Относно снимките .. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Относно снимките ..
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 1066 пъти
Здравейте читатели. Бих искала да ви попитам следното. Таа качих си снимките от телефона на флашка, но оттогава когато се мъча да ги кача някъде или да си ги пращам ми излиза, че файла не е намерен? Каква може да е причината за това според вас? Дали пък не трябва нещо да се промени нещо и ако да как? Ще съм ви благодарна, ако ми съдействате. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 3149d9ab90
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Втора тема май пускаш никой не реагира, айде да се пробвам да помогна. Опиши подробно какво си направила точно, как качи снимките от телефона на флашката, качи ги на компютър първо и тогава на флашка или от телефона директно на флашка? Не става ясно кога и къде ти излиза надписа че не е намерен файла, когато сложиш флашката на компютър или когато от телефона се опиташ да качваш. Не си споменала какъв е твоя телефон

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: b6eb62fa15
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Да не качи пряк път на снимката...

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: f1c41e31aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Качих темата за втори път, защото първия път като я качих беше публикувана след няколко дни и си помислих, че няма да бъде публикувана.
Добре ще се опитам да го обясня малко по-побробно. Всъщност мястото, на което снимките бяха качени не беше точно флашка, а може би памет карта, изглежда по този начин: https://uae. souq. com/ae-en/iflash-u-disk-usb-flash-drive-3-in-1-for-android-and-iphone-32-gb-silver-22202945/i/. Те бяха прехвърлени от телефона на това устройство. Аз бях отишла да си купя памет карта, и те ми предложиха това. Оставих си телефона направо там за да ми прехвърлят снимките на памет картата. Незнам точно по какъв начин е станало прехвърлянето на файловете. Когато го включа в таблета ми излизат снимките, но когато се опитам да ги пратя или да ги кача ми излиза надписа "файла не е намерен"и просто не ми дава да ги пратя или да ги кача. Опитвала съм ги да ги копирам и изрежа и да кача на самия таблет, но е същата работа.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 3149d9ab90
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Мда най вероятно са преки пътища както казва номер 3 , с други думи нямаш снимки :( ако не ги пазиш в телефона си всичко ти се е загубило. Можеш да потвърдиш това като видиш колко е размера на всяка от тези иконки на снимки , ако е съвсем малък размер байтове или макс до няколко килобайта, това са само препратки към снимките които са останали в телефона. Добре а когато отвориш снимка просто за да я видиш отваря ли ти се в пълен размер или и тогава изписва че не е намерен файла, имаш ли инсталиран файлов мениджър през който да отвориш всички папки в това устройство, става въпрос за нещо като това https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rhmsoft.fm&hl=bg . Ако ти се отварят снимките в пълен размер значи ги има на устройството, но когато ги избираш за копиране или качване избираш прекия път а не самите тях, в такъв случай трябва да ги откриеш с помощта на програмата от линка или подобна на нея, търси файлове които са с подобаващ размер за снимка, тоест над няколко стотин килобайта. Не знам точно как се опитваш да ги копираш и как се опитваш да ги качваш, ако го правиш чрез галерията а не чрез програма подобна тази от линка е много вероятно да ти се получи така, възможно е при вкарване на това устройство телефона или таблета автоматично да генерира препратки преки пътища в твоята галерия, ако се опиташ да копираш от галерията то ти копираш препратката а не снимката. Да се надяваме снимките да са в устройството и проблема да е в това че използваш опциите на галерията.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 6c00f0d395
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Да, първо трябва снимките да се качат на самия таблет и да се запишат там в някоя папка. И едва, когато са на самият таблет и са записани там в някоя папка, едва тогава ще можеш да ги изпращаш, където си искаш.
Ако не си качила снимките като файлове на самия таблет, много ясно, че ще ти изпише, че файловете не са намерени.

Ако обаче си ги качила на таблета и там си ги записала в някоя папка като файлове, тогава изниква въпроса, дали правилно си ги качила и записала на таблета.
Да не би да си качила само шорткътите (преките пътища към снимките) и за това да ти изкарва, че файловете не са намерени.
Ако правилно си ги качила на таблета, когато премахнеш (разкачиш) връзката между телефона и таблета, ти трябва да можеш, да продължиш да си разглеждаш снимките на дисплея на таблета, защото те вече са записани там и са в някоя папка.

Съвет: Помоли приятел да ти покаже, как се правят тези неща.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker