Въпрос към автоманяците - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Въпрос към автоманяците
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 1276 пъти
Здравейте драги читатели! Преди две седмици си купих Honda Civic 6та генерация 1. 6 114 коня. Та много съм доволен от колата, но имам дилема. Преди нея бях със същата Honda, но 1. 4 мотора 75 коня. Колата беше пушка и вървеше на бургия, имаше много красив спойлер и някакво спортно гърне, имаше много закачливи стикери от рода на "ти гониш" и т. н., та автомобилчето беше кукличка и наказваше и разреваваше всички смешни бмв-нца, мерцедесчета и аудита. За жалост я обърнах по магистралата към София и стана за скрап. Съвзех се и ето ме, качих се на по-мощното - Сивик 1. 6 115 коня както казах. Та въпроса ми е-мисля да и сложа права тръба и истинско карбоново фолио на капака, спойлер не искам(много ми е циганско). Отзад на ауспуха един кюнец, а и мисля да и сложа и спортен филтър. Тя и сега наказва всичко наред, но ако направя всичко това, ще се изстрелва много по-бързо. Давайте мнения и даже съвети за още начини да набузим това животно. Въпреки че и така си понавървява, не съм я пробвал, но едно 250-260 трябва да си ги лепи, все пак влиза в 8000 оборота. Благодарско!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: b6728fbad7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторе, радвам се, че се радваш на колата си и я прави каквото искаш като циганийки щом те радва, но не избивай комплексите си на пътя, моля те. С твоята Хонда си за никъде. Няма измислен Мерцедес (освен А класа може би) или друг премиум автомобил, на който да можеш да се перчиш с твоята Хондичка. Веднъж вече си направил сериозна катастрофа, но вместо да си вземеш поука искаш да караш с 260 км. ч.? Надявам се на писта, не на магистрала. Троши си главата, но сам. Имаш много комплекси за избиване, но не го прави на пътя. Достатачно хора загинаха заради такива като теб.
За информация - аз карам Кайен Турбо с над 500 коня и не развивам такива скорости по пътя. Бяхме в Германия веднъж и там сме вдигали на аутобан 260 км. в час, но на място, което е предназначено за такива скорости и е позволено и с кола, която е направена за такива скорости.
Карам си иначе нормално според правилата с - 10 км. в час от позволеното и дори доста спокойно си карам, но за съжлаение такива глупаци като теб се чувстват провокирани от самата кола и набузват разнебитените си и изтормозени машинки без оглед на опастността, в която поставят в риск останалите участници в движението. И още не мислите какво правите ако набие предния спирачка като напъвате отзад. На моя Кайен спорачката му буквално на секундата действа, всичко ми е ново - спирачни дискове, проверявано и поддържано - ти ще се забиеш просто отзад и ще дадеш фира. Да не говорим за това как изпреварвете и не мислите за прибиране - спирам направо редовно на будали като теб, за да се приберете. Не мислите нито за насрещното движение, нито за хората зад вас и в колата. Просто колата, която си имал и в момента имаш не е за каране бързо, не е за изпреварвания - това е автомобил да те откара на някъде, има някакъв спортен вид и толкоз. Дори баща ми има по-мощна кола, а е на 60 г.
Особено магистралата Пловдив-София в участъка Стара Планина и всички стари участъци на магистралите са гробници за такива като теб без изобщо да броим междуселищните пътища. Не се излагай. По магистралите хвърчат софийските Аудита и БМВ-та със 180 км. ч. постоянна скорост. Онези изобщо такива като теб не ги регистрират. И преди да тръгнеш да изпреварваш си прави сметка колко време ще ти отнеме маневрата с тази кола и също с колко се движи автомобилът, който искаш да изпревариш. Аз като видя такива отзад просто намалям на 70 км. в час да ме изпреварят някъде сигурно, за да не ги гледам как се трепят! На магистралата обаче всички се движим бързо и няма кой да те пази! Обърнал се по таван и не му дреме, а си взима подобна кола и мисли да кара по подобен начин. Ужас!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 24ae5ec8c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Дано не е сериозна тема. Ако е сериозна тема, авторът е ...... застрашаващо живота на всички на пътя и трябва да му се вземе книжката.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: c58a9516c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Напълно съм съгласен с номер 1.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 987fd368b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Смешни БМВ-цa, Мерцедесчетa.... хaхaххaх
Нaпълно подкрепям коментaрa нa н 1, прaви кaкво си знaеш, но дaлеч от други учaстници в движението. И нa мен ми се нaлaгa често почти дa спирaм зa дa пуснa тaкивa кaто теб и дa не гледaм кaрaнтии нa пътя. Aз съм женa и минaлa седмицa бях с бусa когaто ми се случи един "превъзбуден" от трошкaтa си дa изпревaрвa, но срещу кaмион. Свири кaто луд, че дa нaмaлим и го пуснем. Aз го пуснaх, то кaто е бaвнорaзвивaщо се кaкво дa го прaвиш. Мaлко по-нaпред явно е нaпрaвил същия номер, но не сa го пуснaли и се зaбил в едно смешно БМВ. Нa БМВ-то нищичко му нямaше, мaлко дрaскотини сaмо, но неговaтa предницa беше влязлa до волaнa. Не знaм той кaк беше, подминaх...

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: c90eb998fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Хонда 75 коня върви на бургия наказвала на ред.... Авторе ти в кой свят живееш??? Май освен тая Хонда от 75 коня и сегашната на друго не си се качвал. Такива автомобили до 75 к. с. са предвидени само за предвижване от точка, , а, , до точка, , б, , и то за градско движение. Извънградско може и да се движи, но на баири трябва да има само 2-3-та от момичетата на късмета, като цяло за географското положение на България и пътнатата ни мрежа и за ивънградско не стават коли с такава мощност. Ка моли да има, , спорт, , в тази кола. По писанията ти не съм сигурен и книжка да ли имаш, или ако имаш явно е най-много от година. Сегашната ти 114 к. с. става за ивънградско но само до там., , Спорт, , в нея също забрави. Ти сигурно ако се качиш на някой 3 литров автомобил ще цунеш първия дерек, а може и други хора да нараниш. Най-добре си купи карта за градския транспорт, и си вземи кола след около 10-тина години като си вече на друг акъл, ако не искаш да си излежиш младините по затворите или да се търкаляш в инвалиден стол до края на живота си, а може и по лошо. Със скороста шега не бива. Както си здрав и читав, така за части от секундата от малка грешка твоя или на друг може да си вече 2 метра под земята. В България нямаме пътна мрежа да се предвижваме нормално с нормална скорост ка моли да развиваме високи скорости.

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: ad121eb1c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Дано се накажеш в някое дърво или стълб вместо в човек. Заради такива като теб не се чувствам добре, спокойно, като съм навън с колело или пеша.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: c90eb998fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   , , но едно 250-260 трябва да си ги лепи, все пак влиза в 8000 оборота. Благодарско! , , човече ти добре ли си с главния? Кола от 115кс. няма как да вдигне такава скорост бре мамин. До 190км/ч и то ако успееш да ги надървиш един път на 5 години. И стия кюнци и с въздушен филтър както си я замислил и 2 к. с. няма да успееш да и вдигнеш. Единствения ефект който ще постигнеш е силно замърсяване на въздуха, който в България така или иначе е много мръсен от такива таралясници и изпълнения, и адски много шум.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 4f5ce8502a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Хаха, абе авторе, ти кола карал ли си изобщо през живота си? С тея смешни 75 коня не знам кой си наказвал. Може би някоя жигулка на 40 години. На всичкото отгоре говориш за 20 годишни бараки, които всеки ден се разпадат по пътя. На тая Хонда 4 нови гуми и ревизия на спирачната система струват 2 пъти колкото колата. И 100 да вдигнеш с нея, вече е опасно. Не знам какво се лъжете в квартала, ама производителят ти дава 170 км. максимална скорост и то при нов автомобил. Да вдигнеш 250 с нея е все едно да подкараш на дядо си Москвича с 200. Хубавите коли, както и всички хубави неща струват скъпо. Няма как да си купиш кола за 5 бона от бай Пешо - джамбазина и това поне малко да прилича на автомобил. С тая въшка, ако се удариш някъде, няма да могат да те намерят. С нея можеш да си бръмчиш с 50 из града и от време на време извънградско с около 100-те, и то при условие, че налееш в нея още поне едни 1 000 за хубави части ( не китайски ), и още 400-500 лева за нови гуми среден клас. Останалото е все едно да вървиш по замръзнало езеро и да чакаш, да паднеш в него.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 1bcfec0db0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Ако бях полицай да съм ти накъсал книжката веднага. Като се объра не си ли одари главата да ти дойде малко акъл. Единствената причина поради която си минал BMW или Мерцедес е че хората не са тръгнали да се надпреварват. По първокласен път където разрешената скорост е 90км/ч ако някой човек с Ферари спазва правилника и ти го изспревариш със някакъв курник това прави ли те по бърз от него? Ти изобщо адекватен ли си? !?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 61b656b747
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   1. Бързай бавно.
2. По-добре 20 минути по-късно, отколкото 20 години по-рано!
3. Не е добър шофьорът, който се измъква от ситуация, а този който не я създава!
4. Шофирането е отговорност, а не забавление.
5. С единия крак в затвора, с другия в гроба.
6. Дори и стар и опитен шофьор да си, винаги трябва да имаш 1 наум за тоя отсреща, колко му е акъла и да внимаваш, че не се знае на колко ракии е.
7. Който кара бързо, го носят бавно...
8. Карай бавно, стигни жив.

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 987fd368b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Н 10, сетих се, че в комунистическо (тaтко ми е кaзвaл" е имaло нaдпис "секундa невнимaние- цял живот муртъв"! :)

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 7b1fb010b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Жена съм и имам два мотора, които са по-мощни от твоята количка, това че ти си карал, очевадно като идиот си е твоя работа, но дано не раниш някой нормален. Да не казвам, че с основния ми автомобил, ако го натисна няма да ми видиш и прахта, но въпросът е, че не го правя, защото не съм малуумна и си знам способностите и мярката и не е зле и ти си научиш своите, защото никой не ти е виновен, че си деграде на което не е трябвало да дават книжка никога. И тая кола каквото и да и туриш пак ще е за скраб и да не я разбиеш някъде след две седмици употреба в цигансата махала.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker