Червена игла в бельото - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (82808)
 Избор на редактора (108)
 Любов и изневяра (18752)
 Секс и интимност (9829)
 Тинейджърски (18658)
 Семейство (3969)
 Здраве (6803)
 Спорт и красота (3586)
 На работното място (1581)
 Образование (4664)
 В чужбина (1033)
 Наркотици и алкохол (831)
 Измислени истории (697)
 Проза, литература (1317)
 Други (10972)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Други

Червена игла в бельото
преди: 11 месеца, 11 дни, прочетена 1336 пъти
Не знам как да реагирам на това, но искам да го споделя с вас. Одеве, докато си свалях боксерките от простора видях, че на единия чифт има забита червена кърфица. По принцип не вярвам на подобни неща, но от прочетеното в Интернет и разните му сайтове на подобна тематика разбирам, че е възможно да е направена магия. Да, имам човек в семейството, с който меко казано не се понасям и който открито си ме мрази без ясна за мен причина и вярва на подобни неща, но не ми се вярва да го е направила. Малко съм втрещен. На никого лошо не правя. Иначе да, тази роднина от семейството е наистина отвратителна личност и живее в нас.

Наистина моля без обиди и бъзици по темата... Ако някой е наясно с нещата нека сподели мнение по въпроса.

Моля и екипа одобри темата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 месеца, 11 дни
hash: 6d2ee7de09
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Автора

Преди да започнете да пишете искам да ви кажа, че беше забита не по случаен начин.. Някак си на точно определено място. Около интимната част отпред.

 
  ...
преди: 11 месеца, 11 дни
hash: 84d78dd4fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Приятел, много филми гледаш. Магии, проклятия и такива сходни само по филмите има.

Иглата е забита с цел да се убодеш не за друго. То, че е забита от ваш член на семейството е ясно, но е направено, за да ти покаже човека, че те мрази адски много.

Т'ва с иглите според мен е само предупреждение, колко много те мрази някой и до къде може да стигне този човек.

И. 20г

 
  ...
преди: 11 месеца, 11 дни
hash: 8ce0aedbe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ами прилича си точно на опит за магия. Отделен е въпросът доколко въпросната личност има способностите действително да постигне желания от нея ефект. Не знам дали си извадил карфицата, не я пипай, просто изхвърли всичко. Наръси със светена вода жилището и особено стаята, която ти най-много обитаваш.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 11 дни
hash: 614ba9013b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Ами ясно е като бял ден - магия е, има ли начин тази жена да се махне от вас? Тя ти мисли злото, завижда ти и ти е направила магия да си импотентен. Тези неща са много опасни, а тези хора, които ги правят - чисто луди и много вредни.

 
  ...
преди: 11 месеца, 11 дни
hash: 6deffc42c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ами питай я въпросната персона "ей, знам, че си падаш окултистка, ти ли сложи таз игла в бельото ми? ". Иначе те магии не се правят така :) Така работят само ако вярваш. Затова спри да вярваш.

 
  ...


...
преди: 11 месеца, 10 дни
hash: 53daf0c05d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Такива неща не работят, но това не пречи тя да се опита да ги превърне в реалност по други начини. Нужна е конфронтация и един сериозен, спокоен и откровен разговор, в който да я попиташ защо те ненавижда в такава степен и прави подобни неща. В крайна сметка ти е ясно че няма кой друг да е забол карфицата, нали? Ако не може да ти даде обективни причини за омразата си, значи просто имаш работа с токсична личност и трябва не само да страниш от нея, но да се опиташ да поговориш с останалата част от семейството си. Ако не видят нещата от твоята гледна точка и не вземат страна - време е да напуснеш дома и да станеш самостоятелен. Малко кофти, но в реалния живот не всичко е справедливо. Успех.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 10 дни
hash: 532e1cdb0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Според мен си свършен. Няма да има повече секс, и даже могат да ти откраднат колелото!

Оомисли също и за теориите на квантовата физика, щото са важни!

Успех!

 
  ...
преди: 11 месеца, 10 дни
hash: 6d2ee7de09
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Автора

Много ви благодаря за разбирането, хора. По принцип не знам дали тези неща са истина. Вярвам, че има по-висша сила от нас... но за магиите съм 50 на 50. Аз по погрешка въпросната вещ я махнах с голи ръце от простора и не съм я обличал, но я увих в торбичка и я изхвърлих. Може би неволно докоснах и иглата, но съвсем леко по червената и част, не съм пипал металната и НЕ съм се обождал. Ако има някакво значение. Веднага си измих ръцете. Днеска с любопитство прерових боклука да видя... гащите бяха изкарани от торбичката, в която бяха и по тях имаше счупено яйце.

Наистина въпросната жена е много злобна и гадна. И преди ме е кълняла за разни неща, но там е работата, че съм си жив и здрав и ми е нямало нищо... засега. Преди години, когато ми говореше много гадни неща и си изливаше негативната енергия върху нас, нейното дете се разболя и то на няколко пъти. Говоря ви за човек, който за всичко и всеки неуспех в живота си обвинява другите и главно нас, хората от семейството и гледа постоянно да ни прави гадно и да ни е на контра. И не, няма как да се махне от дома ни и тя има някаква част от него. Има ли знчение кога ще напръскам със светена вода? Как да се пазя за напред? Аз знам, че мога да я натупам едно хубаво, ма до какво ще доведе това... Безсмислено е. Гледам да се движа в живота в положителна посока, гледам да правя добро на хората, не завиждам, не злобея по хората. Не съм идеален, но не правя злини на хората.

По принцип гледам да не се подигравам на подобни неща. Гледам да уважавам всички хора и не се смея на каквито и да било ритуали на народите по света.

Мъж, на 26г.

 
  ...
преди: 11 месеца, 10 дни
hash: dc831dfd48
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Дa предположим, че е мaгия или поне опит зa тaкaвa. Щом е предмет, в случaя кърфицa, знaчи човекът който я е нaпрaвил не е "роден" a се е учил по книги дa концентрирa, пре/обрaзувa и зaреждa с енергия предмети. Товa е добре. Не сa силни, обикновено дори не умеят дa концентрирaт достaтъчно енергия, още по-мaлко пък дa я нaсочaт и зaредят тaкa, че дa имa някaкъв ефект, в редки случaи имaт някaквa трaйност.
Aко ти нaпрaви мaгия роден с тaзи способност, нямa и дa рaзбереш, нямa нуждa дa имa никaкъв предмет, товa е ментaлнa мaгия и изключително мaлко хорa имaт силaтa дa рaзвaлят/изчистият енергиятa.
След кaто говорим зa предмет, просто трябвa дa отдaлечиш предметa от себе си. Aко живееш близо до море, веднaгa изхвърли кърфицaтa с бельото тaм или рекa, кaнaл. Aко нямaш нищо нaблизо от посочените ги нaкисни в буркaн с водa и морскa сол и ги изхвърли нa боклукa зaедно с буркaнa. След кaто престоят тaм 1-2 чaсa ще е нaутрaлизирaнa зaреденетa негaтивнa енергия.
Aко си убеден, че роднинaтa е отговорнa зa случилото се, ще ти е много лесно дa я докaрaш до пълнa пaрaноя. След кaто се зaнимaвa с тaкивa нещa, особено aко сляпо вярвa и нямa особени познaния по темaтa лесно ще я мaнипулирaш.
Не кaзвaй нито думa зa откритието си. Рaзкaжи кaк кaто си се прибирaл те е спрялa някaквa женa и ти е кaзaлa, че е мaг/вещицa (вещицa-вещ, знaещ човек) и никогa не спирaлa тaкa хорaтa, дори не се зaнимaвaлa с товa, но "видялa" голям черен облaк нaд глaвaтa ти кaто aурa и зaтовa се почувствaлa длъжнa дa те предупреди, че някой е нaсочил лошa енергия срещу теб. После зaмaхнaлa нещо нaд глaвaтa ти, повъртялa ръце, мърморелa нерaзбирaеми зa теб думи и нaкрaя зaмaхнaлa силно все едно изчиствa нещо нaд глaвaтa ти. A после с усмивкa ти кaзaлa, че можеш дa си спокоен, върнaлa е енергиятa към който е искaл дa ти стори зло... видялa е смътно някaквa женa и смятa, че тaзи женa е близо около теб (внимaвaй дa не зaподозре, че имaш нея в предвид, изглеждaй нaивен и глупaв в случaя) и че тепървa зaпочвa aдът зa тaзи женa. Тъй-кaто тaзи, същaтa енергия ще се върне към нея утроенa, но и тя е добaвилa от себе си "подaрък" още злини дa и се случaт.
Кaзaлa ти е дa не се притеснявaш и че скоро тaзи женa ще си "отиде" но не си рaзбрaл кaкво имa в предвид. Нaкрaя се зaсмей и зaвърши с "луди хорa" сигурно не е добре женaтa, все едно въобще не си и повярвaл.
Но от него момент нaтaтък aко действително тaзи твоя роднинa е отговорнa зa кърфицaтa, сaмa ще проектирa (от стрaх и пaрaноя) мозъкa си тaкa, че подсъзнaтелно ще се нaбивa именно нa проблем след проблем....
A ти зa всеки случaй и се облей целият с морскa сол или aко имaш вaнa сипи еднa чaшa сол вътре. Но не се притеснявaй, които имaт нуждa дa зaреждaт предмети почти никогa не успявaт дори съвсем мaлко енергия дa "вкaрaт" a пък дa я проектирaт и т. н. съвсем не успявaт.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 10 дни
hash: 24bd1abe1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Здравей авторе,
мисля, че номер 5 го е казал много правилно: Така работят само ако вярваш. Затова спри да вярваш.

Затова просто си изчисти съзнанието и не се опитай да не мислиш за това. Дори и да е магия, ако имаш силна вяра, че няма нищо да ти направи, то няма нищо да ти се случи!

Все пак, ако въпросната жена няма как да се махне от дома ви, няма ли как ти го направиш?

Желая ти успех!

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 10 дни
hash: fddb51645e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   За най-добро противодействие на магията, първо се убеди, че наистина тя го прави, и след това, някой път като сте tête-à-tête й изплющи два мъжки шамара и ще престанат тея неща.
Иначе, вместо да се чудиш на глупости, си вземи живота в ръце и се изнеси от там. На 26 си все пак.

 
  ...
преди: 11 месеца, 9 дни
hash: 8c9f30c3b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Магия на сто процента. Ако е искала само да ти причини убождане щеше да избере игла с цвета на боксерките ти. А да щях да забравя да те попитам въпросната персона много близка роднина ли ти е или по далечна защото когато отидеш при човек който разваля магии това има много голямо значение и на мене ми правиха такива номера като на тебе какви ли не гадни работи не намирах по бельото си имам много злобни и завистливи съседи и ми беше ясно кой е извършителя на това деяние сега вече си суша бельото в къщи и повече нищо мръсно не могат да ми сторят.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 9 дни
hash: 258f38eb11
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Нали знаеш кога действа една магия? Само когато ти самият повяваш в нея!!! Всичко е психология. Ако сега се шашнеш, че някой ти прави магии, ще започнеш да свързваш всяка дреболия с това и накрая наистина ще откачиш. Така, че просто не обръщай внимание на такива глупости и те няма да имат никакъв ефект, но докато си притеснен и мислиш за това, е малко или много сам предизвикваш лошия късмет. Човешката психика е страшно нещо и така както може да излекува тежко болен човек, така може и да разболее напълно здрав. За това просто спри да се занимаваш с това и го забрави напълно.

 
  ...
преди: 11 месеца, 9 дни
hash: bcca7dd368
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Сигурно е опит както писаха горе. Първо:Изхвърли въпростният чифт боксерки на мига
Второ:не си позволявай да вярваш на подобни неща
Трето:Забий карфицата на нейно бельо, купи още кърфици да си изкара акъла мръсната вещица!

 
  ...
преди: 11 месеца, 9 дни
hash: 614ba9013b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Да, направи и ти магия, да се стресне малко. Намажи й някоя дреха с кръв от месо, забоди карфица и гледай сеира. Кажи, че си платил на маг някой си и той ти й е направил професионално магическо въздействие. Тая ще изтрещи.

 
  ... горе^

...
преди: 11 месеца, 9 дни
hash: a3fbd65a2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Не е магия но е направено с цел да изглежда като ткава и ти да се притесняваш.
Вземи един маркер и нарисувай на килотите и, кръг с петограма в него и рога отгоре. Сигурн съм че въпросната личност ще се побърка от страх.
Обясни на родтелите си какво е положението и им кажи че ако тя не се махне, ти ще се изнесеш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker