За и между половете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

За и между половете
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 1145 пъти
Нямам идея как точно да кръстя темата си, сигурно е 1 от този вид. С нея нямам намерение да обидя никой четящ, просто искам да намеря отговор на въпросите:

На 15г съм, след няколко дни ставам на 16 и нямам приятелка, не съм и имал. Като повечето хора мислите, че търся такава, но не. От около 1г не съм си харесвал момиче и... нямам идея кога ще се харесам и дали ще ми се получи някога. От около 2г съм в пубертета (влязох доста късно) и от тогава мастурбирам. Но... не ми се получава. За минута -2 да, ама повече не. Просто спирам и не искам. Сякаш никаква мотивация нямам. Не ми е приятно, ама тялото все пак иска разни работи :D

Информацията за мен може да е важна за отговор на въпросите ми. Принципно нямам късмет с момичетата - тези около мен са... Само 2 приятелки (не гаджета) съм имал през живота си. И 2те са много странни. Никога не съм разбирал тяхното държание към момчетата ( не се държат мило с тях, както с др. си приятелки, а по-скоро грубо). Искат никога на не ги изоставяш, пък те те изоставят и после се връщат. Охитват се поредни пъти да те съберат с някоя, която не харесваш, а тя те харесва. ЗАЩООО???? Гледам да имам около себе си само приятели, приятелки по-скоро не, просто не ги разбирам и ще се радвам, ако някоя девойка ми обясни, защо се държат толкова зле към др. пол, а към своя така добре и мило.

Аз съм момче с дълга коса и винаги съм искал такава. Момичетата с дълга коса са ми страст, много съм и харесвал и видът на момчетата с дълга. Нямам идея какви са нападките за това да си с дълга коса и да се момче!!! Като дескриминация го виждам. А ако си вържа косата или почна да нося диадема?? Много съм се питал и за това и ще чакам отговори и на този въпрос.

Друго нещо, което нямам идея защо е така, е държанието на момиче към момиче. Такава любов, нокова чудо, което аз не съм получавал, освен от семейството. Ако момче се държи така с момче ги смятат за гейове. Защооо??? Нямат ли и момчетата душа? Макар и да си по-груб отвън не пречи да имаш крехка душа. А защо ги смятат за гейове??? По тази логика момичетата трябва да са лезбийки, но не ги смятат за такива... Защо е така?? Какво трябва да направят, за да изглеждат като лезбийки в очите на другите. Много ми е любопитно и се надявам да получа отговори и на това.

Принципно как можеш да се довериш на някого на 100%? Много хора са ме наранявали и сега на тези, които ми вярват на 100%, нямам голяма вяра. Попренцип как можеш да се довериш на някого в 1 връзка на 100%, като аз на приятел от 6-7г. не мога да вярвам на 100%. Готов съм да ме изоставят и такива хора, няма да го понеса много тежко, аз преодолявам трудностите, но...
вече не мога да вярвам както преди, или да допускам хората до себе си, както преди, главно момичетата.

Пак казвам, това е мое мнение, нямам намерение да обидя някого, просто търся отговори и ще се радвам, ако получа такива. Благодаря предварително и без обиди :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: ffe9d26bb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Звучиш като толкова мило, наивно и чисто същество, че не искам да те обременявам с отговори на въпросите ти. Ще ти кажа само едно: бъди себе си, не робувай на стереотипи и бъди добър с околните. Правилното момиче ще дойде и без да търсиш.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 32fd4714d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хаха. Харесва ми твоята искреност и липса на конформизъм. За съжаление повечето хора са движени единствено от инстинктите си, и за тях не съществува въпроса "защо? ". Ако наистина търсиш отговори, ще ги намериш. Не е кой знае колко трудно и мистериозно. Но не чакай друг да ти ги каже директно, не работят така нещата... Още си млад, влизай във взаимоотношения с момичета, но никога доверие на 100%... Трябва да приемеш, че до голяма степен това е игра, не се вживявай и не го приемай навътре...

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 5f47c4df47
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Според мен ти си един много мил и чувствителен човек и горещо те съветвам като завършиш училище ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се преместиш да живееш в Пловдив или София, защото в малките населени места ще ти е гадно. Ти имаш огромна нужда да си всеки ден сред много и най - вече различни хора.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker