Фейсбук ми иска личната карта - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121311)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Фейсбук ми иска личната карта
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 5095 пъти
Здравейте, на скоро си направих фейсбук профил, и не знайно как проклетите администратори ми искат документ за самоличност, да кажа от сега родена съм във Сирия и нося арабско име, за това се пиша на арабски Нур Фатих, понеже майка ми е българка, и живея тук, нормално е да имам българки документи, писах се от Дамаск Сирия, местожителство Пловдив България, искам да знам, след като се пиша на арабски във профила, а във личната карта на българки, така профила би ли ми се възтановил, мамка им мръсна, как може да ми искат личната карта, утре сигурно ще искат и гола снимка да им пратя, за да се уверят, че тялото си е мое, съжалявам, че така говоря, но много се ядосах, защо фейсбук не ме приема, на някой от вас случвало ли се е да ви искат документите??

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: 7b76b6cbdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Селям уалейкум сестро.
Прати си личната карта, но имай напредвит че така ще ти смрнят името както ти е на картата !!!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 2ab73b0f26
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може някой да те е докладвал за фалшива самоличност и на мен ми се е случвало няма нищо страшно споко.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: bbbce9c6b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Страх ги е от пропаганда, да не ги осъдят после че са дали възможност на човек да пропагандира и това е защото си писал/а е си от Сирия и живееш в България. Името в никакъв случай не е проблем, защото в бг има много български мюсюлманки с име Нур, разбира се ако не си изписала името си с арабски букви, те тогава е възможно това да ти е създало проблем.
Няма защо да ги псуваш и да им се ядосваш пазят се хората от съдилища и огромни глоби.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: e03ee543df
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Искали са ми, не кой знае какво, не се притеснявай.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: d503d05a35
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Дa, също ми искaхa личнa кaртa при положение, че профилът ми е от години и винaги със същото име. Не съм прaщaлa лични дaнни, нито снимки нa тaкивa, откaзaх кaтегорично, дa го ду*хaт! Зaпочнaх дa си прaвя нов профил и те ме препрaтихa към съществувaщият кaто междувременно го освободихa (бяхa ми го блокирaли).
Те нямaт прaво дa искaт лични дaнни! Че се мислят зa богове и т.н. товa сaмо aко им бъде позволено. Не прaщaй лични дaнни!
До колкото знaм съдят фейсбук и гугъл именно зaрaди подобни изцепки.

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 644f66aacd
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   Човек много се изненадах никога не са ми искали лична карта! Сигурна ли си, че фейсбук ти иска тези документи? Може да си станала жертва на някоя зла схема? Вече никъде не е безопасно. Казваш че си от Сирия а толкова добре пишеш български много ми е интересно как изглеждаш. А за проблема напиши си само българските неща, сирийските недей и опитай да си направиш нов фейсбук моля те пиши какво е станало.
НЕ ДАВАЙ ДОКУМЕНТИ... ползвам фейсбук от много години и никога не са ми искали документи.. историята ти ме учуди и все пак ще се радвам да разбера как се е развило всичко, дано не си станала жертва на някаква зла схема УСПЕХ!

-Ангела

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: a4766aba81
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И на мен ми се е случвало. Закрих си акаунта. Лична карта не давам!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 3519669c6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Аз лично не бих си дал личните данни, защото де да знам кой ги иска и къде ще попаднат. Може да е някой мошеник. А дори и Фейсбук да са, пак не бих им дал нищо, защото те от край време злоупотребяват с лични данни и ги съдят.

Моят съвет е да не си даваш личните данни, ако ще и профила да ти блокират. Ако трябва си направи нов или направо не позлвай Фейсбук. Аз преди няколко години си изтрих профила и си ми е супер така.

Не виждам постове от типа "в момента сера" или някакви шопнати снимки, нито пък някакви глупави цитати, нито се зомбирам вперен в монитора. И се чувствам много по-добре.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 68e0c0be9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   За да ти искат лични данни значи много хора, недоброжелатели са ти докладвали профила, от един доклад това не може да стане! Два са вариантите или им пращаш данните или си правиш нов, изборът е твой!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 3bb97fdb55
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това е 1 към 1 с моята история. Лятото докато бях на морето поради незнайни причини ми блокираха профила, вече 2 месеца съм без фейсбук, явно някой ме е докладвал ли шлш не знам и аз тъй като по същият начин ми иска лична карта. Не бих си изпратила личните данни... искак не само трите имена, ами и ЕГН. Съветвам те да опиташ да направиш нов акаунт и евентуално да видиш дали ще последва същото. Аз вече ползвам инстаграм, не ми харесва въобще, но не мога да си направя нов профил във фейсбук, пробвах но няколко пъти, но не става, всеки път ме блокира на ново. Твоят случай е подобен, явно някой ни е докладвал.

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: acdb48ad34
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   И на мен ми искаха. Дори ти дават право да си закриеш номер на ЛК, адрес и т. н.. Интересуват ги само имената, само дето се чака стабилно 15-20 дена... поне при мен беше толкова.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 31052aaa55
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Привет! Facebook изискват лична карта, защото сайта се намира и в по дълбоката част на Интернет. Сайта се следи от някой органи по сигурността и именно затова Facebook изискват всеки да използва истинските си имена и години. Така сайта ще остане безопасен както за деца така и за възрастни. В предвид факта, че сме 21 век и Facebook е най - голямата безплатна социална мрежа, която се посещава редовно от милиони трябва да е защитен сайта от всякъде. Има хора, които следят за хора като вас, които се опитват да преминат границата неспазвайки, , условия и правила" на Facebook. Не случайно сте с блокиран достъп до вашия профил.

Пратете лична карта в JPNG формат като закриете, , ЕГН" и всякаква друга информация, която е ненужна. Оставете само, , Имената", , Годините" и снимката на личната ви карта.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 881cf1af3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Стана ми интересно историята на №5 - как така са му върнали стария профил, явно без да представи документи, но и без да се стига до нов профил. Малко като - оф, добре, от нас да мине... :-)

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 2f67d2dd31
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Здравейте От няколко дни не мога да ползвам Фейсбук изобщо иска ми някакъв си да потвърдя самоличността си но смисъл не мога и нея да потвърдя защото подадох едни документи без от на моето име сложих пак същите имена както беше преди facebook-a и сега не мога да потвърдя моите имена Bosch моите имената слагам на профила от няколко дни Чакам съобщение от това за да ми пишете но едно и също не ми пишете ли да ми пращате известие за да ми кажете какво става с този профил Дари и ще го оправите дали няма да го прави Моля свържете се с мене Благодаря ви за всичко аз искам да потвърдя самоличността сега съм с туника на профила но Ще потвърдя самоличност нас се

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker