Постоянно сънувам, че бягам от някого/нещо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Постоянно сънувам, че бягам от някого/нещо
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 2449 пъти
Здравейте,
мъж на 24 съм. Рядко помня сънищата си, но почти всички запомнени сънища си приличат по едно нещо - в даден момент бягам от нещо или от някого. Или от същество, или от явление, или най-често от човек - всеки път различен. Бягането е съпътствано с доза страх. Също така съм забелязал, че сънищата ми до голяма степен са свързани с нещата, които са ми направили силно впечатление (било то лошо или добро) през деня или наскоро. Следователно сънищата са отражение на мислите и съзнанието ми, а оттука следва, че и този страх и това бягане са отражение на нещо от реалния ми живот. Че имам страхове, имам, но не се проявяват всеки божи ден, та се чудя защо почти винаги присъстват в съня ми... Също страховете ми в реалния живот мисля, че са в рамките на нормалното - например страхувам се от отхвърляне, от луди хора, от порвал и подобни, т. е. все неща, от които повечето хора също се страхуват. Някой има ли идея на какво се дължат тия сънища?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: 72fa36184d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами ти сам си разгадал вече значението на сънищата - да, те наистина са отражение на желанията, страховете и липсите в реалния живот. Сънищата, в които бягаш от нещо или някого подсказват за подсъзнателното желание да избягаш от нещо, да се отървеш от него, защото то явно те плаши и ти създава дискомфорт в реалния живот. Какво е това конкретно нещо, естествено, можеш да разбереш само ти. Аз, например, съм сънувала, че бягам от едно бивше гадже, от което бях много разочарована и наистина и в живота ми се искаше да избягам от него и от спомените си за него. Помисли си за нещата, които не харесваш в живота си, за чертите от характера си, които не харесваш, за хората, които са ти неприятни. Обектът, който на подсъзнателно равнище се опитваш да избегнеш може да е сред тези неща. След като това така наречено "бягство" се проявява под формата на сън, значи, че е нещо, което бива по-скоро игнорирано в ежедневието, т. е. през деня не мислиш за него, не го осъзнаваш, заровил си го някъде надълбоко в съзнанието си и тъй като това напрежение трябва да избие все на някъде това се случва в съня ти.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 61ed5391fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз също съм така!
И аз знам, но от една страна, човек чрез съня понякога по - лесно взема решение в реалността, и т. н.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: ff8bf1d654
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И аз съм имала периоди с такива сънища. Повечето пъти даже не знам от кого бягам и още по-често - не знам защо. Аз обаче знам причината - имам нужда от този адреналин, защото животът ми е твърде скучен. Понякога не бягам от никого, а просто се разхождам на непознати места...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 794c2dec17
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Следващият път, когато сънуваш това, покрай теб ще мине една кола или мотор. Човекът вътре ще ти помогне, ще те вземе и ще те отведе от опасността. И така всеки път като бягаш насън, оглеждай се за помощника си, ако видиш някого наоколо, това е той и ще ти помогне. Съвсем сериозно ти казвам. Човек може да си избере една от фигурите в съня си за помощник. Дори да няма никого, щом се огледаш да го потърсиш, хоп, ще го видиш. При мен стана и при всички други, независимо дали бягат или са в друго затруднение насън. Този ритуал го заимствах от някакво племе, но много отдавна беше и не помня къде точно го четох.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker