Имали ли сте връзка с по-голяма жена? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Имали ли сте връзка с по-голяма жена?
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 2085 пъти
Обръщам се главно към мъжете, но може и жени да се включат. В тази тема бих искал да ви попитам какво мислите за връзките с жени примерно 7-8-10 години по-големи от мъжа или младежа, с който се занимават и какви отношения във времето биха имали в една връзка двама човека с подобна разлика в годините?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: d37201d933
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами зависи си от хората. Някои си имат връзка, която оцелява в годините. При други се разпада. Всеки слулай си е специфичен.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: b5983db9ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен винаги е лично. До човек. Не може така да се обобщава.
Иначе по принцип в по - консервативните и назадничави общества връзката момче с по - възрастна жена не се приема особено добре. А връзката възрастен мъж и момиче се приема за съвсем нормално нещо - даже се адмирира.
Аз лично не се кефя на по - възрастни от мен мъже, нито пък на драстнично по - малки от мен. На 29 съм и диапазона ми е плюс-минус 2 години.
Както казах в началото, само от теб и нея си зависи как ще се възприемате напред във времето. Вие най - добре си знаете какви хора сте, с какви характери, с какви мечти, желания, начин на мислене и. т. н.

Сега се сещам за един приятел колкото мен на години, който се събра с жена 5 години по - голяма от него, с която се виждаха години наред само ей така за секс, та са вече заедно сериозно, смисъл живеят заедно и имат бебе.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: a82b0ea9fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Нека ти споделя опита си, за да не допускаш грешката която съм допускал аз. Вероятно гледаш порнография и от там си се запалил по това. Аз се връщам от там на където си се запътил ти. Запомни няма измислица, нито лъжа или измама - за блудство, за полови контакти с омъжени, за изневяра и за разврат се плаща много висока цена, и то много дълго време. Стой на страна от тези неща, като от сярна киселина-даже недей и да душиш(тоест да са ти в ума), влезел ли в контакт с тях вече си направил вероятно най-голямата грешка в живота си. Ще е тъпо да не ми повярвате, и да се учите от собствените си грешки, вместо от грешките на другите.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 38bba5cb83
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Автора

Ти, Номер 3 няма как да знаеш накъде съм се запътил и какво искам да правя. Статията ми е породена от това, че се занимавам и излизам с по-голяма от мен жена в диапазона годините, които съм описал. Порнография не гледам, защото сексуалните ми нужди са сравнително задоволени и проблем с жените нямам. Ако не си имал връзка с по-голяма от теб жена с посочената възрастова разлика, моля не се включвай в темата и не пиши несвързани неща. И най-малкото - не ме съди без да ме познаваш.

Въпросите ми са към хора, които са имали по-близки контакти или връзки с по-големи жени. И бих искал да чуя мнението им.

На останалите в темата благодаря за отговорите.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 2521dc54d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   От 3-ти до 4-ти.
Пич точно защото съм имал много такива връзки в миналото те предупредих приятелски какви са последствията после. Така, че дефакто знам на къде си се запътил. Хубаво, че не гледаш порнография, защото именно от нея аз преди години получих увличане по лелки. И какви според теб могат да бъдат отношенията между тинейджър и зряла жена или лелка освен нищо повече от задоволяване на извратени желания или запълване на емоционалните дупки в живота на жената. Нито един тинейджър може да бъде опора на една по-голяма от него жена, нито пък самият той би искал да се ожени за такава която ще одъртее скоро. А как биха реагирали родителите му. Почти няма по-възрастна жена, която да не е омъжена или разведена. А влезеш ли в интимен контакт с омъжена или оставена от мъжа и, си слагаш воденичен камък на врата(има духовни закони, чието нарушаване носи трагични последствия). А в случай, че не е омъжена и блудстваш с нея (тоест отношения извън брака), не мисли, че е нещо много по-различно. Лошото е, че последствията внезапно ще дойдат в близките месеци или години, когато вече си надробил страшно много за сърбане. Бъди готов.

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 5e133f2a3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Жена съм и съм имала връзка с мъж по-малък от мен, но разликата беше минимална, бях му кака само с 1 година, така че изобщо нямах чувството, че съм по-голяма или по-опитна, обаче мой много близък живя 15 години с жена 20 години по-голяма от него! И бяха щастливи. Обаче накрая връзката им се разпадна, защото колкото и да беше готина (все още е) годините си казаха думата и докато той все още беше млад мъж, тя малко или много започна да се държи като баба, особено след като се пенсионира. Обаче всичко е много индивидуално и си е до хората.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker