На 29 съм и се чувствам толкова жалък. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

На 29 съм и се чувствам толкова жалък.
преди: 7 години, 7 дни, прочетена 2179 пъти
Здравейте, реших да използвам този сайт за да споделя това, което ме мъчи.

Ще го изстрелям направо - Нямам никакви приятели! И не, не преувеличвам. Никога не съм имал. Още от дете си бях по-затворен, децата ме надушваха(явно), и вместо приятели по-скоро печелех подигравки и тормоз. Естествено станах още по-затворен. Казвах си, че в университета това ще се промени. Първата година наистина беше така, но после всичко започва да става по старо му - света се оказа малък. Както и да е, завърших и университета, а още продължавах да си стоя между 4-те стени. Единственото добро, което успях да постигна, е че имам добра професия, която практикувам, но тя още повече ме дърпа към самотата. Занимавам се с програмиране, но на свободна практика. Т. е. в къщи :) Изкарвам много добри пари, а това взе все по-малко радост да ми носи. Мисля, че трябва да посетя психиатър, защото имам толкова травми, че се чудя как още съм със всичкия си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 5 дни
hash: f6677630d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здрасти авторе. Как е преминало детството ти? Как се отнасяха родителите ти към теб? Кажи ни накратко, защото това е ключово в изграждането на едно дете.

 
  ...
преди: 7 години, 5 дни
hash: 9804709c9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Започни да ходиш на някакви курсове - примерно по рисуване ше е идеално, ама да си в група се запиши. Изобщо, ориентирай се към някакви такива хора, които се зарибяват да се занимават с изкуство, защото обикновено те са най - широко скроени по душа и най - лесно приемат различните от тях.
Също, потърси във фейсбук някакви групи за ходене на походи из планините (организират се да ходят и по разни по далечни места из природата, хижи, изкачват върхове в планините и.т.н.) - на такива разходки също има голям шанс да попаднеш на широко скроени хора, които не са надути или със злобни характери.

И никога, никога, никога, ама абсолютно никога не се вкарвай в илюзята, че изкарването на много добри пари е нещо отрицателно. Ако беше на 500 лева, ама със същите проблеми в общуването щеше да си доста по - прецакан и доста по - смачкан духом. Сега поне парите за излизане не са ти проблем - стига да ме послушаш и да се престрашиш да направиш каквото ти казах.

И няма нищо по - хубаво от това сам да си определяш работното време. Разни хора дето ги гледаш как уж се забавляват с колегите си от работата - принципно само така изглежда. Всичко е позички...

 
  ...
преди: 7 години, 5 дни
hash: 7a084531de
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Има толкова жени, които си търсят мъже. Не се отчайвай. Приятели не ти трябват много.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 дни
hash: d053ab74a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Запиши се на езиков курс, фитнес или друго занимание. Прочети книгата How To Start A Conversation And Make Friends: Revised And Updated

 
  ...
преди: 7 години, 5 дни
hash: 852123be52
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   "Само глупакът е самотен, мен самотата ме зарежда." Лили Иванова Научете се да си бъдете самодостатъчни.

 
  ...


...
преди: 7 години, 5 дни
hash: 16ddd7929d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами аз мога да ти стана приятел - и аз съм се самоизолирал, и също имам интереси към ИТ. :) С малка разлика, че асоциалността не ме притеснява, може би съм преситен от човешко присъствие в миналото. А сега има толкова много интересни неща за учене и правене, че няма време за социализация. :D В една друга скорошна тема авторът търси доверие. И при теб случаят е такъв, а и при мен - не се доверяваме на другите (защото знаем какво представлява човека). Между другото, толкова много самотни хора на интелектуалния труд има, няма ли някъде виртуално общество на такива, където да се запознават?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 дни
hash: ce0b874c16
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз съм на същия хал, само, че съм жена, но компютрите са ми само хоби, нищо повече. Но напоследък излизам по-често и се пробвам да съм по - контактна. Може и да пробвате в някой сайт за запознанства.

 
  ...
преди: 7 години, 4 дни
hash: eb6e58efde
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Авторе, аз също съм на 29, програмист... преди 4-5 години работех фрийленс отвкъщи, но нарочно спрях, защото бях станал супер изолиран. Започнах работа във фирма и си е "друго" да имаш поне някакъв човешки контакт. Започнах да ходя на суинг танци, започнах да свиря с едни приятели. Абе въобще вече чувството за самота го няма. Сега проблемът с жените остава, разбира се, но то при повечето програмисти е зле в това отношение.

 
  ...
преди: 7 години, 4 дни
hash: 1d88c5f199
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   номер 6 преди да цитираш една самотна кукувица се замисли. Подобни изявления винаги са ми били гротески. Нарцисът си е самодостатъчен. Останалите хора имат нужда от сродни души за да получат и отдадат обич. Напоследък много хора ми повтарят тая мантра и предизвикват в мен гняв. Не смятам че съм глупава щом се чувствам самотна. В мен има нежност, обич, жажда за общуване на физическо и духовно ниво. Това на което кукувиците викате глупост аз наричам човещина!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 дни
hash: c26bebb2c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Аз съм автора. Благодаря ви за коментарите! Определено трябва да се стегна и да им тегля една майна на всички. Водя много смотан живот, днес се опитах да разнообразя обичайната си практика (8-10 часа пред компютъра). Купих си сладолед, разходих се в морската градина, беше хубаво! С никой не се запознах, не ми и беше цел, но беше хубаво, подейства ми разтоварващо! Средно висок съм - 186 и не ми личат много килограмите, но с това системно застояване пред компютъра и напредването на годинките, взех да качвам, а това не ми харесва. Мисля, че сте прави, че трябва да запиша нещо, може би някакъв спорт.

До коментар 2: Мисля, че съм живял в нормално семейство. Родителите ми са гледали нищо да не ми липсва. Не съм бил малтретиран. Може би единственото нещо, което не ми харесваше, а и сега го чувствам така - по-малкия ми брат беше по-важен.

4 - Не се отчайвам, но жените търсят всичко друго ама не и такъв като мен. Поне повечето де, чувал съм обаче, че за всеки влак си имало пътници... хаха

6 - Съгласен съм с кака Лили, може би съм глупак, но ми се иска, когато ми е кофти да мога да споделя с някой и да знам, че на някой му пука за мен.

7 - Знам за какво говориш, за да станеш добър програмист се изискват много часове пред компютъра, а това автоматично те прави асоциален. Въпреки това бих се навил да намаля малко часовете за сметка на контактите. Понякога влизам в гитхъб, колаборирам с хора които никога не съм виждал по различни проекти, или пък просто им разглеждам нещата. От това се учи страшно много. Особено ако си се хванал да четеш неща на хора които са признати в това общество. Учиш се на добри практики и т. н. и т. н. Колкото до виртуално общество, нямам никаква идея, едно време имаше irc канали, мисля, че още има, нямам идея.

 
  ...

...
преди: 7 години, 3 дни
hash: 27b72c9b6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Прекарвай по-малко време пред компютъра и повече сред реални хора. Естествено ще си намериш приятели. Компа не може да ти бъде приятел.

 
  ...
преди: 7 години, 2 дни
hash: ba1bae0fd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Абе я стига с това: 'аз си нямам приятелка, щото съм програмист' - Глупости. А и вече стана мега тъпото клише.
Има толкова много мъже, които си нямат приятелка и не са програмисти.
Стига сте се самосъжалявали.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 ден
hash: b34f6d9f85
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Направи разходките традиция. Разиграй малко театър, питай някое момиче за нещо, уж не знаеш къде е някоя улица или заведение и от дума на дума... Първият път ще бъде трудно, но като добиеш тренинг, ще си неотразим!
Ако бях близо до твоята възраст, бих си взела точно мъж като теб - скромен и добър. Действай и няма да съжаляваш.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: b16f1c23c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Абе браат споко де. Почни фитнес направи си яка прическа купи си тарикатски дрехи. Купи си купче да оплетете каишките с някоя мадама и готово. Тялото отваря мн врати. В фб и много групи за походи по планини за футбол за програмисти също. Запиши се на курс за ортори. Не гледах порно и без чикии щото учените са доказали вредата и кАк засилва тревожността и те прави антисоциален. И най важното моли Бог всеки ден да ти реши проблема и се дръж с хората така както те иСкаш да се държат с тебе

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 8ae7b1faa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Не мисли че си само ти. Технологийте илинещо друго пораздаличиха хората. Някой също като теб прекарва часове пред компютъра и за жалост не в работа, а игри. До сега си се развивал в катиерата. Браво! Дано скоро ти потръгне и в отношенията. Масово младите се срещат онлайн. И се сприятеляват чрез общи интереси

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker