Мобилен оператор неустойки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Мобилен оператор неустойки
преди: 7 години, 4 дни, прочетена 1449 пъти
Здравейте имам въпрос така се случи, че вече 2 ра фактура не успявам да платя на мобилен оператор. На 27 април ми изпратиха смс, че ако не заплатя дни входящите обаждания щв бъдат спрени и може да дължа неустойки тоест на 2 ри аз трябва да платя, а аз ще имам пари на 4 тогава ще ми платят. Четох договора, но никъде не видях да пише нещо подобно. Но съм чувала, че ако не платиш 3 сметки чак тогава се плащат, неустойки , които са всички суми до края на договора. Някой по запознат да знае нещо по въпроса

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 3 дни
hash: 5a6a7f1691
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   По въпроса аз зная, че като ползваш услуги трябва да плащаш а като си подписал договор плащането трябва да става навреме. Когато знаеш че няма да можеш да платиш си свиваш ползването, а когато подписваш договор си правиш сметката да ти излиза в деня за заплата.

 
  ...
преди: 7 години, 3 дни
hash: 90773e1a92
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момиче, следващия път като питаш нещо конкретно уточни за кой оператор става въпрос, за да можем да бъдем максимално полезни. Сега вадя кристалното кълбо и гадая по това, което си написала, че е Теленор. При две /2/ неплатени фактури и излязла вече трета /3/ такава ще ти бъде прекратен договора от страна на Теленор по силата на общите условия и ти ще дължиш неустойка в размер не-промоционалните такси до края на договора плюс лизинг ако има такъв. Посети утре офис на оператора и си провери с точност дали два дни закъснение ще окажат влияние. Ако е такъв случая имаш две възможности: 1) Пусни молба стандартен тип, в която развий леко локуми за това как след два дни ще имаш парите. Измисли си причина, няма никакво значение каква е. В 99% от случаите минаваш метър. 2) Връзка с кол център и отново същата процедура като в опция 1)
Не е фатално, няма страшно! :)

GR

 
  ...
преди: 7 години, 3 дни
hash: 4ecab34f20
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Като отидеш в офис на оператора си, ще ти кажат какво и колко. Какъв е смисълът ние да разсъждаваме, при положение, че нямаме пред себе си дори бегла информация какъв договор, с кой оператор и при какъв план си подписал?
Бих те посъветвал по-скоро да преосмислиш какво си подписал и при първа възможност да смениш плана си. Настоящият е или прекалено скъп, за да си го позволиш, или е прекалено ограничен и се налага да доплащаш големи суми. Предвид, че отново нямаме числа пред себе си, пак не мога да те посъветвам нищо, но вече има планове с неограничени минути в рамките на до 50 лева/месец, така че ги разгледай.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 дни
hash: 303623716f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако не става дума за 'Макс телеком" които в момента са във фалит...
Иначе няма значение какво си чувала, а за плащането на сметките във всички договори вече е залегнало на месечна база - т.е. ако не си плащаш месец за месец оставаш без телефон, но МЕСЕЧНАТА ТАКСА СИ ВЪРВИ!!! Това, че още ползваш услугата е защото оператора не иска да те загуби като клиент и пуска гратисен период, ама е хубаво да идеш и да си платш поне едната сметка. Иначе могат да те изключат във всеки момент и то напълно основателно.
Не казвам дали това е правилно или не - просто такива са нещата.

 
  ...
преди: 7 години, 2 дни
hash: 9259904a10
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Но съм чувала... всичко е договор. Обади се на оператора и обясни какво е положението. Или намери пари и плати. Много са бързи в съденето.

 
  ...


...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 9400b59792
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   ОТ авторката
Бях написала кой е оператора но явно от сайта са написали мобилен оператор да за теленор става въпрос. Сметката не ми е доста 50 лева просто стана така, че от работата ми забавиха заплатата доста сериозно и два месеца нямаше как да платя. В крайна сметка намерих пари и благодаря за отговорите

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker