Срив в системата/Давам на късо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Срив в системата/Давам на късо
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 1627 пъти
Здравейте, на 20 години съм и дори не знам защо пиша тази история.. всъщност просто отворих сайта и започнах да пиша. Може би ме подтикна пресен случай, който меко казано ме жегна и беше "черешката на тортата" в цялата ситуация.
Накратко живота ми до този момент винаги е бил на "бързи обороти". Израснах в кофти среда, заобиколена от много насилие, наркотици, алкохол, разврат, липса на морални ценности и се наложи да се приспособя, за да "оцелея". С времето, когато поотраснах се отдръпнах от всичко това, но то от мен -не... Опитвам се да игнорирам всичко, но имам чувството, че всичко си е вътре в мен, че мисленето ми е коренно изменено, че имам топка, заседнала вътре в мен, пълна с тъга, гняв, агресия, безсилие. Чувствам се изтощена емоционално, духовно. Не ми се прави секс, не съм имала сериозна връзка от години(единствено краткотрайни афери без желание/ентусиазъм), не ми се ходи на дискотеки, барове вече, не се радвам на нищо, виждам се с познати и приятели на сила. Загубих интересите си и единственото нещо, което ми върви е, че прогресирам професионално.. , но механично, просто знам какво да направя и го правя, без желание. Забелязвам разлика дори в мимиките си, в съня, в емоциите, не изпитвам нищо, почти не спя, станала съм безизразна/скована. Преди бях усмихната, позитивна, а сега хората ме определят като "жестока, апатична, високомерна". Не знам как и кога се случи всичко това, измъкнах се от "боклука", но той се "загнезди" в мен. Пренаситена съм от всичко, правя секс и просто съм механична, не чувствам нищо, все ми е едно с кой и как или изобщо дали ще се случи, излизам с приятели и дори не си говорим вече, свободното си време прекарвам у нас, четейки психологическа литература за самопомощ, увеличих цигарите/кафето /алкохола. Какво, по дяволите, ми се случва? !? Имам чувството, че съм умряла.. не мога да повярвам, че съм на 20 години и се отвратих от живота толкова бързо, как стигнах до това положение? Дори не изпитвам нужда от любов/подкрепа, всички ме дразнят и предпочитам да стоя сама денонощно.
Преди адреналина ми помагаше, риска, спорта, бързите скорости, а сега са безполезни. Посещавала съм психолог многобройни пъти (в момента ми е невъзможно), интересувам се много от тази материя, но този път не се чувствам зле, просто не чувствам нищо
Знам, ще кажете, че съм много млада, че ще ми дойде времето... не, хора, имам чувството, че времето ми си отива сега, виждам го как си тече, а аз стоя и гледам апатично. Не искам да давам нищо, не искам да вземам нищо, толкова съм изтощена отвътре, дори не знам как да го опиша.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 8c3b4e6592
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мило момиче, положението ти наистина звучи много сериозно. Не съм специалист, но изглежда, че при теб се е получило нещо като самозаключване отвътре. Спряла си енергийния обмен с другите и с околния свят.
Ако искаш, свържи се с Рей от този форум, който за съжаление не пише вече. Потърси в старите теми с търсачката с ключови думи Рей и Ray. В една от темите имаше и мейла му. Много нестандартен психолог и човек. Дори и да не успее да ти помогне лично, ще те препрати към хора, които ще го направят.
Най-важното е да не се затвяаряш така в себе си и да продължаваш да търсиш.
Който търси - намира. Който иска му се дава.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: bc263ff139
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Гледай телевизия-филми, анимация, спасяване на изоставени животни, криминални случаи! Ако разбираш руски-Наше кино, Детский мир! Ще ти харесат със сигурност! Ще се отпуснеш и ще оцениш домашния уют! Не обичаш ли дома си? Остави ги чуждите, те не ти трябват! Кабелна или интерактивна телевизия е решението! Не цениш ли личното си пространство? Аз много го ценя! Когато върша нещо, не искам никого наоколо! Така се смущавам! Искам да снимам/видя нещо-ами не обичам някой да извърта глава и да вижда всичко, което правя! Няма значение къде съм-в разстояние на 50-100 метра не искам да има никакви хора! Това е от мен!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 0d7f797d63
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Имaш спешнa нуждa от... природa, не психолог и съм нaпълно сериознa. Aко можеш дa "изчезнеш" поне зa няколко дни сред природa, минимум хорa, по възможност никaкви. Сред дърветa, кaмъни/скaли, по-нaвисочко (плaнинa).
Сaмо се рaзхождaй и дишaй. Сядaй и прaктикувaй дълбоко дишaне, зaтвaри очи, поеми бaвно въздух през устaтa и го почувствaй кaк минaвa нaдолу до зонaтa между слaбините и aнусa (първи енергиен център) издишвaй бaвно през носa кaто пaк чувствaш кaк се движи нaгоре. Тaкa 10-15 м и пaк си се рaзхождaй. През остaнaлото време прaви кaквото искaш, лежи си, тъпей си, точно кaквото тялото ти искa в моментa. Душaтa ще си почивa през рaзходките и ще поискa от тялото когaто и кaквото си реши.
Имaх тaкъв период преди време, чувствaх се буквaлно "умрялa" и единственото чувство което проявявaх по-изрaзено беше любопитството от фaктa, че продължaвaм дa мърдaм, се движa, че дaже и ядях понякогa и си звършвaх нормaлните физиологични нужди...
Природaтa ни си дърпa шaлтерa когaто се претовaрим и тaкa дaвa възможност зa почивкa. Тогоaвa ме "отвлякохa" приятели от рaботa и ме зaмъкнaхa нa силa в едно морско селце, зaбрaвено от Богa прекрaсно местенце, дивa природa, стaрa дървенa къщуркa.
Зa 3 дни се преродих.
Опитaй!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 2afc78141c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   И аз съм така, на 23 години и не виждам надежда. Мъртъв съв отвътре и смятам живота си за 90% приключен и планирам самоубийство.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: d45d430674
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Повярвай в Бог. Или чети езотерична литература. Разхождай се сред природата,,заимавай се с изкуство , слушай музика. Стани доброволка в приют или в благотворителни инициативи. Видяла си само една страна на живота (доста глупава страна). Но животът има и други страни, потърси ги, открий ги.

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 485e6113db
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Номер 5, момичето очевидно има проблеми с общуването.
Как си мислиш: дали разходките ѝ сред природата ще ѝ помогнат да разреши тези си проблеми? Напълно сериозно те питам.
А също така - дали ако има нужда от разходки сред природата, които по принцип са нещо много хубаво, психологът би бил толкова глупав, че да не я насочи натам?
Изключително погрешно е мнението, което битува в България, че ако ходиш на психолог, то значи си луд, а пък от друга страна психологът е просто един шарлатанин, който само ще ти вземе парите. Съвсем логично следствие от всичко това е фактът, че сме на едно от челните места в Европа по психически заболявания, отклонения и степен на нещастност на населението.
Не на последно място е факторът, че е пълно с хора като тебе, които без да се замислят и без да са запознати със случая на човека изказват такива категорични и компетентни мнения, все едно са специалисти по всичко, през ръцете им са минали стотици подобни случаи и те точно и много добре знаят на кой какво му трябва и как ще го повлияе най-добре. Това също здраво допринася за горната тъжна статистика.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 0f1352b1af
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Няма по - голяма тъпотия от това "еее ма щи дойди времиту", "ма ти са си ощи малкааа и.т.н."

Жена.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 655caa8bc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Много хора ще ти казват, че те разбират но аз ще ти кажа, че бях на твоето място. Разбери щом се опитваш да се отървеш от средата си и тя не ти харесва, значи, че ти си създадена за нещо по значимо от наркотици, алкохол и разврат. Можи би ти трябва търпение и емоционална почивка. Намери си приятел, които не се занимава с такива неща и които ще ти помогне да изпиташ удолволствие в секса. Повярвай ми такъв ще се появи, но първо обикни себе си. Ти си много по-умна от другите щом осъзнаваш грешките си и искаш помощ. Купи си нови дрехи, направи си нова прическа променяй се и скъсай всички връзки със старите приятели. Знам, че ще ти липсват и ще си казваш, че са страхотни хора, които просто се друсат и в някои случай се чукат за една десятка, но повярвай ми много скоро няма да те помнят, дори да ги познаваш от години. Ти не си по-лоша от останалите даже си по-добра имаш повече опит и повече интересни случки да разкажеш на новите си приятели.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 0d7f797d63
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Н 8, ти изобщо зaпознaт ли си с чивешкaтa aнaтомия? Имaш ли някaкви, мaкaр и дaлечно познaния зa енергийните центрове в чивешкото тяло и кaк функжионирaт?
Извинявaй aко си кaндитaт-психолог и ти "подливaм" водa зa евентуaлни бъдещи клиенти, но психологa е зa рaзговори, нищо повече.
И дори тaкa, не съм им "иззелa" функциите, нa който му се говори с психолог, ще си плaщa дa си говори с психолог. Който имa реaлнa нуждa от психоТЕРAПИЯ, ще отиде нa психоТЕРAПЕВТ, рaзлично е, нaли? ! Aко предположим, че знaеш рaзликите.
Преюоръчaлa съм дa ОПИТA, не нaлaгaм, просто зa рaзликa от теб, имaм същият опит кaто нея/него, a освен товa познaвaм човешкото тяло по-добре от теб със сигурност.
И при всички положения aко имaм нуждa от рaзговори, нямa дa плaтя нa психолог, имaм си приятели зa товa. Когaто и aко преценя, че имaм нуждa от повече от товa дa ме изслушвa някой нaрекъл се психолог, ще потърся психотерaпевт. Ок? !

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker