Благородна кауза за бала - идеи? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Благородна кауза за бала - идеи?
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 1182 пъти
Здравейте,
много кратък ще съм.
Помагам на животни в беда, когато и както мога. Познавам хора, които се грижат за 200~ животни към момента, а сметката им във Вет клиника е 13 000лв.

Вместо да хвърлям сума ти пари за костюми за бала, реших че ще даря парите, за да ги улесня поне малко.

Тъй като не искаме да ни помислят за луд все пак(не, че ми дреме особено :D, мисля да си щамповам тениска с "умен" надпис. Пр. "Дарение > костюм" ; ъм.. да, изчерпах се като цяло... :D

Очаквам брилянтните Ви идеи, добри хора! :)

Поздрави!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 48a5e7ab49
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Най-милото нещо което съм чувала в скорошните дни! Аз съм за! Повярвай ми не си струва да дадеш парите си за скъпи работи. Бих ти препоръчала да станеш доброволец в твоя град в приюта или пак в някоя клиника, за да им помагаш.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 1caf0dfd14
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Браво! Дари на приют за животни. Или стани доброволец .

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 347de88d19
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Аз като родител съм против децата ми да даряват пари! Нямам нищо против да стават доброволци да даряват собствения си труд, но не смятам, че се учат на добро като даряват пари изкарани с труда на родителите им и то лишавайки себе си. Както и да го погледнеш парите за бала са дарение от родителите за детето им, да е живо здраво и щастливо занапред в живота, на бала обикновено всички младежи са пълнолетни, някои обаче втълпява на младежите, че котки и кучета са по важни. Някои си решил да отглежда 200 кучета, между временно не работи и чака на дарения за да се храни и облича самия той, ако може и къща с двор да му купят дарителите уж да имало място за животните му, набълбукал 13 хил сметка при ветеринар. Да попитам защо ветеринарът не лекува животните му безплатно, нали той е човек който обича животни, защо не дарява труда си на този отглеждащ 200 животни? Децата днес решили да се лишат от костюм, след време и от храна ще се лишават в полза на кучета и котки, не учете децата си така! Да дари косата си за онкоболен добре, да участва в пиеса за събиране пари за болен ок, но да дава парите който баща е изкарал за детето си за котки това е подигравка с усилията на родителя.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: f4c742fe74
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Н 3, нaпълно съм съглaснa с теб. Обичaм много животните и помaгaм с кaквото и когaто могa, но и имa които се възполвaт от товa.
Инaче зa дaрение нaкосa зa онкоболни не съм съглaснa. Тaм е моятa ДНК и не искaм други, особено болни я ползвaт и ми "увреждaт" енергиятa от рaзстояние. Преди някой дa се възмути, некa почете нaучни трудове о докaзaтелствa. Нaскоро вече съвсем открито потвърдихa, че дaрението нa кръв влияе (създaвa енергийнa връзкa) между донорa и бенефициентa.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: f3801af42f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Хрумнало ли ти е да използваш парите, отделени от родителите ти за бала, за да си платиш първите такси в специалността ветеринарна медицина? Така хем майка ти и баща ти ще бъдат доволни, че ще продължиш образованието си, хем ти ще имаш цял живот професия, която ще ти носи удоволствие.

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: d2a750be70
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Може да си щамповаш тениската с физиономии на щастливи животни. Иначе не трябва ли да е "Костюм > Дарение"?
Иначе балът е една голяма глупост, не, не е глупост класът да си отпразнува завършването, не е глупост самото забавление и празненство, а целият кич и показност около него.
До 3, спокойно, няма опасност толкова много млади да се втурнат да помагат на животни, колкото и да им го "втълпява"... не знам кой какво и на кого втълпява всъщност. Така че - спокойно.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 6eabf57907
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако все още някой следи темата(между другото - авторът пише. ) - родителите ми не ме карат да помагам на животни, нито някой друг от хората, с които контактувам. Наскоро осъзнах колко наболял всъщност е проблемът с животните в България.
Честно - за една котка на улицата ми е по-жал, отколкото за един човек.
Ветеринарната медицина не е моето нещо, както и каквато и да е друга медицина.
Не очаквам от всеки да разбере любовта ми към животните - за номер 3, това са куче и котка, за мен са живи същества, които имат сърце и душа, които пък търсят любов повече, отколкото човешките.

И за край - кучетата и котките СА ПО-ВАЖНИ от костюм за бала, по-важни са от обувките, с които ходя, по-важни са от 5-левовата салата, която трябва да си платя в ресторанта за бала.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 14175a61c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   И на мен ми е по-жал за котката ми, отколкото за твоя проблем. За дарението ти - ще ги улесниш да си купят твоята 5 левова салата. Парите ти няма да отидат при животните. Имаш доста грешно мислене за хората, ама карай. Малък си. Ае, със здраве :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker