Как да си намеря приятели? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Как да си намеря приятели?
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 908 пъти
Здравейте! Всички знаем, че с времето много от приятелите ни в миналото поемат по различни пътища и вече е трудно да ни бъдат такива. Ето и моята история. Аз съм на 28 години. Преди около 8 години имах много познати и приятели из цяла България. Пътувах много. Общувах със страхотни хора, с които имах много общи интереси. Но от 8 години работя всеки ден по 16 часа без почивен ден. Налага ми се! Но след около година ще мога да почивам и да не работя така. Проблемът е че откакто съм така заета загубих много от приятелите си. Вярно е че понякога има някои от тях, които ме посещават на работното място или аз ходя на рождените им дни за по 2 часа след работа. Но нямаме сходни интереси вече. Повечето от тях се интерсуват как да се напият, да ходят на концерти и неща, които мен са ме вълнували, но преди. Те вече са пораснали хора, заседнали във времето и развитието си. Не искам да кажа, че аз съм нещо повече от тях. Нямам такова самочувствие. Аз продължавам да ги харесвам, но това не обкръжението, с което искам да общувам в бъдеще. Мисля си че ако работното ми време беше като на повечето хора, щях да ги отсея (грубо казано). Някои хора остават на купонджийска вълна цял живот (няма лошо, никой не виня), някои създават семейства, някои и двете, други правят кариера, някои мислят за старините си и така с времето някои остават приятели, други се разделят или се виждат радко. Тук говоря за приятели 2/3-ма, които са близки и разчитат един на друг. Ето тези аз ги нямам, а имам много познати, с които не съм се виждала години. Как да намеря хора със сходни интереси. Не ми харесва вече да ходя на шумни мероприятия. Единствените такива са театрите (обичам ги), като престана да работя така. ще ги посещавам често :) А ако не ходя на такива места как ще си намеря приятели? Иначе съм много отдаден човек (малко реклама) готова съм на всичко за някой, ако реша че той е ценен човек. Често дори забравям себе си. Ще ми се да познвам хора, с които да изкачваме върхове, да тренираме нещо, фолклора ми е насърцето, смятам да се занимавам с ръкоделия (най- различни и възможно най-древни, наши български). Мисля че стана малко дълго. Не знам какво още да ви споделя, за да ме разберете. Как да го кажа ако сега аз и мъжа ми решим да спим някъде на палатка (няма време за това, но това е просто пример), няма кой да дойде с нас или ако има такъв не е много желана компания. Нямам приятели, на които да разчитам и с които да имаме взаимна нужда един от друг.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: 1cfacd662d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен трябва да се включиш в различни групи в социалните мрежи за своите интереси и да организираш събития - примерно искаш да отидеш на еди кой си театър - питаш има ли желаещи да отидат с теб и къде да се срещните и в краен случай отиваш сам. Пак е по-добре и си сред хора - запознаваш се на опашката при входа, по време на паузите и така нататък.
Също се запиши на народни танци, но едно ще ти кажа - не отлагай щастието си. КАТО.... ами ти утре можеш да умреш, бе човек! За какво си живял?
Моят мъж също работи много - над 12 часа, но събота и неделя е закон да отделя време за семейство и приятели. Чете си мейлите и отговаря набързо на най-важните, но почти никога не работи събота и неделя, а като се прибере у дома също не работи. Трябва да имаш такива моменти, защото ще те хване burn out и накрая нито кариера/бизнес ще направиш, нито личен живот.
На мъжа ми му помага много, че съм с него. Търси си половинка. Друго е да имаш всеки ден някого да те чака у дома, да има топла вечеря, домашен уют, който може само една жена да ти даде. Отделно тази жена има семейство, приятели и щеш-нещеш почваш да водиш по-социален живот. Появяват се и деца - срещи с други родители и така нататък, но внимавай - ако не се вкараш в ред ще загубиш и жена си един ден. Мъжът ми има един провален брак зад гърба си, защото бившата му жена не е успяла да се примири с начина му на живот. Аз си взех просто две котки да не ми е толкова самотно като той работи, пишем си в Месинджър, и гледаме да прекарваме времето си много по-интензивно като сме заедно, но без ясни правила в живота ти и ако работата е всичко за теб, ти няма как да имаш ни приятели, ни семейство.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 1c2d18d634
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Приятели трудно се намират в Интернет, а сериозна връзка се намира още по-трудно. Само ще си загубиш времето. На живо си търси всичко.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 67615c5d50
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ами аз доколкото разбрах автора е жена и си има мъж така че половината коментар на номер1 просто не е релевантен.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker