Телефон в гаранция - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Телефон в гаранция
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 1229 пъти
Някой по-запознат със законите за защита на потребителя или със фирмената политика на ВИВАКОМ ако може да ми помогне. Телефонът ми е в гаранция, все още го изплащам и е тотално сдал багажа. Дадох го на гаранционен ремонт, чаках 1 месец да ми го върнат(казаха че ще ми пратят СМС когато е готов, но такъв не получих и отидох след 1 месец направо да си го търся, защото нямам много свободно време, а им звънях над 20 пъти и нито 1 път не ми дигнаха, за да не се разкарвам до там). Първите 1-2 дена беше добре телефона, но после установих, че проблема си е останал. И тук идва другото, телефонът ми е супер необходим в работата, комуникирам нон стоп чрез вайбър и имам доста контакти свързани с нея записани в него. Друг телефон нямам, а този оборотния, който ми дадоха не ставаше за нищо! Не изпълняваше и 1/30та от функциите на моя и въобще не го ползвах. Едвам издържах този 1 месец, заради липсата на телефон ми се отваряше само допълнителна работа и сега тъкмо го зех и пак. Просто ако трябва да чакам още 1 месец без нормален телефон не знам как ще се справя! А на всичкото отгоре като гледам и нищо не ми гарантира да ми го върнат читав! В документа, който ми даде уж пише сменени 100 неща, ама все същото си е! Малко по-бърз може да ми се струва, но проблема си остава. Какво бихте ме посъветвали? Могат ли дадат същия модел нов телефон? Мога ли да изискам да ми го върнат за по-бърз срок? Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: 2bffcb29bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За това телефон само от технополис. Имах проблемен телефон. Дадоха ми 2 чисто нови от гаранцията без да дам и 1 стотинка. Оплачи се ме ще отидеш в защита на потребителя ако не ти го заменят или не го оправят.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: a0914af750
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако до 30 дни не ти го отремонтират за длъжни да ти дадат нов апарат от същия или сходен модел или да ти възстановят парите. На практика правят така ама само ако сам си поискаш.

Това, че от сервиза са ти "изписали" нови части не означава, че са ти ги сменили. Широко разпространена практика е техниците да изписват части и да ги крадат. На пример пише "сменен дисплей" в същото време не са го сменили ами просто за взели новия и са го продали на частно.

И най на края - ако телефона ми е толкова супер важен, няма да чакам на "заместващия" ами ще се бръкна с 200 - 300 лева за някой нов и да го използвам докато "основният" стане готов, от друг магазин де. Нали все пак го използваш да си вадиш хляба.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker