Pit Bull Bluenose - куче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Pit Bull Bluenose - куче
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 839 пъти
Здравейте. Имам куче на почти 9 месеца. Той се вписва към името, , питбул". Не му знам точната порода, но знам едно и то е че това куче е истинската представа за един питбул.

Доколкото знам моето е Pit Bull Bluenose (bully)
Искам малко информация за тези кучета.

Уточнявам че това ми е първо куче. Сигурно ся ще си кажете това куче е боклук и не е обучено правилно щото е попаднал на неподходящ стопанин! Не е така напротив. Не е професионално обучен но знае някой неща като например да не яде докато не му се каже или да хапе при команда и да стои при команда.

Това куче не знам с какви породи е смесено но то не усеща болка освен в ушите. Има твърд характер понякога. Пускам го на свобода пред блока въпреки че минават и малки деца и други кучета и хора.

Искам да ви попитам за малко информация относно питбулите. Какви последствия може да има. Забелязвам че налита адски много на гълъби. Като ги види смятай ще те отнесе. Като види други кучета им налита и то не за да ги бие а за да си играе с тях докато за гълъбите не мога да кажа същото с сигурност. За котките просто.. налита им не знам с ква цел. Дали му е дошло времето да ги мрази..

Всичко това което искам да кажа е че не знам дали мога да го пускам на свобода и на по големи разстояния където има хора. Много ме е страх така както за него така и за хората. Имам му доверие на половина но като знам че е бойно куче по характер.

Забележка: тествал съм му инстинктите. Наистина налита и на част от семейството си ако го предизвикаш. (подчертавам ако го предизвикаш по специален начин) Забивал съм му малко по остро острие на кожата то не усеща болка. Болка усеща само в ушите. Там стиснеш ли го плаче ама биеш ли го някъде другаде най - много да си счупиш ръцете.

Четох в интернет че не е вярно че не усещат болка. Е как усеща болка като моето е точно обратното.

Искам най - доброто за моето куче. Много го обичам и не само аз а и цялото семейство.

Ще помоля модераторите да одобрят темата. Искам да разбера малко повече за тези кучета.

П. С. не пишете неща от сорта че искам да е бойно куче и че съм се гаврил с него или съм прилагал сила. Да правил съм експерименти с него но са били леки и не са причина за да стане злобно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: 2f03d9a8c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Само да ти кажа че всички кучета усещат страха на хората и тогава нападат, ако някой има страх от кучета доста вероятно е да го нападне и още нещо такива кучета по закон трябва да се разхождат с намордник и каишка. Моля съобразявай се с това, аз когато видя куче голямо и сърцето ми почва да тупти много бързо и не знам от къде да мина защото то ще ме усети, това не е смешно а страшно почти никой не спазва този закон и не знае какво му е на момичето или на човека отсреща. Като ви се гледа такива кучета няма лошо живи и здрави да са, но хората не са виновни че примерно куче ги е нападало и имат страх, поне с каишка го разхождай

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: da900964a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Пускай го само в тези заградените площадки, специални за пускане на кучета. Или някъде извън града.
Може да усеща болка, но да не го показва (животните имат такъв инстинкт), а ушите не обичат да им се пипат, защото така им се нарушава слуха - животните могат да си движат ушните миди (за разлика от хората) и това им подобрява слуха, локализират от къде идва даден звук и т. н.
Каквото и "обучение" да се прилага - тази порода е селектирана да бъде агресивна. Има изключения, но никой не може да знае дали твоето куче е от тях.
Хубаво е да се пуска да се набяга, но далеч от хора!

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: e29b6253a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До номер 1:

Да чел съм че кучетата усещат страха на хората но как ще обясните факта че вчера както всеки един ден го пуснах на свобода пред блока и отпред където има гаражи си играеха деца и то отиде при тях и те почнаха да бягат и то почна да ги гони и им се радваше и ги заобикаляше.

Именно затова искам повече информация относно точно тази порода. Не искам инфо за обикновено куче или за други породи. Вярвам че почти всеки един питбул е един и същ по характер.

Когато почна да гони децата много се уплаших и едвам не го убих като го хванах въпреки че то им се радваше и си играеше с тях. Никога не съм допускал че това ще се случи но сякаш с това трябваше да разбера че то иска да сподели обичта си а не да злобее.

Въпреки славата която му се носи и че налита на гълъби нещо ми подсказва че не е добра идея да е на свобода..


А колкото до намордник има но е много скапан. Като му го туря го задушава от жегата и почва да кърви от очите. Много го затормозих аз с тоя намордник и съжалявам че му го причиних само за да угодя на закона.

Колкото до това ако ходим на по големи разстояние където има хора го държа из късо. Може да съм всякакъв но повярвай и аз понякога се плаша от това куче и знам какво може да причини с поглед на хората. Дори хора които искат да го погалят им казвам че хапе и го отдръпвам от тях.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 212f783a1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Връзвай си кучето!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker