Бившия й ме преби, тя ме изостави, а аз научих ценен урок - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Бившия й ме преби, тя ме изостави, а аз научих ценен урок
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 1848 пъти
скоро бях пребит от бившия на приятелката ми. отдавна не бях го виждал този човек, срещна ме когато се прибирах от работа, започна да се заяжда, аз се опитвах да не обръщам внимание и го игнорирах, но накрая той не издържа и направо ми се нахвърли и ме преби. сега съм с разбит нос и синини по лицето, ребрата също ме болят защото ме събори на земята и ме рита. чудех се дали да не подам жалба в полицията, но се отказах. не е ли това доста жалко, все едно признавам, че съм слабак и не мога да се справя сам с проблемите в живота? случват се такива неща, какво да се прави. мисля, че ще е по-добре да започна да тренирам някакъв боен спорт - бокс или борба и другия път ако някой ме нападне да се защитя и аз да го набия. малко като в джунгла се получава, но явно хората на моменти се държим като диваци.
приятелката ми застана на негова страна, което ме изненада защото не се беше виждала с него от доста време, тя го напусна с 300 зора защото той я ограничаваше, не й даваше да излиза, когато се разделиха тя го блокира от всякъде, обаче вчера ми каза, че е говорила с него няколко пъти след случката и е решила, че "сигурно съм го провокирал" и съм си заслужил побоя, а той се бил "променил" и вече щял да се държи по-добре. каза ми го с много надменен и арогантен тон, все едно съм някой случаен балък, отговорих й кратко и ясно - ако иска да е с него, да си хваща пътя и да отива, при което тя само каза "така ще е най-добре" и точно това направи - стана и си тръгна от вкъщи. от тогава не ме е търсила, нито аз нея. не я обвинявам, това си е нейна работа, убеден съм на 100%, че ако аз го бях пребил нямаше да ме напусне, другия път когато си хвана гадже вече ще знам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: d46adcaaac
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не си слабак ако се оплачеш в полицията.Но първо си изкарай медицинско,че имаш някакви наранявания.Лекарите ще ти дадат документа,с него отиваш в полицията и изненадваш твоя бияч,да го видим тогава как ще се обяснява.Така и твоята приятелка ще научи и ще спасиш може би много хора да изпаднат в твоята ситуация.Ако премълчиш,рискуваш на оня боклук някой ден да му хрумне пак да те ступа.Срамно е при тази ситуация да се оттеглиш.Бъди по-внимателен и се бори за твоето спокойствие и живот.Приятелката с остави да си върви по пътя и продължи напред.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 6c38663e50
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Звучи ми измислено.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: b73f5a2a8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Прав си. Ако ти се беше проявил като по-силния и доминантен в случая нещата щяха да стоят по друг начин. Жените харесват силни мъже. Какво да се прави? Но винаги има изключения. Не всички мъже могат да бъдат биячи и да се правят на Херкулес пред мацките. На някои им се отдава, на други не. Дори не е толкова до физическите възможности, по-скоро нещата опират до психиката и до самочувствието. Наистина би било добре да се запишеш на някакъв спорт или да ходиш на фитнес и да подобриш доколкото можеш физическата си форма. Съветвам те да го направиш. Винаги е от полза човек да се развива. Но това не значи, че непременно ще станеш голям бияч. Ако не намираш смисъл конфликтите между хората да се решават по такъв начин (с бой) и нямаш психиката да отидеш и да натупаш някой, дори да имаш физическата възможност да го направиш пак ще ти е трудно. По същия начин и не всички жени си падат по такива мъже като този, който те е пребил. Да, вярно е, че средностатистическата жена харесва точно такива, защото на жената като по-слабия пол сякаш по някакъв начин й е заложена да харесва мъже, създаващи впечатлението, че са силни, доминантни и биха могли да я защитят във всяка една ситуация, но винаги има хора, които излизат от стереотипа. Не сме еднакви. Така че моят съвет е да се постараеш да подобриш физиката си, но в същото време, ако си по-скоро интелигентен тип и предпочиташ да решаваш проблемите по други начини, да се ориентираш към друг тип момичета, с които няма да ти се налага да ставаш част от подобни изпълнения.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 0c90ed7482
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   По принцип умният човек отива в лекарски кабинет и си вади медицинско, след това го съди за парично обещетение и ако пак посегне същата процедура. Ако отново посегне, тоя път намираш го сам по някоя училка, забиваш му нож в гърдите и го оставяш да съхне на място. В България вече трябва да действаш така, момче! Ако полицията не помага, помагаш си сам и правиш каквото е нужно. Не се оставяй да те мачкат.

М24

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 24ad844163
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Боже мой, вече бившата ти приятелка е толкова заблудена, че чак ми е жал.
Кой знае как я е пребивал и колко токсична е била връзката им...
Сега я е залъгал, че ти си го провокирал, за да се изкара жертвата и да събуди съчувствие и да може тя да си каже " Силен мъж, защитил се е. ", а ти да изглеждаш като разпертушинен петел.
Добре си е изиграл картите, но очаквай скоро тя да ти плаче на рамото.
Такива хора са агресивни и не се променят, просто са си такива.
Тя ще го разбере и скоро ще ти увисне на врата.
Ти, обаче, не си и помисляй да й се връзваш отново.
Такива жени не са стока - идват и си отиват, когато им скимне.
Една добра жена ще е с теб и само с теб, независимо от всичко.
Да подадеш жалба в полицията е всъщност много добра идея.
Извади си едно медицинско свидетелство за всички травми и с копие от него директно в полицията да подадеш жалба.
Вече изглеждаш като слабак в очите й, така поне ще им покажеш и на двамата, че не си пъзльо и ще си защитиш правата.
Ако около вас е имало някакви хора, магазини или друг потенциален източник на свидетели, потърси и използвай срещу него.
Но го направи сега, докато не е станало твърде късно.
Хората не помнят дълго такива неща.

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: e700913d9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Дори и да почнеш да тренираш някой боен спорт, да не мислиш, че от днеска за утре вече ще можеш да се биеш. Това трябва много години наред постоянни тренировки както и фитнес за физическа сила, че да придобиеш някакви бойни умения. Казвам, , някакви, , не, че ще можеш да набиеш всеки който ти се изпречи на пътя. Нали знаеш, че винаги има, , по-голяма риба в морето, , И този може да реши утре пак да те набие и на теб ти трябват вариянти, които ще са ефективни веднага. Единия вариянт е да си вземеш нещо за самоотбрана. Примерно газов пистолет. Вече да ли на 100% ще е ефективен при самоотбрана или ефекта му е по скоро за сплашване на противника трябва да говориш с хората които си имат доста понятия от железа. Защото мненията по принцип по този въпрос са раздвоени. Защото има случеи и на хора, които са вадили газови пистолети и пак са яли бой. Виж вече боен пред уловото и най-големия майстор пада в нокаут. Стига да можеш да си извадиш разрешително. Но и с газов и с боен, ако стане някой фал и този вземи да даде фира и не успееш да докажеш в съда, че е било при неизбежна самоотбрана, доста годинки ще откараш в Софийски централен и ще играеш кючек по жартиери. Така, че в този ред на мисли, ако искаш да се оправиш по начин цивилизован, който не крие рискове извади си едно медицинско пусни си жалба, ако има и други провинения в миналото като нищо може доста да ти плати за да не го вкараш в затвора, защото явно, че този е някой квартален бабаит не някоя голяма риба и ако влезе в панделата доста ще има да играе кючек по жартиери. И ще е готов на всичко само и само да отърве пандиза. Така със сигурност нито на теб ще посяга повече нито на друг. Имай на предвит, че той ако беше на твойто място със сигурност щеше да го направи. Знаешли колко такива, , пишман бабаити, , познавам, които ако някой ги набие без да се замислят си вадят мединско и го осъждат или на голямо парично обещетение или на затвор. Пък ти си тръгнал да се правиш на мъж. Имай напредвит, че ако тръгнеш с него да се саморазправяш или с друг който те нападне и те осъдят. Дори да не влезеш в пандиза, вече където и да кандидастваш за работа дори и най-нискоквалифицираната навсякъде искат свидетелсво за съдимост, и доста можеш да си объркаш живота. Успех!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 54f6618079
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Братле, ще прозвучи странно, но си извадил страшен късмет. Казваш, че ако ти го беше пребил, тя нямаше да те напусне. А приятелката ти очевидно е комплексарка, с която не си струва да си губиш времето. Жена, която търпи да бъде тормозена и ограничавана и даже търси агресора, е с много големи душевни травми и комплекси. Такъв парцал не ти трябва. С цената на няколко синини си разбрал каква и си се отървал навреме. Сега имаш възможност да се съвземеш и да си намериш нормално момиче. А ако ти го беше пребил какво? Може би той нямаше да е като теб и щеше да подаде жалба в полицията. И ти щеше хем да си с присъда, хем с онази смотла. Докато не те разкара заради някой по-голям побойник. Аз такава комплексарка не бих търпял.
Но дали е жалко да се оплачеш в полицията? Извинявай, но е жалко да не го направиш. Излиза, че търпиш да те мачкат. Не всеки може да е ЧЪк Норис - а и да си, все ще има някой по-голям бияч от теб. Или ще дойдат няколко. Какъв е изходът - да си вземеш оръжие? Добре, ама после трябва да го лежиш тоя. Харесва ли ни или не в 21 век има закони, които трябва да се спазват. Вадиш си медицинско, пускаш жалба, наемаш адвокат и си с няколко хиляди обезщетение. Един приятел точно така направи - а изобщо не е някой мухльо. Здрав и силен мъж е, но нямаше шанс срещу петима. Няма да търпим всяка квартална батка да ни мачка я. За бойния спорт няма лошо - запиши се, ако искаш. С оръжията много внимавай - мен ме е страх да нося. Ще си изпусна нервите, ще го използвам и после аз ще лежа.
Успех и горе главата!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 45c3d6f326
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Значи толкова е държала на теб, по добре ще си без нея :)

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 5cfaff7783
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Мърши доли... не заслужават любов!
Толкова я търсят... умират за нея и накрая ето какво... като я получат им писва. И се оправдават с мъжете, че след като получат секс и вече им омръзва дадена жена.
Един дол дренки са всички... до една. И само да посмее някой да ми каже да не слагам всички под общ знаменател.
Няма перфектни хора, но ако погледенете миналто на хората с които сте били... ще разберете, че самите вие не се по-различни от тях.

Момче, радвай се на живота - не се занимавай с такива момиче. Въщност днешно време смисъла да си с някой загуби много стойността си. Отдавна всичко е само секс, пари и власт.
Препоръчвам да си хванеш едно момиче от село и да си живееш с нея. Поне ще ти е вярна или както си я научиш. Ще бъде само твоя.
Аз така направих. Преместих се от големият град в малкото село и съм изключително щастлив.
Жената с която съм вече близо 10г. е ТОЧНАТА. Намирам всичко в нея, което някога съм искал.
А това днешната младеж... няма даже да го коментирам.

Успех момче, ако търсиш любов - ще я намериш.
Не се задоволявай с такива.
Жените винаги са искали лошите момчета, а никога не са виждали сълзите на добрите. Глупачки! После идват и реват при нас. Странно нещо са това жените да знаеш.

Йорданов, 40

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: e4c829b123
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Извади си медицинско. Подай и жалба в полицията.
Утре ще те осакати и цял живот ще си инвалид заради накаква пача. Да върви при тоя супер мен щом заема негова страна.

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: bcf5b9868e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Браво отървал си се от лицемерката, много се радвам на такива патки дето цял живот се опитват да променят някого и периодично вярват че той се е променил, ще дойде ден тя пак ще иска при теб , в никакъв случай, ама в никакъв не бива и да си помисляш дори, да я приемеш обратно!!! Ако го направиш аз ще дойда да те набия :)

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 03d3323f7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Първо забравяш за тая жалка нещастница и второ отиваш в полицията по описаната от други по-горе процедура. Това е.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 7943270446
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Приятелката ти е и... ка! Очаквай след няколко дни да дотича при теб и да те моли пак да се съберете, защото онзи съвсем логично не се е променил и пак ще започне да я тормози.
Колкото до боя, не живеем в джунгла, така че няма нищо срамно в това да подадеш жалба и да го осъдиш за нанасяне на телесна повреда. И не, не знам що за примитив е приятелката ти, но аз като жена ти гарантирам, че последното с което ще ме спечели или задържи един мъж е с фактът, че е пребил някого. Така, че в случая на твоята вече бивша, ами каквото търси това и ще намери. Иска бияч, ама после ще реве че я третира като парцал. А ти не съжалявай, а си потърси нормална приятелка, която ще те обича и уважава като човек, а не защото можеш да набиеш някого.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker