6 чувство ли е ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

6 чувство ли е ?
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 1418 пъти
Здравейте, темата е малко странна, но все пак искам да получа някакви отговори. На 16 съм и от 2 3 години на сам сънищата ми се сбъдват доста често както седя и усещам че това вече ми се е случвало. Когато нещо лошо или поне не толкова приятно ще се случва, 2 3 дена не съм в настроение и съм изнервена. След като отмине се успокоявам и вече съм доста по добре. Усещам също и когато ще се случва нещо хубаво. Въпроса ми е на какво се дължи това и защо?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: 4c98e2790f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Интуиция според мен, при някои хора е по-развита. Но всички я имаме.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 878d39320a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това не е 6-то чувство! Препрочети, за пророчески сънища из интернет, ще намериш отговори на въпросите ти. Едни сънуват, други не сънуват...
В сънищата ни се крият неща, които е трудно да разгадаем, но всички усещаме лошото, друг е въпросЪт, дали имаме смелост, да си признаем.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 70da51a0cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не, 6 е цифра, не е чувство.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: cdad555def
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Имаш голям късмет - миналия ден прочетох една мъдра мисъл от Агата Кристи по твоя въпрос:

"Жените несъзнателно забелязват хиляди малки детайли, несъзнателно ги съпоставят и наричат това интуиция. "

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 2814ff85df
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Просто си чувствителен човек. Всяко събитие си има причина, която може да е друго събитие, което също си има причина и така нататък. Това е законът за причинно-следствената връзка. Човек не може нещо "просто" да му хрумне - просто не работи така Вселената. Няма случайности. Някои хора са по-чувствителни и могат да предвидят подсъзнателно до какви събития ще доведе дадено поведение.

Чрез разумът си човек може да предвижда събитията и на съзнателно ниво, например: посаждаш зърно, поливаш го и знаеш, че след Х години ще имаш растение и храна. Не е нужно да си ясновидец за това.

Подсъзнанието обаче има предимството да е нелокално, т. е. да има достъп до чистия детерминистичен хаос отвъд време-пространството (цялата Вселена е ментална). Това значи, че може да предусети неща, които са програмирани сега, но ще се случат след години. Т. е. техните причини вече съществуват, но плодовете, събитията, ще бъдат преживяни след време. Например: на 6-годишна възраст майка ти закъснява да те вземе от училище на втория учебен ден и се разплакваш. Това оставя емоционален отпечатък, който ще формира поведения, които ще доведат до определени събития.

Емоциите са основния двигател на поведението ни, а емоционалното формиране завършва на около 7 годишна възраст, затова и "първите 7" са най-важни, т. е. те предопределят огромна част от живота ни по-нататък, може би дори целият ни живот.

Чувствителните хора хващат леките "вибрации" на емоциите по-лесно, затова и могат да предусетят събитията, до които тези емоции ще доведат. И понеже както казах събитията са навързани, те могат да усетят и другите последващи събития, както и цели вериги от събития или завършек на вериги от събития. Има вариант събитията да се променят, но там вече се изисква много силно ниво на осъзнатост, което е присъщо на малко хора.

 
  ...


...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 18ec721ac4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здрасти,
Силна интуиция. И аз сънувам неща, които после се случват или виждам, но до преди това не е много ясен смисъла на съня. А напоследък е смешно. Сънувах много хубава архитектура и растения, като голяма зимна градина и се чудех дали ще успея да си купя такова хубаво жилище. В последствие започнах работа като чистачка в такъв хотел, бях сънувала хотела където сега чистя. А от минали животи нищо не мога да си спомня или да сънувам. Не се плаши. Миналото не може да се променя, но бъдещето може. До последния момент преди нещо да се случи, все пак има възможности да се промени

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker