 39a0f7dab9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не аз от 6 години имам мерак , даже на съседите питбула разхождам и си играе само с мен , не го вземам да се правя на готин а защото имам голямо желание ще го тренирам и дресирам и не искам да го правя убиец или нещо подобно даже не ми трябва за боища просто са ми по симпатични

 
  ...


...
преди: 7 години, 1 месец
hash: cf9589c717
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Аз имам Хъски от 5 години и просто не мога да си представя живота си без него. На моменти е куче, а на моменти вълк. Но не, не е за апартамент със сигурност. :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 39e1385fc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Как ще направиш питбула убиец, та той си е завършен такъв. Много възрастни мъже гледат питбули и нямат акъл за човек на твоите години, а какво остава за теб. Породата те кефи, щото е комерсиално да я имаш. Не са ли ти симпатични други породи? Едни от най-големите тарикатчета и тежкарчета ходят с тая порода и се мислят за велики, ти сам си прави извод кой и защо си взима такова куче. Почти всички гангстерчета и побойници си имат куче и познай каква порода е..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker