Вярвате ли в астрологията и зодиите? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Вярвате ли в астрологията и зодиите?
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 3188 пъти
Доста често тук, в други сайтове, медии, живота, където и да било чувам хората сериозно да говорят за зодиите си, да ги използват като описание и/или оправдание, а после да вметнат - "Абе не вярвам много, но... ". Интересно ми е наистина ли вярвате в тези измишльотини? За някой може да е вярно, но за друг не е. И само защото за един човек са верни описанията, това не значи, че за всички са. По тази логика и фалшивите ясновидци могат да познаят за един човек, но за друг не. Това не ги прави истински. Същото е и със зодиите. В много неща има малко логика, но е абсурден самият факт, че звездите и планетите могат да влияят на нашето личностно развитие. Но пак чувам хората да казват - "нали съм Рак, затова съм толкова чувствителен" или "избухлив съм, защото съм Овен".
Аз например съм Рак (жена). Би трябвало да съм майчински и семейно настроена, но мразя деца по принцип, дразнят ме и не се виждам в семейство, ценя си свободата. Описват ме като домошар и интроверт - цял живот съм прекарала навън, имам адски приключенски дух. Много чувствителна - абсурд, даже на моменти съм малко безчувствена, тип социопат. Даже не мога да се влюбя като човек. Доста рядко плача. Живея за момента и съм изключила връзката с бъдещето и така. Отговарям на описанието на Водолей май. Сега веднага някой ще каже, че цялата натална карта има значение. Е почти всичките ми планети са в Рак, моята зодия, плюс асцендент Везни. Но и като Везни не съм. Не угаждам на хората и не обичам да ме харесват, саможивна съм. Някой ще ми каже, погледни аспектите, дето аз даже не ги разбирам. И в крайна сметка какво - астрологията е една наука от рода на "тука има, тука нема", може да познае нещо, може и нищо. Но масово хората вярват. Сега се сетих и, че уж трябвало да си съвпадам с водни зодии и земни чат-пат, ама досега не съм имала приятели от тези зодии. Гаджето ми е Овен, ама и той не си отговаря на описанията. По-нежен е като характер, не като мен дивак. И в леглото не е груб, каквито ги описват. А има и Марс в Овен (планетата на секса и страстите). Значи всичко за мен е една лъжа.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 056c185079
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

1.   Това са пълни глупости. На планетата има 7 милиарда човека и 12 зодии. Всеки човек си има собствен характер, който изобщо не зависи от зодиите. Аз никога не питам хората коя зодия са. Това какъв е човека зависи от възпитанието и от приятелите.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 08503ae07f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Всеки си вярва общо взето в каквото си иска и го успокоява. Някои вярват в свръхестествени неща, други в зодии, трети в религии разни, измислени приятели и т.н.
Специално глупостта със зодиите е именно като номера на тия "гадатели" дето ти познавали проблемите и бъдещето. Общо взето налучкват на сляпо докато не уцелят нещо за което да се хванат. Ако не са "основните характеристики" на зодията, ще е асцендент и подобни глупости.
В крайна сметка всеки е такъв какъвто иска да бъде по характер и всичко останало. Дали съзнателно или не - няма особено значение. Но със сигурност няма нищо общо със зодии и глупости от сорта. Нали да не говорим за наличието на поне 3-4 различни зодиаци и това че слънцето минава през 13 съзвездия, а не 12 и принципно зодиите трябва да са 13.
В крайна сметка всеки е свободен да вярва в каквото си иска все още.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 412e1f4625
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

3.   Зодиите са просто 12 сектора, измислени за УЛЕСНЕНИЕ :) Това, което реално има значение са звездите. Хората преди хиляди години са наблюдавали, че ако например човек се ражда докато изгрява звездата Регулус, това са някакви хора с по-изтънчени маниери, малко царски, приповдиганти, може би даже надути. И това им е заприличало на Лъв - царят на животните. И затова казали че няколко градуса около Регулус е "лъвски знак", т.е. царски. Всъщност зодиите са 12 защото така най-лесно се броят предвид това колко пъти Луната обикаля около Земята в рамките на една година. Няма реално 12 сектора на небето. Няма и реално 12 съзвездия - това пак е човешка измислица. Но има звезди, има Луна, има Слънце, има планети.

Целият живот на планетата Земя възниква в този си вид поради баланса на тези космически сили. Промени орбитата на Сатурн с 10% и целият живот или ще изчезне или ще се промени радикално. Защото като бутнеш Сатурн, ще бутнеш и Юпитер, а той е голям и ще измести центъра на Слънчевата система (всъщност дори в момента центърът на нашата Слънчева система не е точно центъра на Слънцето, а е отместен към периферията му, заради огромната маса на Юпитер, който често е наричан "нереализирана звезда"), съответно Луната ще промени орбитата си, месеците ще станат например по 33 дни, океанът ще има друг цикъл на приливи и отливи. Ще се промени дистрибуцията на микроелементи, циклите на размножаване и тн. Възможно е ако бутнеш орбитата на Сатурн даже Луната просто да изчезне от гравитационното поле на Земята или да се разбие в нас.

Ти самата се определяш с Водолей, защото реално не си Рак, а имаш скупчване(стелиум) в Близнаци (кръстено е Близнаци заради двете най-големи звезди Кастор и Полукс в рамките на това съзвездие които изглеждат като двама 'близнаци' хванати за ръце, но е интересно да проследиш и митологията зад това).

Това, което на Запад и у нас му викат "зодии" е базирано на зодиака на Птолемей отпреди 2000 години. Този зодиак е проникнал в Европа след множество преводи в ранното Средновековие, но никой не си е направил труда да провери колко е верен За 2000 години прецесията на Земята е ОТМЕСТИЛА с над 23 градуса знаците. Реално като се ражда човек например със Слънце съвпад Кастор и Полукс в тропическата астрология ще кажат "Рак", а в сидералната (звездна) астрология ще кажат "Близнаци". Ами много ясно, че е Близнаци, след като Слънцето му е до звездите-близнаци.

Астрологията е абсолютно истинска НАУКА, но човек трябва да знае най-първо, че тропическата астрология не става за нищо.

Но никога не пренебрегвай и влиянието на ДНК-то ни. Едно куче родено по време на твоето раждане няма да има твоята съдба, нито бактериите в дебелото черво, също появили се на бял свят заедно с теб, ще имат същата съдба. Понякога обаче съм наблюдавал изключителни съвпадения с некръвно свързани хора родени на една дата в рамките на няколко минути. Ако ти е интересно да прочетеш за такива хора, потърси за предаването "Finding My Twin Stranger".

И съзнанието, да, съзнанието е много важно. Еднояйчни близнаци могат да имат много различни животи, ако СЪЗНАТЕЛНО вземат решение за това. Еднояйчните близнаци имат хем еднакво ДНК, хем еднакви хороскопи, но преживяването им може да е напълно различно. По-интересното е, че може да е напълно еднакво ако пък живеят несъзнателно. Добър пример за това са близнаците, разделени малко след раждане и осиновени в различни семейства, например прочет за известните еднояйчни близнаци Джеймс, които не са се виждали един друг от раждането си до 39-тата си година (има и на български, на английски са James Arthur Springer и James Edward Lewis).

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 76a607a7cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мисля, че има нещо вярно в астрология, но почти никой на света не може да я разгадае правилно, а само отделни проблясъци.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 7c428268a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Всеки е свободен да вярва в каквото иска и да живее така, както му харесва, стига да не вреди на околните и да не натрапва собственото си мнение. Лично аз не вярвам в зодиите. За мен астрологията е псевдонаука, създадена за печалба на пари. Наистина има зодиакални съзвездия, но не вярвам те, както и планетите да оказват влияние върху характера и съдбата на човека. Освен това, № 2 и 3 са прави, че зодиакалните съзвездия не са 12, а 13, но астрологията не признава 13-то съзвездие (Змиеносец) поради това, че е по-удобно да работи с 12 съзвездия (http://astrollusion. free. bg/). Изобщо не гледам човек коя зодия е, какъв му е асцендента и т. н. От всяка една зодия има и добри, и лоши хора. За характера на човек водещо значение имат преди всичко гените, възпитанието и семейната среда. Съдбата до голяма степен е такава, каквато всеки си я избере (разбира се, че е възможно понякога някои неща да се развият по друг начин, а не така както искаме, но това не смятам, че се определя от звездите и планетите). Това си е лично мое мнение, без да ангажирам никого с него.

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 0c078458db
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Аз също съм рак - нещата, които съм чел за зодията напълно ме описват. Което ме кара и до степен да вярвам в тях.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 2939126b88
гласове:
1 2 3 4 5
  (48 гласа)

9.   Ето на кратко как работи астрологията:
-Кажи 5 общочовешки качества
-Познаваш поне 2, защото това са просто общочовешки качества
-Въх баси якото, астрологията е истина.
Ако си карък и не уцелиш нищо:
-Асцикосмоса ти е изкривен и нещо си там с нещо си криво, звездата ти и тя не е наред
-Изброй още 5 общочовешки качества
-Познаваш поне 2, защото това са просто общочовешки качества
-Въх баси якото, астрологията е истина.

Аз съм зодия тюлен и затова съм толкова гениален.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 08503ae07f
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

10.   3 - не особено лекция. Само трябва да си понаучиш някои основни понятия преди да пишеш подобни. ИМА 12 съзвездия, даже са 13. Но понеже фазите на луната са 12 в годината, едната зодия е махната да са близки. Не че виждам особена връзка с това в кое съзвездие ще се проектира слънцето погледнато от Земята когато се раждаш с това какъв човек ще си, но както и да е. Все пак Бог едно време е бил Слънцето, нормално е всичко да зависи от него според хората преди хиляди години. Това че и сега има много които го вярват само говори за менталния прогрес на човечеството. А не е много хубаво технологичния да изпреварва толкова менталния/духовния, но този проблем си е неизбежен към момента.
А това че самите зодии не отговарят на това като което се презентират - положението на слънцето гледано от Земята в споменатите периоди, на тези които вярват в тях не им прави грам впечатление. Колкото прави впечатление на заблудените религиозни фанатици това че "милостивите" им богове са отговорни за най-много кръвопролития и убийства, въпреки че най-основното уж в религията е "не убивай".

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 23148e1afa
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Само като прочетох описанието, което си направи за това, че си безчувствена и на моменти социопат си казах, че си с асцедент везни и каква изненада, по-надолу пишеш, че си. (Аз съм везни)
Сега по темата: според мен зодията е малък аспект от цялостната картина. Важен е характерът, гените, възпитанието, семейството, средата, където си израснала. Затова различията са съвсем естествени. Не казвам, че вярвам напълно на зодиите, но не мога да ги окачествя като глупост, защото често нещата се напасват със 100 %, ако човек си постави за цел да опознае истински въпросния човек. Но не бих игнорирала ново приятелство само заради несъвместима зодия. Както казах има и други неща освен нея.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: e8e65ca4ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Срещам сходства при хора от една и съща зодия. Шефовете ми бяха зодия Овен, предадоха щафетата на един млад мъж и се оказа и той Овен. За Овен съм чел, че са родени да командват. За други зодии съм чувал и виждал примери, така е. Това си е наука. тези неща се пишат, четеш ги и се убеждаваш в написаното. Пише се, че има и велика и голяма невидима сила, създател на вселената, но никой не се е убедил.

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: f0301f01ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   до 10: И как така "има 12 съзвездия, даже 13" като съзвездията са човешко творение? Няма съзвездия на небето. Ние сме измислили съзвездията, хората ги чертаята във въображението си. А и тези наш'те съзвездия, от нашата култура, не отговарят на съзвездията на ескимосите например (там имат напълно различни съзвездия, по съвсем различен начин са свързали звездите).

Това което има наистина обаче е звезди. И впрочем - човешките съзвездия са много повече от 13 :) 12/13 са само тези, през които минава еклиптиката.

Добре ще е преди да оборвате астрологията вие самите да сте запознати. Защото Гоклен преди 50 години още се е опитвал да я оборва статистически, но някак случайно открил наличието на т. нар. "Марс ефект" и неговото мнение коренно се е променило.

Аз знам, че астрологията работи и го знам чрез директен опит. Не знам ТОЧНО как работи. Но все още не знаем и гравитацията КАК работи, но знаем, че работи. Виждаме го всеки ден чрез емпиричния си директен опит. Освен това никъде не казвам, че не трябва да напредваме технологично, научно и тн. - напротив, аз самият съм завършил техническа специалност, работя в тази сфера.

А това, че в миналото са смятали планетите, Слънцето и Луната за богове не е случайно. Във всички древни култури планетите са митологизирани. В Египет са митологизирали и звезди. 12-те апостола на небето са 12 заради 12-те знака. Празнуваме Коледа по време на зимното слънцестоене, защото тогваа започва да се увеличава деня - Слънцето се ражда наново.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 62a918952b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Аз вярвам в астрологията. И също съм рак с асц. везни или скорпион.
Та, значи, относно това, което сме ние - истинската същност на човек не е слънцето(зодията), а луната. Раждаш се с това познание (лунният ти знак) и цял живот представляваш лунният си знак, а не зодията или асцендента. Това е истинската ти същност, която може да бъде скрита само зад знакът на асцендента, а не зодията.
Зодията е нещо, което трябва да стигнем, да развием в този живот, да придобием качествата на слънчевият си знак и т. н.
Асцендента е как ни възприемат другите, особено при първоначален контакт и запознанство (оставяш впечатление на характеристиките, които притежава знака на асцендента). Ако чувстваш, че го играеш вечно усмихната и фалшива - сто процента си везни. Обаче, срещуположният знак на везни е овен, което означава, че си супер бойна натура, изискваща, смела, груба, само че това е скрито зад асцендента ти и не е видно, остава скрито. Видимо е единствено за хората, които са в приятелския ти кръг, близки, роднини, за теб самата. И като добавка имаш марс в овен, което те прави много смела и нападателна, също има значение и в кой дом е разположен, за да видиш къде ще я влагаш тая мощна енергия.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: fbfb3c637b
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

15.   Астрологията, зодиите и всякакви там ясновидци и гадатели са не само абсолютни глупости, но и са много вредни за човека. Единственото, което правят е да ти изкривят съзнанието, възприятията и поведението, водейки те до духовна и физическа гибел. Всичко това се онагледява с един най-прост пример. Да речем, че човек е дърводелец и е склонен, макар и малко да вярва в разни гадатели. Отива при такъв и оня му казва, че ще си отреже ръцете, докато работи на някоя от машините. Как мислите, дали след подобно изказване и при положение, че си настроен да вярваш на такива неща, вероятността уж "предсказаното" да се случи, няма да се увеличи многократно. Да, ще се увеличи, не защото някой е видял бъдещето, а просто защото човека ще стане изключително нервен в работата си и вероятността да обърка нещо ще е в пъти по-голяма. На един приятел майка му ходеше при разни измислени врачки и мога спокойно да кажа, че тя не живееше в реалността. Навсякъде виждаше "знаци", "знамения", "събития" и т. н. Излишно е да казвам, че нищо от това не се случваше. В Библията е написано съвсем ясно, че хората не бива да се занимават с подобни неща, а принципно всичко написано там не е просто "ей така".

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 08503ae07f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   13 - Понеже явно не си чел в речника какво означава думата съзвездие - това е група от звезди. Как точно и кой ги групира си е отделен въпрос. Към момента във видимото ни небе са 88 - официално разграничени и групирани. Докато Земята обикаля около слънцето, то се проектира в 13 от тях. Това че някой е решил да махне едно и да раздели останалите 12 на равни части си е отделен проблем.
А споменатия "Марс ефект" е един от най-старите номера на всички набедени ясновидци и фокусници - измислят си някаква "закономерност" и я доказват тествайки резултатите от "случайно" избрана извадка. И естествено отричат като "фалшиви" всички нормални изследвания оборващи техните твърдения. Затова и закономерността на измисления "Марс ефект" е близо до 90% когато данните са дадени от "създателя" му, и изчезваща когато данните не са "случайно" избрани.
Иначе подобни "ефекти" има безброй. Примерно това че когато футболиста на Арсенал - Рамзи вкара гол, умира знаменитост. Дядо Ставри от Горно Надолнище като отиде до тоалетна и се заражда циклон из някой океан и от сорта.
Да, нищо в света не е черно и бяло или 50 на 50. ВИНАГИ има някаква зависимост, която е малко или много по-вероятна от друга, дори и при абсолютно еднакви странични фактори. Но това че такава зависимост съществува не значи че има закон на който отговаря.
Иначе не знам каква е тая мания на хората че трябва да имат обяснение за всичко и цялата вселена да се върти около тях. Всеки се мисли за нещо специално и че неговият "Бог" или хороскоп е "истинския". Простата истина е че никой не е специален. Единственото което различава хората са нещата които правят, не къде как и защо са родени. А вярата в измислени "приятели" принципно се води за психично разстройство, но в същото време вярата в "Бог"(която не се различава с нищо фактически) и това че всичко е предначертано едва ли не с някакви хороскопи още в деня на раждането, въпреки че уж сме имали и свободна воля в същото време - иди го разбери, все още се има за нещо нормално.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: fbfb3c637b
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

17.   Ами, номер 16, вярата в Бог е съвсем различно нещо, просто защото такава сложна система като вселената не може да се зароди ей така от само себе си! И най-простият жив организъм да вземеш, той е достатъчно сложен, че да не може никой да го възпроизведе в изкуствени условия. Вярата в Бог няма нищо общо със зодии, астрология, карма и още куп други глупости.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: f0301f01ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   до 16 от 13/3: Мисля, че въобще не разбираш какво искам да кажа. Явно трябва още доста да попрочетеш и да развиеш абстрактното си мислене.

Впрочем, прочети си пак поста и виж кой какво иска да наложи - ти не по-малко от мен искаш да се наложиш.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 80dbf917df
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   3/13/18, преди да говориш дали някой те е разбрал, което явно ти е сложно да схванеш, първо си направи труд да разбереш какво именно ти казва. А то накратко е - зодиите са не повече реални от ламите, змейовете, леприконите и от сорта, включително религиите - която връзка толкова силно търси номер 17.
Слабо ме интересува ти в какво вярваш че да се опитвам да си налагам мнението. Просто излагам елементарни факти - които са липсата на каквото и да е доказателство за съществуването на нещо. В подобни ситуации не е нормално да вярваш в нещо докато не ти докажат че не съществува, а да се съмняваш в него. Същото каквото почти всеки вярващ в Бог, зодии и подобни измислени неща, прави относно други - Йети, извънземни, духове и т. н. Това че си е избрал да вярва на едните а да отрича другите не го прави абстрактно мислещ, а просто нелогично мислещ. Но както казах - това си е негов личен проблем. Мен изобщо не ме засяга. Може да си вярва и в спагетеното летящо чудовище и да е Пастафарианец като му е мерак. То така или иначе е не по-малко реално от който и да е Бог и която и да е зодия.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: fbfb3c637b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Номер 19, както съм написал по-горе, вярата в Бог няма нищо общо със зодии, чудовища и други подобни глупости. Самият факт, че човек съществува, заедно с целият свят около него, който пък е подчинен на строги правила, сам по себе си е достатъчно доказателство за съществуването на Бог. Това е факт, към това сочи логиката. Нелогично е да се вярва, че вселената и животът са се самозародили от нищото и че човек е произлязъл от маймуна или нещо подобно. За тези неща факти няма!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: b9a80c5e11
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Аз съм зодия рак, но отговарям повече на лъв... Обожавам да съм център на внимание, не понасям да не съм, и за да го получа съм готова да правя всякакви шутовщини и глупости само и само всички да говорят за мен и да се занимават с мен, дори и да стана за смях не ми пука, а се радвам.... Зареждам се от чуждото внимание и не мога да живея без него. Просто не мога и за това съм готова на почти всичко!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 495031d294
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   И аз искам да спра да вярвам и да се идентифицирам с такива простотии и бабини деветини! Как може някакви си звезди да ти определят характера и живота ти като цяло! Абсурд! Човек сам кове съдбата си! Освен това както споменаха и други, съзвездията са се изместили с 30 градуса през последните 20 века. Ако преди 2000 години например пролетното равноденствие се е намирало в Овен, то сега поради процесията на Земята се намира в Риби, т. е Слънцето е преминало в предходния знак. Така че всички тези дневни, месечни и дори годишни хороскопи са пълен фалш! Така, че и тропическата астрология, създадена от Птолемей преди 2000 години, и сидеричната ведическа, са пълни лъжи, защо и за двете е необичайно да има и 13-та зодия, а реално еклиптиката на Земята минава през 13, а не 12 съзвездия, и тези съзвездия плюс това нямат нищо общо с теб, те са там горе на небето! Това, че някой е решил да премахне 13-тата зодия, е защото се страхува от числото 13! Ще се пръсна от смях :')! Било фатално? Друг път! Число като число! Няма добри и лоши числа, хората им придават толкова важност! Аз съм на мнение, че всичко това е една илюзия и губене на време! Авторке, защо не гледаш себе си, а се тормозиш с такива тъпотии. Това не е от зодиакалния ти знак, а по-скоро от гените, от среда, в която си израснала! Приеми се такава, каквато си и ще видиш колко по-добре ще се чувстваш! Прави нещо, което ти харесва! Аз не искам да натрапвам мнението си, но искам и то да бъде признато!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker