Писна ми вече - хлебарки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Писна ми вече - хлебарки
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 1263 пъти
Здравейте, пише ви момиче на 15 години. Накратко - човек съм, който седи по нощите (лятото) или дори да си легне винаги се събужда през нощта. Та преди не знам колко дни станах през нощта и отидох в кухнята, където заварих 2 хлебарки. Не от онези големите, ами едни такива.. кафяви и средни на големина. По принцип понякога се появяват в банята или в средата на кухнята по 1 и то много малки и рядко. Както и да е този път бяха до стената, където седи храната на котката ми. Едната влезе зад перваза на стената, ако се сещате какво имам предвид, а другата отиде на балкона. Секунди след това баща ми стана и смачка една в коридора, която нямам идея как се озова там. Тъй като балкона е точно до стаята ми (но няма врата към нея) цяла нощ не мигнах от някаква параноя. Нищо не дойде, обаче след ден като влязох в кухнята около купата с храната имаше малки и многобройни и 2-3 като предишните. Всички се скриха като светнах, обаче щях да полудея. Майка ми махна перваза на другия ден и от там като изпълзяха уж ги уби всичките, обаче мина една вечер, в която нямаше нищо и сега пак видях такива големички като предишните и 2-3 малки. Имам чувството, че са много и умирам от страх! Няма никакъв шанс родителите ми да извикат фирма. Майка ми се съгласи за отрова, обаче нищичко не взима! А аз самата не знам каква и откъде, че и котка имаме. Няколко нощи не мога да спя вече, имам огромна фобия от насекоми и буболечки, особено паяци и хлебарки. Не искате да знаете един път когато се показа хлебарка и бях сама у дома какво стана, все едно видях да убиват човек. Страх ме е да не станат твърде много и да не влязат и в стаята ми! Ще съм благодарна на всякакъв вид помощ.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: b1a32f9a0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да не станат много? ! Че те са стотици вече. Хлебарките могат да оцелеят и след ядрена война! Ако трябва и сама плати за почистване от фирма-30-40 лева (зависи колко е голям имота) Ама вашите чак такива скъръндзи ли са? Има няколко различни вида отрвои, с които човек сам да се бори (потърси в гугъл) това, което помня е борна киселина. Поръсва се тънък слой (евам видим за човек, иначе хлебарките ще я заобикалят) във всички ъгли, процепи, навсякъде където има хлебарки. Като минат оттам, отровата полеплва по тях, те я носят при останалите и постепенно всички измират (поне на теория) Ако живееш в апартамент си прецакана, защото вероятно и съседите ти имат същия проблем и дори да изчистите вашия, те ще се върнат. Трябва да са съберете всички съседи и да наемете фирма да изчисти цялата сграда.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 94e67e490b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Интересно е че има толкова много хлебарки у вас, при положение че имате и котка. Те обикновено надушват наличието на котки и ги избягват. Един познат живее в стар панелен блок, където е пълно с хлебарки в кухнята / банята, но в момента в който си взе котка, те изчезнаха.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: c31ebf7c82
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И ние имахме в панелния блок преди години, докато не повикахме фирма да напръска всички апартаменти. Сега вече 5 години няма грам хлебарка, но имай предвид, че за да се извика фирма и за да имате полза трябва да извадиш всичко от всички шкафове на балкона дрехите в чували на балкона, чини и тенджери в кашони на балкона, само матраците на леглата оставяш с по един чаршаф който после переш. Взимаш котката, пръскат целия апартамент, дори вътре в шкафовете и 24 часа извън жилището на село или на хотел, след това минаваш всички шкафове с влажен парцал и подреждаш по местата.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 4c347266f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Момиче има специални машинки за премахване на хлебарките. Включваш в контакта и след време няма да ги видиш.

Аз имах много хлебарки у нас и купихме еднo Ултразвуково устройство за борба с вредители Пест Рипелър който пристигна с комплект още един Pest Repeller. Включихме един в едната стая и един в кухнята и смятай мина бая време ама хлебарки вече няма.

Никакви препарати отровни не сме използвали.

Помисли над това.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 842fda2b1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Използвай фронтлайн или по-евтиния му аналог фиприст. Много ефективни са, наскоро аз изтрепах така хлебарките у дома. Създадени са специално за третиране на котки и кучета за паразити, така че не са вредни за тях. Пръскаш няколко поредни вечери в кухнята, коридора и навсякъде където ги има, след което само смиташ няколко дни. Има опасност да мигрират в другите стаи една част, за това добра идея е да напръскаш на всякъде и да излезете от вас за 1 ден. Фиприст-а е 17 лв флакона, в най-лошия случай ще ти трябват 2 бр. Успех

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 3606918352
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Кубчета за хлебарки. Струват 4-5 лева и ги продават в аптеките.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker