Възрастови проблеми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Възрастови проблеми
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 1180 пъти
Аз съм по-малкото дете в семейството. Имам сестра, която е 7 години по-голяма от мен и винаги сме били много близки. Никога не се е държала с мен като с малък брат а като с равен. Мога да кажа че тя ме е отгледала и винаги бяхме заедно. Нейното обкръжение беше от хора по-големи от нея и с времето те станаха и мои приятели. Като цяло - цял живот приятелите ми са били все с по десетина години по-големи от мен ако не и повече. И така до ден днешен. Вече съм на тридесет години а приятелите ми все са на по четирдесет и отгоре все така става, че като се разбирам с някого е от това поколение.
От това се породи нещото, което ме тормози - не мога да комуникирам с хора на моята възраст. Когато опитам да говоря с хора на моята възраст се чувствам все едно съм с деца и нещата, които ми говорят имам чувството, че са минали отдавна за мен. Не знам дали това е реално проблем на възрастта или по-скоро че съм отгледан на принципа на по-старото поколение... наистина ми е трудно да преценя.
За приятели - добре - на никой не му пука че приятелите ми са по-големи, но когато стане дума за половинки нещата отиват към пълна трагедия. Ако опитам да си хвана приятелка на моята възраст имам чувството че съм си хванал дете. Не говоря за сексуални преференции - просто като разговор нещата не вървят. Интересуват ме неща, към които те не предевяват никакъв интерес, а при по-възрастните хора имам чувството че е често срещано и не е никак трудно да намеря.
Преди години, бях на 20, в една вечер се заговорих с една по-възрастна жена в едно заведение и прекарахме една чудесна вечер заедно, преспахме заедно и продължихме да се виждаме за около седмица. Тогава тя ми каза нещо, което аз реално знаех, но някак си ми стана тъжно - "да си мъж в началото на двайсетте си години и да си с жена в началото на тридесетте си години не е добра идея от чисто биологична гледна точка. Една жена на моята възраст има нужда от деца, един мъж на твоята има нужда от всичко друго но не и това". Както можете да се досетите дори да се разбираме прекрасно - чисто биологичните ни приоритети са различни.
Имах една надежда, че с времето това ще намалее и момичетата на моята възраст ще.. наваксат, но уви - до ден днешен ситуацията си е все такава...
Май ми остава опцията да си намеря младо гадже и просто да търпя детинщини...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: 373c215a93
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз не виждам проблем.Харесваш зрели жени и толкоз,нито си първият нито последния.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 0ce778e455
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е ти пък - от възрастно гадже пък после - младо гадже, детинщини....

Престани да опреличаваш всичко, което не ти отърва в някои човек (някакви хора) на 'детинщини', а просто търси контакт с друг(и) човек (хора), които са с твоя темперамент и емоционалост, вкусове, начин на мислене.
И си избий от главата, че няма такива хора на твоята възраст. На теб сега ти е сякаш по - удобно да мислиш така, защото трябва да полагаш извънредно усилие в общуването с хора, поради причината, че навремето си се пуснал по течението да излизаш само с приятелския кръг на сестра ти, вместо да създадеш свои такъв с твои връстници и като оправдание изтъкваш това, че сестра ти те е отгледала.

(между другото доста от хората, които стават по - така.. на възраст с времето стават все по - добри в това да се оправдават пред околоните, та дори и пред самите себе си за това и онова. Може би това е една от причините на мен пък хората 10тина и повече години от мен да са ми предимно антипатични)


Абе човек, просто си намери жена, която е по - простичко устроена и иска просто да роди и битува. Има много такива жени, спокойно. На 30 си - ами хвани си 30 годишна, която напира да се обвързва и иска семеен живот и битуване (има такива, спокойно) и си битувайте. Защото предполагам, че под сериозност това разбираш.
А те тези твоите 40 годишни приятели да ти кажа едва ли те чувстват толкова силно, както ти ги чувстваш. Ти си за тях примерно Гошо, дето е братчето на Лили и за това си част от тях. Но вътрешно всеки от тях те възприема като по - малък, макар и да не ти го демонстрира.

Стига с тези, глупави предубеждения, които сам си осъзнаваш, че са глупави след като си пуснал тази тема.

А, да това, което ти го е казала тези по - възрастна жена е също супер тъпо, защото различните хора искат деца в различни периоди от живота си. Има хора, които искат деца още като са по на 20 - и момчета има такива освен момичета, колкото и изненадващо да ти звучи. Както и има хора, които искат деца чак към 40.
Всеки човек си е уникален.

Престани да поставяш всичко и всички в рамки - ОСОБЕНО ПЪК ХОРАТА НА ТВОЯТА ВЪЗРАСТ!!!
Запомни, че човек най - добре се спогажда точно със своето поколение - своите връстници. Независимо за какво става въпрос.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: cc889b464a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И аз като теб съм в подобна ситуация. Обкръжението ми е на моята възраст, но някак си се разминаваме в мисленето, , приоритетите и амбициите. На 23 г съм, а копнея за зряла жена.... Но уви, нямам такъв късмет..

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 2d77c6237a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Момичетaтa нa твоятa възрaст дa нaвaксaли хaхaххaхaх, отдaвнa тaкa не съм се смялa. Ти още не си рaзбрaл, че ТИ си пропуснaл млaдосттa си, дa вървиш по етaпи в годините. Имaш ТИ зa нaвaксвaне. Ти си нещо кaто "млaдо стaрче".
A млaдите момичетa... хм, aко си много, aмa нaистинa много хубaв, може би... е, поне временно. Но зa сериознa връзкa с женa нa твоятaвъзрaст или по-млaдa не стaвaш, имaш много дa учил всичко пропуснaто, не те, ти дa нaвaксaш/нaучиш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker