Мъж рак с асцендент скорпион - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Мъж рак с асцендент скорпион
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 3264 пъти
Тъй като съм много сложна личност и ми е много трудно със себе си -имам луна в близнаци и слънце в рак. Искам да чуя отзиви за такива хора , а най добре да чуя себеподобни. Как се справяте със себе си и в обществото. Плюсове и минуси на тази комбинация? Аз съм прекалено чувствителен към всичко и определено ако не е на моето ставам много раздразнителен. Успявам да го подтисна, но това остава в мен и ми вреди. Когато съм в група винаги се чувствам различен , но се усещам лидер. Тая това чувство, защото ми е неудобно от другите да покажа, че се мисля за повече от тях. Вътрешното ми усещане е, че съм по силен и по по.. най от другите, макар, че не съм постигнал кой знае какво, за да го мисля. Имам силно его, което ми пречи до някъде в живота. Излъчвам нещо, което не предразполага хората към мен, по скоро загадъчност, мнителност. Само с определени хора съм себе си. Трудно се приспособявам към групи хора и това винаги ми е било болка, докато гледам как другите се опознават и общуват с лекота, при мен е сложно. Уж чета навсякъде, че асцендент скорпион е като да имаш ферари.. и къде е това ферари? :) ще се радвам да пишат себеподобни и да разменим съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 6cfe0313de
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Проблема е че звездите прекалено много ти говорят.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 18422a26ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здрасти!
Аз пък съм със Слънце в Скорпион, Луна в Козирог и асцендент Везни. Разбирам ти "болката". също като теб з в групи с непознати или бегло познати се чувствам неловко. Трудно намирам теми за разговор с хората и малко могат да ме предразположат за такъв.
Затова и първото впечатление на останалите за мен е че се държа надменно или студено с тях, а това не е е така. Първо трябва да ги "тествам" за да видя дали мога да им имам доверие. Да видя че се интересуват от личността ми по някакъв начин.
Преминат ли теста обаче, тогава ставам себе си и могат да ме видят в най-добрата ми светлина.
Един от хората, които успя да пробие стената е приятеля ми - със Слънце в Рак. Затова и вече сме 2 години заедно.
Така че според мен трябва да си намериш "твоите" хора с които да ти е комфортно.
А относно намирането на такива ти препоръчвам да видиш канала в Ютуб на Ванеса Виденова, както и страницата ѝ във ФБ Vansastrology и Astro lab. Профилът ѝ там също би ти бил полезен! :)

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 72940e2cc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Еее, най-сетне една тема свързана с астрология! Казвам ти като прочетох заглавието пикнах от щастие!
Та така де... При теб преобладават два водни знака и един въздушен. Твоята свръх чувствителност идва от рака, чувството за лидерство и високо самочувствие от скорпиона, а мисълта, че си различен идва от Близнаци. Но какво следва, когато тези 3 знака попадат във слънце, луна и асцендент? Ще ти го кажа просто за да ме разберат и другите хора, които ни смятат за откачалки с тая астрология. Значи - представи си един лук. Най-външната обвивка е адцендента(Скорпион при теб), вътрешността е слънцето/зодията ( при теб Рак), а частта, която те кара да плачеш е луната( Близнаци). Много астролози твърдят, че истинската зодия на една жена е местонахождението на луната, но тъй като ти си мъж при теб това не е така. При теб луната значи по-малко. Луната отговаря за подсъзнателните чувства и мисли на човек, така че не е изключено ти в любовен план да се държиш като един близнак. Асцендента обаче... Когато асцендента е Скорпион, хората които не те познават толкова добре ще те оприличават на Скорпион. Тоест най-характерното за тях е злобата. Съотвено ще те мислят за злобен, мрачен и т. н. НО - ти си оставаш един чувствителен рак. Всъщност не всичко това е на 100 % истина. Трябва да ти знам цялата натална карта за да ти разкажа повече... тогава на 100 % всичко, което ти напиша ще е напълно вярно. Например на практика ти си водна зодия, но преобладаващия ти елемент да е земята или въздуха. Ето аз например съм зодия Риби, Луна в Лъв и асцендент Водолей, но преобладаващия елемент във мен е огъня. Тоест аз съм екстроверт, нищо че Риби е интроверт. Това става така, защото в наталната си карта имам много домове и аскпекти в огнени знаци. :) Поинтересувай се малко повече за астрологията и ще откриеш сам как да балансираш този въздушен Близнак с тези водни Рак и Скорпион! Успех :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 1533c208b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От моята гледна точка (само не го приемай лично) виждам проблем само в това, че си със слънце в рак, защото единствената зодия, която не понасям е рак. И жени с присъствие на рак и мъже с рак. С всички останали намирам общ език, но с рак просто не става.
Жена съм, ако има значение. И ако някой има луна в рак, слънце в рак или марс в рак... някоя от петте лични планети в рак ужас - конфликта м/у мен и него/нея е просто неизбежен, дори и да сме си допаднали уж в началото (защото имам марс в скорпион и това го/я е привлякло)
Казваш, че се усещаш като лидер, но пък ти било неудобно от другите... в тази връзка в какъв знак ти е Марс?

Иначе рак с асцендент скорпион много ще ти пасне жена телец. Може и жена риби, но рибите са с по - сложна душевност и ако ти си по - обикновен човек, ориентиран към рутина, битовизми, не обичаш много-много да се задълбочаваш в размишления, то търси си жена телец.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: bdc4bd30e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Н 3 виждaм, че си нaясно с aстролигиятa. Дaй и нaсaмa мaлко инфо, моля :)
Женa лъв, aсцендент лъв, по китaйския зодиaк бивол, дрaкон, по нумерология-9. Не знaм кaк дa рaзберa зa лунa и слънце къде?

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 991ddf7f8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Благодаря за отговорите.
3- Имам лъв в меркурий и венера, дева в марс , ако ви говори нещо това. На мен нищо не ми говори:)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 2c02b32d56
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Тропическата астрология е илюзия. Ако станеш сутринта в деня на рождения си ден малко преди изгрев слънце и погледнеш към източния хоризонт, ще видиш че изгрява Близнаци, а не Рак. Изключение е само ако си роден в последните 7 дни на тропическия Рак - тогава се припокриват двата знака.

Сидералната астрология е "истинската" астрология (в кавички, защото абсолютно истинска астрология няма - ние просто нямаме такова съзнателно ниво да обхванем всичките вариации на Вселената, но поне може да се доближим).

Тропическият Скорпион е в 76% от случаите сидерални Везни. Има някакво общоприето мнение сред тропическите астролози (които са 95% от астролозите в България, защото просто няма литература и курсове по сидерална астрология), че Скорпионът трябва да е манипулатор, да лъже, да има някакъв потаен интерес и така нататък. Това са измислици. Всъщност Везните са въздушен знак с интригантски наклонности - от там хората с преобладаващ тропически скорпион добиват аура на прикрити интриганти. Това обаче всъщност е заради склонноста на Везните за интелектуална драматизация. Истинският сидерален Скорпион е воден марсов (или плутонов, ако щеш) знак - символизмът си го представи като нагорещена вода, която кипи и бълбука. Това са активни хора с много енергия за действие. Ще видиш, че тропическите Стрелци по-често са такива - дейни, искат нещо да е случва и тн. Това всъщност е марсовата енергия на Скорпиона. А тропическите Козирози са в 76% от случаите сидералните Стрелци - юпитерови хора със статус.

И така... преди да започнеш да работиш със символизма на астрологията трябва да видиш кое е реално и кое - не. Много хора работят с тропическата астрология и чрез ИНТУИЦИЯ (както съм наблюдавал лично) успяват да нагодят нещата да изглеждат добре. Примерно човекът е тропически Везни, сидерална Дева със Слънце забито в 8-ми дом и пита защо е срамежлив след като е със Слънце във "Везни", обаче тропическият астролог ще измисли нещо че примерно управителят на 7-ми дом бил в квадрат със Сатурн или някаква такава история.

Занимавам се с астрология над 15 години. По тропическия зодиак имам Слънце във Водолей, Луна във Везни и Асц. Овен. Един астролог ме светна да си видя натала сидерално - имах Слънце в Козирог, Луна в Дева, а Асц-то си остана Овен. Бях разочарован - бях си изградил някаква идея в ума си, че трябва да съм Водолей с Луна във Везни. А по сидерала бях Слънце в Козирог и Луна в Дева. Ами всъщност трудно ми беше, но такава е истината - от малък съм искал да пробивам и да си имам фирма например. Още от 5-6 годишен ми е такава мечтата - да ръководя, да съм шеф. Не е типично водолейско това, но определено е козирошко. А по отношение на Луната - това е емоционалната част на ума. Бях се настроил, че като имам Луна във Везни трябва да съм социален, усмихнат пред хората и тн. А всъщност бях (и още съм) асоциален перфекционист със склонност към обсесивно-компулсивно поведение. Вглеждам се в малките детайли. Като се бръсна например гледам да не остане едно косъмче. Бих си бръснал цялото тяло по 2 часа, но все пак имам асц. Овен и гледам да остане и нещо по-първично...

А и да - друго много важно наблюдение от практиката ми са планетите по ъглите. Може да имаш една планета в гокленова зона и това да промени изцяло хороскопа. Може да имаш най-скапания хороскоп, но да имаш Юпитер на асцендента или на МС и животът ти да е много по-добър, отколкото би предполагал астролог, който не разглежда планети по ъглите. И друго - модерният софтуер за астрология рядко показва истинския хоризонт. Понякога планети в 12-ти дом са всъщност изгряващи и имат изключително силно влияние, отколкото би се предполагало за планета в 12-ти. Има една програма Stellarium - софтуерен планетариум. Настройваш мястото, датата и часа и виждаш небесната сфера точно както е изглеждаша тогава - на него добре се вижда дали планетата е изгряваща или е действително в 12-ти дом.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 991ddf7f8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (39 гласа)

9.   някой запознат ли е с асцендетн и десцендента му? Къде мога да прочета по подробна информация?

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 72940e2cc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От Н-3 до Н-5 Здравей :)
Слънцето е твоята зодия. Тоест Лъв. Асцендента също ти е в Лъв, което означава, че голяма част от хората, с които не се познаваш толкова добре ще те мислят точно за такава, каквато си. Няма да имат грешна представа за теб, като човек, който не познават. За Лъва също е характерно лидерство, самочувствие, приключенски дух и т. н И така хората, които не те познават ще откриват тези качества в теб като за първо мнение. Обаче има една поговорка -, , Първото мнение винаги лъже". Понеже ти не си ми казала луната ти в кой знак попада не знам как да те определя. Имам предвид, че щом ти си жена, както по-горе написах луната ще играе силна роля в теб, дори по-силна от зодията ти. Да кажем, че тя попада във Везни. Тогава ти ще си нерешителна, добронамерена, влюбчива... Типичните качества на Везните. Тоест в любовен план и въобще ще си Везничка. Просто дадох пример, но луната ти може да е в друг знак. Но този Лъв, който е в асцендента и Слънцето ти също няма да остават по-назад. В теб ще живее огън и въздух(ако луната ти е във Везни, както САМО ДАДОХ ЗА ПРИМЕР). :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 72940e2cc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   От Н-3 до Н-6. Щом Лъвът е във меркурий ( планетата, отговаряща за комуникацията ) тогава ти лесно завързваш приятелства, не се притесняваш да заговориш непознат човек и дори впоследствие да станете приятели. А щом дева е в марс ( планетата на любовта, децата, талантите ) ти ще си падаш доста перфекционист в тези области. Няма да е чудно, ако приятелката ти е някой земен знак. Когато станеш родител обаче ще си строг със децата си в повечето време. Ще искаш от тях най-доброто, което ще ги изтощава и ще те съветвам да не се държиш така с тях и да пренебрегнеш тази дева. Дръж си се като любящия рак. :) И накрая за талантите - В теб може да има някой талант; свързан със творчеството, а може и да е хоби. Например - нещо свързано с музика, с картини и т. н

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: bdc4bd30e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Блaгодaря ти н 10 :) Ще потърся, не знaм къде ми попaдa лунaтa, a и незнaм кaк се изчислявa, но предполaгaм ще имa из нетa инфо.
Инaче ме описa достa точно, сaмо лунaтa ще е в другa някоя зaщото съм от типичните "бикa зa рогaтa"

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 991ddf7f8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   ОТ 6 КЪМ 3
Има нещо вярно , но като цяло ми куцат новите запознанства , сякаш не мога да намеря и изразя себе си пред нов човек или група с нови хора . Винаги се поставям при аутсайдерите , макар ,че се чувствам лидер , сякаш от неудобство от другите . Може би майка ми ми внедру това като дете , винаги ми казваше кой с какво бил повече от мен .. Явно това не е от астрология , а от родител:)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: a9eeaacc92
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Рак с Лъв, в инцидент, със Скорпион, и Луна в Тъча,:) Хората сме много повече от числа и планети.:)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker