Може ли човек да промени живота си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Може ли човек да промени живота си?
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 1671 пъти
Здравейте.. На скоро осъзнах нещо, явно до сега съм се самозаблуждавал, че всичко в живота ми е наред, забавлявах се и си живеех безгрижен живот. Не обръщах внимание на проблемите, а те са ставали все повече и повече... Всъщност живота ми се е превърнал в пълна каша и вмомента искам само да започна да го подреждам. Не съм имал приятелка от 7 години, преживях много неща, от които станах по-силен, но и имам чувството, че ми се отразява психически и здравето ми е съсипано. Вмомента искам да сложа точка на досегашната ми история и да започна нова страница, да се боря и да успея, да си взема живота в ръце. Искам да изляза от дупката. Възможно ли е, човек да смени нагласата си, действията си и да промени живота си на 26?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: c971231e1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Всичко е възможно, стига да имаш желание. С вяра и усилия може да промениш не само себе си, но и животът си. Няма значение дали си на 20 или на 50. Всеки човек иска да бъде щастлив и заслужава да намери пътят към своето щастие.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 87b27f4ef8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: d7c9c136c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Може ама трудно. Зависи какво. Ако е нещо по тялото - много трудно или невъзможно. Ако е от характера - доста трудно, особено ако на човек му липсва обективност и осъзнаване. Ако е от външите фактори - работа, външен вид, приятелска среда - по-лесно.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 7ea80fae59
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разбира се, че можеш. Седни и помисли какво не е наред и какво искаш да постигнеш. Постави си цели и ако е нужно си направи план как да ги постигнеш.. Започваш да вървиш по плана и да си постигаш целите.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 19d5bc36dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Дa, естествено, че може! Но трябвa дa смени първо чипa в глaвaтa, товa е трудното! Пълнa психологическa промянa! Бих посъветвaлa дa потурсиш помощ от психотерaпевт, ще ти помогне дa смениш фокусa и го нaстроиш през погледa нa новият човек, който искaш дa бъдеш!

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: fce70b60a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Автора ви пише... интересни неща ми написахте, благодаря ви.. номер 5 мисля да потърся психолог найстина.. номер 4 целите си ги имам и работя по въпроса.. Честно казано при мен има или доста отчаяни дни, депресивни, в които си мисля, че всичко е ад и съм на дъното... или в другата крайност, много съм добре и мисля, че всичко ми е наред и съм на върха.. в крайна сметка е факт, че не съм имал приятелка от 6-7 години, а преди това всичко с жените си беше наред.. Просто взимах много наркотици и един ден предрусах... от тогава ги спрях, вече 5 години.. но може би беше във възраст, в която израствам и ми е оказало влияние, може би това е причината да нямам приятелка от толкова много години.. хлопа ми дъската малко.. Честно казано, тогава, когато ги спрях си бях напълно луд... или не знам как му казват... депресия.. Бях много зле психически.. на косъм от шизофренията.. (поне аз така си мисля) тогава взех решение да бягам всеки ден и да ям мед и други полезни храни.. За няколко години, постигнах чудеса, дори се записах в университет и спортувах Кик Бокс, бях много добър в работата си, периодично ходих и на доста добър психолог.. Влязох в пътя.. после обаче се запознах с едно момиче в Гърция (преди около 2 години), влюбих се много и полудях отново, но нещата не се получиха и започнах да пия алкохол, от тогава две години пия... не съм алкохолик... просто понякога прекалено много ми мисли главата и единствения начин да спре е да изпия 2 шишета вино. Има случей, когато не съм пил 4-5 месеца.. просто има моменти, в които ако не се напия ще откача.. В момента (от 2 години) малко съм занемарил спортните занимания, разболях се от язва, имам храносмилателни проблеми и заради това отслабнах много.. вмомента съм буквално кожа и кости, набил съм си филма, че съм станал грозен и най-лошото е, че най-вероятно това найстина е така... Сменил съм 20 пъти местоживеенето си, обиколих света, видях много, преживях много, бях на косъм от смърта не малко пъти... преживях катастрофа от която оживях по чудо.. Просто искам да се установя някъде, да се зазимя, да кача нормалните си килограми, да работя това което искам-фотография.. да се развивам, да се оженя, да създам поколение, да възпитам едни нормални деца, да променям средата и да се опитам да направя света малко по-добро място само защото ме е имало.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: fce70b60a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Автора ви пише... интересни неща ми написахте, благодаря ви.. номер 5 мисля да потърся психолог найстина.. номер 4 целите си ги имам и работя по въпроса.. Честно казано при мен има или доста отчаяни дни, депресивни, в които си мисля, че всичко е ад и съм на дъното... или в другата крайност, много съм добре и мисля, че всичко ми е наред и съм на върха.. в крайна сметка е факт, че не съм имал приятелка от 6-7 години, а преди това всичко с жените си беше наред.. Просто взимах много наркотици и един ден предрусах... от тогава ги спрях, вече 5 години.. но може би беше във възраст, в която израствам и ми е оказало влияние, може би това е причината да нямам приятелка от толкова много години.. хлопа ми дъската малко.. Честно казано, тогава, когато ги спрях си бях напълно луд... или не знам как му казват... депресия.. Бях много зле психически.. на косъм от шизофренията.. (поне аз така си мисля) тогава взех решение да бягам всеки ден и да ям мед и други полезни храни.. За няколко години, постигнах чудеса, дори се записах в университет и спортувах Кик Бокс, бях много добър в работата си, периодично ходих и на доста добър психолог.. Влязох в пътя.. после обаче се запознах с едно момиче в Гърция (преди около 2 години), влюбих се много и полудях отново, но нещата не се получиха и започнах да пия алкохол, от тогава две години пия... не съм алкохолик... просто понякога прекалено много ми мисли главата и единствения начин да спре е да изпия 2 шишета вино. Има случей, когато не съм пил 4-5 месеца.. просто има моменти, в които ако не се напия ще откача.. В момента (от 2 години) малко съм занемарил спортните занимания, разболях се от язва, имам храносмилателни проблеми и заради това отслабнах много.. вмомента съм буквално кожа и кости, набил съм си филма, че съм станал грозен и най-лошото е, че най-вероятно това найстина е така... Сменил съм 20 пъти местоживеенето си, обиколих света, видях много, преживях много, бях на косъм от смърта не малко пъти... преживях катастрофа от която оживях по чудо.. Просто искам да се установя някъде, да се зазимя, да кача нормалните си килограми, да работя това което искам-фотография.. да се развивам, да се оженя, да създам поколение, да възпитам едни нормални деца, да променям средата и да се опитам да направя света малко по-добро място само защото ме е имало.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 7546fcc1de
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   2 Защо да не може? да не би случайно да е на пенсионерски години или легнал да умира? Ако на 20 години вече е късно да правиш промени в живота си, че то давай да живеем до 30 и айде. Не съм виждал по- тъпи логики честно.
Можеш естествено, младо дете си, просто не се отказвай от целите си никога и ще ги постигнеш.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 7ea80fae59
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ами установи с е някъде, намери си работа и започни да спортуваш отново. Храни се здравословно. Пийвай умерено от време на време и действай. Имал си бурна младост, но тя отминава, така че сега се стабилизирай. И спри вътрешния си диалог. Тоест спри непрекъснато да мислиш и хиляди мисли да ти се въртятв главата. Успех!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: fce70b60a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 9, благодаря ти за съвета, но не е толкова лесно. Разчекнат съм от няколко решения, намирам се в много съдбоносен момент и просто не знам какво решение да взема.... в родния си град чувствам някакво спокойствие и имам куче, което много обичам, но града е супер спрял.. по улиците има само наркомани и цигани и няма никаква смислена работа от която ще мога да изкарвам пари. В чужбина (Англия) изкарвам добри пари и по-бързо се приближавам до целите си, но само това, вкарвам се в някакви депресии и отделно това дъждовно време 28 дена в месеца ме влудява. Друг вариант е да съм в София, да работя това, което искам, да плащам квартира и да изкарвам пари, колкото да съществувам... и да ми липсва кучето ми, което няма кой да го гледа :( Не знам просто имам чувството, че полудявам

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 9ab57c591c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   'просто понякога прекалено много ми мисли главата' - според мен първата крачка към трайната ти положителна пормяна е да спреш да бягаш от мислите си, я чрез 2 шишета вино, я чрез нещо друго. Човек има мозък не случайно и в никакъв случай не трябва да игнорира какво се опитва да му каже, макар и понякога да не е съвсем приятно.

Според мен трябва да избереш варианта София или Пловдив.
Да се пробваш като фотограф щом това ти е най на сърце. Да видиш, дали наистина те влече да се занимаваш сериозно с това. А и там влезеш ли в арт средите ще се запознаеш със супер много интересни хора, с които ще намериш много общо. Та даже и приятелка ще си намериш сред тях. И ще стане съвсен естествено - от само себе си.
И какъв е проблема да вземеш кучето със себе си там?
Една позната като си ходи в прованс при тяхните винаги взима и кучето си. Просто го качва с нея в колата и така.

Жена на 29

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: fce70b60a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Проблема е, че кучето е Хъски.. :D Доста непослушни кучета, когато те няма обръщат къщата на главата си, доста трудни са за гледане, доста малко хора биха си дали квартирата за да живее такова куче и ще има доста недоволни комшии, понеже доста вият

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: fce70b60a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Сега като се загледам в писанията си чак ме хваща яд на самия себе си, голямо мрънкане ви изписах, съжалявам. Номер 11 Всъщност ще направя точно това, което ми казваш, просто в момента ми се случи нещо лошо, което доста ме изкара от пътя ми. От там се почна едно мрънкане..... Живи и здрави да сте и благодаря за вниманието :)

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: f952b59beb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Намери квартира, в която се позволява куче. И не знаеш къде ще отидеш, пък вече си сигурен, че евентуалните комшии щели да са недоволни. Сам си блокираш пътя с твзи негативни мисли. Мисли, че ще имаш комшии, любители на кучета.:))
Ако не се чувстваш добре в англия отиди в София.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: fce70b60a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   То това куче и най-големите любители ще го напразят.. то това не е куче.. пробива стени, къса дивани, обувки, яде кокошки. Кокошки ходих да купувам.. Не знам вече какво да го правя. И все пак си го обичам диването.. :D

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker