Стюардеса? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Стюардеса?
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 1196 пъти
Четох в нета, намерих училище за стюардеси, видях курса г/д какво представлява, ама никъде не виждам цени, кога се кара и т. н и вярно ли е, че там да са те вземат или трябва да имаш връзки или да... сещате се. Моля, сериозни отговори!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 67424ebc8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами 3 пъти съм ходила на интервюта за стюардеси и да ти кажа май е хубаво да имаш връзки. Колкото до курса, ами можеш и сама да си го платиш, но това изобщо не ти гарантира, че ще те вземат на работа, пък е скъпичко- май някъде 2-3 хил. беше. За това по-добре ходи на интервюта и стискай палци да те одобрят, пък ако те харесат и минеш всички медицински прегледи, те ще ти платят курса. Е, поне в повечето компании е така. В Ryan air даже и да те вземат на работа те карат да си платиш курса, а ако нямаш пари ти ги приспадат от заплатата. И изоб6що не те съветвам да кандидатстваш там. Бях на интервю във Wiizz и имаше две професионални стюардеси, които бяха летели с Ryan и идваха с идеята да сменят компанията, че там било ужас. Е, разбира се накрая избраха тях вместо някоя от нас, които нямахме опит, но това е друга тема.
Предполагам знаеш какви са изискванията за всяка или почти всяка компания. Ръст над 160 или 165 (зависи от компанията и това е за жените, разбира се), английски на много добро ниво, умение да плуваш, мин. 18 години и средно образование и разбира се мобилност и готовност да работиш на всякакви смени. Ако те вземат нямаш възможност да мрънкаш, че не ти се лети в 2 часа през нощта или че не си почивала от 7 дни или, че предпочиташ друга дестинация. Където те пратят там отиваш. Изобщо е много готина работа за млад човек без семейство.
Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 5af05496db
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Моя приятелка без връзки мисля започна в wizzair и поне доколкото знам след интервюто ходи на обучение и то в чужбина изцяло за сметка на компанията. Може и да се бъркам, но може би всяка компания да има различен подход.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: e7e75beaae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Може да е вярно само в България. В чуждестранните компании, ако ще да се изприщиш не можеш да влезеш с връзки. Също няма училище за стюардеси, навсякъде по света компаниите организират няколко месечни обучения и струват няколко хилядарки, но всички дават две опции- ако искаш изплащаш цялата сума, ако не искаш, когато започнеш работа ти приспадат от заплатата. Много трудно се минава на интервютата. Връщали са хора с английска филология, заради поведението им. Страшно много гледат езика на тялото, също с есето по английски освен знанията ти, проверяват и манталитета ти. Много са нещата, които трябва да знаеш за интервюто, и че няма значение джуниър или старша си, винаги те гледат под лупа. И по-добре се абстрахирай от комплексарското мислене на простоватите българи, че жената трябва да спи с някой, за да пробие... и всякакви подобни.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker