Не вярвам в никой и в нищо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Не вярвам в никой и в нищо
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 1780 пъти
Здравейте, млад мъж съм на 26 години, искам да попитам ако може хора имали същия проблем как са се справили с недоверието във хората и тай-вече във половинките си? Осъзнавам, че това адски ми пречи, по принцип съм много силен характер, горделив и инат, ревнив особено когато се влюбя. Интересното е, че досега не са ми изневерявали, или поне аз не знам, но станат ли нещата по-сериозни във връзките ми започват големите съмнения и ревности а знам, че не трябва. Как да преодолея това? Защото не измъчвам само себе си а и хората около мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: a7144ceec3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Изобщо не съжалявай, че не вярваш на никого. Няма нужда да се променяш. Така поне винаги ще имаш едно наум и няма да се доверяваш на хората, защото рано или късно някой ще те предаде. По-добре ли щеше да е ако беше някой наивник, който използват всички? Аз съм момиче на 22 и на мен никога не са ми изневерявали или поне не знам, но въпреки това нямам доверие на никого.
Запомни едно- в живота човек може да вярва само и единствено на себе си и то не винаги : )

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 4fe2ef8b1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма лечение. Радвай се на ергенски живот и не влизай в сериозни връзки.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 4fe2ef8b1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Няма лечение. Радвай се на ергенски живот и не влизай в сериозни връзки.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 81cf3b255e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ха, мен пък са ме лъгали и аз даже знаех, че ме лъжат и всичко се превърна в игра на карти. Оттам произлиза моето недоверие, но и аз по същия начин в началото подхождам спокойно и уверено във връзката, а когато стане сериозно започвам да се притеснявам и да се привързвам. Един вид е нормално, по-силни чувства - по-близко до сърцето, по-важно и прочие. Опитай се да опознаеш този насреща и да му се довериш. Аз винаги допускам, че може и да ме излъжат, то си е в реда на нещата, ако някой иска да те измами ще вложи повече усилие да го направи, отколкото би вложил в истински чувства и отдаденост. Няма как да се защитиш от лъжи, то никой не е застрахован. Пък и измамниците са доста умели. Когато започнах последната си връзка, тя вече продължава две години, в началото с приятеля ми си поговорихме сериозно за доверието и си обещахме, че няма да се лъжем за нищо. Ама нищо. Грозни истини си ги раздаваме като топъл хляб и никой не се сърди. По-добре е партньорът ти да знае, че не самата изневяра ще те нарани и ядоса, а всички лъжи около нея, че не отказ от нещо ще те вбеси, а самото увъртане. Естествено, когато чуеш истина трябва да я приемеш каквато е и да прецениш за себе си как да действаш.
Не може да живееш в страх и да обсебваш всеки, който се доближи до теб. Доверието е такова- ти го даваш сляпо и в последствие разбираш дали трябва да вярваш или не. Доверието и вярата за мен са различни. Мога да се доверя без да повярвам, но след като съм дала това доверие и са го оправдали, започвам да вярвам. Естествено е да имаш притеснения и страхове, важното е да работиш върху преодоляването им и да не пречиш на другия да се развива и да расте, защото те е страх, че не е останал час след работа, а ходи по чуждо. Говори с човекът до теб, сподели мислите и чувствата си, обсъдете как да направите нещата, така че и двамата да сте спокойни. Честно, разбирането между двойките прави чудеса.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: f5d0d24455
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ревността идва или от желанието да притежаваш един човек като собственост, или от твои комплекси за малоценност. Човекът има свободна воля. Тоест не може да му нареждаш какво да прави. На никого. Така че не може да ти е собственост. За комплексите си помисли сам.

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 2a4ad0daee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Човек, тая тема не е за тука, а за 'любов и изневяра'.
Иначе номер5 е много прав.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: eaebb38947
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Изчетох всички кометари, благодаря Ви за разбирането хора, ще се опитам да послушам и изпълня съветите Ви колкото и да ми е трудно. Аз самия съм честен човек, мразя лъжата, това да използваи някого за някакви цели, да употребяваш хората, не ги обечам тези неща, никога не съм изневерявал, просто така са ме възпитали ат малък и слава на Бога съм се опазил и до днес такъв.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker