Какво се случва с Европа? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Какво се случва с Европа?
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 5079 пъти
Не знам дали модераторите ще публикуват тази тема, но и да я публикуват, едва ли ще привлече интереса на повечето от тук пишещите. Истината е, че това е най-важният и належащ въпрос в момента.

Това, което се случва с Европа през последните години, е наистина зловещо. Етническите и религиозни "малцинства" започнаха да се превръщат в мнозинства, и то в доста агресивни такива. Ако някой от "мнозинството" си позволи да повдигне въпроса, веднага му се слага щампа "расист".

Когато говорим за масовата имиграция, си спомняме за т. нар. Арабска "пролет" и за военните конфликти в страни като Либия, Тунис, Египет, Судан, Сирия, Ирак, Афганистан, и т. н. Именно оттогава тръгнаха огромните "бежански" потоци, поне така бяха представяни. В един момент се оказа, че тези бежанци съвсем не са окаяни - здрави, прави мъже, които носеха маркови дрехи, златни гривни, пръстени, айфони, и огромни суми кеш. Никой не ги попита от какво всъщност бягат и откъде имат тези ценности, след като са напуснали домовете си уж бягайки. В един момент започнаха разни нападения, изнасилвания, кланета, взривове и прочие терористични прояви, които до един ден бяха дело на същите тези "бежанци" - Кьолн, Мюнхен, Берлин, Париж, Ница, Марсилия, Лондон, Бирмингам, Амстердам, Брюксел, Осло... Дори в София имаше няколко случая.

В периода след Втората световна война се наблюдава драстично намаляване на броя на раждаемостта в Европейските страни. Към деншна дата Германия е на последното 236 място по този показател(по данни на ЦРУ). В последната двайсетица влизат още Франция, Белгия, Холандия, Италия, Англия, България, Швеция, Норвегия, и т. н. За сметка на това, т. нар. "бежанци" се размножават поголовно - всяко семейство има между 4-7 деца. Има места в Южна Европа, където чернокожите и мюсюлманите са мнозинство - например в Южна Италия или в Марсилия. За бога, вижте националният отбор по футбол на Франция!? За 2016 години най-популярното име на новородени деца в Лондон е било Мохамед. Джо Байдън, бивш вицепрезидент на САЩ, преди няколко заяви, че в САЩ положението не е по-различно - за пръв път белите новородени деца са били малцинство, Прогнозите са, че до 2030-2040 бялата популация в света ще е абсолютно малцинство, подобно на коренните индианци в Америка. Сега бялата популация представлява едва 7 или 8%, а е с най-ниска раждаемост, и по този въпрос не се прави НИЩО. Дори напротив -политици като Саркози, сега Макрон, Меркел, Тони Блеър и Дейвид Камерън се обявиха категорично ЗА мултикултурализма, представяйки го като алтернатива на ниската раждаемост. Тоест те работят за това заличаване на белите от света. Един професор дори заяви, че самият факт, че даден човек е с бял цвят на кожата, го прави расист, и че единственият начин расизма да бъде унищожен, това е унищожаването на белите хора. Аз бях втрещен от това изказване.

Какви са шансове тези хора да бъдат интегрирани в обществата ни? Никакви. Циганите у нас са живото доказателство - капсулирани групи, които нямат никакво желание да се приобщят към държавата, която ги е приютила. Вместо да бъдат санкционирани от закона, те се пазят от властта с всички възможни средства. А какво ще стане, когато ние станем малцинство? Вижте какво се случи в Южна Африка, когато черните взеха властта - геноцид над белите. И никой думичка не обелва за това. Някои са толкова цинични, заявявайки, че ние си заслужаваме съдбата. И това са думи на бели хора, с които съм разговарял по темата.

Аз стигнах до извода, че по-голямата част от хората идея си нямат какво се случва. Като коне с капаци отиват и гласуват за онзи, който най-често са гледали по телевизора. Биват избивани по площадите и вместо да вземат мерки, хората се събират, раздават си цветя и пеят песнички за любовта. И така, до следващия терористичен акт. Никаква идея и визия за бъдещето. На никой не му пука, че имамите във Франция открито говорят за някакъв бъдещ Халифат, който смятали да установят. Че "бежанците" влизат в конфликти със силите на реда навсякъде, където отидат. Че крещят на хората "Синовете ви ще са мюсюлмани, а дъщерите ви ще носят бурки! ". Точно обратното - тези заплахи и обиди към нас се поощряват с всичка сила. Стигнах до извода, че политиците работят срещу нас, че държавата е срещу нас, че законите са срещу нас. Но мнозинството от хората са като щрауси, заровили глава в пясъка, надявайки се опасността да ги подмине.

В периода 1945- 2009 унищожиха националните институции на почти европейски страни. Днес всички национални институции са подчинени на наднационалните и международни такива. Как го направиха? Чрез Римските договори 57', Европейската общност 67', ЕЕА 86', Маастрихт 92', Договорите от Амстердам и Ница съответно от 99' и 03', Договорът от Лисабон 09', т. н. За това време те не направиха нищо, за да поощрят раждаемостта на европейските страни. Напротив, наложиха редица либерални движения като феминизъм и хомосексуализъм. За какво се борят те? Уж за равни права. А кой им ги отнема? Никой. За какво се борят тогава всъщност? За да развращават обществата ни. Я кажете има ли подобни движение някъде в Африка или в Азия? Не, но в Европа трябвало да има, защото сме били расисти и нетолерантни, ние европейците. Либерална чума. Превърнаха мъжете в Европа в някакви подобия на мъже, а жените вечно мрънкат и са недоволни от какво ли не. И се прехласват по различни арабски мъже, но не знаят, че в Саудитска Арабия мъжът има право да убие жена си, ако тя не му се подчинява. И че едно време, когато на един човек са му се раждали няколко женски чеда, той ги е заравял живи в пясъка, защото на жените там никога не се е гледало като на хора. И единствената причина за това Европа да не е такава днес, са белите мъже, които са загивали, биейки се, за да защитят семействата си. Но от 1945 година насам ни превърнаха в големи разглезени бебета - злобни, дребнави, изнежени. Разпространиха алкохолизма и наркотиците сред нас. Облъчиха ни с медиите, дадоха ни безплатно порно, където прекарваме с часове, защото жените са прекалено заети в това да гонят кариери.

Удариха ни във психиката, това е най-лошото. Особено в България. Хората у нас днес масово пият някакви хапове, имат депресии, гневни изблици, бият се по улиците. Децата н иса на първо място по затлъстялост и употреба на алкохол и наркотици в цяла Европа. Номер две в света сме по употреба на цигари на глава от население. Номер 1 по психически заболявания в Европа, пак на глава от население. Номер 1 по сърдечносъдови заболявания. Имаме една от най-ниските раждаемости и сме в челните места(6-ти, ако не се лъжа), по нива на смъртност на глава от население. Политици, медии, специалисти, анализатори, държавните ръководители на всички нива - те са там, защото са против нас, обикновените бели българи.

Какво мислите вие за това, което се случва? Според мен, решенията е в това да се изселваме от градовете, да се върнем по селата, и да започнем да произвеждаме. Тежък, физически труд, съчетан с развитието на дребен и среден бизнес у нас, който наистина да води до РЕАЛНО производство на някакви стоки - това ще спаси, както психиката на българина, така и икономиката. Да седиш по цял в офис или зад каса, работейки за някой частник, който ти плаща едва 20% от това, което реално си спечелил, а другото го оставя за себе си, това съсипва човек. Той работи, припечелва разни пари, но в живота му няма удовлетворение и чувство на смисъл. Друго, което трябва да се случи, според мен, е жените да се приземят малко и да започнат да раждат, да се научат да бъдат добри домакини, а не само да хвърчат по дискотеките и клубове, и да се натискат на разни измислени богаташчета. Тоест трябва да се върне патриархалният модел от едно време, съчетан с модерните технологии и реалности. Това е единственият начин децата ни да живеят в нормални държави един ден, а не в Ислямски халифати, където ще бъдат изнасилвания, избивани и унижавани от разни диваци. Който е тръгнал против нас, българите, в собствената ни държава, той добро не е видял от нас. Тази земя, напоена с кръвта на дедите ни, ни дава огромни свръхчовешки сили.

Надявам се да публикувате темата. Едва ли ще създаде особен интерес у някого, но все пак може и да накара един-двама души да се позамислят и сами да се поинтересуват от положението днес. Един-двама е по-добре от никой. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 93

преди: 6 години, 7 месеца
hash: 56920b4101
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Добре си описал нещата с малки изключения, но "решението" не е решение, според мен. Дори да изключим развлеченията, в градовете хорат имат избор на образователни институции, болници, досег до държавната администрация и тн.

Реално, хората стигаме такова ниво, в което ние самите ставаме ненужни за собственото си оцеляване. Навремето са раждали много деца, защото е имало голяма смъртност и защото е трябвало да се работи на полето. Сега детската смъртност е много малка, има скрининг за заболявания още преди раждането, а полетата се обработват с машини. Реално няма нужда от толкова много хора, за да оцеляваме. Положението е такова че 1% от човечеството може да работи и да произвежда достатъчно за оцеляването на останалите 99%.

Аз съм 'за' производството на реални стоки, но не и по селата с тежък физически труд, а в промишлени предприятия с рационален инженерен подход.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: c711277800
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще бъдa крaткa тъй-кaто виждaм, че още вярвaш в свободното и демонрaтично глaсувaне. Дa, ти пускaш листче или пък онлaйн си "чуквaш" зa еди-когос и, но зaщо продължaвaш дa вярвaш, че нa някой му дреме зa кого глaсувa нaродът?
То е все едно дa вярвaш в дяд Коледa, Снежaнкa, Червенaтa шaпчицa...
В световнa диктaтурa сме!!!
Aнгелa Меркел е в договоркa (тоест е сaмо лице де) с Aмерикa. В Aмерикa също кaто теб вярвaт в оновa листче хaртия зa незaвисимост и 90% не знaят, че плaщaт нa крaлицaтa хaххaхaх.
Единственaтa aлтернaтивa (зa сегa) е Русия.
Държa дa подчертaя, че не хaресвaм политиките нa нито еднa от двете сили.
Всички остaнaли сме... евентуaлни роби.
Европa трябвaше дa бъде икономически убитa зa дa влезе в големият плaн. "Терористите" сa в съшност обучени от Aмерикa бойци.
В световнa диктaтурa сме- товa е положението!
Кaкво ще нaпрaвиш?

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 95103d4e98
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Има една причина за всичко, което си описал, и тя се нарича АЛЧНОСТ! Започвам от зад напред. Ниската раждаемост не е заради еманципацията на жените. Мъжете в днешно време също не искат повече на брой деца или едно или изобщо не искат. Причината е, че повечето млади хора (в България и в Европа) искат да живеят охолно, да демонстрират "стандарт", но това ако децата са повече няма как да бъде така.
Хомосексуалисти, феминисти и всякакви други са много малък процент от населението. Какво за тях? Как ще накараш един хетеросексуален да стане хомосексуален или обратното? Хомосексуални кога са правили терористични актове? За повече права всеки може да се "разхленчи", това всеки тарикат ще го направи, поводът е само средство за това.
"Бежанците" и наследниците им са точно това - работна ръка. Сигурна и евтина. Това също се прави от алчност. На алчния управляващ елит не му пука за етническия състав на населението, важното е да има работна ръка и да се изпълнят икономическите и финансовите цели. Алчността може да затрие европеидната раса. Това е.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: bebab27749
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторе... направо съжалявам, че живея в тоя свят и съществуват хора като теб с такова мислене, след като те прочетох..
Щях да пиша много, но някак е безсмислено да разговарям изобщо с ..... Дано хората като теб с този начин на мислене да намаляват, за да просъществува този свят.
Дай Боже!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 9fe15e2750
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   Мислих да не пиша, но ще надраскам 2 реда в подкрепа на 4 номер. Пробвах се да чета излиянията на Автора и се отказах - няма елементарна обща култура, напълно е зомбиран, никога не е излизал сигурно в чужбина, но вече експерт е по всичко. Няма смисъл да пиша по темата, защото с такива хора не може да се спори, а и не си заслужава. Спор става само с умни хора, не със зомбита. Провал на нашата образователна система! Хората вече се „образоват“ от пропагандните сайтове.

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 75ad4ac87e
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

6.   Автора: До 4 и 5 - За ваше огромно щастие, хората като мен наистина са единици и намаляват прогресивно. Не бойте се, вашите господари си вършат работата добре. Бъдете живи и здрави и нека Христос ви изцели от греховете и злобата, с които сте изпълнени! :)

До 2 - Какво мога да направя аз? Нищо. Какво може да направи един човек? Нищо. Но какво могат да направят много хора? Много неща. За жалост, повечето хора разсъждават като номер 4 и номер 5. И тук идва дилемата. Дали да поемеш по пътя на мнозинството, знаейки, че е погрешен, или да поемеш по самотния път, знаейки, че е правилен? Избирам второто.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 3e6a7c85fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Нищо от "онова време" няма да се върне, еволюцията не се връща назад към примитивното, което явно не е било добър модел щом не е просъществувало дълго, идва НОВО време, и наложените насила стереотипи и задръстени религии ще се премахнат изцяло. Човечеството преминава в нова фаза от развитието си, където пол, раса, физически данни нямат значение, защото ще могат да бъдат променени от самия индивид, което вече се случва! Деца могат да се правят и по изкуствен начин, генетично необременени, така че тази тема е излишна! Живейте в бъдещето, не в миналото!
М23

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: f41d122ca6
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   Описал си "решението като типичен мъж, който си няма представа от живота на село. Да ти кажа живота на село не е никак лесен и ти като откърмено в града момченце няма да издържиш цял живот да ставаш в 5 сутрин за да доиш кравата, без почивен ден, без отпуск. Може би гледаш "фермата" и си въобразяваш че това е селският живот. А да не говорим че за ниската раждаемост обвиняваш жените! На жените млади момко не им пречи да раждат, с днешната медицина и спирална упойка жените и по 20 деца могат да родят, обаче няма кой да храни евентуалните деца. Арабите не ги гледай че имат по 4-7 деца, ти арабка да работи виждал ли си, мъжете им работят на по две три места и ходят пазаруват, носят торбите с покупки сами, децата след навършване на 5 годишна възраст са отговорност на мъжете да ги възпитават. Жените арабки раждат готвят перат и гушкат деца, това е, другото го вършат мъжете. Мъжете осигуряват храна дрехи покъщнина и всички нужди на семейството вие "белите" можете ли го?

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 9c68a630d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   " Той работи, припечелва разни пари, но в живота му няма удовлетворение и чувство на смисъл. "

Ако в живота ти няма удовлетворение, то блъскането на село, с методи от 19 век, няма да ти помогне особено.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 24fd52ebe5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   САЩ и Канада са сякаш по-сигурни, поне са по-големи и само 4% от отиващите там са мюсулмани. Освен това там повечето новодошли се интегрират, а в ксенофобска Европа не ги интегрират и после се чудят защо лудва ти почват да се гърмят. Мен така ме дискриминираха в Западна Европа, че и на мен са ми минавали мисли като "Дано ги издави голямата вода" и подобни.

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: c800920f1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

11.   Напоследък не знам от къде тръгна тая мания да се навъждат зомбирани тролове като автора. Присъединявам се към 4 и 5, че няма смисъл да се спори с него и той си го доказа в коментара.

Имам чувство, че има епидемия от параноидна шизофрения. Всеки втори го следят, експлоатират, слагат чип, пускат му кемтрейлс (или както там се казваше), манипулират съзнанието му чрез съставки във водата (точно тук имаше такава тема преди и автора беше убеден в това) и какво ли не. Правят го естествено ЦРУ, Сорос, рептилите и всякакви такива.

И си мислят, че като отидат да живеят "извън" системата в някоя пещера, ще избягат от себе си. Само ми e интересно дали при първата настинка няма да дотърчат до аптеката да си купят аспирин от лошата система.

Но от мен да знаете всичко е, за да сaботират Мелодия на годината и така да лишат овцете от способността им да дават мляко и така да ни подчинят психологически.

В Русия съм, в Русия съм

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: c800920f1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   За такива като автора има цяла рубрика в Шоуто на Слави - "Бай Шиле". Сега сигурно автора ще каже, че и Слави е соросоид и го прави нарочно, за да изкара "просветените" като автора луди и така да ни заблудят нас овцете още повече.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: a20daac570
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   абе автора говори доста глупости, но не ми рекламирайте тоя смотан селянин слави и малоумното му шоу

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: c800920f1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Не го рекламирам, то и на мен ми е тъпо. Просто исках да кажа, че вече има дори нарицателно за такива хора като автора. И че за да има дори и рубрики, значи става епидемия.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 75ad4ac87e
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

16.   Авторът: Аз говоря с факти, а вие с обиди и твърдения без аргументация. Аз говоря, задвижван от загриженост и желание за по-добър живот, а вие говорите, движени от злоба. Злоба, която си личи толкова ясно, че показва, че нито сте българи, нито сте бели. Или поне не се чувствате толкова. Думите на 8 и 10 за арабските "работливи" мъже, "ксенофобска" Европа и за това как разбирали "терористите"(което си е живо подстрекателство към тероризъм), са абсолютна лъжа и манипулация. Именно мигрантите(арабските "работяги) не работят никъде, лежат на социални помощи, и нарушават законите. Знаете ли кой им ги плаща тия социални помощи? "Мързеливият" и "глупав" бял европейски мъж. ФАКТ! Ксенофобска Европа приема всички т.нар. "бежанци" и им дава по-големи права от тези на местното население, а държави като Египет, Либия, Саудитска Арабия, Израел, Катар, Бахрейн, Иран, не си мръднаха пръстта. ФАКТ! Едва онзи ден разрешиха на жените в Саудитска Арабия да шофират. ФАКТ! Арабските мъже са най-големите мързеливци - вижте държавите, в които живеят в какво състояние са. Вижте отношението им към жените им - позор. А за злорадството по отношение на жертвите на тероризма ще кажа само, че има Бог, и той ще ви съди.

Наистина се срамувам от факта, че има индивиди като вас, които се наричат хора. :) Лек ден и нека Бог да ви благослови!

До 7 - Мисля, че си нямаш грам представа какво значи еволюция. Еволюцията описва способността на индивидите да се променят, спрямо околната среда. Много животински видове са загинали, благодарение на еволюцията, понеже са били неспособни да оцелеят. Точно това ще се случи и с нас, хората, ако продължаваме да бягаме от естествените си корени - пол, раса, етнос, с които сме генетично "обременени" Аз не го виждам като бреме, а като колектив, към който принадлежа.

Проблемът ви е, че мислите, че идва някакъв перфектен идеален свят. Никога светът не е бил идеален и перфектен, и никога няма да бъде. Въпросът е кое е естествено и кое не. Кое отговаря на нашата природа и кое не? Да, човек има избор, но той трябва да избира мъдро и да е готов да поеме последствията. "Блъскането на село" изразява презрение към естествения ход на историята. "Блъскането на село" е изхранвало хората в продължение на хиляди години, преди да заменим истинската храна с ГМО и химия.

Вие сте като коне с капаци - не виждате по-далеч от носа си. Но не сте виновни вие, а средата, в която се израснали.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: c800920f1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

17.   Авторе, прекалено много мислиш, така сам се вкарваш във филми. Какъвто и да е света, ти няма да го промениш, така че се научи поне да си щастлив в него, какъвто и да е. Дори и глупостите ти да са верни, не виждам какво променя това и как можеш да промениш каквото и да било.

Ако ти харесва цял живот да мрънкаш за терористи, араби и не знам какви, бъди си нещастен, щом така искаш. Но не виждам това твоето мрънкане какво ще промени. На Меркел и дреме какво мислиш ти.

Така и така сме в калта, поне бъди щастлив и не го мисли толкова, че иначе скоро ще махаш от прозореца на 5-ти км от толкова мислене. Това със селото го забрави. От себе си не можеш да избягаш.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 0d3b423b7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

18.   8, къде ги видя тези работливи араби, в Европа 90% от арабите, негрите и другите видове "бежанци" живеят на социални помощи, също както циганите в България. А парите за тези помощи идват от данъците на белите хора. Всеки бял мъж и бяла жена, които работят и плащат данъци, изхранват милионите "бежанци" които се развъдиха като хлебарки из цяла Европа. В знак на благодарност, "бежанците" правят терористични актове и избиват невинни бели европейци, защото в промитите им мозъци няма друго освен "аллах" и "ислям". Халал да са ви!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: a13230f59f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Аз съм 10 и моля не ми слагай думи в устата. Аз също не харесвам терористите и затова искам да избягам в Америка, а не да седя в Европа - тя е за съжаление твърди близо до Северна Африка и Близкия Изток. Америка е далеч от тях и си вземат предимно по-образованите, при нас колко е лесно всеки да се намърда.

Факт е, че в САЩ има много по-малко атентати от колкото в Запдна и Северна Европа. Също както е факт, че останалите европейци с нас се държат като с боклуци, за българите подходящи за живот и емиграция са само САЩ, Канада, Латинска Америка, Австралия.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: adb12bf4f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   16 точно това ми е странното - говориш за Бог, а в Америка има много по-вярващи християни от колкото в толерантната Европа. Европа има много по-мялък процент вярващи и много по-голям процент атеисти. Остави ЕлЕй и Ню Йорк, извън тях много американци са вярващи, бели хора ходят редовно на църква и имат по 3-4-5 деца. Последният бял човещ ще се роди в Америка, когато в Европа отдавна няма да има такива.

Европа е толерантна към всички, само не и към другите бели европейци. Най-толератнта е точно към ислямистите. Нас българите ни нямат за нищо. Взаимно се мразим всички с всички европа, затова 2 световни войни направихме.

В САЩ са толерантни стига да си бял, другите не ги приемат много, но те и мното не ходят, защото по-трудно се отива и е далече от арабския свят.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: c74c0ab000
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Авторе за теб е точно САЩ - там те приемат, трябва само да си бял, няма значение дали си българин. Там все още има много вярващи хора, в Европа отдавна всички станаха атеисти. Либерасти са към араби, черни и т. н. европейците, но мразят всички други европейци, дори и съседите си. В САЩ също така хората не обичат правителството много да им се меси, докато в Европа не може собствен бизнес да отвориш без куп бумащина.

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: f653162524
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   18, за това трябва да се наложи тотален контрол над размножаването на хората. В цял свят. Планетата се пренаселва и е крайно време.

А помощи трябва да се дават само на болните хора.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: c711277800
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Н 2 съм, aвторе, според мен ти лиспвaт някои знaния/истини. Но пък зa рaзликa от някои тук, действително имaш кaпaцитетa дa рзсъждaвaш, aнaлизирaш и прaвиш логични изводи според знaниятa си, предлaгaш ги и кaто рaзумнa дискусия с мотиви и т. н. Т
С бaбуини не се спори! Не се хaби!
Не смятaм, че е решение белите жени дa рaждaт повече, тaзи опция зa мен е изключенa зaрaди пренaселеносттa нa плaнетaтa, която в моментa редуцирaт... остaвям многоточиятa зa досещaне.
По-реaлно ми се струвa дa се нaложи контрол нaд рaждaемосттa и особено сред онези, които ти посочвaш кaто нaшественици, но и китaйци, индийци, тоест, които зaливaт светa с "ненужен мaтериaл" зa сметкa нa други, коиъо огрaничaвaт рaждaне нa мaлко, но добри потенциaли. Относно спорa зa селско стопaнство- скоро всички ще си мечтaя тa тaковa, тепървa идвa по-лошото, но кaкто кaзaх, с бaбуини не се спори.
Нa кaквa възрaст си?

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 75ad4ac87e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

24.   Авторът: Коментар 17 описва много добре философията на "щраусът", за която говоря. Да казваш истината - това значи да "мрънкаш". Онзи ден, когато говорех с едни колеги, и изразих несъгласие с вижданията им относно мигрантите, те ме попитаха: 'Защо си толкова негативен? ". Да казваш истината или поне да изразяваш собствено мнение, означава да си негативен човек, според изкривената логика на някои хора. По-добре е да се съгласяваш с лъжите и да не говориш много-много, защото тогава си "готин" и "позитивен". Това не е ли форма на цензура?

И друго - научете се, че всеки човек може да има мнение, различно от вашето. Хората не са еднакви - нито като цвят на кожата, нито на ръст, нито като интелектуален капацитет. Така ни е създала природата - многообразни. И така трябва да бъде. Вместо да се опитвате да съсипете това разноцветно многообразие, опитайте се да го подхраните по някакъв начин. Но тогава вие няма да има къде да виреете, защото по същество сте едни сиви, скучни и еднообразни хора, които нямат собствена култура, собствени традиции и ценности. Защото вие паразитирате на гърба на останалите, изпивате всичко ценно, което имат, и в крайна сметка ги унищожавате. Вас ви движи единствено завист и злоба!


Аз съм си решил какво да правя. За мен Семейството е на първо място. След това идват Родината и Нацията. След това идва Расата. След това идват всички останали. И с болка в сърцето казвам, че Европа вече не е хубаво място за живеене, защото аз не споделям "евроатлантическите" ценности. Това не прави САЩ или Русия по-добри места, напротив, защото там управлява същата международна клика.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 56920b4101
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Aвторе, пак съм 1. Значи, има много "либерали", които ще ти противоречат, аз затова съм се отказал да водя спорове по темата. Аз, така да кажем, уважавам цялото човечество и вярвам, че културите имат право на идентичност, т. е. например колкото и да не ми харесва студенината на шведите, не бих искал да се асимилират и да станат араби. Както не бих искал и арабите да станат шведи (макар да няма такъв риск за момента). Иначе, арабите не са някакви мързеливи и тн., реално през ранното Средновековие, арабите са имали много научни постижения (дори думата за "алгебра" е арабска). В момента обаче техните държави са прекалено ислямизирани и се стимулира един начин на живот, който не е привичен на европейците. Гледай снимки на Афганистан (макар и не арабска държава, но често ги бъркат с "арабели") отпреди да се ислямизират - индустрия, жени по поли, театри, ресторанти. Гледай интервюто на Gamal Abdel Nasser, президент на Египет до 1970-та - говори за Мюсюлманското Братство и се присмива на идеята им да забулят жените. Та така... в Ислямския свят също има прогресивни идеи.

Иначе, ако мислиш, че можеш да основеш общност да живеете в селата - евала. Аз лично не мога да основа такава общност. Най-доброто, което можеш да направиш, според мен поне, е да имаш деца и да ги научиш да са разумни човешки същества със здрава, но не и фанатична, идентичност.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 75ad4ac87e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

26.   Още нещо - прочете публикациите на Ориана Фелачи, една от най-големите италиански журналистки, светило в тази област. И тя ли е като мен, глупав човек? Много точно е описала исляма и мюсюлманите като манталитет и начин на мислене! И какво са причинили на европейците!
Прочете книгите на Никола Николов - човек, реализирал се в така прословутия Запад. В тях той е описал истинският неприятел на белите. Давам ви ги тия автори като за начало, после ще си намерите и други. Потърсете видеоклипове в интернет. С истински и достоверни изказвания на небели срещу бели. Дайте си аргументите срещу тях. Оправдайте ги по някакъв начин. И за да не кажете, че съм расист, вижте този клип - "Muhammad Ali Attacks Anti-White BBC Parkinson ".

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 75ad4ac87e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   До 23 - Според мен, ограничаването на раждаемостта сред жълтите и черните, ще се случи едва след като белите изчезнат напълно. Дотогава няма да има ефективни мерки спрямо пренаселването. Нека да видим и дали Илън Мъск ще успее в начинанието си да колонизира Марс, това също ще изиграе роля.

В крайна сметка, аз не се считам за капацитет, който може да даде всички решения. Има достатъчно интелигентни хора, които са специалисти в съотвените области, и те могат да дадат далеч по-компетентни мнения от мен. Аз просто се замислям за това какво наистина се случва в Европа, а и в света.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 9fe15e2750
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

28.   н 21, живея в САЩ, по-точно в Манхатън (временно) и само ще коментирам първото, което написа, че в САЩ само като си бял и всичко е наред. Истината не е такава. В САЩ действително никой не се занимава с теб и хората са учтиви, но дали си бял или жълт няма значение. Гледа се само колко зелени знаци имаш в банковата сметка и се гледа дали си образован, а ако не си - дали си предприемач. Към българите нямат специално отношение, защото българи специално тук, където живея, няма много и само най-образованите хора знаят за държавата ни, но към хората от Източна Европа имат големи предубеждения и защото вярват, че сме...комунисти, а за жените има предубеждението, че са проститутки, мъжете пък мафиоти. Холивуд се е погрижил за вашия имидж, господа. Скъсват се от подигравки примерно по отношение на Мелания Тръмп, само защото е от нашите хора. Американците са ниско образовани и много наивни също - каквото гледат по филмите го взимат за чиста монета. Срещала съм и в Европа подобни хора, но в САЩ има дори хора, които не могат да произнесат „комунизъм“, за да те питат дали си комунист щом идваш от Източна Европа. Има хора, които още си мислят, че СССР съществува и Хитлер е на власт в Германия и тем подобни щуротии.
С две думи какво отношение искате да имат хората към вас, след като имат половин мозък с извинение?
Усмихват ти се и толкоз.

Тук като бял иначе не можеш да правиш много вицове за произхода, освен за хората от Източна Европа, защото не се приема за расизъм - нали сме бели. Поляци има и са майстори, също като в Западна Европа - малко по-добра работа вършат от мексиканците, но дори черен човек може да просперира много ако е предприемчив и работлив, също ако имаш образование.
Мен в цял свят ме приемат примерно, защото имам образование, знам езици, знам как да се държа и също се събираме с хора като нас - горните 10% от една популация. Не говоря за пари, а по-скоро за култура. В долните класи вече има разпределяне на ресурсите, боричкане и бедните никъде не харесват нови натрапници, защото са конкуренти за работа, за жилище, а като не знаят тези натрапници и езика (като масата наши емигранти) вече става още по-тежко, защото като не познаваш някого и не можеш да говриш с някого подозренията растат. Откакто отпаднаха също визите за Западна Европа там се напълни с българи, които у нас са били най-най-долу. И не само циганите, но и такива българи има. В САЩ такива хора не могат да дойдат, защото дори туристически визи не им дават. Не е толкова заради проблемите, а сякаш в американските посолства си имат психолози, които познават подобни елементи.
Моят девер примерно е на 40 г. и до ден днешен няма нито един трудов ден стаж. Искаха със сестра ми да ходят много отдавна на студентска бригада в САЩ и да останат нелегално там - на нея ѝ дадоха виза, макар че не знае никакъв английски, на него му отказаха виза, макар че говори езика горе-долу. Надушиха го с две думи, за което на сестра ми и 20 г. не ѝ стигат. Ако се съмнявате нещо в партньора си - пратете го да кандидатства за виза за САЩ!
На нас с мъжа ни ни дадоха работни визи безсрочни като събрахме документацията, а при самото интервю 2 минути я траеше, я не, защото нещата бяха ясни и беше ясно, че само ще допренесем за тяхната икономика и че сме нормални хора. Имаме също приятели-мюсюлмани от Близкия изток с визи, които са им дали без проблем, но става дума за образовани хора, квалифицирани хора, културни хора.

За САЩ мога да потвърдя, че държавата не се бърка много, дори полицията не те закача, но това не е защото американците толкова не искат да им се бърка държавата, а това е така, защото тяхната държава си харчи парите за войни, а няма пари за елементарни социални нужди. Бюрокрация има доста голяма обаче навсякъде, но се търпи. Почти не съществуват обаче социални услуги, много лоши са училищата в съответните квартали и има само до 10 клас обществено образование и то както казах много зависи от квартала. Най-много данъци събират общините и там, където живеят богатите се събират високи данъци и се плаща за добри учители - от качеството на училището зависи дори цената на имота в голяма степен. Тоест ако си беден българин -работник и живееш в лош квартал с чернилките нямаш голям шанс, освен ако с предприемачество не се издигнеш. Действително е лесно да си предприемач и няма такава бюрокрация и данъци в сравнение със Западна Европа, но в сравнение с България са много по-високи данъци и всичко и не получаваш нищо в замяна - пътищата са разбити и дадени на концесия, на практика няма ЖП транспорт, освен в Ню Йорк регионален, но нищо общо няма с това в Европа, също много хора нямат достъп не само до образование, но и до елементарно здравеопазване.
У нас събират пари за неспасяеми хора в 4-ти стадий на рак да кажем, а тук непрекъснато вървят дарителски кампании за неща като инсулин на неосигурени диабетици, за елементарно лечение на деца, а останеш ли без работа и жилище на практика потъваш. Има навсякъде бездомници, наркомани - поне в Манхатън, но и като цяло доста мизерия и мръсотия можеш да видиш като тръгнеш да обикаляш страната с кола.
Има хора, които цял живот живеят в контейнери, които при нас ползваме за временно жилище след земетресение.
Няма никакви социални услуги, при бедствия държавата помага само да спаси живота на хората и после да си имал застраховка...
Няма социални помощи и резултатът е, че тези хора нямат какво да губят и се стрелят по улицата, престъпността е най-висока в сравнение с всички останали развити държави и почти 30% от населението е виждало затвора от вътре.
Ако имаш пари, живееш в добър квартал, плащаш 2000 долара само общински данък за къщата си НА МЕСЕЦ и общината ти осигурява добри училища и достатачно полиция, за да живееш спокойно. Децата ти играят на улицата и всичко е като по филмите. Ако си беден и живееш в гетото като повечето емигранти наши (да кажем в Чикаго), тогава важат законите на джунглата.
Само гледайте какъв човешки материал пътува в тези самолети към България всяко лято и ще видите нагледно как всяко следващо поколение е по-примитивно и необразовано като най-малките не знаят нито български, нито английски като хората, ходят облечени родителите им като във филм за Бай Ганьо и се държат по подобен начин - шумни, миризливи и невъзпитани. Как мислите, че ги посрещат пък тях в САЩ? Не са ги посрещнали! Живеят си отделно.
И мюсюлмани има, молят се дори на килимчета по тротоарите и карат такси. Има много пакистанци и араби и не знам как са дошли изобщо тук, също черни мюсюлмани от Африка. Бас държа, че повечето са нелегални.

Общо взето точно на такива като Автора няма да се чувстват добре тук, защото освен националисти, те чакат и много от държавата и още ще изпитат някакъв шок като се опънат на някой черен и онзи изкара пистолет направо, а после държавата дори няма да отдели пари да ги погребе служебно. На чернилката не ѝ пука дали ще ви застреля или не, защото в затвора ще си живее по-добре. Това не са ви нашите цигани, които не създават и 1/100 от проблемите, които тук черните правят. Не ти трябват араби и нищо друго. Имат си тази популация, която се множи (в метрото виждаш само черни жени с по 3-5 деца, самотни майки).
Но както и да е. Няма как да се спори с вас, защото вие никъде не сте ходили или сете ходили като ниско квалифицирани работници в Западна Европа и съответно отношението не ви е харесало, но в САЩ крачето не може да ви стъпи и след като Западна Европа ви е разочаровала, сега мислите за Новия свят.
Била съм също в Австралия и Нова Зенландия и за там мога да разкажа, но не ми се занимава.
Живеет си собствен свят на омраза и заблуди.

Аз лично мога да кажа, че най-добре се чувствам в България. Правим ПАРИ и кариера, и се прибираме. И не, защото се чувстваме дискреминирани в чужбина, а защото у нас виждаме шансове за бизнес, за много по-висок стандарт на живот, имаме семейство и приятели, също климатът е хубав и всичко. Колкото повече се блъскаш по чужбините, толкова повече си цениш Родината.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 9fe15e2750
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   н 27, НАУЧНО е доказано, че раждаемостта пада с образованието на ЖЕНИТЕ. Азиатците нямат много деца, между другото (Китай, Корея, Япония, Виетнам и ко.), а само индийците, пакистанците и страни като Бангладеж имат такива проблеми и те не са „жълти“, а са индо-европейци.
В Афтика е същото и в Близкия Изток е същото - колкого по-ниско е образованието на жената, толкова повече деца има. И нашите прабаби са имали много деца. Населението на България при Освобождението е било само около 3.5 мил. души и расте неконтролируемо, създавайки големи проблеми на държавата след ВСВ и така комунистическата държава ПРАВИЛНО въвежда т.н. две деца политика. Гледайте статистиките за абортите у нас - в 1953 г. са озаконени и се води статистика по въпроса
„ Статистика за абортите в Гугъл“, страницата е
https://www.abort.bg

Пик в абортите се достига в 1980 г.
Днес берем плодовете на тази политика - да, в началото е имало голяма раждаемост и аборти също много, но защото е имало и много млади хора от преди, но днес не можете да искате да се размножават българите, които не са били родени през 70те и 80те. Аз подкрепям тази политика, между другото - важно е качеството, не количеството.
На Запад също спада раждаемостта с нарастване на образованието при жените. Най-добър пример за такова намаляване на раждаемостта има при нашите турци - те рязко спадат до в момента средната за страната ни раждаемост, защото почти на сила са били образовани предимно жените.

Не е до кутлура, дори не е до религия или етнос, а е въпрос на образование.

Затова и не подкрепям Автора. Той се бори със своите собствени комплекси като се стреми да се изкара нещо повече като бял християнин, но не е. В 21 век най-важно е какво имаш в главата и в портмонето. Това е жестоката истина за хора като Автора.
Най-черният черен има по-добър социален статус от него ако е образован и има пари. Факт.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 9c68a630d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   "студенината на шведите"

Това звучи, като "алчността на габровлиите" ...

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 75ad4ac87e
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

31.   До 29 - Важна е ценностната система в случая. Образованата жена може да избере дали да постави на първо място професионалната си кариера или естественият си път - да ражда деца. Да избере кое от двете е по-важно. Масово жените днес избират кариерата и работата на първо място, за да са "равни" на мъжете, а след това се чудят защо децата им са такива, каквито са - злоупотребяват с алкохол и наркотици, защото медиите и връстниците им внушават, че това е много "готино" и "позитивно". Вследствие на това и раждаемостта пада и културния облик на европейците(в случая) постепенно се размива и изчезва. Да не говорим, и че почти няма истински взаимоотношения между мъже и жени, които масово се развеждат, защото е "модерно". Ако това е добре за някои хора, то за мен това е катастрофа. И ако образованието носи отговорността, то значи за цивилизацията ни е по-добре жените да не се образоват. Но не е проблема в образованието, а в тотално сбърканата ценностна система на жените. Това е едната страна на монетата. Другата е, че държавата не стимулира семействата по никакъв начин. Не само в България, но и в цяла Европа. Напротив, набиват се данъци, такси и прочие финансови задължения, които произтичат от дълговете на съответните държави към разни измислени банки, и жените са принудени да работят, защото само мъжката заплата не стига. В същото време идват разни "бежанци" и започват да смучат пари наготово. Това е антиполитика. Това е престъпление спрямо твоите хора, това е геноцид!

Още нещо - не ме бърка, че има чернокожи, които са образовани и богати. Браво, поздравления! Но нека богатеят и се образоват в страните, където са се родили! Бърка ме това, че те се образоват и богатеят в неафрикански държави за сметка на местното население!!! Бърка ме и това, че вместо държавата да създава програми, с които да дава пари на млади семейства и да ги поощрява да раждат деца, те ги дават за някаква измислена интеграция на хора, които не желаят и никога няма да се интегрират. Това ме бърка. Че образованата българка, която работи на две-три места, за да издържа децата си, я режат за смешните детски, защото имала заплата над 700 или 800 лева, а безработната и необразована циганка получава пари не само от държавата, но и от най-различни програми и НПО-та. Същото е положението с бежанците на Запад. Тепърва ще разберат, че интеграцията е невъзможна.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: c711277800
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   27 (aвторе?) 23 съм, не вярвaм дa изчезне бялaтa рaсa. Винaги е влaдялa, (Aтлaнтидa,Лемурия Люлкaтa нa цивилизaциятa-Турция-Кaвкaз, Месопотaмия и т.н.сaмо нaсочвaм)
Зa Мaрс...имa теории, че вече е зaселенa с отвлечени зa целтa децa от двaтa полa.
Зa ТУК обaче е темaтa. Рaзбирaм, че ти тръгвaш от ТЕБ ( семейство) след товa родинa и т.н. до рaсa, но не до цялото, общото, голямото- оцелявaне въобще нa ТAЗИ плaнетa и био живот!
Все пaк рaзбирaш, че кaквото се случвa в Бългaрия е сaмо последствие от кaквото диктувaт еднa шепa хорa, които влaдеят светa, нaли?! Или грешa?

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 1d6fd47544
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

33.   24, и какво постигна, като казваш "истината"? По-щастлив ли си? По-успял ли си? Промени света ли? Изобщо някаква полза имаш ли? И да, наистина си много негативен и натоварващ. Не знам кой изобщо общува с теб.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: ede6886290
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

37.   До 33 - Просто изказах мнението си. Ако мислиш, че говоря нонстоп за това, в грешка си. Доста рядко говоря за тези неща. Пак казвам, аз говоря с факти, а такива като теб с лични нападки, от които лъха злоба, което ми показва, че съм прав. ;)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 1d6fd47544
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

38.   37, за мен пък ти не си прав и страдаш от психично разстройство. Това е моето мнение. И злобния си ти, защото в темата си се изказваш обидно за някои раси и етноси, а после обвиняваш хората в злоба. Човек, който обобщава и вижда само черно и бяло и най-вече черно за мен не е никак осъзнат, а напротив супер тесногръд. Този факт достатъчен ли ти е? Или като не ти оттърва, не е факт, а нападка? За мен не е нормално да смяташ, че всичко на света е лошо и нищо да не те радва. Звучиш супер отчаян, песимистичен и натоварващ. Ти за мен не си се научил на най-важното, а именно да си щастлив. И по-лошото е, че обвиняваш целия свят за неудачите си, вместо да вденеш, че проблема е в твоя телевизор

На света има и толкова хубави неща, но забелязваш само лошите. Сам каза, че другите те смятат за натоварващ, очевидно говориш доста подобни глупости. Ти ръсейки простотии, не само нищо не променяш, а само се натоварваш и влошават и без това влошеното си психично състояние. Опитах се да ти помогна, но ти сам не искаш да си помогнеш

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 9c68a630d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

39.   "Aтлaнтидa, Лемурия Люлкaтa нa цивилизaциятa-Турция-Кaвкaз, Месопотaмия"

Ко... Чедо... Добре ли си. Едно компресче, баба да ти сложи на челото. Н'дей ги приказва тез, на живу, че току виж, почнали да ти се смеят наборчетата...

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: ede6886290
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

40.   До 38 - Кажи кое от това е простотия? Само факти изредих. Ти някакви факти изреди ли? НЕ. Темата е приключена. Избягвам да комуникирам с хора като теб. Искам да комуникирам с мкслещи хора, които се аргументират, когато говорят. Живи и здрави! :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: f41d122ca6
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

41.   Добре авторе, а можеш ли да се замислиш, защо тези хора мразят европейците. Да отбележим държавите които си изброил.
Либия-италианска колония
Тунис- френска колония, 75 години френско робство.
Египет-британска колония
Судан-френска колония
Сирия-френска колония
Ирак- британска колония
Авганистан- десетилетия наред размирици заради борбата за надмощие върху Афганистан между САЩ и СССР.
Французите когато превземат колония не се интересуват от чернокожите, за разлика от англичаните, които помагат на местното население да разрешат някои от проблемите си. Френския колониален модел се отличавал с по-оголено преследване на печалбата и незачитане на интересите на населението.
Ако се замислиш прииждащите хора са прави за себе си, те превземат по друг начин /без военни действия, засега/ държавите които са ги държали в робство и източвали ресурсите им. Исляма учи като не могат с меч, с к*р да превземат враговете си, тоест с правене на деца в техните държави.
Меркел покани бежанците, факт, по принцип германия още през 60-те започва да търси хора искащи да работят там. След втората световна икономиката се развива бурно, няма работна ръка, мисля първия договор между Германия и Турция за млади работници 1961година. През 60-те влаковете Истанбул - Мюнхен бяха пълни с млади заминаващи турци.
Днес на политици като Саркози, Макрон, Меркел и др въобще не им пука с какъв цвят на кожата и с каква религия ще са онези които ще им пълнят бюджета и джобовете. Те се надяват тези бежанци да започнат работа, осигуряват им обучение по езика и квалификация. Обаче се оказва част от "бежанците" са отишли с други цели.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: ede6886290
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

42.   Не разбирам омразата им. Може би, защото аз самият не изпитвам омраза към никого. По-скоро съжаление. Според мен, трябва да има граници. Ние трябва да живеем в нашият континент, в нашите държави, според нашата култура. Те трябва да направят същото, но в техния си свят. Ако ще говорим за омраза, да си спомним какво ни е причинявала тяхната религия през годините. Но това е в миналото. Трябва да намерим начин как всички нации и раси по света да съжителстваме нормално. Мултикултурализма не е решение, защото той поставя белите в ролята на изчезващи, а това е недопустимо за мислещите бели като мен. Защо не приберат бежанците в Израел след като евреите са най-големите радетели на това преселение? Защото всичко се прави с умисъл. Целта е да няма бели. Вие казвате - не мрънкайте. Ако вас ви изнасилват, и вашият насилник ви каже - Не мрънкай, приеми случващото се, как ще реагирате? Като жертви или ще започнете борба? Аз не се чувствам жертва.

Пуснах темата, макар да съм наясно с няколко неща. 1' Мястото й не е тук. 2' Мястото й е незнайно къде, защото мнозинството от хората абсолютно не разсъждават самостоятелно. 3' Нямам намерение да споря с хора, които не се чувстват нито българи, нито бели. 4'Не думи, а дела трябват. Всеки трябва да работи над себе си и да дава личен пример. Вярвам, че накрая победата ще е наша. ;)

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: c800920f1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

43.   40, какви факти да изброя на тесногръд човек, който смята, че целия свят е направил заговор срещу него и всичко на света е лошо? Според теб има ли смисъл? Ти си сляп и виждаш само това, което е лошо, но нямаш очи за хубавото. Какъв факт да ти кажа, като ти си сляп? Фактите трябва да ти ги каже специалист по психиатрия, не аз. Ти кажи - възможно ли е на света да няма нищо хубаво и всички да са в заговор срещу теб?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 0d3b423b7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   41, България никога не е имала колонии, напротив - ние сме били 500 години под турско робство.
И това с работната ръка е изтъркано. Работна ръка вече не е нужна. Вече много неща се правят от роботи и в бъдеще все повече работа ще се върши от роботи. Освен това, в Европа работят белите, а "бежанците" са на социални помощи, също както циганите в България. 21 век сме и на света му трябват умни хора, а не "работна ръка". Ако белите изчезнат от Европа, тук ще стане както в Афганистан - ще останат група племена които ще се избиват помежду си, навсякъде ще има джамии, а жените ще носят забрадки и по цял ден няма да излизат от вкъщи.

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: c800920f1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

45.   "Не разбирам омразата им. Може би, защото аз самият не изпитвам омраза към никого"

Ти не ли изпитваш омраза, бе таранкоолу? Защо пускаш обидни теми тука и ревеш като вдовица за ... и водиш безсмислени спорове, като не мразиш никого?

Точно пък ти си пример за човек, който мрази всичко и всички. Но това, което не можеш да вденеш е, че така причиняваш страдание само на себе си и на никой от тези, които мразиш. Омразата те разяжда от вътре и само си вредиш така.

Ти си на много ниско ниво на осъзнатост и никога няма да разбереш думите ми, а напротив ще продлжиш цял живот да се ядеш от вътре и да обвиняваш космоса, а не ракетата, че си нещастен.

Ами те как да обичат европейците? Представи си, че си роден в държава с петрол. Уредил си си живота, имаш семейство, работа, всичко ти е 6. И изведнъж идва някой европеец жаден за петрол и започва да те бомбардира под предтекст, че иска да наложи демокрация. Убива жена ти, децата ти, роднините, унищожава дома ти. И кво - ще го обичаш ли? За теб целия свят ще се е сринал и единствения ти смисъл ще е да си отмъстиш.

Помисли малко и се постави на мястото на хората, вместо да спориш за глупости и да мразиш всичко и всички по дефолт. Ебати негативния и заблудено-упорития тип, честно.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: f8853fe665
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

46.   Ей като почнат такива задръстени комплексачета като 31номер да бълват емоции...

Абе, 31, кое от двете е последно: Жените работят за да са равни на мъжете или за да има пари за сметките и нормален съвременен стандарт на децата си (ако имат такива).

Аз лично работя за да печеля за себе си (и печеля доста добре за България, твой проблем е, ако не можеш да го преглътнеш)- така съм възпитана от родителите си. Не съм се състезавала нито с мъже, нито с други жени, защото не изпитвам такава емоционална нужда. И колкото и да не ти се вярва повечето хора са така в 21 век. (сега, ти ако си се изолирал, живееш с малко населено място и от години наред циклиш само с едни и същи хора - пак си е твой проблем, още един значи)
Значи вие със състезателните характери е по - добре да започнете да си лекувате емоционалните проблеми... а ако толкова ви се струва невъзможно това, то намерете начин да правите повече парички та да кротнете с глупостите малко от малко.. какво друго да ви кажа.. то това е.

29 има право в това, което казва.

И не, категорично не съм съгласна, че трябва да се стимулират финансово младите семейства, защото така по - скоро се възпитават хора-паразити! Щом са здрави - нека да работят и да печелят.
Помощи трябва да има само за хора със здравословни проблеми. Ей постоянно се споменава по новите - 'отказаха да платят операция на тази, този, това и онова дете, за това или онова'. Хората, които имат тежко заболяване, нужда от скъпи лекарства, от операция някаква трябва да се срамят по фейсбук и по телевизията да молят масите за подояния, а ти с всичкия си акъл дай да стимулираме младите семейства. И кво, каква ти е идеята - да не плащат данъци, щото са се размножили? Половин данъци да плащат? Осигуровки да не плащат? Ми кой ше плаща бе? От къде тея пари ше дойдат, от небето ли ще завалят?

Единствено съм съгласна с това за бежанците. Но можеш да прочетеш коментар41: 'Днес на политици като Саркози, Макрон, Меркел и др въобще не им пука с какъв цвят на кожата и с каква религия ще са онези които ще им пълнят бюджета и джобовете. Те се надяват тези бежанци да започнат работа, осигуряват им обучение по езика и квалификация.' (аз искам да кажа само, че по мое мнение назад в историята рядко им е пукало на по - голямата част от политиците)
Както и някои други доста добри коментари по - назад.

А, за ромите аз лично виждам надежда. Новите поколения малко от малко започнаха да се цивилизоват сякаш. Нещата вече се случват добре за България, обаче става бавничко. И е добре нервни хора, недоволни от себе си и собствения си живот - например като теб номер31, да се научат да си мълчат и да си траят.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: e41d8b9d3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   Последния бял ще се роди я в Австралия, я в Америка. В Америка все още има бели семейства с по 4-5 деца, да обикновено от средната и над средната класа, но ги има. При нас в Европа дори богатите нямат по 5.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 9c68a630d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

51.   Харабйките са болни в главата. Не знам, дали е генетично или не, ама това, кеото са имали преди 1200 годин, акто култура, наука и прочеи, вече го нема ..

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 0ae48b02d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

53.   Не знам защо се дава поле за изява на болни мозъци като автора. Тръгнал на нож, щял да излезе победител над черните и тем подобни. Боже, опази.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 01beab77c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

54.   " Амстердам"!???

Освен, че темата е bulshit, защо И лъжеш в нея? Аз живея в Амстердам от 14 години и никакъв атентат не е ставало тука!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 01beab77c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

55.   Прав си: у мен не породи никакъв интерес тази тема, освен да поправя очевидната ти лъжа. За коментарите ти за жените, няма дори да благоворя да коментирам!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: f75735bced
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

56.   53, защо не емигрираш в Сомалия тогава? Всички искат да живеят в Европа, обаче в същото време белите били лоши. Ами отивайте в джунглата на Африка тогава. Там все още има племена канибали, много ще се зарадват на бялата ви кожа.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: f41d122ca6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

57.   Най-голямата ти грешка авторе е че мислиш че земя и континент ти се полага по право само заради цвета на кожата ни. Колкото и да го мъдриш от над 2000 години има борба за надмощия над държави. Още от Александър Македонски превзел земите чак до Индия, после от римската империя "белите европейци" са навлизали с огън и меч в Азия, след това в отговор арабите са навлезли в Испания, опитали се арабите да навлязат и на балкански полуостров но Тервел ги е спрял, в същия момент на Френска територия Крал Мартел спира арабите.
От хилядолетия има инвазия ту на европейци в Азия, ту на азиатци в Европа, но набезите на европейците са в пъти повече на брой, с всичкото си нахалство твоите бели братя от Европа са решили да превземат цяла Африка и половин Азия 15-20 век, с цел да командват и грабят тамошното население. След 16 век са превзели и Америка и Австралия избили тамошното население и се разположили на техните земи. защо според теб османците не са се насочили да завземат на север, или на изток към Китай, или към Австралия, Африка а са се насочили към Европа, целта им била Рим, те са откърмени в омраза към Римска империя, Римляните са били завоевателите на техните земи, те тръгнали да превземат римска земя. Виж картата, превзели са северна африка-бивша римска територия и тръгнали през балканите към Европа с цел Рим.
В днешни дни Азиаци и африканци траеха, до последно докато през последното десетилетие белите ти братя не решиха да им "внасят" демокрация пак с оръжие, спомни си арабската пролет, те ли дойдоха да те тормозят и командват или твоите бели братя отидоха да ги "учат" как да живеят по "правилния" според тях начин.
Седни замисли се и сам пред себе си признай че белите ти братя са пиявици, които хилядолетия наред им се иска да грабят ресурсите на другите континенти и да командват света. Е днес Европа е отслабена поради липса на възпитание и намалена раждаемост и арабите навлизат и доста от тях им се иска да отмъщават, да наранят наследниците на хората които са тормозили дедите им.
Ти вместо да мислиш за България че в момента белите ти братя смучат златото и природните й богатства, търсят да смучат и нефт на силистар, че напълниха държавата с техни хипермаркети да смучат печалби от българския народ, че вече близо 30 години си под капиталистическо робство, ти си тръгнал да защитаваш европейците срещу арабите, хора които не те тормозят теб. Последните години има един терористичен акт в България на бургаското летище, обаче той така е организиран че да нарани колкото е възможно по малко българи. Можеше ли да избие българи, да, но той решил да избива хора от друга нация, има един убит български гражданин от турски произход. Интересно е че при толкова много българи в Европа, при толкова много терористични актове няма наранен българин, защо ли. Нас господ ни пази, нашата държава никога не е взимала роби, никога не сме колонизирали или тормозили друг народ, 1400 години ние сме се надавали на собствения си труд за да оцеляваме и не сме грабили чуждото, а дедите ни са дали много на света.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: c711277800
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

58.   39, със симиотa и бaбуини AЗ не споря. Имa достaтъчно исторически трудове по темaтa, aрхеологични рaзкопки и дикaзaтелствa, дори детски книжки по темaтa. Виждaм, че поне можеш дa четеш и пишеш... чети кaквото трябвa!

 
  ...

1-50 от 93
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker