За Фалшивите приятелства - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

За Фалшивите приятелства
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 1319 пъти
Здравейте. Аз съм жена на 24. Никога не съм обичала да съм заобиколена от много хора около себе си. Подбирам приятелките си и хората, с които общувам. Имам много познати, но приятели -малко. Никога не съм била въвличана в кой знае какви интриги, поради факта, че не се меся в чуждите работи. Но откакто се запознах с едно момче, нещата се промениха. Той е млад, чужденец, ужасно готин и привлекателен. Живее в чужбина и там се срещнах с него. Оттогава какво ли не чух по мой адрес. Бях споделила за него само на няколко мои приятелки. Беше ми много трудно преди да се срещна със него, понеже е високопоставен в обществото, семейството му е много богато. Може би поради този факт са ми завиждали.. но аз не го възприемах така, а по скоро като съвет. Сега като се замисля какви съвети са ми давали... според вас може ли истинска приятелка да ти каже :Намери си някой друг, как да ти кажа ти си топка, а той е футболист. Бяха много скептично настроени преди да се видя на живо с него, че не е за мен и т. н. и аз поради тази причина се чувстах още по-зле. Всички ме подценяваха и това хем ме изнервяше хем стимулираше... Като разбраха, че съм се видяла с него, прекарали сме време заедно и т. н злобата им стана вече очевидна. Сега още повече се опитват да разберат нещо, да изкопчат какво се случва как защо.... но повече на никой нищо не споделям.... Огорчена съм от факта, че всичките ми приятелки или поне повечето, скоито сме приятелки от години заради някакъв мъж изпитаха такова озлобление към мен....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 0b1b34220d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Определено са правилни наблюденията ти и тъжното е, че те не го осъзнават и не го правят нарочно. Игнорирай съветите им и не им споделяй повече за личния си живот. Не мога да твърдя, че са фалшиви приятлки, по-скоро ги е грабнала женската злоба и завист без да искат те самите.
Проблемът ти не е толкова, че са били фалшиви приятелките ти, а по-скоро са завистливи и то без да ти желаят злото, а без да го осъзнават. Проблемът ти най-вече е, че си се заобиколила с хора, които не са доволни от живота си, който нищо не са постигнали сами и си мислят, че ти сега ще се „уредиш“, а те ще продължат да тъпчат в блатото.
Да не ти пука. Ако вземеш действително да тръгнеш с този мъж пък ще те обвинят, че не го обичаш, а е заради парите, но пак да не ти пука.
Аз имах подобен проблем, защото се случи така, че тръгнах с успял мъж. Какви ли грозни неща не чух за него от хора, които не го познават - че ще ми изневерявал, че ме бил искал само за секс, че ме използвал или обратно - аз го използвам заради парите. Най-абсурдното беше, че ще ме бие след като ми е изневерил :), защото така правили просто богатите и това ми го казва най-близък човек 1 ден преди сватбата ми при положение, че с мъжа бяхме вече над 10 години заедно. Смях в залата.
Дори се е стигало до абсурдни някакви неща, които не са вярни - мутра ли не беше, абе пълна програма. Пълен игнор. Това са просто прости хора. С тях оправия няма. Тръгнеш ли да се оправдаваш, обясняваш, да го защитаваш става по-зле. Ще им затвориш устите най-ефикасно следващия път ако ти кажат нещо такова просто да извъртиш думите им и да ги иронизираш чрез хипербула.
Примерно „Той те иска само за секс“
Ти - „Точно така. Аз и без това друго не мога да предложа, ще се чу....ме до припадък“
Те „Той ще ти изневерява“
Ти „Определено ще ми изневерява. Ще спи със сто жени, защото богатите хора като него имат голям изобр на жени. Всеки ден с друга ще е“
Те „Ще те зареже“
Ти „Още утре ще ме зареже за по-млада и хубава жена. Права си.“
Те „Той те използва“
Ти „Права си, само използването му е целта.“
Те „Той е мутра“
Ти „Права си, той е кръстникът на мафията в своята страна“
Те „Ще те бие“
Ти „Права си, ще ме спуква от бой. Той цял ден бокс тренира, за да се научи как да бие жените“.

Нека сами се сетят, че са глупачки.
Интересното е, че никога няма да чуеш такива глупости от хора, които са доволни от живота си, брака си и изобщо са щастливи. Няма тук значение дали са бедни или богати. Ако човекът е щастлив винаги ще намери нещо позитивно да ти каже и да те подкрепи, да се радва за теб.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 9c938a8145
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Само от личен опит ще ти споделя, че може и да са ти мислели доброто твоите приятелки. Защото преди пет години бях залитнала по един чужденец, в неговата страна се запознахме, прекарвахме си много добре заедно, беше страшно мил... въобразявах си, че съм срещнала принца на мечтите си. Е, да, ама не. Оказа се, че съм била, , топка'' за, , футболист'', който е гледал да отбележи поредния гол и до там. И заради този се бях скарала с най-добрата ми приятелка, защото ме предупреждаваше да внимавам... Може твоят човек да не е такъв, но след като приятелките ти не го познават, няма как да са сигурни. С времето като видят, че всичко между вас е наред, ще си променят мнението и ще се наредят нещата. Но го има и другия момент, имах и една друга приятелка, която незнайно защо стана супер завистлива и се озлоби срещу мен... Много внимателно преценявай хората и ситуациите.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: f861b80cc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   А замислили се за възможността да са прави приятелките ти и т.нар. "злоба" да е просто разочарованието от твоята наивност. Защото младите богати чужденци винаги са ужасно готини и лесно завъртат главата на такива като теб. Колкото и да подбираш, когато някой целенасочено показва най-добрата си страна, няма как да разбереш истинската му същност. Така че имай едно наум преди да се окажеш поредната зарязана и гледай това да не включва бременност.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker