Някакъв ад е - хлебарки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Някакъв ад е - хлебарки
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 3468 пъти
Някакъв ад е в нас от хлебарки и не можем да се оттървем от тях, няма ли сигурно средство срещу тях? Изключително много са и дори през деня не се прибират, пак ги има. Върхът беше когато вчера си сложих да ям и три дойдоха при мен да се хранят... Не ми казвайте бабините рецепти за дафиновия лист, защото има из кухнята бол, ефект никакъв... Отрова също има, те ядат от нея и не умират.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: e97103b387
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Има едни лентички за хлебарки „ Халек ” струват около 2 лв. у нас имаше ефект от тях .

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 3e34575b01
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Къщички за хлебарки, поне при нас са ефективни.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 9c43ed1a5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Само фронтлайн за кучетата помага - разтваряш течността във вода в съд с пръскало и пръскаш във всяка стая. Какво ли не сме пробвали - от Райд само ставаха агресивни и като че ли повече се множаха. Само препаратът против кърлежи помага.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 797c823832
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съберете общи пари във входа и извикайте професионална фирма да напръска мазетата и апартаменти.
Фортлайн е перфектният препарат,изпитано лично.По едно време беше забранен/не се внасяше ,но все някъде се намира нелегално или някакви изостанали количества.Също,може да се продава под друго име,за това виж коя е активната състава и по нея го търси.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: a3200d0730
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Друг вариант е да извикате ДДД фирма да напръска у вас .

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: e7fb49748b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Има фирми за дератизация

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: ec063b4a63
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И при нас беше някакъв ад, но решихме проблема с препарат. Отиваш в най-близката агро аптека и купуваш един айкън или препарат на основата на цитрол, те знаят какво да ти дадат. От най-близката железария взимаш пръскачка - има и едни малки с помпичка отгоре за цветя - по 4-5 лв са. Разтваряш айкъна според инструкциите. Сутринта преди да излезете на работа пръскаш всички ъгли в стаите, доколкото можеш под леглата, зад шкафовете, всякакви ниши и оставяш прозорците отворени да се проветрява.
Като се прибереш вечерта - измиташ труповете. Може да удариш една стрирка, но не се престаравай, нека си действат препаратите.
Препоръчвам айкън или цитрол или друг подобен препарат, тъй като са безопасни за хората и за домашните любимци. Дори и при малки деца не би трябвало да има проблем, но все пак е химия.. така че по-внимателно. Ако имате тапети, мокети, килими - няма проблем, след изсъхване не остават никакви следи от препарата. Прочетете из онлайн магазините какво представляват.
Ако живеете в къща - напръскайте около стените на къщата, ако е апартамент - напръскайте стълбището доколкото можете, най-малкото вашия етаж пред и около входната врата. Преди да си легнете вечерта - изсипете останалия разтвор във всички мивки, сифони и тоалетни без да пускате водата, оставете да действа до сутринта.
Ако не видите резултат ведната - повторете или потретете процедурата, не е много скъпа. Ако не ви се занимава - викнете си фирма да напраска, но е елементарна и безопасна процедура. Аз лично си я правя сам.
Успех в борбата

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: efd64443cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Викаш си фирма и ти решават проблема. Всички знаем обичайните пръскала, дафинов лист и прочие, но щом не върши работа, то тогава варианта е с фирма срещу вредители. В блока на приятеля ми преди години било ад с хлебарките, събрали пари, напръскали във входа, по тавана и в мазетата и проблемът се решил. Майка му ми каза, че дори не било нужно да се пръска в апартаментите, буболечките просто изчезнали. Изливай от препаратите в сифоните, огледай дали някъде гадовете имат пролука, просто проблемът става много голям, когато започнат да се размножават и да се угояват.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 6cb72b2fed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Фронтлайн или по-евтиния аналог Фиприст. Решава проблема радикално и трайно. Препарата е създаден специално за третиране на кучета и котки срещу паразити. Пръскаш няколко дни поред по местата, където се събират и след това само смиташ. Не е нужно да ги пръскаш директно. Изключително ефективен, при нас реши проблема за 1 седмица употреба. От тогава вече няколко месеца не съм виждал дори една хлебарка.
Фиприст-а струва 17 или 18 лв, като 1 флакон е достатъчен, в краен случай 2. Успех

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 2cc0fd7171
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   n 10, ясно ти е обаче, че препоръчваш отровен препарат. Същият препарат беше ползван в Германия и Холандия лятото за обезпаразитяване на кокошки и яйцата им бяха забранени за консумация. Питайте във ветеринарната аптека точно как се ползва препарата и дали е опасен за хора.
Правилно е, че се използва при кучета и котки срещу паразити, но има починали животни от това и препаратът не е безопасен.

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 2813f5ebc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Вземи си това дето го рекламират, машинка някаква и гонело надалеч всякакви гадини (не му помня името). В началото на рекламата някаква противна бабка разправя че след като се върнала от САЩ не знам си кво си...

Така няма нужда да се занимаваш със някакви отрови, които може да са опасни.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 6cb72b2fed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Н. 11 ти да не би да очакваш силен и ефективен препарат да бъде безопасен като одеколон? Всички такива препарати са отровни за това си има начин употреба. Имаше скандал с фипронил в яйцата някъде в западна Европа, обаче тогава бяха третирани кокошки срещу паразити. Тук не става въпрос за подобно нещо. Можеш да се изнесеш от жилището за няколко дни при пръскането на препарата, да не пръскаш срещу хранителни продукти и съдове от домакинството, да не пръскаш върху дрехи и завивки и така нататък. Най-безопасния начин е с чехъл, обаче знаем колко е ефективен. Също както капаните, електронните машинки, боракс, биокил - преди фиприста използвах биокил. При първите 2-3 третирания измираха около 30% от хлебарките, след това вече беше все едно ги пръскам с вода. От райд-а също не умират. Според мен по-добре е да напръскаш няколко пъти с нещо ефективно и да решиш проблема, отколкото постоянно да пръскаш с някакви слаби и уж не толкова отровни препарати и без голям ефект в крайна сметка. Което всъщност гарантира дълъг и може би не толкова щастлив съвместен живот с колонията гадни насекоми.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker