Искаме заедно да градим бъдеще? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121017)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14344)
 Тинейджърски (21873)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18481)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Искаме заедно да градим бъдеще?
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 975 пъти
Здравейте. И други пъти съм писала тук, ето сега пак, защото не намерих такава тема в сайта..
Близо 2 год. живея с приятеля ми, и двамата сме малко над 20 - годишни.
Значи, когато сме в добри отношения, е супер - гушкаме се, събужда ме с мили думи, чувствал се прекрасно, представя ме гордо пред приятелите си, родителите и роднините му също ме харесват. Аз съм грижовна, всеотдайна във всичко.
Като се ядосам често избухвам в мърморене, но не мога да го накажа дълго със студено държание. Избухвам в сълзи, и от радост, и когато сме се скарвали.
А когато се караме, причините са едни и същи... в началото на връзката /и двамата започнахме връзка за първи път/, когато исках да изградим взаимно доверие, е изтривал чатове с колежки, въпреки че не си общува с жени в мрежата, първите месеци още е писал във форум да му пращат голи снимки на Конкретна жена, и т. н., и т. н. Освен това винаги отрича подобни неща, че е правил, едни малки 'лъжи' ми е пускал. Трърдеше, че е влюбен в мен, че ме обича, но още от самото начало с тези неща.. само да допълня, че първия ни месец заедно не бяхме правили секс, а той разбахте с какво го е замествал.
Достатъчна съм му, защото по - скоро не може да ми смогне в леглото, а и за другите неща съм точна! И моля ви без излишни коментари, че се изтъквам, че секса е най - важен за мен и тем подобни, защото не е така!
Сега се старае за тези неща, аз наистина много инициативно му говорех, важни са разговорите. И да не бъде голям егоист също му говорех, и затова има положителна промяна сега.
Въпреки всичко, много ми тежи от всички поводи, в които ме е карал да се чувствам зле - независимо прикриване на дреболия, ревност, обидите му към мен. Да, аз също работя върху себе си - да не мрънкам и да натяквам, както и да припомням стари случки, от които ме боли.
Една вечер се прибираме, и аз защо си отворих устата пак да говоря... целта ми е да разбере, че наистина не искам да се повтарят отново неща, които ме нараняват.
Обаче той изведнъж почна да ме блъска в асансьора, после продължи и в апартамента и сега съм в синини от ципане и замеряне, освен това ме обиждаше, изплю се 2 пъти на земята, третия път върху мен. В последствие заспахме прегърнати...
Често ми казва, че съм се правила на жертва, преувеличавала съм, а за тази случка смята че съм го заслужавала.
Каза, че ако спра да мрънкам, всичко ще е наред. Аз спрях, но и той трябва да спре да ме дразни с действията си и не би трябвало да ме блъска така отново. И друг път си е отпечатвал ръката върху крака ми, но рядко и все по същите причини.
Иначе... градим планове, знаете.. Има сериозни намерения към мен, но тези неща... ме тревожат.
Преди какво момиче бях, в краката ми бяха момчетата, не ми пукаше много - много като цяло от нищо и никой /не казвам, че това е хубаво, просто споделям/, сега съм лесно ранима и зависима от него, и за хубаво, и за лошо. Поддържам се близки приятели основно откакто съм с него, но така ми е добре.

Благодаря ви, ако отделихте време. И моля коментирайте, просто имам нужда, и други хора в подобно положение да намерят някакво решение и те като четат, евентуално.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: 5df7e3103d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен не се разбирате и не си подхождате като характери. А и той става агресивен към теб. РАзделете се. В една връзка трябва да си щастлива, а не вечно мрънкаща. За да мрънкаш има неща, които непрекъснато в него те дразнят. Няма смисъл да се тормозите взаимно. Животът е пред теб.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 3776e4c105
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мила, знам, че си влюбена, но точно това ти пречи да видиш предупредителните сигнали. Този човек не е за теб! Щом си е позволил да те удря веднъж, гарантирано ще го направи отново! Да, няма идеални хора, нито пък идеални двойки, всеки е имал разногласия с партньора, но физическо насилие... това не е ок. Не знам как си представяш бъдещето с този човек, но повярвай ми, нищо добро не те чака. Защото днес ще ти посегне за някоя дреболия, след два месеца ще ти посегне за нещо друго и накрая след 10 години ще си изкарва на теб всичко, без значение дали се е скарал с шефа в службата или ти си казала нещо, което не му е било по вкуса. Е, това ли искаш? Всяка вечер да трепериш дали някой не го е ядосал на работа, че ако го е ядосал, ще си изядеш боя? И не, колкото и да не ти се вярва, не преувеличавам. Имам близка приятелка, която години живя така, в постоянен страх и вечно с тъмен грим (да не си личат синините) преди да събере сили да сложи край. Е, до там ли искаш да стигнеш? А това, че после ти се извинява е още по-типично. Първо те бие, после ти се извинява, обещава че никога няма да се повтори, ама ти си била виновна, че си го предизвикала (много елегантно успява да ти вмени вина, че всичко е заради твоето поведение), гушка те и край всичко е в миналото. И разбера се ти не само прощаваш, ами започваш да правиш всичко за да му се харесаш, да се променяш само и само той да е доволен... е, да ама не. Колкото и да се стараеш, той винаги ще намери за какво да се заяде с теб. Просто такъв му е характера, иска да доминира на всяка цена и ако откажеш да следваш правилата, познай какво следва? Бой! Два филма мога да ти препоръчам "Достатъчно" с Дженифър Лопез и "Какво общо има любовта с това" (биографичен за Тина Търнър). Изгледай ги и доста неща ще ти се изяснят. Просто каквото и да решиш НИКОГА не позволявай на никого да се отнася така с теб! Ти си жена и имаш достойнство и право на уважение. Не се превръщай в изтривалка и в боксова круша.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: d0a3b3393b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Просто този мъж НЕ Е за теб - дразниш се подсъзнателно от него и Затова мрънкаш. В една хубава връзка има спокойствие радост и приемаш човека какъвто е БЕЗ УСИЛИЯ

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker