Различие. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Различие.
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 1386 пъти
Добър ден или вечер на всички изявили интерес да прочетат това, което желая да споделя.
Така.. На 23 години съм в момента, от близо 15 годишен имам сериозни социални проблеми с обществото, дори и семейството ми (Хората в общ смисъл)..
Така.. Проблемите ми нямат нищо общо със срам или нещото подобно! Просто изпитвам отвръщение към хората (Може и да има причина).
Имам пълна липса на емоции към всичко живо и страданието на жив индивид представлява голям интерес за мен.
Единствено имам чувство на емоция, когато приготввщям вечеря, също много държа да се храня на класическа музика и да съм облечен представително, няма да обеснявам, че масата и приборите имат значение за мен..
Обичам сам да си убивам месото и постоянно мисля за това.. Е близките 2 години заедно с това имам непрестанни мисли за консумация на човешко месо.
Не съм търсил професионална помощ не съм и опитвал такова месо.
Но постоянно мисля, за добре подредена маса в стил 19 век с лично приготвени ястия от човешко месо(Приготвени лично от мен) и разбира се определени класически симфонии.
Това немога да си го избия от главата, това искам да постигна!
Също много хора виждат, че ги презирам с поглед без дори да ги познавам (Искам да се науча как да крия този поглед )! Моля без излишни коментари. Благодаря на всички!
П. С. Извинявам се ако има правописни грешки.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: b0016a6fe4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз още от 6-7 годишен съм с подобни проблеми към обществото. Мразя родителите ми, не ми пука за тях. Те като цяло ми провалиха живова ( няма да пиша, не виждам смисъл ). Мечтата ми е да се отделя от тях, да се преселя в някое самотно място с интернет и достъп до храна общо взето за нормални човешки нужди и да не се занимавам с други неща. Моите мисли са за убийства на всички, които мразя ( почти всички ). Най мразя предателите и лъжците. Веднага ги подушвам, подушвам страха и очите им. Също така съм крайно краен и се пазя да не направя някоя глупост. Ако ме спре някой на улицата и ми каже примерно : Имаш ужасна коса, ти си гей. Бих го удошил с или наръгал. Пазя се от такива конфликти, защото знам на какво съм способен. Надявам се в скоро време да постигна моите мечти ( макар и странни ). Само се надявам да не намеря пистолет на улицата, защото скоро всички, които са били врагове няма да ги има :D не си единствен :)

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 90317c6b52
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Миличък, май филмите за Ханибал Лектар са ти дошли повече.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 9b699c5fde
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От темата разбрах, че вечеряш у дома костюмиран, слушайки класическа музика. След това разбрах, че ти се иска да консумираш човешко месо. За мен, ти си бъдещ убиец и определено човек с проблеми. По-добре не търси професионална помощ, а си насочи два пищова в главата - един у лево и един у десно.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 915112537f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ах...какво ли не бях чела в този сайт, но за първи път ме заинтригува нещо до толкова, че да напиша коментар. :) Та да не би да си почитател на филмите Silence of the Lambs и Hannibal? Или по-скоро почитател на образа на изтънчения сериен убиец Д-р Ханибал Лектър? :) Докато четях, сякаш описваше сцена от филма ( и по-точно Hannibal, тъй като Silence of the Lambs не набляга толкова на образа на доктора ). Ако не ги знаеш, провери в нета. :) И наистина ти препоръчвам да ги гледаш. Според мен ще откриеш себе си в тези филми, хаха.

За жалост от написаното от теб, разбрах едно...че може би ще се превърнеш в убиец. Може на много хора да звучи странно или смешно, но да искаш да ядеш човешко месо и да изпитваш удоволствие от страданието на хора...Хмм, та това си е чист Ханибал Лектър. :)

Ами май това е от мен, но ти препоръчвам да потърсиш професионална помощ, защото образа, който описваш, че си...не е човек или по-скоро човешки, в истинския смисъл на думата.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: d1cfc07215
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Приемам, че историята е истинска. Авторе, задължително трябва да посетиш психотерапевт (може би не е един) и да му споделиш всички свои желания. Препоръчвам ти психотерапевт, а не психиатър, защото психиатърът най-вероятно би поискал да вземаш определени лекарства или дори да те сложи под постоянно медицинско наблюдение.

Ако всичко, което описваш, е истина, то най-вероятно става въпрос за много дълбока травма от детството, която се материализира по този начин, чрез тези желания. Ако нямаш травма от детството, възможно е да става въпрос за травма или емоционално наситено поведение от минал живот (още повече щом харесваш симфонии от 19-ти век).

В днешно време канибализмът е приет в много малко общества, основно примитивни племена. Няма място в цивилизацията.

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 3dda9445be
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Някой се е вдъхновил от Ханибал Лектър.

Модератори: значи публикувахте тази гавра с психарщини от сорта на канибалщини и тн., а 90% от градивните коментари и истории не ги публикувахте. Защо така??????

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 0d14064bd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Извинявай, но мисля, че гледаш твърде много филми / сериали и сам се вкарваш в тях.
Това с храненето, подредбата на масата и класическата музика, желанието за опитване на човешко месо и другите ти 'болежки' почти едно към едно описват голяма част от сцените , включени в сериала "Ханибал".
Предполагам, че си страдал доста по време на ученическите си години (ако възрастта ти е истинска) и тези фантазии са ти помогнали да се чувстваш по-силен.
Но истината е, че не те правят нито по-силен, нито по-галантно изглеждащ в очите на околните.
Сега си възрастен, чертаеш бъдещето пред себе си и не бива да позволяваш на импулси, породени от фантазии да ти пречат и да затварят важни врати пред теб.
Намери от какво точно е породено това твое желание да доминираш и да 'убиваш' и преодолей проблема си.
Например, ако са ти се подигравали заради някакви външни белези, то усъвършенствай знанията и уменията си , подобри вътрешния си свят и се заеми след това с онези неща във външността си, които смяташ за неудовлетворителни. Така никоя подигравка няма да може реално да те докосне и ще бъдеш истински BadAss тип, неуязвим за негативизма на другите :)
Изгради си план за едно по-добро Аз, без да насъбираш излишен негативизъм и го следвай спокойно.
Дай си нужното време, карай я лекичко и всичко ще бъде наред.
Обикновено мразим в хората нещата, които мразим в самите себе си, затова е наистина важно да погледнеш надълбоко в своята същност и да разчистиш каквото се е задръстило.
Бъди мил със себе си и се погрижи да се моделираш по възможно най-достойния начин.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 8c84f947b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Голяма чест е за сайта, че новият Ханибал Лектър е проявил интерес към него, ако и да не го вълнуват хорските емоции. Много филми гледаш, драги, ама и ние сме ги гледали. Забрави да кажеш, че имаш намерение да станеш психиатър, но нейсе. И да, имаш доста правописни грешки, които по никакъв начин не се вързват с изискания ти вкус, класическата музика и очарованието на деветнайсти век. Отивай да нагъваш дюнери и не се занимавай с глупости, пишманканибалче!
Ж46

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 8696803889
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   И двамата сте социопати и предполагам ще стигнете до ритуални убийства.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: a089b1c98d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Проблемите ми нямам нищо общо с филма или книгита (която съм чел), проблемите ми датират от години прекарани в изолоция, дори и не съм почитател на киното..
А до последния коментирал ''пишманканибалче'' простотията си е простотия! :)
Няма да ти обесням, защо имам правописни грешни, но виж аз няма да отбележа дали ти имаш! Просто помолих за разумен отговор на това, което споделих, толкова ли е трудно?
И личноста ми няма нищо общо с филма или книгата за Лектър.
Благодаря много за горните отговори!
И да спомена на последния коментирал (Да се събуждаш изпотен и т. н. от сънища с подобни истории всяка вечер, но и да мислиш за това пред целия ден, не е лесно!

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 75c7d65271
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Хахаха какво му се връзвате на тоя на измислиците. Очевидно е, че наскоро е привършил с някой сериал-а за Лектър, а за друг. Един съвет мога да ти дам-дай пауза на филмите и излез в реалния свят малко. Лек ден и приятно подреждане на масата.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 8c84f947b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

62.   от 10
до модераторите: Прочетете си точка f от собствените си правила. Самите вие сте в нарушение, затова не ви изнася коментарът ми. Жалки сте. Интересно ми е, админите в час ли са с постоянните ви гафове?
Добре, ако и този път изтриете коментара ми., предназначен за "канибала", ще считам, че имам картбланш да напиша едно хубаво оплакване и да приложа цялата тема с всички коментари, първоначално на адрес bachvarov@gmail. com, а ако и там никой не счита, че историята е притеснителна, тогава ще мисля. И ако заличите темата, което трябваше да направите отдавна, или по-точно, как изобщо ви хрумна да я публикувате, та ако се успокоявате, че ще замажете положението, няма да ви се получи. И няма да ви чакам до утре.

Аз знам, защо имаш правописни грешки, няма нужда да ми обясняваш, мога аз да ти обясня, но ще се въздържа. А моите правописни грешки, ти няма как да ги отбелязваш, по простата причина, че няма такива. Начела съм се в сайта( всъщност, не само в Сподели, навсякъде е така) на какви ли не недоразумения с трагичен правопис, но изключително рядко правя забележки. Когато виждам, че грешките са допуснати от бързане, от невнимание, сгрешен клавиш, тревога, радост, незрялост и прочие, не търся заяждане. Но в твоя случай, миличък, с удоволствие изтъквам неграмотността ти, на фона на огромните ти претенции и самочувствие. И безкрайно съм учудена, как аджаба, псевдоканибалската ти фантазийка се е промъкнала през ситото на редакцията на сайта, тук влизат толкова много деца, тийнейджъри и объркани млади хора, хора с лабилна психика и изобщо прокламирането на убийства не е ли в разрез с нетикета и с правилата на сайта в частност? !

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker