Бившият й ме преби и сега ме е срам... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120496)
 Любов и изневяра (29536)
 Секс и интимност (14293)
 Тинейджърски (21841)
 Семейство (6421)
 Здраве (9544)
 Спорт и красота (4684)
 На работното място (3125)
 Образование (7269)
 В чужбина (1640)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1729)
 Други (18349)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Бившият й ме преби и сега ме е срам...
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 3443 пъти
От скоро се виждам с едно момиче и се харесваме, но за съжаление бившият й приятел се намеси много грубо във взаимотношенията ни. Не знам какво му има, но още в началото забелязах, че постоянно й звъни и й праща СМС-и, изглежда я ревнува и иска да си я върне. Пише й "пак ще си моя", "с балъци ли почна да излизаш" и разни такива. Тя никога не му отговаря, нито му вдига, но той не спира.
Една вечер ни пресрещна когато се прибирахме от разходка. Сигурно ни е проследил. Излезе срещу нас и се развика "заради тоя смешник ли ме остави" и тръгна към нея, при което аз застанах срещу него и го изблъсках, казах му "изчезвай". Последва светкавичен удар, доста бързо и силно ме удари, последваха още удари и паднах като тапа на земята, последваха и ритници... абе изядох си боя. Тя се опитваше да го изблъска и викаше "престани"... той спря и ми се извика "остави я или ще се срещнем пак". Замина си. Тя набра 112, да вика линейка, но й казах, че няма смисъл. Даде ми кърпи, избърсах си лицето и си тръгнахме все едно нищо не е станало... прибрахме се вкъщи, беше разтревожена, но и разочарована... май не очакваше да ме пребият толкова лесно. Тук е моментът да споделя, че не мога да се бия, не ми се е налагало никога... никога не съм се бил. В свободното си време обичам да чета разни неща, преди спортувах, но бягане и такива неща, а не бой. И сега ми е доста тъпо. Срам ме е да я погледна в очите. Чувствам се като слабак. Много ми е гадно... това се случи преди седмица и в последните няколко дни забелязвам как тя е отдръпната. Преди беше по-весела когато се виждахме, искаше да я докосвам, търсеше близост, сега не е така. Някак си привличането от нейна страна намаля... на мен ми мина, но още ми е малко тъпо. Чудя се дали да не се запиша на бокс или някакво бойно изкуство и да се науча да се бия най-накрая, но не знам как ще намеря време, цялото ми време е запълнено с учене и работа... боят не ме влече, мразя насилието, но май се налага? Мислех, че образованието е пътят да успееш в живота, но май не е така... да прекъсна ли образованието си, за да се отдам на спорт и бойни изкуства, поне докато не заякна?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: 317d58d2af
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Който и да е, ако изяде няколко неочаквани удара ще падне(не случайно е sucker punch на английски). Не е най-удачният вариант да блъскаш, защото при единия тип хора, които са въздух, отвръщат с блъскане, но другият тип, които са агресори - бият.
Това, че приятелката ти се отдръпва, говори зле за нея.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: d7544950ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Колкото и гадно да звучи жените (хората като цяло) са първични и определено е останала разочарована че не си бил по силния мъжкар в случая. Бил съм в подобна ситуация и не е яко. Какво да се прави? В България все още важи закона на джунглата. Колкото и да си умен/успял/богат и т. н. нищо не пречи някой да те пречука на улицата.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: c41a25ff33
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Никоя жена не иска мъж за побойник, но според мен си прав може да е разочарована, но по една причина. Ако един ден стане нещо и този път това нещо не е бившият и приятел, а примерно 10 мутри тя ще знае че ти не можеш да я защитиш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 8d2cb0cac3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Защо пък да прекъсваш ученето? То се тренира по 2 часа на ден.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 8d2cb0cac3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Тя щом е ходила с някакъв ненормален комплексар, който напада без предупреждение, значи не е стока. Пък и как се е разочаровала като са те пребили. Явно обича да се бият за нея, щом не го е изтрила оня.

 
  ...


...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 36169cc1b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Спокойно, тя се чувствa виновнa, a не кaквото си мислиш.
Просто и ТИ бъди същият кaто преди. Инaче ще остaне с чувството, че може би я обвинявaш с твоятa... промянa в поведението.
Зa нищо не светa не зaрязвaй ученето, още по- мaлко зaрaди някaквa горилa, той си имa сaмо товa, нямa друг нaчин дa се изрaзи, с двa невронa толковa си може.
Обaче... сигурен ли си, че момичето си струвa?
Aко дa, то просто говори с нея и кaжи кaк се чувствaш. Но не се променяй зaрaди по-низши твaри, недей!
Успех!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: e84de51ce3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Какво щеше да се случи, ако беше решил да нападне нея? Бившият трябва да е настоящ, а ти да си на неговото място. Хващам бас, че и ти да го нападнеш ще го отнесеш. Момичетата трябва да си харесват мъжки момчета - така е, така е било, така трябва да бъде. Ти си пример за така нареченият неестествен подбор на момичетата в БГ.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 499818fa43
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Ох, момче, спри да се занимаваш с кухи кифли, намери си едно свястно и скромно момиче, дето не ходи с някакви wannabe "мутри" и батки, а със стойностни и добри момчета. Не се занимавай с тази, не си заслужава въобще да ядеш бой, заради повърхностна кифла, която иска приятелят й да може да се бие и да се бие.
Наблягай на ученето, щом това те влече и не се забърквай с боклуци.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 0950489e52
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Според мен се дърпа, че очивидно е видяла че ти пука за нея и си се опитал да я защитиш, но просто я е страх да е с тебе да не вмезме пак да те нарани, ма какво се чудиш не знам жалба в поицията, вие сте двама свидетели тои е сам, ще му скъсат задника, нз защо не си подал жалба за бобой без причина... Щяли са да му скъсат задника, как в момента районните нямат пари и само се чудят как да оправдаят средства? !

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: fa43561f25
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Еми, пич, кофти е станало. Един мъж трябва да е силен. Поне да беше ударил няколко пъти. Не знам как ще се развият нещата с това момиче, но не се чуди, а започни да ходиш на фитнес.

 
  ...

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 0896cd4502
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Здрасти,

Възможно е просто да се страхува за теб, че онзи ще те претупа пак. При всички случаи е добре да подобриш уменията си в такива ситуации. И аз съм същото желе, така че те разбирам.
Седнете и поговорете на 4 очи. Сподели как се чувстваш, тя също да го направи.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: df43ec9f32
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И защо не се обади на 112, защото те е яд, че ни си го надвие, ами ако застане боксьора Х.... срещу теб, пак ли трябва да се справиш.. Говориш за правилният път и образованието, но вместо да потърсиш справедливост чрез регистриране на случая, ти искаш да си мъж.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 1d22d5699b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Не оставяй ученето. Може да започнеш да тренираш веднъж седмично бокс, за да имаш самочувствие в такива ситуации. А с нея, поговорете. Ако наистина е променила отношениети си я зарежи. Тя неси струва.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 4413838d71
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Най-лесният начин е да му изпратиш 2-3-ма, дори и да се наложи да и платиш за това. Колкото и да е як, вече като знае, че си отмъстителен , би се замислил за напред... Дори и много от големите "босове" си имат хора, за вършене на тази работа, а не ходят да се бият сами. Иначе, не е лошо да потренирваш - дори и един час на ден ще ти свърши работа - най-вече за самия теб. И последно - както те съветват, замисли се за момичето около теб. Има такива "кралици на драмата", които си падат по "лоши момчета", страшно им харесва, момчетата да се бият за тях и всякакъв подобен род простоии, които после да разказват с ужас и възхищение... Една такава преди доста години ме попита как мога да търпя 3 момчета да "ми говорят така", а пичовете просто ме попитаха колко е часа...

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 3f66d35e3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Пич, първа грешка, отказал си да позвъните на 112. Втора грешка, не си извадил медицинско и не си се оплакал в полицията. Естествено, че мацката ще се отдръпне. Бившия и е казал, че си смотаняк а ти си и го доказал. Не е проблем, че не можеш да се биеш. Повечето хора не могат. Проблема е че си жертва на собствения си страх. Ако беше се оплакъл, щеше да го задържат за 24часа, след което щеше да се заведе дело за побой. Да го одрусат няколко хилядарки за адвокати и съдебни разходи, можеше и да не лежи и да мине с условна присъда, но щеше да си е вече осъждан, тоест хубава работа повече нямаше да си намери а другия път като те видеше, щеше да бяга на другия тротоар, защото при повторен побой, освен, че щеше да вземе максималната присъда и да лежи, но това вече щеше да е рецидив и присъдата ще е двойна плюс добавеената условна присъда щеше дълго да го насилват в панделата. А щом така на бързо те е опаткал, значи често се бие и може да има и предишни присъди за побои. и направо да си влезеше в затвора. Това би направил всеки мъж, който макар и да не може да се бие твърдо отстоява правото си да живее и да обича жената до себе си. Тя е видяла, че ти не си такъв тип а си от ония, където навеждат глава и отминават.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 1dd2a45111
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Мило момче, аз като жена ще ти кажа, какво мисля по въпроса. Според мен, както вече някой беше споменал, тя се чувства виновна, че ти се е случило това и се притеснява за теб. Може би това я е накарало да се отдръпне. А може и ти да си внушаваш, понеже търсиш знаци в поведението ѝ, които да затвърдят убеждението ти, че тя се е разочаровала от теб. Но според мен не е така и трябва открито да поговорите. Първо, той е бил ядосан, причакал ви е и е бил с нагласата да се сбиете. Ти не си го очаквал изобщо, както и ударите, които са те повалили на земята. Това не означава, че си смотан или че не можеш да защитиш жената до себе си. Даже си постъпил мъжки като не си подвил опашка, а си се опитал да разкараш досадника. Ако греша обаче в преценката си за момичето и тя те остави ппосто, защото не си се сбил с бившия ѝ, значи тя не е твоят човек! При всички случаи с празна глава, но напомпани мускули, няма да постигнеш кой знае какво в живота! Учи, развивай се, следвай мечтите си! Който иска да е с теб, ще е с теб. :) ПС. Нищо не ти пречи да спортуваш паралелно и да поддържаш форма ;)

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 424ad91f6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Ти няма от какво да се срамуваш - побойникът трябва да се срамува. Не прекъсвай образованието си, ами веднъж в седмицата, събота или неделя тренирай за час два някакъв боен спорт, джудо, карате или бокс. Друг вариянт е да правиш тренировки в домашни условия. Примерно с гирички, вземи си боксова круша и се упражнявай върху нея с удари с ръце и крака. Намери видеоклипове с тренировки в ютуб. Успех.
Дано връзката ти с момичето е щастлива!

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: d0dd474821
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Не си слабак след като си имал смелостта да я защитиш. Този палячо, с постъпката си напълно е отрязал всичките си пътища към нея, като в същото време те е издигнал в нейните очи. Защо не започнеш да тренираш няккво бойно изкуство, като карате или нещо подобно. Ще е добре за тебе физчески и в същото врме ще повиши и самочвствието ти. Успех!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 42ab8d2298
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Не се коси толкова, наистина е гадна случка това, но ти не си виновен за нищо. Появил си се след като са приключили отношенията си (поне тя така ти е казала) и не си направил нищо лошо. Не си длъжен да можеш да пребиеш всеки бабаит за да си достоен да имаш приятелка. За това живеем в държава със закони и правоохранителни органи (доколко са ефективни е друг въпрос), защото в противен случай ако всички решават проблемите по този начин настава пълна анархия и законите на джунглата. Трябвало е просто да подадеш жалба в полицията и да си изкараш медицинско. Дори нищо да не последва на този боклук щяха да му се свият перките. Не се отказвай от образованието си, защото силата на човека е в мозъка. Дори когато нещата опрат до физическа саморазправа не винаги по-силния печели, а по умния (всеки си има слабо местенце и може да бъде чукнат там където ще го заболи най-много). Можеш да почнеш да се занимаваш с фитнес колкото да имаш малко повече самочувствие, но не мисли че това е най-важното. Колкото до приятелката ти остави нещата да се развият от само себе си. Ако е някаква кифла, която движи с подобни боклуци по-добре не се занимавай с нея и недей да жалиш. Ако е свястно момиче случката няма да промени много отношенията ви.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 5372540c8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   16, ти в коя страна живееш? Тук такива действия са рецидив, а от управленията излизат заключения, че извършителят е откачен или под влиянието на нещо си, пускат ги и след трети, четвърти път им омръзва и ги пропускат. В затворите е пълно с цигани и българите се пропускат. Един съвет - Не се занимавай с момичета, които имат бивш и той ги преследва, отнася си го винаги новият. Хвани си някоя, която е приключила връзка по взаимно съгласие. Аз мога да се защитавам, при тая ситуация ще му е тъжно на тоя, но не бих искал да се занимавам,

 
  ...

...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: fa06bb3c4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Съгласен със 16 номер! Това е цивилизовано решение на проблема, не сме в Дивия запад, в една нормална държава(аз живея в Исландия) всеки си носи последствията и те са много по-големи за побойника! В твоя случай най-добре си носи спрей, най-безобидно е и за двете страни!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 5e63cc7c68
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Затова искам психично здравите хора, да имат разрешение, да носят да боравят с огнестрелни оръжия.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 5e63cc7c68
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   "Ако един ден стане нещо и този път това нещо не е бившият и приятел, а примерно 10 мутри тя ще знае че ти не можеш да я защитиш. "
Съмнявам се, че всеки, който няма автомат, ще може да направи каквото и да е, та ако ще и десет девствени счетоводителя да са.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 98fbcd4dd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Има доста милионери, които не биха се справили, ако някой ги нападне да ги бие. Не е решението да си боксьор или бияч някакъв и ти. Важното е как разсъждаваш в такива ситуации - много е прав номер 16. (донякъде може и 17 да е права, ако познавах лично приятелката ти щях да ти кажа)
Виж пак коментар 16, прочети го, ако трябва няколко пъти и бавно, хубаво да ти се изясни!

Жена.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: dba6205f61
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Ако мацката се отдръпне заради това, значи определено не те заслужава и мястото и е наистина рамо до рамо до тоя примат бившия и! Извинявай, ама се предполага (май само се предполага), че хората отдавна сме минали на друго ниво и не си решаваме проблемите като животните в джунглата.
Да, хубаво е, човек да може да се защити, но в случая нападението е било доста неочаквано и е нормално да не си имал време да реагираш.
Момиче съм, но ако обичам и държа на някого истински много повече ще се разтревожа дали не е пострадал в такава ситуация, отколкото да се сърдя, че не е размазал другия от бой. Така, че ако момичето реагира толкова глупаво.... ами май си заслужава да има за приятел някакъв като бившия и.

 
  ...

...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: e76088a04d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Комплекси...

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 6a32fe3586
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Здравейте.
Ако на някой му е интересно - има развитие по случая. Ще бъда кратък защото пиша от телефона и е неудобно.
Разделихме се, по-точно тя ме отряза. Каза ми, че "не е сигурна", "нуждае се от време" и други подобни. Нейна воля, няма да я съдя. Дано е щастлива.
Отидох в полицията, казаха ми, че "това са наши проблеми" и "не са охрана, че да ме пазят"...
Горила да си в този живот!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 88123a0803
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   Съжалявам за случилото се, но явно си по-добре без нея. Аз като жена честно ще си призная, че има нещо първично вътре в мен, което ме подтиква да се чувствам привлечена от мъже, които могат да ме защитават (нямам предвид само физическа сила, но и грижовно, покровителско отношение). Неуспешният ти опит да я защитиш обясняява намаляването на привличането, но това е нещо, което не зависи от нея. В крайна сметка над първичните инстинкти стои разумът, и ако наистина е решила да те остави заради това, трябва да преосмислиш що за човек е.
Според мен освен всичко изпитва и вина, че това ти се е случило заради нея. Заплахата на бившия й, че ако не я оставиш, ще си получиш боя пак, може би също е повлияла на решението й. Не се опитвам да я оправдавам, просто да разсъждавам като нея.
Горе главата и продължавай напред! Ще си намериш по-добра.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: d8bbb6a9eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Пич, спасил си се, само с леко въргаляне по асфалта, ако кифлата беше останала с теб, това щеше да ти е най-малкият проблем.

Пробвал си да я защитиш, не ти се е получило, някой път така става.
Важното е, че си пробвал.

Ако не те кефи да се разправяш с "АЛФА" мъжлета, просто не се занимавай с "жени", които харесват такива.

Братле, да не ти пука, живота ни поднася всякакви изненади, важното е, да си вадим поука от тях. Най-добрият учител е, провала.

Горе Главата, Успех:)

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 3510230da9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Това не е кифленски каприз, а просто момичето следва инстинктите си, срещу които няма как да се бори, защото е част от човешката природа и въобще на бозайниците, и търси силен мъжки екземпляр. Между другото, оринтацията към силни хора е присъща за всеки пол. Има мъже, които търсят борбени и силни психически жени. Предполагам, че момчето е свястно, но го е било яд, че го е пренебрегнала заради теб, което е закономерно. А ти тренирай физически за да не с еизлагаш, психически си силен и явно имаш сърце, щом си застанал пред него.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: e631c8fb5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   не е нужно да си горила, просто трябва да поддържаш спортна форма и да се научиш да се пазиш. Аз не съм горил и съм се сдърпвал насам натам, но нямам един случай да са ме набили и победили. Или никога не е излизал победител в ситуацията, или съм успявал да покажа, че е опасно д аме предизвикват. И на инстинктивно ниво това е доста привлекателно за нежния пол. Веднъж се сбих с трима и едвам ме свалиха на земята, след което на двама от тях им разбих устите а третия почна да ми се мазни, тогава имаше и две момичета и направо с еподмокриха от тази гледка. Тоя пич си е свършил работата и е показал пред нея, че не си стабилен мъжки. Пак казвам, средна категория съм

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: f90dd83aed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   В никакъв, ама в никакъв случай не зарязвай учението. Виждам, че са минали над две години от случката, но имам подобен опит и реших да пиша и аз. Дано да си намерил обичлива и добра жена, не казвам, че тази не е добра, но все пак сте скъсали вече, трябва да се върви напред. Не мисля, че можем да я упрекваме нея, нормално е да иска по-силен мъж до себе си, а вината на нас слабаците, си е само в нас. Казвам нас, защото и аз съм подобен на теб, не се бия, мразя това и дори си признавам, че ме е страх от физическа саморазправа. Пак добре, че си опитал да защитиш девойкат, а не си подвил опашка, адмирации за това. При мен ситуацията беше, че бях последна година ученик, аз също много учех, може да се каже че си бях голяма читанка нараво. Ходех с момиче две години под мен, като се случи така, че нейн съученик ме спука от бой пред нея. Много си е унизително, особено някой по-малък да ти хвърли стабилен пердах пред приятелката. Тя ме заряза, естествено, не че тръгна с него де, а той я харесваше също, но ме заряза, като видя какъв съм слабак и пъзльо.
Щом до сега не си от хората, които се занимават с бойни спортове и не си по насилието, едва ли някога ще станеш, така си мисля, все пак си е природа и характер това. Спортувай, разбира се, не казвам да не го правиш, но не зарязвай ученето, в това явно е твоята сила, стани успешен в живота и се реализирай качествено, не като някой побойник и напомпан фитнес маниак, ами като успешен в професията си мъж. Това също е начин да даваш на жената до теб защита, защото, както някой се беше изразил по-горе - не само физическата защита е важна за една жена. Успехи ти пожелавам и дано вече всичко да е на ред.
Мъж, 28

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 5fe85709a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Човек, донякъде 16 е прав. Трябвало е веднага да се обадиш на 112. Това тук е било между теб и него. Вече си е нападение и тя няма общо тук. Друг е въпроса, че реално ти първо си скочил. Инстинкта на змията. Змията атакува от страх, че ще бъде атакувана. А всъщност може изобщо да не е така.
Предубеден си, че си слаб физически и имаш комплекси от това. И боксьор да станеш комплекса ти няма да е по-малък.

Аз нямаше да тръгна да го блъскам, а щях да им дам на тия двамата колкото си искат време да си поговорят, след като имат нещо неизяснено. Не е мъжко да се биеш, приятелю точно обратното е. Както и не е женско да очакваш някой да се бие за теб. Т. е. по-скоро не е човешко, животинско е.. Даже може би причината да те зареже е била точно такава. Че и ти си скочил, като примат.
Виж ако той е бил тръгнал да я бие. Тогава ситуацията щеше да е друга. Но така или иначе едно 112 би свършило много повече работа.

Бил съм и от другата страна. След 2. 5 години силна и стабилна връзка са ме зарязвали с смс. Бях скочил даже до Париж, пречаках я след училище, най малкото за да видя погнусата на лицето й от мен. Знаех че си има гадже. Просто исках да приключим лице в лице. След това се чувствах много по спокоен, като се прибрах в къщи. За нула време я забравих.

Така че, понякога се навираме сред чужди взаимоотношения, само защото се хващаме с пикли, които ходят от клон на клон, без да се пускат от предния. И в този случай тая отново не ти трябва. Изобщо събрал си се в кофти кифла, както и да го погледнеш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker