Как се става популярен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Как се става популярен?
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 1172 пъти
Здравейте, аз съм 20-годишна, учеща в чужбина. Имах доста травмиращо детство, в резултат на което никога не е била запълнена нуждата ми от внимание. Винаги съм била самотна, а приятелите с които съм споделяла рано или късно са си тръгвали. Смея да кажа, че съм доста хубавичка, умна, но проблемът ми май идва от това че съм прекалено миличка. Така като имам отвратителен опит в училище, в момента ме е страх да се сприятелявам много много, постоянно имам чувството че ще ми се подиграват подсъзнателно някак си. Е имам си някои приятели, 1-2 но ми се иска да стана мн по общителна. А и социалните умения са мн важни за всичко.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 783e00e63d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Честно казано и аз съм така. Може да съм по - малка от теб но на мен ми се случваха подобни неща - аз си имах всичко докато бях малка, но в училище всички ме мразеха защото бях отличничка и обирах всички медали от състезанията. Сега и аз съм в чужбина, и да ти кажа.... е горе долу същото като в Б-я - ако си със залепени нокти всяка седмица, имаш соц. мрежи с по 1000 последователя, последен модел телефон и нарушаваш колкото можеш ПОВЕЧЕ правила си популярен. Това което аз ще ти кажа е да бъдеш себе си - и да знаеш че 1-2 BFF-та са достатъчни да запълнят цялата празнота, естествено ако са истински приятели. Надявам се да съм помогнала. :)

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 783e00e63d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Честно казано и аз съм така. Може да съм по - малка от теб но на мен ми се случваха подобни неща - аз си имах всичко докато бях малка, но в училище всички ме мразеха защото бях отличничка и обирах всички медали от състезанията. Сега и аз съм в чужбина, и да ти кажа.... е горе долу същото като в Б-я - ако си със залепени нокти всяка седмица, имаш соц. мрежи с по 1000 последователя, последен модел телефон и нарушаваш колкото можеш ПОВЕЧЕ правила си популярен. Това което аз ще ти кажа е да бъдеш себе си - и да знаеш че 1-2 BFF-та са достатъчни да запълнят цялата празнота, естествено ако са истински приятели. Надявам се да съм помогнала. :)

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 8e36eb5ae2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много е лесно. Просто задавай колкото се може повече въпроси на другите. Въпросите да са добронамерени и отговорът им да представя човека в благоприятна светлина. Например разпитвай хората за успехите им или как поддържат добрата си форма. Всеки обича вниманието и се радва да говори за себе си. Слушай внимателно събеседника си и го поощрявай да говори още и още. Не се старай да се впишеш в стереотипа като визия, заложи на някакъв елемент от външността си, който да се превърнев твоя "запазена марка" (аз например често нося панталони до коляното с класическо сако и високи ботуши, никой не се облича така и това прави впечатление). Има едно безотказно оръжие и то е ласкателството. С него обаче действай внимателно. Ако не си искрена, комплиментът ще прозвучи като подигравка. Усмихвай се - това е много важно. Гледай в очите, когато разговаряш. Искай дребни услуги - например да ти отворят кока-колата, така даваш шанс на човека да се почувства любезен и отзивчив. Години наред аз правех една такава грешка: бързах да си грабна палтото преди кавалерът да успее да го вземе и да го задържи, докато го облека. Докато един приятел в прав текст не ми каза, че по този начин го карам да се чувства като недодялан простак. Така че давай възможност на околните да проявят внимание към теб, за тях това също е приятно. С една дума, човешките взаимоотношения са като огледало - каквото послание изпратиш, това ще получиш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: dd28390445
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Съгласна съм с коментар 4. Задавай въпроси на другите, но искрено. Изслушвай отговорите с искрен интерес без да ги критикуваш и да даваш оценки. Хората обичат да говорят за себе си. Особено мъжете -за своите постижения. Иначе в живота човек има само 1-2 истински приятели.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 0f856a5930
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От автора:
Благодаря вии, аз обаче си мисля, че съм прекалено точно такава, даваща комплименти, усмихната и не знам вероятно го възприемат за слабост. Не знам как да го обясня като цяло ме имат за прекалено добричка.
Това с въпросите е страхотна идея :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker