Те са страхотна група, но аз съм ужасен вокалист - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Те са страхотна група, но аз съм ужасен вокалист
преди: 7 години, 24 дни, прочетена 991 пъти
Здравейте. Пише ви момиче на 16 години. От година съм в една хард рок група. Всички перфектно си свирят на инструментите. Соло китаристът е страхотен, изпипана техника, ходи на учител. Басистът и барабаните са добре също. Поддържат до една голяма степен ритъма. Понякога го губят, но пак е ОК. Йонистката и ритъм китаристът също са на едно идеално ниво. Но аз... Е аз съм нещо като паднала круша. Те ме повикаха в групата, чули да пея на някакъв запис. Песните, които те свирят са изпълнявани от мъже вокалисти, което усложнява до известна степен нещата. Започнахме с Guns N' Roses. Не мога да го имитирам Аксел Роуз и това си е то. Неговите 5 октави доста надхвърлят моите 3. Scorpions ги докарах, доста са по-лесни за пеене. Като стигнахме до Ози Озбърн, аз наистина ударих дъното, още ми причернява като чуя това име. Това монотонно пеене, въобще не мога да го докарам. В пеенето ми има много вибрато. Какво ли правих, пак не можах да го премахна. Тренирала съм с вокални педагози 5 години, в напълно други стилове музика, но сегашната ми педагожка забременя и за жалост остави школата. Тя ми беше казала, че гласът ми перфектно би подхождал за класическо пеене. Не можа и тя да го изкара главовото пеене от мен. По някакъв начин аз се справих с него и сега мога да преминавам и в гръдно и смесено. Майка ми и баща ми не ми дават да се запиша отново на пеене, защото свиря на бас. Без значение, че аз сама си събирам пари за уроците по бас и си ги плащам. Не искат, много щяло да ми се събере. Свирихме на коледен концерт, мисля, че хората ни харесаха, викаха за още. Какво друго? Ами предполагам е това. Толкова много им трябва момче вокалист, но аз не знам откъде да го намеря. Иска ми се да не се бях съгласявала, преди година ми беше много по-добре. Ако напусна групата, ще трябва да ги виждам ежедневно по коридорите, защото учим в едно училище. Момчета са с една година по-големи от мен. Йонистката идва 1 път на два месеца. Така и не успяхме да се сприятелим Бог знае колко много. Караме го на здравей и здрасти. Какво да правя? Умолявам ви, публикувайте историята ми!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 22 дни
hash: 15a744535a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Абе знаеш ли колко е трудно да намериш такъв вкоалист дето да се навие да пее каквото групата поиска... от опит говоря. Повечето вокалисти идват с някакъв репертоар и искат да им се свирят техните неща или поне техния стил. Според мен виж къде ви е пресечната точка - т.е. какво ти пееш долу-горе ок и какво те свирят долу-горе ок, и се развивайте натам. Има мнооооого други хиляди групи, не е казано да имитирате класически рок.

 
  ...
преди: 7 години, 22 дни
hash: 6e7052277a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, според мен ако нещо не ти харесва не го прави :) Като цяло никой не те кара на сила да правиш нещо, млада си още прави това което на теб ти харесва :)

 
  ...
преди: 7 години, 17 дни
hash: bf05e44f41
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   А защо трябва да имитираш? Пей като себе си - това е много по-ценно, отколкото да бъдеш копие!
Учи се от най-добрите, но слушай сърцето си и пей каквото ти се пее. В изкуството не трябва да бъдеш нещо определено и да влизаш в някакви рамки, просто си малка още и по-нататък ще го разбереш. Докато се учиш можеш да минеш през всякакви стилове и образи за да откриеш твоето нещо, оттам нататък си ти и можеш да си изградиш нещата по свой начин, когато натрупаш опит и увереност. Така че смело напред : )

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker