За досадниците в клубовете и заведенията... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120985)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

За досадниците в клубовете и заведенията...
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 3080 пъти
Хора, моля ви не приемайте историята ми навътре, не искам да звуча надменно или да обидя някого. Просто съм забелязала едно често явление по заведенията - било то ресторанти, кафета, но най-вече клубове (дискотеки) и барове. Изобщо заведенията с нощен живот. Не съм от хората, които всяка вечер купонясват по дискотеките и пиянстват. Предпочитам други занимания като четене на книги, гледане на филми, разходки из природата. Но все се е случвало да изляза, най-малкото, защото приятелите ми искат. Лично аз мразя чалга и рап, ходила съм и на такива места, но по принцип на малко по-различни (пиано барове, латино клубове например). Резултатът накрая винаги е един и същ - пиян или няколко пияни мъже досаждат на момичетата, на мен лично, няколко пъти ги отблъсквам и получавам коментари от рода на “Ако не продаваш, защо рекламираш? ”. От кога да излезеш с приятели вечер се приема за “търсене” на мъжка плячка? Аз не си търся мъжете на такива места. И не наричам досадниците тези, които кавалерски идват, питат те дали може танц или номера ти и като откажеш любезно, си тръгват. Говоря за определен тип отчаяни комплексари, които нон-стоп се опитват да те свалят, колкото и да ги отбиваш. Казваш му, че си имаш приятел - то продължава да настоява за нещо. Няма по-противно нещо от отчаян мъж. Не се ли усещат кога стават досадни? Някои пияни тръгват и да опипват, сядат ти на масата и подобни глупости. Съвсем са ми противни вече всякакви излизания по такива места и спрях, но трябва ли една жена, излязла с приятелки (и дори с мъже приятели) да търпи отчаян досадник, който 5 пъти се опитва с нахалство да я сваля докато тя просто иска да се забавлява и накрая тя да излезе кривата и “недостъпната”. Тук нямам предвид мацките, които си се натискат и бутат на дансинга на някой мъж, а после бягат, а говоря за скромните момичета, които кротко си седят и с нищо не предизвикват досадниците.

П. П Студентка, на 22 години съм и да вметна, че като излизам, не се обличам вулгарно и не флиртувам. Излизам, за да се забавлявам с приятели и е дразнещо, когато бивам притеснявана. И това се случва на всяко момиче почти.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: a550a73cc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ужaсно противни сa. Отрaботилa съм си поглед "повръщa ми се от теб" и им стaвaм кисело грозде или aнтипaтичнa нa мигa. Връщaт си се по местaтa си и остaтъкa от вечертa съскaт и плюят по "кифли/ нaдути коври" и т. н.
През онaя ми, че оттaтък. Писнaло ми е и нa мен. Не знaм кaкво имaт в глaвите си, но не рaзбрaхa някои още, че излизaме дa се видим с приятел(к)и, дa се зaбaвлявaме, дa потaнцувaме, дa си поговорим, a не дa търсим/предлaгaме нещо нa зaкъсaляци рaзни.
Посмъртно не бих допуснaлa тaкъв до себе си. A, aко точно пък в зaведение ще го търся, нямa дa е тaковa, че тaкивa дa могaт дa си го позволят.
Другa темa е, че свободнa не знaчи достъпнa, поне не зa всеки спънaл се в нейнaтa мaсa. И не всякa женa искa мъж в животa си, a зa сaмо секс, все пaк трябвa дa се поглеждaт в огледaлото преди дa преценят къде могaт дa нaлитaт и къде дa не си и помислят.
Някой път ми е идвaло дa слaгaм тaбелa нa. мaсaтa "не досaждaй"!
Спокойно, нямa кaкво дa се обиждaт, нaли се нaдлъгвaт pik up, нa принципa от 100 98 ще откaжaт, но две ще вържaт.
Aми дa се нaсочвaт директно към двете които бихa вързaли-също толковa отчaяни кaто тях!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: ac9250a2e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нормално е да продължават да ти досаждат, въпреки че си отказала веднъж. Водата не пробива камъка със сила, а с постоянство. А ти защо се дърпаш? Един хубав секс винаги ще те накара да се чувстваш по-добре и ще те отпусне. Радвай се, че не си в Индия. Там такива като теб направо ги изнасилват без да ги питат. Тук поне културно те питат дори пияниците, макар и да са досадни.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: ecbdeb92b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   ж49
Мило, момиче това е то нашето общество, няма финес, етикет и прочее... Камо ли за твойте години, всеки си мисли, че може да навлиза в личното ти пространство, просто така без задръжки, а ти да се чувстваш виновена за което, просто се дръж, както подобава то това си остава и то те прави стабилна! Продържа такъв курс той е правилния!!!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 8dc7194f5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз не пропускам шанс да питам някоя мацка за танц, но да нахалствам-никога. Когато получа отказ даже ми олеква, вместо да се ядосам, защото за мен е важно да пробвам. Случвали са ми се и много интересни и хубави неща. Що се отнася до нахалството, един път бях нахалник и повече няма да го направя. Момичето ме намрази. И без това не ми се отдава :). Мисля, че най-свестните момичета посещават пиано баровете.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 3850da0398
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

5.   Не си ходила на дискотека в Германия. Там се събират 5-6 бежанци, причакват някое момиче до дискотеката, обарват я, взимат й телефона, портмонето и чантата.

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 3dd3709c89
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Според мен не са отчаяни, а просто са курвари. Отчаяните са геймърите, които нямат социален живот :)! На такива места какво искаш? Не е редно, но е факт. Няма да ти говорят за Октомврийската революция или колко книги е издал Тери Пратчет. Така че ходиш ли по чалготеки, ще търпиш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 19917d5c8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами нормално е като ходиш на такива места да срещаш и такива... екземпляри.
Ако отидеш в библиотеката, на курс по йога или парапланеризъм едва ли ще срещнеш много от въпросните :)

5 е дал много хубав коментар! Дишайте още малко, докато не са ви нахлузили хиджабите, бурките и фереджетата на 40'С лятото, че доколкото знам и катинарчета отдолу им слагат...

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: d93ea51b51
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Като гледам някои коментари, направо ми се повръща.
Хубаво, еди къде си е така - жените биват унижавани и смятани за стока.
Вие в третия свят ли живеете или в цивилизована България?
Държите се и мислите като долнопробни маймуни и след това се чудите защо страната ни не мърда от 90-те насам.
Дръжте се с уважение към жените и ги защитавайте, вместо да им нахалствате или пък да им обяснявате как в Индия или Германия си ги опъват както и когато си поискат.
Не знам дали имате майки и дали искате и тях някой така да обслужи из германските улички.
УВАЖЕНИЕ, това е думата, която всеки български мъж трябва да наизусти и използва на практика всекидневно у нас.
Липсата на уважение ви превръща в поредните парцали, които всяка жена избягва по баровете и дори на улицата.

Авторке, изобщо не се занимвай оттук нататък с излизания по клубове и барове. Положението дори се влошава, вместо да се нормализира. Излизай си на разходки и кафе с определени хора, ходи по концерти (със сигурност си имаш любими изпълнители, които искаш да видиш на живо), на кино, театър, общувай си с колеги в университета и това е.
Такива пияници изобщо не са на твоето ниво, не заслужаваш такова пошло отношение.
Поздрави!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 6b44dd35d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Авторката: Браво, номер 2, явно си един от отчаяните досадници, на които им се получава само със сила. Възмущавам се, че такива коментари биват одобрявани. Не препоръчвам на никого да опитва това с мен предвид факта, че съм тренирала 2 години бокс, знам най-разнообразни техники за самоотбрана, нося си електрошок, а приятелите ми мъже не си поплюват. Въпросът е, че не трябва всичко да се разрешава с насилие и не е приятно да се стига до такива ситуации. Човекът не е примат, а интелигентно същество все пак. Като не държиш на пиене, няма да пиеш. Не е много приятно някакъв пияница да ти се лепне, да не разбира от любезност, пък да тръгва и да пипа и прегръща. Някои дори не са пияни, а просто са адски отчаяни.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: d0c3f6fac4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Препоръчвам ти да прочетеш книгата на Жил Липовецки-„Парадоксално щастие. ”:)

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 3850da0398
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   5 съм.
Не одобрявам поведението на досадниците... просто казвам, че може и по-зле и то в уж цивилизовани държави като Германия.
Въпросните досадници го правят защото са пияни или надрусани. Ако са трезвени най-вероятно нямаше да те заговорят, защото смелостта им идва точно от алкохола и наркотиците. Нагледал съм се на такива смешници по дискотеките... но това е дискотека все пак. Сигурен съм, че на работа, в библиотеката или в университета никой не ти е досаждал както в дискотеката.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 85850fbda7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Оня ден, когато бях на дискотека поканих едно момиче на танц. Тя ми отказа. Малко се сдухах, нищо кой знае какво. В следвщия момент когато погледнах към нея и нейните приятелки видях, че ме гледат и ми се смеят. Помислх си ” Студентки, още са много млади, нищо не знаят за живота и за отношенията с мъжете. Всичко се връща”

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: ce3cbca3ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

13.   Миличка, много извинявай, ама ти на 10 годинки ли си, че да се възмущаваш?
Много "моралната", та пуснала тема в сподели, тук е за съвети, а не за "възмущения", в кой век живееш?
Като не ти се гледат изпълнения, ами стой си в къщи или излизай сред природата.
Не си нито първата, нито последната сваляна по този начин, ама хайде сега всички жени да пуснат по темички в сподели, колко много са разочаровани от мъжете.
Ама дори и цвете да ви подарят, вие пак ще се правите на труднодостъпни, и само на готиния пич с мускулите или с някой голям портфейл ще му обърнете внимание.
Реакцията им е провокирана, дали от теб, дали от други "труднодостъпни"няма значение.
Какво ти пука, като не ги познаваш?
Премести си ги в "джоба" и не се занимавай, а пък да отделиш цяла тема, явно много са те засегнали и си от тънкообидните, е съжалявам животът е суров, и ще ти се налага да го търпиш.

-За протокола жена съм.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 894e045d62
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Подкрепям 13 и искам да споделя още едно неприятно за мен лично наблюдение - когато в дискотеката има някой чужденец, много от българките се оглеждат и с нетърпение се надяват да ги заговори. Особено в бар Петък съм наблюдавал такива изпълнения. Всъщност преди време аз самият започнах да ги заговарям на английски и разговорът вървеше много по-добре.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 39e65eaa7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Като ходиш в чалготеки и тем подобни ти какво очакваш... Аз живея в чужбина и ми напомняш за една позната арабка, която около два часа до като ми ремонтираха колата и чаках ми разправяше и ми се жалваше как била излезнала на дискотека и как цяла нощ брутално и досаждали само латиноси. В последвие разбрах, че във въпросната дискотека ходят само такива, и че тя има три хлапета от такъв, бившия и мъж е такъв, езикът им говори перфектно, чак обица на езика си сложила. Явно си я влече силно на там, ама мен тогава ме беше хванала за слушател. Та и твойта работа същата.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 3850da0398
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   14, като какъв чужденец се представи? Я кажи, че си от Албания или Босна, да видим дали с нетърпение ще те чакат...

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 5b28457ae7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Случвало ми се е, много е неприятно. Слава Богу, самата ми възраст вече ме предпазва от очевидно нахалство, но въпреки това простаци има навсякъде. Аз съм си изработила няколко тактики за различни ситуации. Канят ме на танц, например. Отговорът е: "Благодаря, господине, но в момента водя важен личен разговор". Изпращат ми напитка. Не я докосвам и при следващата поява на сервитьора го моля да я отсервира. Ако положението мине всякакви граници, отново се обръщам към сервитьора с оплакване. Все пак персоналът на заведението отговаря и за това клиентите да се чувстват спокойно и приятно. Ако той не успее да се разбере с добро с нахалника, на свой ред задейства охраната и тъпакът след минута-две се озовава на тротоара. Никога не се разправям сама и не влизам в конфликти. Важно е също така да си подбираш заведенията. Местата, които аз посещавам, са или клубове, където персоналът ме познава, а и сред посетителите имам приятели, или мааалко по-скъпи ресторанти, но с прилична клиентела. Подобни заведения държат на реномето си и не допускат безредици и скандали. Зная, че все пак младите хора още учите и нямате достатъчно парички за развлечения, така че избирате нещо "по-народно" като цени, но по-добре веднъж в седмицата да си позволиш безопасно и приятно прекарване, отколкото да се вреш в разни опушени дупки със съмнителни типове.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: b94684f682
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

22.   На половина те разбирам, а сега влез в сайтовете за запознанства да ти стане лошо как жени на по 40 години. а и по млади са сами и са готови на всичко... но късно. И те така като тебе са правили.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: a550a73cc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   22 :) ти поне вярвaш ли си? Зa товa ли толковa ревете, че "нямaло" жени, всички ви режaт, нaвън и из сaйтовете. Мдaa, нaли все говорите кой пол кaк бил "прогрaмирaн" тa жените търсят по-доброто от нaй-доброто.
A инaче зa досaдниците горе коментирaх, но явно ще трябвa дa уточня: не си ли по-по-нaй- НЕ досaждaй, прогрaмирaни сме дa търсим нaй-добрите гени и щом те режaт, знaчи ти не си!
Лошо...ще трябвa дa се примириш с която (aко) те вземе.
Веселяк.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: ab219a31c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Искате демокрация-ето ви я! А онези мъже не липсват и във влаковете! Навсякъде са! А You Tube е насреща, когато търсите музика-там има Транс, Диско, Релакс, Пиано, Джаз и още много други! Има и цели дискове качени там! Правите си едно гости и се забавлявате! Сега Интернет е по-развит от всякога! А има и интернет радио без никакви реклами и новини и водещи-т.е. музикалния поток е непрекъсваем! Решение се намира винаги!

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: bf235e24a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Весела тема, за потърпевшите дами, не толкова, но.. все пак весели коментари. Имам една близка позната, много очарователна и състоятелна жена, питал съм я как се справя с нахалниците, отговора й беше, не ги провокирам с държанието си, въпреки това, ако някой се престраши, и дойде да нахалства, режа грубо, от корена. Действително, на нея не й досаждат хора, които тя самата не иска да й досадят. Така че, момичета, жени, тинейджърки, когато някой ви налита, режете грубо и на момента, това е единственото спасение. Превантивната мярка е, държанието, за да не ме разберете грешно, под държание, имам предвид, точно държание, не как сте облечени, не как танцувате, защото жената търсеща внимание, е също толкова лесно разпознаваема, както отчаяният мъж.


ПП Весели празници и делници, хубавото е, че все пак, Марс и Венера, доста често си пресичат орбитите. :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 39e65eaa7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   23, ти хубаво си програмирана да търсиш най-добрите гени, а ти най-доброто ли си??? Защото ако не си, има голяма вероятност да остарееш с няколко котки и бутилка ефтино вино между краката.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: b269cda22e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Хора, хайде да слезем малко на земята, че както е тръгнало май скоро всеки ще си кукува сам. Всички прекрасно знаем, че главната цел на т. нар. нощен живот е търсенето на човек от противоположният пол или най-малкото желанието да им се покажем колко сме привлекателни. Това важи и за мъжете, и за жените. Никой не ходи по такива места просто, за да пийне по едно или само да слуша музика. За първото си има обикновени кафета, а второто можеш да си правиш и у вас. Не случайно, човек като си намери подходяща половинка, спира да посещава подобни места, защото вече му е много шумно, претъпкано, не може да си каже две приказки с някой и т. н. Нека да си избием от главите усещането колко сме специални, защото нито някой е такъв, нито пък имаме полза от това. Напротив, колкото по-специален се има човек, толкова по-болезнено осъзнава в даден момент, че това няма нищо общо с действителността. Егото е един от най-лошите съветници. Както някой беше писал по-горе, сайтовете са пълни със самотни хора от всякакви възрасти.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 4e4767af1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Избягвай подобни дупки. Да, простовати и глупави мъже има и ще има, докато има и подобни на тях жени, котио да им снасят деца и да тормозят останалите хора.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: bcc0b8fb6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

29.   Аз лично не знам какъв е смисъла на тази тема. От една страна авторката така се саморекламира, все едно ще ни убеди колко готино и принципно момиче е, как обича да ходи сред природата, седи по 3 часа на ден в библиотеката и чете енциклопедия преди да заспи, след като е тренирала усилено бокс. За тва си имаш фейсбук, кроасанче. Не се хаби тука. Ние знаем, че истинската причина да напишеш това е, че всъщност искаш още малко да задържиш усещането, че си желана, но ти понеже си над тези неща, това те прави специална и различна. Т. е. още малко да понапомпаш самочувствието си.

На всички малко по зрели хора, и на мъже и на жени, им е ясно, че когато една жена не иска да привлича внимание, особено такова, то тя много добре знае как да го избегне. Не може да не ти е направило впечатление, че има определен тип жени които не ги закачат. А те в никакъв случай не са по малко привлекателни от теб.

А досадници които ти визираш, винаги е имало, и винаги ще има. Както ти казаха, не си първата и не си последната на която ще се пробват. Нито това те прави специална. Даже такива досадници много добре знаят кое момиче от типа "ама аз не исках да идвам тук, мен на сила ме изкараха от библиотеката" може да им пусне и кое не. Бъди сигурна, че с нещо си привлека вниманието и това не е безкрайната ти красота, нито са подслушвали разгорещения ви разговор с приятелките на които обсъждате международното положение на Латвиа, или пък масата на молекулите в различните примеси на урана, примерно.

Обясниха ти, че на такива по народни места на които ти и твоите приятелки обикаляте, това се случва. Логичният въпрос е, след като неведнъж ти се е случвало някой да ти "досажда", защо ходиш пак там? Че и тема пишеш за такова елементарно нещо? За да ни кажеш, че се разхождаш с електрошок? :) Не знам защо реши, че това ти прави добра реклама, или че ни плаши или пък респектира.

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 9467aff9fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   И какво толкова ѝ скочихте на авторката?
Какво лошо има човек да излиза с приятели на пиано бар или друг хубав клуб и в същото време да не иска да бъде притесняван от разни 'народни хора' ?
Защо трябва авторката да си седи вкъщи или някъде другаде на изолация?
Да, досадниците винаги ги е имало и има голяма перспектива да продължават да са фактор, но защо те трябва да са оставяни да шарят свободно, а свестните хора да трябва да се изолират заради тях?
Не може ли досадниците да си купуват бира и ракия и там каквото друсат и да си седят в някой гараж или мазе и да си гледат примерно мачовете там или няк'во порно и така.
Разни такива 'народни' места трябва да бъдат само гаражите, мазетата и таваните на явно провалените родители на всички тези досадници!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: df31201001
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   До номер 30 - Изобщо прочел/а ли си какво си написал?
Кой/я си, за да казваш кои хора трябва да са изолирани от другите? !
Демокрация сме, ако ти живееш в соца, е съжалявам...!
Не иска досадници, да не ходи по клубовете, и да подчертая тези клубове, пиано барове, дискотеки са нощни, това на теб и на нея трябва да ти говори нещо.
Спокойно може след работно време да излезне на кафе, на разходка, да отиде да играе билярд/боулинг...
Тя да не би да пие сокче в бара? !
По-горе коментиралите са казали, не е нито първата, нито последната сваляна от мъже.
Досадници има, и ще има винаги, не само по клубовете, а и на улицата.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 0af306a4ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   Ми да, демокрация сме, но това не означава, че трябва простаците да бъдат облагодетелствани от нея, а точно обратното!
Нощта, както и деня са си просто време.
Светът трябва да принадлежи на свестните хора, а не на досадни пиянки и наркоманчета.
Жалко е, че още не сме се отърсили от османското влияние..

Друго = на улицата от одавна няма място за никакви хора, защото там са колите им.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 95c4534cd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   За мене дискотеките и клубове са за запознанстава и флирт.Виждам маса с мадами,нормално е да ми стане хубаво да отида да поздравя да поогледам плячките отблизо.Виждам аз кои се дърпат ама съм решил че ще е да се павят на недостъпни.Нали четат списания със съвети а у
Като пийна ими се иска жена бе баце.Не съм тръгнал да ги закачам по опери и тятри.Па повечето точнонза това и идват на клуб и без жена не се прибирам аз.
Айде живи и здрави и ако за мене е тоя пост извинявяй амаи аз душа нося

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: bcc0b8fb6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   33 ми напълни душата :) Поздравления, "баце". Типичен представител на "северозапада". Там му викат и "резерват", по очевидни причини :)

Как беше - "иедене, пиини, и некоя сгодна женица" ? :)

Аз пък си мисля, че търсенето определя предлагането. Изводите оставям на вас :)

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 5b28457ae7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   След като прочетох коментарите, стигнах до извода, че трябва да отворим нова тема. А именно: "Защо посещавате заведения? " С изненада научавам тук, че за мнозина това са главно места за интимни запознанства. В такъв случай е напълно естествено разминаването между очакванията и реалността. Аз например ходя в заведения - без значение с мъжа ми или с приятелки, по следните няколко причини:
- На работа съм до късно и не ми се готви. Значи, отиваме в някое ресторантче да хапнем.
- Имаме повод за празнуване.
- Поканили сме приятели и е по-удобно да ги посрещнем в заведение, отколкото да се гъчкаме в апартамента.
- Петък вечер е и ни се пие бира и слуша музика.
- Някой нас ни е поканил.
- Трябва да убия един час време до някоя среща.
- Яде ни се определен тип кухня - индонезийска, грузинска, арменска и т. н.
- Приятелка иска да сподели с мен нещо, ама насаме.
- Обяд с колеги.
Това са всичките причини, за други не се сещам. Сред тях никъде не фигурира очакването в кръчмата или бара да се запознавам с хора от съседните маси. Всъщност, в повечето случаи въобще не поглеждам другите маси, гледам си собствената компания.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: b269cda22e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   35, в темата се имат предвид предимно заведенията за нощен живот. В ресторанти и кафета обикновено, никой, никого не закача. От друга страна, в нощни клубове никой не ходи, за да яде ( то и няма какво ), нито пък просто да пийне по едно. Често на такива места изобщо не може да се намери свестен алкохол, нищо, че има поне 10 популярни марки в менюто. Накрая всички пият долнокачествени ментета от бидони, но въпреки всичко продължават да ходят в същата дискотека или клуб.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker