Проблем с компютъра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Проблем с компютъра
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 1084 пъти
Здравейте! Имам проблем с моя компютър, който възникна без основателна причина. До снощи всичко беше наред, и докато цъках една игра, се появи някаква грешка, но на екрана не си показа нищо, тъй като по това време играех и ни видях нищо да си появи, в този момент играта заби(нека отбележа, че проблема не е от играта) и нямах друг избор, освен да рестартирам компютъра, момента, в който се рестартира се беше изтрило почти всичко, нямаше нищо на десктопа, нито икони, нито папки, абсолютно нищо, само антивирусната програма, изображението на екрана изчезна, езиците и те. Всичко беше все едно ново, все едно компютъра се преинсталира сам и всичко замина на вятъра до сега не се беше случвало. Ще се радвам, ако ми кажете какво да направя. Моля модератори одобрят историята, защото е важно.

П. П нека отбележа, че компютъра ми е много стар, на около 16 години и е с Windows XP, и въпреки това за това време издържа доста, но явно вече издаде багажа и ще трябва да се разделя с него, може би.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 2a883f0382
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много странно. Откъде знаеш, че се е появила грешка, след като нищо не си видял? Както го описваш, играл си игра, играта забила и ти си рестартирал. След това сякаш си се логнал с нов юзър, а не с твоя и затова виждаш декстоп без икони, но антивирусната е инсталирана.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: e93a2b0813
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може да е някакъв вирус, пусни антивирусната програма да го пресканира и виж какво ще покаже, папките може отново да си ги изкараш на декстопа, провери дали всички файлове, снимки и друга информация си стой в компютъра.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 179233772d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не съм фен на изхвърлянето на старите компютри, все за нещо могат да се използват, стига да са работещи. Иначе относно твоя проблем, най вероятно става въпрос за вирус или софтуерен проблем, и в двата случая компютъра е здрав просто трябва да се преинсталира. Не споменаваш свързан ли е към интернет компютъра, също обяснението ти на какво точно се е случило не е много ясно. Старите компютри не трябва да се свързват с интернет, уязвими са за вируси, но иначе в тях има още много живот, стига да не си човек който играе само игри и стои във фейсбук. Аз например имам два стари компютъра на единия експериментирам с линукс а с другия свиря и обработвам звук и изображения. Да зареди някаква си фейсбук страница не може, обаче множество други тежки програми за обработка и създаване на различни неща си ги подкарва съвсем нормално. Това подсказва че множество компании нарочно правят услугите си по тежки просто за да си купим нови компютри.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 9ffac6bdda
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Както някой каза вече - нищо не ти се е изтрило. Просто ти се е бъгнал user-а и те е логнало с нов такъв, който няма икони на desktop-а.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 50afbe5f75
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Номер 1 Разбрах, че се е появила грешка, тъй като звукът беше включен и се чу сигнал. Номер 3 да със сигурност има нужда от преинсталация, ще направя каквото е нужно. Номер 2 да опрeделено може да става дума за вирус.

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: c6ea2e7a7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Номер 4 нека отбележа, че usera е същия от край време, преди ми си и случвало да се логна с друг user, но е било очевидно, но този път не си получи така.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: cd7a113325
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Най-вероятно е за преинсталиране. И моят компютър е така от близо година, но все нямам време да го преинсталирам, но пък си имам телефон.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker