Знаете ли какво искате от живота ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Знаете ли какво искате от живота ?
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 1660 пъти
Има ли и други като мен , които да искат нещо ,но да незнаят какво ?
Усещам ,че душата ми крещи , но сякаш не я чувам какво точно иска да ми каже.. Някои хора творят , рисуват ,пеят, танцуват имат си нещото,което ги мотивира .Е аз немога да разбера какво е това нещо...но усещам че го има.Все си мисля ,че само аз съм не ориентирата в този живот.Незнам с какво искам да се занимавам ... незнам какво искам да работя...незнам каква искам да бъда..
има ли други като мен ?

ж26

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: dcf01abc25
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да! Има и други! Много сме всъщност... имам чувството че нямам представа какво би ме направило щастлива... някак си всички дейности ми се струват еднакви. Дори да съм милионерка от тотото от утре и имам възможност да правя това, което ме радва... няма да мога да го направя защото не знам какво всъщност е то! Изключително неприятна ситуация! А цялата тази ню ейдж култура проповядваща да работим хобито си ме кара да си задавам този въпрос всеки ден... въпрос без отговор. Ще следя темата с интерес!

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 4b661c9997
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   О, не си само ти. Аз съм на 24 и също се чувствам супер неориентирана и несериозна. Липсва ми дисциплина като цяло. Много е гадно да се живее по този начин, но явно има хора, които по-бавно узряват.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 59f5514294
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Има много да, аз от малък исках с компютри и чак сега на твоята възраст работя в такава фирма. Понякога трябва цяла вечност, докато човек сбъдне мечтите си. За теб е голям проблем, че на тази възраст не знаеш какво да правиш. Обикновено това са неща, които идват от вътре.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 7c5cbab4d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аха. Не ти се работи! Явно за моментът не ти се и налага. И това ще мине:)

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: bb494eb98a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Да не мислиш, че ако знаеш какво искаш то винаги се получава? Като малък исках да стана историк и археолог, имах лоши учители и се провалих заради тях. Имам много хобита, мога много неща, но нищо от това което искам аз не ми се получава, не знам защо. Просто нещо винаги ме спъва, колкото и да го искам. и да съм уверен в това което правя. Добре е, че имам винаги идеи, кото ме палят да пробвам и нещо друго. Крайния резултат не е целта, а това, че поне си опитал. Сега имам други планове в друга държава и съм на път да ги реализирам, също нещо което ми харесва, иначе не бих се занимавал с него. Не мога да разбера хората, които нямат никакви интереси, всичко е интересно стига да се постараеш да вникнеш в него и да те запали, идеите идват с въображението и да го видиш вече готово в главата си. Не става, ок, пробваш с друго докато стане! Само си показва кое е трябвало да се случи и кое не.

 
  ...


...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 7f22448545
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Ако по средата на 20-те още не сте разбрали какво ви е интересно и какво не, не знам какво сте правили досега. Не че е късно да пробвате различни дейности за да разберете коя ви е интересна, но нали.
А обикновено до това всичко да ви е безинтересно, скучно или еднообразно води потискане на основни нужди и/или желания. Те пък се потискат в стремежа на хората да живеят според някакви "стандарти" наложени от обществото или някой "гуру".
Простата истина е че всеки знае сам за себе си какво е най-добро за него, какво го прави щастлив и какво нещастен, и какви са му нуждите и желанията. Ако следва собствените си нужди и желания - ще е щастлив, ако се мъчи да се вмести в някакви чужди норми - ще си търси щастието цял живот.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 3bebac6c6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 5. Ако едни жалки учители са те съборили не ми се мисли едни целенасочени гадняри в живота какво ще те направят. Не се мисли по тоя начин. И с мен учителите като цяло не бяха окей, защото съм сравнително интелигентен човек и те го виждаха, но бях много див и се вслушвах само в себе си. И бях прав, разбира се. Ако не бях нямаше да стигна до тук.

Българина трябва да се научи да не изнася вината винаги върху друг.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: dd46e4de7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   7 - Българинът има много да научи, но като гледам, работата не е мръднала от 40 години насам.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 8afb722e72
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   По принцип на хората, които им се налага да работят, просто се хващат и работят. А често в процеса на работа разбират какво им харесва в нея и какво не и така лека по лека с времето си намират своята работа.

А хората, които не искат да работят, по цял ден се чудят какво им е призванието. И така и не го откриват, защото за да го откриеш, трябва да пробваш това-онова и да видиш нагледно какво би ти харесало и какво не. Обаче ако не пробваш нищо, цял живот се чудиш какво аджеба може да ти хареса.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: f0be00f132
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Хах, аз чак на 48 разбрах с какво искам да се занимавам в живота. Опитвай различни неща. Без да пробваш, да видиш и усетиш кое как е, няма как да разбереш дали нещо ще ти допадне. А и с годините интересите могат да се променят, което повлиява решенията.

 
  ...

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 8e605ddb64
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Да. Първото, което искам е жена, която да ме обича, и аз нея. Да имам няколко бизнеса. И красива къща с изглед към морето.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 04b0531f12
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не, нищо не искам от този свой живот, абсолютно! ... Без друго е доста жалък, за да искам нещо, каквото и да било от него! ... Аз искам да правя само онова, което наистина по някакъв начин ми доставя удоволствие, кефи ме истински, и го правя така, не насила... А и то представите за живота така или иначе се преобърнаха на 360 градуса, съответно и аз не правя особено изключение от масата хора, нямащи цел и път, по който да вървят! ... Ма не се и срамувам от тая работа де-просто смисълът на живота вече съвсем не е в туй, да създадеш семейство, поколение, да изучиш и възпиташ дете, и въобще да оставиш нещо след себе си! ... Ето, аз съм типичен пример за това, че има и такива, които НЕ живеят, за да оставят нещо след себе си, да продължат рода си и пр. Няма и лошо в това де, всеки има право както си иска, тъй да живее! ... То както се казва, България няма да я има утре, па ний се безпокоим за бъдещето, за следващите поколения! ...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 63b9ffde72
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Ти явно си живяла без лишения и желанията ти са били задоволявани преди да се превърнат в мечти а от там и в цели. Може би и в момента имаш кинти и не ти се налага да работиш. Кажи да те оставят без пари, оправяй се сама и рано или късно ще разбереш в какво те бива и какво обичаш да правиш. Сега ти си едно непораснало, задоволено дете с много свободно време и разбира се скучаещо.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: b9770ec90a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Богат мъж. Имоти, коли, яхти, екскурзии, купони.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker