Социален живот - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Социален живот
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 1250 пъти
Здравейте приятели! Момиче съм на 15 и имам проблем. Не мога да намеря компания с която да излизаме, да се забавляваме и т. н. Не излизам, нямам много приятели и просто не знам какво да правя. Иска ми се да има някой на когото мога да се обадя да се водим на по кафе. Понякога когато покрай мен минат момичета и момчета, които са заедно, толкова задружни и щастливи ми иде да заплача като малко дете. Моля Ви, посъветвайте ме нещо с което мога да подобря социалния си живот.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: 34db567fb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей!С една година по-малка съм от теб,но съм доста общителен човек.Аз може и да не имам кой знае колко приятели,но знам,че са истински!Другите за мен са само познати.Обичам много да се сприятелявам.Постоянно ходя тук-там и се заглеждам в хора,които са ми интересни и завръзвам разговор.Точно така се запознах и с най-добрата ми приятелка,която е колкото теб :) Ако си срамежлива или не харесваш такъв вид сприятеляване,може да излизаш с твои стари приятели ...знам ли,но никога не бих ти препоръчала запознанства по интернет!Ужас! Дано съм била полезна :)

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 7b5ec96a36
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За има с кого да излизаш, трябва преди това трябва да си си създала приятелства. Със съученици, съседи, роднини, от хобита, спорт и т. н. Можеш да поемеш инициатива да поканиш някое/няколко момичета /момчета да излезете-на разходка, на кино, на гости-правиш ли го?

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 1badf49a8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Много е трудно знамм.. не мога да ти дам никакъв съвет, защото съм в същата ситуация, но съм на 16. Мога само да те успокоя, че не си сама. Ще следя темата.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: ad8057d87a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Виж, мило момиче. Трябва да осъзнаеш, че това не е вай-важното. Всичко идва с времето си, изчакай. Щом сега се случва така, че да си самичка - не тъжи, а се възползвай и оползотвори времето си. Ще дойдат годинки, когато ще си заобиколена от хора, ще имаш обаче тогава други грижи(човек с годините става все по-обременен) и повярвай ми - ще ти писне от хора. Ще искаш само да си си вкъщи при семейството. И друго важно нещо - на всеки човек му се налага да остане сам за определено време в своя живот. Така че се учи да бъдеш сама и да се чувстваш добре в собствената си компания. Плюс, че приятелите са до време. Всичко хубаво, миличка, надявам се написаното да ти е от полза.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 75ca5bc153
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Големите компании са лошо нещо... само те развалят като човек(личност).
Предполагам, че все имаш няколко по-близки приятеля.
Излизай си с тях само.
Радвай се, че не си в някоя голяма компания. Не ти и трябва.
Сто пъти по-добре е да имаш трима верни приятеля отколкото 10 човека, на които не можеш да разчиташ.

 
  ...


...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 1eb4f4dc25
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   И аз съм така, само че съм на 14 :(. Запиши се на някакъв курс по нещо, което ти доставя удоволствие - пеене, танци, рисуване, чужд език. Там ще срещнеш други хора, ще се сприятелиш с някого, а и ще имаш какво да правиш през лятото ;). Ако не, опитай в училище. От есента започваш на чисто, забравяш какво е било миналата година и се дършиш приятелски в всички. Със сигурност сучениците ти ще забележат колко си мила и ще поискат да те опознаят по - добре! :) Искрено ти пожелавам успех!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 56c2d7beaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От Авторката
Благодаря ви толкова много,че ми дадохте такива прелрасни съвети.
Номер 2-Имам, но те ме нямат.В смисъл щом толкова пъти съм ги канела да излизаме,а те след това не са ме и потърсили значи никакви не са ми.
Номер 4-Наистина някак съм си самодостатъчна.След неуспешните запознанства които съм имала не ми е останало и едно момиче което мога да нарека приятелка.Точно това си мисля.Нещата все някога ще се наредят.А дотогава както се казва ще си правя кефа.
Номер 6-Точно това съм си мислила много пъти.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 268ab088ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Здравей :)
Аз съм колкото теб и имам същия проблем.. и смятам, че е от малка. Преди общувах с много хора, с хора, който никак не ми влияеха добре. С времето го осъзнах и се отдръпнах от тях. Ако това е от скоро е важно да го преодолееш. Повечето казват, че всичко е с времето си, но не е така. Ако вече имаш изградени интереси, или поне неща, който те вълнуват е важно да намериш хора със сходни разбирания. Аз лично имам много странни интереси и ми е трудно да общувам с някого, който е крайно различен от мен. Просто след час вече няма какво да си кажете.. Аз не съм разрешила проблема си, тъйче не мога да ти дам конкретен съвет, но просто не оставяй нещата така. После ще имаш по-големи трудности.. общувай, макар и с хора, с който нямате кой знае колко общо, и разбира се, внимавай да не изгубиш себе си сред тях.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 17c9091790
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не случай номер 4, защото ако станеш на 25 и не си завързала едно приятелство, после е абсурд някога, да станеш социален човек. Да, има такива, които могат да живеят с години, без да си обелят една приказка с когото и да е, но те са единици. Останалите просто се скапват и депресират.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker