Проблеми с инструктор!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Проблеми с инструктор!!!
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 1540 пъти
Здравейте на всички тъй като съм в безизходна ситуация, реших да ви пиша поне за малко, кураж тъй като съм единствено дете, нямам достъп до кола и съм безработен, имам завършена б категория, но след 7 месеца без практика съм много зле и реших да тръгна напред, въпроса, тук е, че се записах за ц обаче, с договор към фирма за цели 3 години, всички изпити си взех и вчера ми бе първия час, въпроса е, че той ми е общо остройство, а въпросния инструктор така ми се кара даде ми да карам направо в града крещи ми, че съм бъркал скорости аз се уплаших и му казах нямам сташ, като водач а той и с право му отговори ми кво правиш тук? Искаш ли да работиш на автомивка карай, може ли да си толкова бавен карай или те прибирам работии или на автомивката и постоянно в всяка ситуация, ми се кара ще го изтърпя 20 часа, може и да ми посегне мечтата ми беше да стана такъв, връщайки се в спомените от вчера моля ви поне ми дайде кураж и моля модератора да я сподели щото сърцето ме боли ния с мама сме сами, и сме много бедни.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: aba21c16b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това, че сте бедни и сами и така нататък не трябва да ти е оправдание да вземаш дебилни решения. Имаш разум, използвай го. Неразумно е според мен да започваш С категория без да имаш някакъв стаж с В. Дали ще можеш да се справиш - вероятно ако доста се потрудиш, ще можеш. Много инструктори са неприятни за работа като цяло, няма какво друго да направиш, освен да го игнорираш и да си вършиш работата като ученик, и да се научиш да караш. Дето се вика - хванал си се на хорото вече.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 9653e4f623
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пич, и аз съм така нещото което можеш да направиш е смяна на автошколата бъди мъж и отстояваи своето говори с майка ти все ще ги съберете тея пари, противен случай въпреки че не вярвам да има проблеми щото ще неква малка фирма сравнение с моята обаче, аз не им малча камионджии можеш да станеш и без да караш едно време, татко ми е бил така главата, горе брат!! Никой няма право да ти вика, аз също подписах договор също им бера попарата ама няма да е на тяхното щото баща ми е до мен!!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 35363ec6da
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Силно се надявам да не ти дадат "С" категория! Нямаш грам практика а си тръгнал да вадиш професионална книжка за 40 - тонна машина!
Живея в такъв район дето през 10 дни има катастрофа със замесен тежкотоварен автомобил, и то не за друго ами поради неопитност или престъпно пренебрегване на основно правила за безопасност!
Примери колкото щещ!
Ама да караш товарен автомобил не е като да си караш гофа!!!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 8ae69bfd89
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Какви идиоти сте, дете има желание за професионална книжка те ми се месят браво моето момче, не те познавам обаче евала! Силно дете си, ще се справиш, но махни тоя инструктор, и да истина е, че едно време в армията карахме зилове 157 и да нямаше б категория, така, че не му набивайте филми в главата. Сегашните камиони, се карат по лесно от коли!!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 8ae69bfd89
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   До Н3 силно, се надяваш, а ти знаеш ли, че сегашния ми инструктор ми се кара защото не съм карал тоя 40 тонен автомобил, бързо било трябвало да карам на 8 ма как може да си такъв човек, това, че нямам стаж не значи, че не мога да карам и благодаря на номер 2 пожелавам му искрено успех!

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 7c77e22421
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Преди 30 години, човек можеше да изкара и B и C едновременно.

И да, инструктура ти е от хората, който не трябва да преподават нищо на никого, но ще го изтраеш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 163e9f0df6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Човек, смени го тоя инструктор, защото само ти вкарва стрес. Тези възрастните хора им е навик да си го изкарват на по - малките поколения. Кой знае какъв е тихичък сред приятелите си и кротък край жена си.

Жена на 29

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 90f28ec16b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   №6 то и сега може, само че последователно, изкарваш В и веднага почваш С. Не ми стана ясно как е било преди 30 години "едновременно".
Колкото до случая с автора, не знам, обаче мисля че инструктора е прав. Нормално е категория С да се започва направо в града, нали някой не очаква да те обучават как да си наместиш огледалото за задно виждане и подобни, това се учи в категория В. Както никой не очаква във втори клас в училище да се учат как се изписва цифрите от 1 до 5, логично е да ги знаеш от първи клас!? !? Правилно е когато си учител да се караш на ученика особено когато става въпрос за обучение в което е застрашен човешки живот. А и има право да му се кара, като сменя неправилно скорости, защото нова скоростна кутия на камион е доста скъпа, а автора се обучава БЕЗПЛАТНО и няма да покрие разходите ако се счупи камиона-инструктора поема вината. В следващия момент е напълно нормално да иска от младия мъж да се научи да се движи по бързо, защото ако той е подписал вече 3 годишен договор с фирма, се очаква да спазва и бързината на доставките с камиона.
Когато бях на 18г се чудих защо на моя съученик баща му е тираджия, а искаше синът му след като изкара В категория да натрупа 1 година стаж като такси в града и чак тогава му плати курс за професионален шофьор, обаче после ми стана ясно, защо е постъпил така.
Фирмите което предлагат безплатно обучение на категория С с три годишен договор плащат много добри заплати, обаче искат, бързина, качество и отдаденост в работата.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 15c2832dad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Просто си направил грешка, че си записал за С, без да си натрупал достатъчно стаж зад волана. Човек не записва за категория С без преди това да е навъртял хиляди километри и да е напълно уверен в уменията си. Станалото станало, за това сега потърси някой приятел с кола и го помоли да те до обучава за да почнеш да караш прилично, защото инструкторът ти е нервен и няма да те научи да караш, пък и в крайна сметка е очаквал, че при него идва човек за допълнителна квалификация, а не някой, който тепърва ще се учи, кой педал за какво е.
Ако трябва да направим сравнение с училище, ти си се записал в 5 клас, без да си научил азбуката и е нормално да не се справяш. И запомни книжката кола не кара! Даже и да стане чудо и да ти дадат С, ако нямаш достатъчно стаж и не си уверен в себе си, просто ще си опасен. За това не те съветвам да излизаш сам на пътя без преди това да знаеш, че можеш да се справиш и не си опасен нито за себе си, нито за околните.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 73dde1e06d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   За да си е взел изпитите значи, знае правилник, момчето защо? N3 държи такъв тон на детето, според мен това го е писал може би въпросния инструктор. За да има това дете, б категория, то значи знае правила не го обвинявайте всички сме имали мечти, нали? Аз си спомням като деца, как си играехме и си мечтаехме, подобна най вероятно е била и на въпросното дете, нека да бъдем съпричастни към него и мечтите му все пак всичко сме минали по неговия път. Относно него, желая ти успех миличко не се отказвай от мечтите си, ако трябва говори с началниците си, и си намери нова автошкола не всички са болни, ще им кажеш, че не се отказваш от подписаното и ще продължиш напред само и единствено при смяна на автошколата, и ще им кажеш, че като е болен си има пцихиатрични клиники, няма как от първия ден да караш на 8-предавка мъжът ми е международен шофьор, и знам, всичко от опит желая ти успех!

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 418fb582a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   За бога вия слушате, ли се какво говорите??? Той е инструктор каква е неговата работа според вас? Да го научи, не говорим за огледало или квото и др да било говорим за габарит от първия учебен час, ще го пуснем на пътя хаха това ми харесва! Въпроса тук, е че аз също съм шофьор, разликата в габарита на въпросния модератор е доста голяма сравнение с учебния автомобил за любителска книжка, чудно ми е само как може да има подобни инструктори за бога хора та той е инструктор каква е неговата работа да вика или да коригира грешки я помислете, за да вика значи не е инструктор, моя съвет също е да си смениш инструктора поради простата причина, че на нищо нема да те научи, на нищо! Така ще ти смали самочувствието, че вече желание за каране много трудно да постигнеш е не това не мога да го повярвам или деградирахме, като нация или ще си ни мачкат винаги защото си мълчим. Друг е въпроса, че за да кара бързо се искат предавки и моторна спирачка или в случая ратардер или интардер при спускане по наклон има чалъм за ползването на спирачната система нервя се само като си помисля на какво се карал на модератора в писаното от модератора се разбира за какво става въпрос не говорим за кой педал требва да пуснеш или натиснеш работата с абрияжа, и спирачките всеки завършил любителска го знае говорим за нещо по сериозно, много по сериозно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker