Как да открия себе си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Как да открия себе си?
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 921 пъти
Здравейте, момиче на 20 години съм, студентка. Винаги съм била определяна, като странна, от приятели, от семейство, от съученици, от любовни партньори.
Ще започна от начало. Още от малка постоянно бях обиждана от баща ми, че съм дебела. Това ми влияе и до днес. Започнах да спазвам много строги диети, стигнах до булимия, после си качих всичко. За мен храната е нещо уникално и я обичам от цялото си сърце. Когато съм тъжна се тъпча, за да запълня дупата в сърцето ми, а тя постоянно е там.
Определяна съм, като странна, защото не слушам чалга, мразя дискотеки, предпочитам да съм сама през повечето време, излзиам на кафе МАКСИМУМ два пъти в месеца. Страх ме е от хората, изпитвам параноя, когато околко мен има повече от 20 човека.
Красиво момиче съм и не един път съм чувала: "Колкото си красвива, толкова и си ненормална". Не знам какво ми е, понякога се чудя, аз ли съм луда или всички около мен.
Искам постоянно да съм перфектна, винаги има нещо в тялото ми, което не ми харесва, постоянно изпадам в някакви фази, в които не излизам от вкъщи със седмици, не говоря и не пиша с никого, трия всички социални мрежи, изпадам в депресии и се затварям в себе си. И точно, когато помисля, че всичко е свършило и вече съм добре, пак изпадам в същата дупка.
Не мога и не искам да си имам гадже, връзките ме плашат и съм била наранявана много жестоко, вече когато си помисля за връзка ме побиват тръпки.
Не знам какво да правя. Не знам как да открия себе си. Не знам коя съм, какво правя и защо го правя, нямам цели в живота и ме е страх дори да излизам навън. Не разбирам себе си и никой не ме разбира. Постоянно ме е страх някой да не ме предаде или да не ме излъже, имам параноя и постоянно за това си мисля. Постоянно се съмнявам, постоянно страня от хората възможно най- много.
Мисля си, че съм дебела, че не съм достатъчно красива, за да излизам и да се забавлявам, постоянно спазвам диети и ги развалям, не мога да си събера мислите и съм объркана. Мнението ми се мени през пет минути, избухвам бързо, казвам думи, които нараняват хората около мен до болка. Искам просто да се затовя вкъщи и никога да не излзиам, защото ме е страх от хората. Постоянно гледам какво ново да направя с тялото си, да си уголемя повече устните, да се боядисам ли, да си уголемя гърдите, да си оперирам носа, да променя формата на веждите ми, да отслабна.. все нещо ми липсва. Моля ви, дайте ми съвет! Какво да правя? Как да открия себе си? Как да открия това, което ме прави щастлива? Как да се отпусна?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 149e1c0102
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хм.Звучи като някакво психическо разтройство.Може би си просто в депресия.Мисля , че ти липсва родителско внимание и това е причината за състоянието ти.Намери проблема си и го реши , ако не можеш, приеми го.Смирението е пътят към духовна хармония.И общувай повече с хора.Ще откриеш , че има много други с подобни проблеми - светът е малък и спасение дебне отвсякъде.Имаше такъв филм, който така и не гледах , но мисълта е окуражаваща.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: cc21bb50c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   'Как да се отпусна? ' - спри да се стараеш да се харесаш на всеки и да търсиш одобрение от всеки. Постигнеш ли това - гарантирам ти, как не само ще се отпуснеш, ами и направо ще разцъфтиш.
Грижи се за външиния си вид, но за собствено удовлетворение. Не си оперирай носа. Нито нещо друго.
Като изпълниш първото от само себе си ще усетиш какво те прави щастлива. Но докато не го изпълниш ще се чувстваш така както сега.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: b570f7f484
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Спри диетите, и започни да спортуваш. Не говоря да се мъчиш, а да го правиш с удоволствие. Пак си похапвай, но не прекалявай. Сама си прецени каква мярка да си сложиш. Когато си депресирана, не търси да се тъпчеш, а опитай да намериш причината за депресията. Ако не можеш, пусни си музика, ако не ти се слуша музика, просто се опитай да изключиш мозъка си и да се успокоиш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker