Имигрантите и българските жени (случка) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Имигрантите и българските жени (случка)
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 1911 пъти
Какво ми се случи днес. Разхождам се по обедното слънце с дъщеричкта ми, на 3 год., из един от престижните квартали на София и решаваме да се отбием в магазинче за дрехи. След около 3-4 мин в магазина влиза млад мъж, на около 20-25 г., взима чифт дънки и отива към пробната. Магазинчето е тясно и е огранизирано в два реда с закачалки, като два коридора, като в края на единия е пробната. Детето тича насам-натам, аз си разглеждам по закачалките и изведнъж виждам, че мъжът е дръпнал завесата на пробната и е смъкнал бельото си, показвайки интимните си части. Детето беше зад мен, стъписах се и се направвих, че не виждам. Издърпах дъщеря ми в другия коридор, докато помисля как да действаме. В този момент се усетих, че мъжът е с характерна брада, с много тъмен цвят на косата и муграва кожа, но е добре облечен, което ме наведе на мисълта, че е арабин или от някаква друга националност. Огледах се в магазина и видях, че сме само аз, детето и младата продавачка + мъжа в пробната. По принцип съм с буен характер и ако не бях с детето, вероятно щях да се развикам и да вдигна патардия, но се притесних за нашата сигурност. Затова се мушнахме по-навътре все едно нищо не съм видяла. Но този мъж продължи да гледа към нас и да прави знаци. Реших да изчакам да излезе, да изчакаме да се махне и тогава да си тръгнем, но той стоеше там. Тогава реших, че ще тръгваме. Взех си детето за ръка и набързо тръгнахме. Мъжът обаче ни последа. Звъннах веднага на съпруга ми. Той каза, че идва веднага. Работи на другия край на града, но се качи веднага в колата и тръгна към нас. Мъжът вървеше на около 100 метра след нас. Беше с черно шушлеково, зимно яке и дънки с много кръпки и дупки, от модерните, със спортни обувки, брада и прическа. Казвам го, за да си дадете сметка, че не е някой луд ексхибиционист, а си е точно типичен имигрант. Скъсяваше дистанцията с нас, в този момент грабнах дъщеря ми на ръце и пресякох булеварда на диагонал. Отсреща се шмугнахме в една аптека и зачакахме мъжа ми. Той дойде след около 15 мин. От мъжа нямаше и следа, но много се изплаших, най-вече за детето ми. Докъде я докарахме... Чували сте за много случаи на нападнати жени в Еропа. Как е възможно да си отглеждаме тези пришълци, а в същото време те да са заплаха за нас, за жените и децата ни. Цялата се разтреперих от страх. Какво би станало, ако беше извадил нож в магазина? Бяхме само две млади жени и дете... Вкъщи имам спрей, но не го нося редовно със себе. От сега нататък обаче, ще е винаги в джоба ми. Коментарите оставям на вас.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: bf6da8e6f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Историята е измислена. Аз бях в Германия точно като нахлуха тези бежанци и в близост до къщата ни бяха настанили такива хора в едно спортно хале, но просто не са такива като в историята. Нямат дори бради повечето и не носят никога скъсани дънки, защото това за тях е един вид признак за бедност, а са винаги със спретнати и нормални дрехи. Определено не са нормални, но не по начина, който описва Авторката (Автора на измислената история).
Примерно с първите си джобни отидоха и масово си накупиха бира и то от най-скъпата и тем подобни тъпотии, но не са си показвали половите органи. .
Неприятно е също, че изобщо не те гледат като минаваш покрай тях или в магазина, а забиват погледи в земята.
Имаше абсурдна ситуация при която по-образован от тях беше повел 4 човека още с раници и на спирката на влака питаха мъже на английски език как да стигнат до Швеция (ха-ха), а възрастните немци не знаят английски и като аз отидох да им отговоря къде да ходят, за да хванат влак за Швеция те поне 2 минути стояха облещени преди единственият образован да се окопити и да ми зададе въпроси.
Не правиха никакви поразии освен между себе си в лагера и да се натряскат. После ги изчистиха на някъде и така. Останаха може би до 2 семейства в някакви социални жилища наоколо и нищо не правят лошо, освен действително да си купуват алкохол. Виждала съм жени с деца да пазаруват доста твърд алкохол.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: b6ac85e61d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да, ясно какво е посланието. Този арабин е лош и следователно ВСИЧКИ араби/мигранти са лоши. Айде да почнем сега дружно да плюем арабите и да си чешем егото колко сме готини българите на техния фон.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 4117a6e915
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Случвaло ми се е двa пъти нещо подобно. Веднъж в пaрк и веднъж в метрото дори. В двaтa случaя бяхa бългaри!
Този от метрото в огромнa европейскa столицa. Понеже го ритнaх и ме нaпсувa нa бългaрски, тa рaзбрaх, че е от "любимите Гaньовци".
Хм... стрaнно, свaлят ме aрaби, много сa досaдни и нaхaлни, не ги трaя, бързо им покaзвaм кaкво точно ми вдъхвaт (нищо добро) но НИКОГA не ми се случвaло нещо толковa простaшко с aрaбин.
Н 1, aрaбите не пият aлкохол между другото!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: eede94179c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пише се "СЪС закачалки"!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 34befd3a70
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   2 - Ууууу, един да го каже, мерси!

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 4d78511a94
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Не съм чувал за раса или националност в която да няма поне един ексхибиционист, и в България има такива българи, предлагам жените да ги пренесем на самотен остров.
Лирическата героиня на измисления тескт много смела и бойна, ама си взела детето и оставила самичка малката магазинерка, и той разбираш ли не нападнал магазинерката, а последвал нея, защото виждаш ли била неземна красавица.
Авторе да ти кажа нещо, за един ексхибиционист е без значение коя жена ще го види, той не си избира жените по нищо, за него е достатъчно да са млади във фертилна възраст и мястото да не го издаде, такъв човек никога не би го направил в магазин защото знае че има камери. Такива хора правят такива неща в паркове по позакътани алеи в храстите.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 2ea25cd2a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   3 да бе в метрото нямаше ли други да му бият два шамара?

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 9d40eb7559
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Някой мармот пак е завил шоколадче в станиол.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 4117a6e915
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Н 10, дa, имaше и други хорa. Типът беше седнaл до мен, явно с рaзкопчaн пaнтaлон е бил зaщото ризaтa го покривaше, но беше го извaдил между две копчетa нa ризaтa. Нямaше и дa зaбележa сигурно aко не беше зaпочнaл дa ми нaтискa крaкa с неговия зa дa ми привлече внимaнието и кaто го погледнaх се зaхили мaзно гледaйки нaдолу към "нещото". Ритнaх го, нaпсувa ме и дръпнa ризaтa, aз скочих и се дръпнaх, дaже не знaм дaли някой въобще е зaбелязaл кaкво стaнa. Стъписa ме може би товa, че нa всичкото отгоре беше бългaрин. Инaче aз не си поплювaм с тaкивa.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 81b39ca788
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Ами носи си спрея или ножа или там каквото имаш, от както сме демокрация да не би да е станало по-безопасно?

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: b7ecefb4cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Аман от измислени истории! Не ви ли омръзна бе?

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 894df8111d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Аз съм момче на 14 години. В парка до нас се сбират едни от тези бежанци и когато мине някоя жена и подсвиркват и смеят. Лошото е че не подсвиркват само на жени, но и на момчета като мен. Искам да кажа че нито аз, нито моите приятели изглеждаме женственно, нито сме гейове. Сега винаги отбягвам да минавам от там, особенно когато е тъмно.
До колкото знам, по времето на комунистите това никога не би се случило. От хората които са живяли по онва време знам, че от както е дошла деморацията, България е била хвърлена в деветте кръга на ада.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 79a7f58f9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   14, нали се сещаш, че ако му извади спрей веднага ще я обвинят в расизъм? В Европейския съюз, белият човек няма право на самозащита ако бъде нападнат от цигани, араби и друга подобна сган.
В Дания имаше такъв случай: арабин се опитва да изнасили датчанка, тя вади спрей и го напръсква, след това той се оплаква в полицията и осъдиха момичето, защото било забранено да се пръска със спрей, и даже я обвиниха в расизъм, защото казала, че нападателят бил мургав.
В Англия имаше по-брутален случай - банда пакистанци в продължение на години са изнасилвали англичанки, и то непълнолетни. Полицията и съда не ги закачали, от страх да не ги обвинят в расизъм.
Има безброй такива случаи. Просто в днешна Европа не останаха нормални хора, пълно е с гейове, лесбийки, транссексуални и всякаква сган, няма кой да защити жените, заради това ще ги преследват изнасилвачи с черен или кафяв цвят на кожата. Ако те нападне циганин, ти нямаш право да му биеш два шамара, трябва да го оставиш да те пребие и ограби, иначе веднага ще скочат хелзински комитет и всякакви организации на които работата им е да защитават цигани, гейове и всякакви ненормалници, най-лошото е, че вече и самите европейски държави са на страната на ненормалниците. Само някой като Хитлер може да върне Европа в правия път, иначе сме загубени.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 79a7f58f9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Който мисли, че историята е измислена, да прочете тази новина от преди няколко дни:
https://fakti.bg/world/268503-ujas-za-jenite-v-kyoln

"В нощта на Хелоуин десетки пияни мъже са се събрали в един от централните райони на града и са започнали да тормозят жени. Мъжете са били от арабски и африкански произход."

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: bfdb5559ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Много тъжно ми става, че всички смятате историята ми за измислена. Само се молете да не се случи на вас, дъщерите, сестрите ви, жените ви или вас самите. В историята ми няма и капка измислица, но докато всички сте толкова толерантни, жените ще страдаме. По никакъв начин не насаждам расизъм, тъй като съм имала досег с много хора от източните страни, заради образованието и работата ми, но това което разказах е факт. Който иска да вярва, който не- ще повярва, когато му се случи.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 2adcbaae79
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   16,разбирам те напълно и аз съм момче и в градинката пред строежа се събират подобна групичка ,на няколко пъти са ми викали нещо,аз се правя че не ги чувам,но един път двама от тях тръгнаха към мене и нещо ме сочеха,аз избягах и ме е страх да минавам отам а отам ми е пътя като се прибирам от училище.В градската градина един ме задърпа и се опитваше да ми запуши устата,добре че минаваха двама мъж и жена с едно куче и се развикаха,мъжа тръгна да го гони,но той избяга.Не ни стигат нашите роми а сега и тия!И аз мисля да си взема спрей и нож и каквото стане!Готов съм и в затвора да ги лежа не ми пука!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 201f26df68
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Сега пък историята била измислена от "лошите расисти". Сигурно и стотиците сексуалните на онази Нова Година в Кьолн (и много други градове) също са измислени. И това бяха случки със сравнително положителен край в сравнение с останалите в Германия (да, не само номер 1 е живяла там през 2015, някои още сме там). Един афганистанец беше изнасилил и убил една германка (която работела на доброволни начела в един от "бежанските" центрове), а след това изхвърлил тялото ѝ в една река. Един от многото такива случаи, но иронията при този беше, че бащата на жертвата е депутат в ЕП и поддръжник на имигрантската политика за отворени врати. Сигурно и този случай е измислен.
В Швеция една доброволка я бяха изнасилили групово и били в един "бежански" лагер, докато останалите "бежанци" там са насърчавали изнасилвачите. Целият ѝ гръб бил в прорезни рани, понеже на земята, където са я изнасилвали, имало стъкла от счупени бутилки. В последствие жената почина в болницата. Сигурно и тя е била измислена, както може би и болницата, където почина. Сигурно и многобройните изнасилвания в Швеция са все измислени. Сигурно и заради "измислици" от 2005г. пак там спряха да водят статистика за религия и етнически произход на изнасилвачите.
Една позната във Франция трябва да минава на път за работа през един квартал с много чернокожи. Разправяше, че редовно малтретирали белите момичета/жени, които минават оттам, имало и много изнасилвания и не знаеше кога и на нея ще посегнат по-сериозно. Затова си беше взела един 15-сантиметров нож и го носела всеки ден в чантата си. Сигурно и тя е жертва на "измислици".
Някои хора просто ме удивяват, как упорито отказват да видят очевидното.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 4343df68cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Статистиките сочат, че процентът на изнасилванията в Швеция е скочил до 80% откакто започнаха да приемат мигранти. Освен това в новините официално признават, че има т. н. no-go-zones - официално обявени от властите зони в големите градове, където гражданите влизат на своя отговорност, т. е. полиция там няма да се отзовава ако мигрант те нападне. Това дори не се крие, просто седнете и се поинтересувайте. Това са хора от друг свят, с друг манталитет и някой умишлено ги разселва в Европа.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: c56f5c3351
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Не мога да повярвам, че все още има заблудени кухи лейки, които защитават тази мигрантска измет. Ей, лумпени, тия идват САМО заради белите жени и кротките хора, за да безчинстват! ... САМО заради това! Добрички били, всяка раса си имала не знам какво: тези до един са такива и ви мразят, балъци, искат мечтата на всеки мангал: бялата жена, за която са дошли!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 0211af9f87
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Вярвам на авторката, защото на една приятелка на майка ми, един от тези мигранти, започнал да и се търка по дупето като е чакала на опашка. Тя се е дръпнала малко настрана, но тоя плътно залепен за нея и накрая тя не издържала и си тръгнала. Напоследък все повече неща от този сорт се случват.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker