Моята история - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Моята история
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 1215 пъти
Здравейте. Аз съм момче на 20 години. Уча в университет. Нисък съм и пълен. Та моята история е следната. Имам приятели, но честно казано нямам нито 1 с, който мога да си говоря сериозно за проблемите ми или по-скоро нито 1 с, който дори когато му кажа за проблемите ми ще ми отговори сериозно какво мисли или какво да направя според него. Не знам... Кога се превърнах в това, което съм днес.... Никога не съм бил някакъв, който обича да е сред много хора и компании. Винаги предпочитах да седна пред компютъра и да играя игри като wow например. Сега всичко това ме застига и съм изпаднал в много лошо място. Когато съм сред приятели/съученици не знам за какво да си говоря с тях. Всички постоянно си говорят и се смеят заедно, а аз просто не мога да "engage-на".... Стоя отстрани и се чудя какво да кажа или, ако случайно се включа не обелвам и дума, защото нищо не ми идва на ум. Добре съм със заверките, но съм зле със оценките в университета като бонус. Дори не знам какъв искам да стана, каква работа да си намеря и да се стремя към. Преди ме влечяха тренировките, но след 2-3 месеца усилени тренировки в фитнеса/лостовете не видях абсолютно никакви резултатите в тялото си и спрях да тренирам. След тази моя фикс идея да изградя хубаво тяло всичко в мен угасна. Както казах вече не знам какво искам да бъда и какво съм... Нямам желание за нищо, нито за учене, нито за излизане с приятели нито дори за срещи с момичета. Вече и игрите не са ми толкова интересни, предполагам се дължи на толкова много години прекарани пред тях. Буквално нямам никакво желание за нищо и това ме подлудява. Казвам си, че искам да уча или, че ще направя нещо хубаво за мен например, но след това е едно и също, не правя нищо, просто гледам телевизия, клипчета или играя някаква нова игра. Няма с кой да го споделя това затова реших да пиша тук и се надявам да ми кажете какво да правя. Пропуснах да кажа, че нямам мой начин на държание. Постоянно гледам да копирам начина ми на поведение/държание от другите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: 1500f623c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей,
прекрасно е, че решаваш да споделиш тук, ще се опитам да ти дам адекватен съвет, но знай, че повечето тук се подиграват и говорят глупости в доста често...
Първо, можеш да опиташ нещо ново, като да се запознаеш с нов човек или да запишеш нов спорт, нещо което ще ти е полезно. Изглеждаш много свестен и умен, но понякога попадаме на много грешни хора, със сигурност с времето ще се появят стойностни хора в живота ти.
Ти си млад и животът ти едва сега започва, не започвай от сега да губиш желание за каквото и да е било, имаш да изживееш много неща.
Концентрирай вниманието си върху нещо, например аз съм момиче и се занимавам с бокс, започнах да схващам нещата и да виждам резултати чак след 6-7 месец. Тренирай умерено, можеш да ходиш да бягаш рано сутрин някъде, можеш да видим много упражнения онлайн или дори да тренираш с някой познат, съсредоточи се да не се претоварваш и го прави за кеф и ще видиш че след време ще се чувстваш добре...
Всъщност, приятели трудно се намират... Повечето хора са наистина отегчителни и да... Но мисля, че можеш да говориш с твои близки, сигурна съм, че има хора на които им пука за теб. Можеш да си запишеш и час при психолог, просто за да си излееш душата.
Ако много обичаш игрите и подобни неща, можеш да обмислиш да направиш нещо по сериозно, да създадеш нещо, има толкова много неща с които може да се занимаваш. Концентрирай се върху нещата, които обичаш да правиш, тренирай като можеш, учи и винаги опитвай нови неща, нещата ще си дойдат на мястото, всичко ще се оправи и ще намериш прекрасни хора :)))
Дано съм била полезна :) Късмет!

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: aaff275a0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ее, за 2-3 месеца не може да напраВиш мускули и ново тяло. Трябва да тренираш поне една година. А после да продължиш с тренировките, за да поддържаш тялото. Всички неща стават с усилие и труд, с постоянство. Ти някак не си постоянен и всичко бързо ти омръзва. Така, обаче, не може да се живее. Помисли си какво наистина ти се иска. А за липсата на общуване са допринесли компютърните игри. Така си се самоизолирал и не си общувал с хора. Спри с компютрите и се срещай с живи хора.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker