Подарък за по-малка сестра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Подарък за по-малка сестра
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 2038 пъти
Аз съм момиче на 14 години и имам по-малка сестра, чиито 8-ми рожден ден наближава. От известно време се питам какво да й подаря. Всяка година й давам само пари без конкретен подарък, но след тазгодишния ми рожден ден ми се ще да й подаря нещо по-оригинално. Случи се така, че веднъж я взех от училище и по пътя за вкъщи се спирахме в няколко магазина. Там си харесах една рокля, но нямаше как да я купя тогава. След седмица имах рожден ден и макар сестра ми да е толкова малка, е помолила мама и двете заедно са отишли и с личните й спестявания са купили роклята. Останах изумена. Всичко беше изненада. Толкова мил жест от малкото дете, а аз не мога да я зарадвам с нищо. Тя се вълнува от LEGO конструктори и има доста комплекти от тях у дома. Чудя се дали да й купя още един или да я изненадам с нещо друго. Дайте ми примери!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: a66acf5c14
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защо и е конструктор след като си има вече?
Може да намериш добър сладкар и да поръчаш предварително торта в сцециална форма - любим анимационен герой или торта във формата на конструктор.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: ef6ae561e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Забележи кои твои предмети или дрехи я привличат и и купи и на нея (обикновено при 2 момичета, малката сестра износва на голямата и дреха, купена лично за нея може би ще я зарадва). Например ако и харесва някоя твоя тениска или пък пробва някоя твоя дреха, вземи и същата или подобна. Ако има любим анимационен герой или принцеса - някаква дреха, чанта или сувенир с този образ. Не знам откъде си, но ако си от градче, където няма избор на подобни, в нета има електронни магазини с достатъчно избор, просто ще регистрираш майка си и тя ще получи пратката. Можеш да и подариш и билет за 3D филм, подходящ за възрастта и (ако има във вашето населено място такава възможност), в комплект с още нещо - детски дезодорант например (за да се чувства дама, като кака си).

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 1866bdbbc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Толкова разнородна техника има в хипермаркетите, сега няма да им правя реклама, всеки знае кои са те, също така техника може да се намери дори и в големите търговски вериги. Блутут колонка радио с юсб, има също и т.нар. буумбоксове, саундбар системи, доста скъпи са, но има и такива, които не са чак толкова скъпи, а също може и да се намерят компютърни игри за 4-5 лв бройката. Ето това е за мен оригинален подарък, а не дрехи, торти и тем подобни истории.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: fde51330ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не е толкова важно подаръкът да е оригинален, а да я зарадва. Ти най-добре знаеш кое би я зарадвало най-много. Т. е. по-добре помисли за това, отколкото за нещо "оригинално". Това е моят съвет.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 2dc1382147
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   И аз имам по-малка сестра и знам колко е трудно да и избереш подарък, обаче ти я познаваш най-добре и знаеш какво харесва. Просто си помисли какво ти е споделяла, примерно, че приятелката и е получила еди-си-какво за рождения си ден или пък се е възхищавала на нещо твое, моята много обичаше да се кичи с бижутата ми и беше на 7 небе когато и подарих една гривничка. Та нещо такова, спомни си когато сте двете какво прави, дали се възхищава на чантите ти, на някоя дреха или на обиците ти? На тази възраст още е малка за гримове и парфюми, но нищо не ти пречи да и подариш някоя сладка момичешка чантичка или някое бижу (не нещо скъпо разбира се, а просто някакви маниста), или пък онези готини розови слънчеви очила? Не знам, ти си познаваш сестричката най-добре, ние само можем да даваме идеи, но ти си знаеш какво ще я зарадва.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker