Изповедта на Гордият Българин! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Изповедта на Гордият Българин!
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 3138 пъти
Не съм поредният който ще говори за извращения и всякакви си там простотии от този род. Искам да изразя своите чувства и възмущение от всичко ставащо на което ставам свидетел напоследък. Драги сънародници, Братя и Сестри Българи, До къде ще стигне тази нашата клета държавица? Някой замисля ли се? От ден на ден беззаконието, жестокостта и бедността засилват все повече своето влияние. Поне половината част от населението на страна ни, живее адски бедно, Хората се трепят за мижави жълти стотинки които не стигат да си покрият дори най-малките разходи. Безработицата убива голяма част от хората, и ги принуждава да изпадат в чувства като, депресия, отчаяние, озлобление и т. н. Шансовете за прогрес и реализация в страната стават все по малки и недостижими. За нас младите става все по трудно да живеем и да се реализираме. Освен това масово се покачи нивото на изнасилванията, побоищата, зверствата и какво ли още не.. Къде са тези закони, къде е това правителство.

Мене вече три пъти ме спират ченгетата и то за какво, за дето не съм носил личната си карта в себе си, и за тва ми правят проблем.. Окей грешката е моя ама защо по дяволите тези ченгета не правят проблем на "богатите чичковци" които се занимават с проституция, наркотици, поръчкови убийства и т. н. Защо спират бедни хора за да свалят и ризата от гърба им дето се казва, а на истинските престъпници нищо не правят? Защо ли, защото живеем във времена на корупция където богаташите могат да си правят квото си поискат, и тъпчейки съдиите и секви такива органи на реда, те си затварят очите и ги пускат на свобода. Така ли трябва да бъде?

Къде е нашата съдебна система в случая? имам чувството че тези ченгета са некви пионки които не си вършат работата ами просто ей така съществуват колкото да се каже че има некви закони, а всъщност истината е друга. Кражби колкото си щеш, аз живея във Варненски окръг.

Миналата седмица нямах интернет цели 4 дни, а преди това и ток нямаше почти 2 дни.. и защо ли? Вчера интернет доставчика ми каза че имало някакви кабели откраднати, около 300 метра кабел бил прерязан. И за това нямаше нет и ток.. до къде стигнахме, дори кабели вече да се крадат и да се продават. И то за едни шибани пари. до къде ще стигнем вече се чудя. до кога кражбите ще продължават? До кога насилието и беззаконието ще се толерира. Казвам толерира защото това е чистата истина. Народът е озверял и прави какво ли не. И никой не бива наказван за своите грешни действия, а БЕЗНАКАЗАНОСТТА РАЖДА БЕЗЗАКОНИЕТО!!!

Къде са тези закони? Пак питам! за какво служат те и защо се допуска всичко това в страната. Защо не се вземат мерки срещу крадците, срещу наркодилърите, насилниците и т. н.? Защо тези политици - грабители на България, не правят нищо по въпроса за да спомогнат за доброто бъдеще на страната??? Истината е че всеки граби но никой не дава на народа. Истината е че всеки има интерес да закопае народа. Никой не мисли че има деца които умират от глад, които имат нужда от подкрепа и от финанси, за да живеят!

Другият проблем - циганите и турците. В собствената ни страна те имат повече права от нас. Аз живея в град където циганите и турците са доста, и особено вечерно време тука е ужас. Събират се на групички, викат, чупят, крадът, нападат стари и безпомощни хора. Извършват зверства. И после ще ми разправят че те били хора.. добре бе кое им е човешкото? Ако бяха хора щяха ли да паразитират така, да бият, да ограбват и т. н.

Сумати хора пропищяха от тези нисши създания. И никой не прави нищо по въпроса. Ами в по малките селца да не говорим какъв ад е, където редовно турци, цигани и сякаква друга паплач напада хората директно по къщите им. Гаври с Български гробове имаше които бяха ограбени също от роми и от турци. Какво да говорим повече.. И най-налудничевото в случая е че никой не съди тези скапани мизерници, никой не им търси отговорност за постъпките им, за зверствата им и т. н. Обаче всеки Българин който ясно вижда истината и дръзва да я изрече гласно, веднага бива заклейман с думите "расист" и "ксенофоб", и защо? Защото виждаме истината ли? защото искаме да живеем нормално ли? Толкова ли много искаме? .. България е толкова изстрадала страна, и толкова изостанала.. Цели 500 години турско иго, брутално избиване и насилване на Българската интегрция и население.. 45 години комунизъм който ни досъсипа. сега и тази скапана демокрация която изравни подчовеците с великите Българи и тотално доразграби страната ни.. До кога народе? До кога ще търпим и докога ще мълчим???

Вчера излизам навън, и ставам свидетел на сумати изродски постъпки. Един от идиотите тук за 10 минути се искара най-великият и че той можел всеки да смачка, че той бил земен бог и не спря да се хвали как пребивал хората, колко бил луд и т. н. Нагъл до мозъка на костите си.. Не спря да обижда и да удря момичето което беше със него.. Никаква отношение, никаква човечност.. Отивам на другият край на града, там събрани други 10 изруда и със тях още 10 турски цигани.. викат, псуват, поругават всеки който мине по улицата.. Честно си казвам окото ми се уплаши от "хора" и от човешки постъпки.. Наистина се убедих че вървим към пълна гибел. Всеки си е втълпил че бил еди какъв си, че той щял да контролира всичко и всички, че щял еди какъв си да станел.. и как? С насилие ли? .. това да се мислиш че си над всички останали не е ли болестно състояние? според мен е точно такова. Да се движиш и да се занимаваш с долни същества като циганите и турците също е болест. то е падение.. един Българин или Българка да се занимава с нашите вечни врагове и Убийци.. това е 100 % падение и погубване на БЪлгарщината и ценностите. Вече стана невъзможно да се движи човек по улицата защото не знаеш какво може да ти се случи.. Пълно беззаконие. Кога най сетне тези закони ще започнат да си изпълняват съвестно работата? Мястото на насилниците и болните мозъци е зад решетките! а не на свобода, защото те са заплаха за нормалната младеж и общество! циганите и турците трябва да бъдат наказвани и малтретирани заради всичко което са причинили и продължават да причиняват на народът ни! Вече имам чувството че животът става от ден на ден все по невъзможен и немислим.. как да се реализираме ние нормалните хора след като цари толкова голямо безхаберие и беззаконие по нашата земя? как да създадем нормален живот като живеем в стадо изперкали и озверели вълци които искат да ни разкъсат.. как да създадем семейства и как да ги изхранваме след като има огромна безработица и става все по трудно.. До кога народе, До кога? !

Ще завърша със следната страшно точна и вярна мисъл:

- Толерантността в една зверилница е равносилна на смърт. (Н. Хайтов)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: 1e4e796bc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Всеки си е втълпил че бил еди какъв си, че той щял да контролира всичко и всички, че щял еди какъв си да станел.. и как? С насилие ли? .. това да се мислиш че си над всички останали не е ли болестно състояние? според мен е точно такова. " - това са твои думи но след това си противоречиш... "Да се движиш и да се занимаваш с долни същества като циганите и турците също е болест. то е падение.. един Българин или Българка да се занимава с нашите вечни врагове и Убийци.. това е 100 % падение и погубване на БЪлгарщината и ценностите. ", не съм прочела цялото безсмислено е но явно ти си в болестно състояние... всички живеем в тази държава и ако тя върви към падение, кой печели от това ти ( Истинския БЪЛГАРИН) или аз (Лошата и долна ТУРКИНЯ) и ако щеш мръсната, долната и както ни наричате вие уж НАЦИОНАЛИСТИ гнусна... съжалявам но щом си толкова озлобен към хората във собствената си държава... и ти допринасяш към падението на тази прекрасна държава. Вместо да се вземем в ръце като народ - независимо от етническите или религиозните различия, в тези трудни времена.... ние какво правим обвиняваме къде ТУРЦИТЕ, къде ЦИГАНИТЕ, може пък ЕВРЕИТЕ, а или МАКЕДОНЦИТЕ или незнам си кой още ДА НИ Е ВИНОВЕН ЗА ТОВА ЧЕ МИЗЕРСТВАМЕ, ЧЕ САМИ СЕ ИЗЛАГАМЕ С НЕГРАМОТНОСТ И ЧЕ НЕ МОЖЕМ ДА ВЪЗПИТАВАМЕ ДЕЦАТА СИ, ЧЕ СМЕ БОКЛУКА НА ЕС И СМЕ ДОВОЛНИ ОТ ФАКТА... и най-важното СКЪПИТЕ НИ ПОЛИТИЦИ също са виновни за това, И ВМЕСТО ДА СЕ ВЗЕМЕМ В РЪЦЕ НИЕ КАКВО ПРАВИМ... ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО САМО ДЕТО ХЛЕНЧИМ.... А ТОВА НЕ Е ПРИСЪЩО ЗА БЪЛГАРИНА НО ЯВНО В ТАЗИ СКАПАНА ДЪРЖАВА НЕ СА ОСТАНАЛИ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ, а това включва (чистокръвни българи, турци, помаци, евреи, руснаци, македонци, гърци и сърби и други етнически групи живеещи в тази държава ), НЕ ЗАБРАВЯЙ ТАЗИ ДЪРЖАВА Е РОДИНА НА ВСИЧКИ КОИТО ЖИВЕЯТ И СА СЕ РОДИЛИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА...

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: d55ea2f78a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Скъпи ми Балканджи Йово, гордостта е качество, което те ОТДЕЛЯ от другите, кара те да се чувстваш нещо повече от тях, а това в края на краищата води до разединение.

Заради същата тази гордост всяка мутра е яхнала тритонен джип с което, противно на всякаква екологичност и практичност, все едно крещи: "Аз съм Бог, а вие сте боклуци! "

Проблемът в България всъщност е много прост - няма ОБЩЕСТВЕНО, т. е. КОЛЕКТИВНО съзнание. Ние, в по-голямата си част, сме прост сбор от ИНДИВИДУАЛНИ съзнания - всяко само за себе си, отделено, отчуждено и настроено срещу другите... Точно обратното на завещаната ни легендата за снопът стрели, който не може да бъде пречупен, докато стрелите стоят заедно - разединят ли се, всяка от тях моментално бива счупена...
А както предполагам знеш - тялото ти не е прост сбор от живи клетки, то е нова, качествено различна структура, с уникални нови свойства и възможности - интелект, мечти и т. н., отколкото би могла да бъде простата скупщина от индивидуални клетки. Това липсва в България - надклетъчната организация. И се чудя къде сме тръгнали да се включваме и да образуваме още по-сложни и по-големи структури (като ЕС например), след като още не сме доживяли и израснали до този етап от развитието си. Чисто механично и чрез някаква мимикрия (наподобяване) това просто няма как да стане. Това е все едно на здрав човек да му присадиш полу-разложен крак от мъртвец (който отдавна е загубил всякаква надклетъчна функционалност) и да се надяваш, че организмът му ще се справи с инфекцията, и даже ще спечели нова функционалност накрая.
Та както в тялото има всякакви клетки - мозъчни, кожни, мускулни дори анални, ако щеш... но всички действат ЗАЕДНО и синхронизирано, за да се получи надклетъчната функционалност на живия организъм... И никоя клетка, и никой орган не се надува, че е нещо по-важно и по-главно от останалите, защото дори само свинктера ти да контрахира и след ден-два ще започнеш да си плюеш изпражненията през устата... Клетките пък, които са решили че са голямата работа и могат да правят каквото си искат - да консумират колкото си искат и никаква работа да не вършат, се превръщат в ТУМОРИ - в ракови образувания. Единични такива клетки биват улавяни и обезвреждани от имунната система (полицията, съдебната система... ), но когато явленията са прекалено масови и/или на имунната система й се плаща за да не си върши работата, тогава нещата придобиват много неприятен обрат!

Това е в момента българското общество - жив организъм, гъмжащ от тумори и метастази, гладен, и без работеща имунна система... И никой не си дава сметка, че като подлага крак на другия днес, всъщност го подлага и на себе си в дългосрочен план. Че като закриваш и продаваш на безценица работещи предприятия всъщност унищожаваш собствените си жизненоважни органи. Че като се "смиляваш" над вирусите, паразитите и туморните клетки те в един момент ще те изядат отвътре.

Та от гордост няма нужда, а от работа, много работа - ограмотяване, очовечване, осъзнаване. Ти започна ли я със самия себе си? А с другите?

Нещо като домашно - всяка вечер си задавай въпроса: "Кого зарадвах днес? " (или "Кого направих щастлив? ", "На кого отворих очите за нещо? "). Гарантирам ти, че само след месец-два ще започнеш да гледаш на нещата по коренно различен начин.

Поздрави и успех: Ray

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: dffb93aa61
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   България наистина пропада. Например, аз вчера в училище гледам момче от 6 клас да пуши трева. Не знам как може такова нещо. Уж нямаше да продават цигари на лица под 18 години, но като гледам продават. Гледам пияни седмокласнички... УЖАС.. можаха да се научат да пият и пушат, но не се научиха, че "не знам" се пише отделно. Не само насилниците, наркодилърите и побойниците са се увеличили, но и педофилите. Това го разбрах, четейки истории тук. Имаше история, в която момиче на 13 се чуди дали да прави секс с приятеля й на 20.. та той си е чист педофил. Имаше и една, в която едно момиче на 14 е забременяло от гаджето й на 23 и още много други такива истории. Вече се увеличи и броя на непълнолетните престъпници, слушах по новините за някакви 16 годишни, които убили жена по зверски начин, слушала съм и за други такива случаи, но сега не мога да си ги спомня. Има един в нашето училище, който го изключиха, защото само правеше проблеми - нито влизаше в час, само рушеше, ядосваше учителите, биеше други ученици. И сега пак го приеха в нашето училище. И защо?? За да чупи, да бие другите и да не влиза в час ли?? Затова ли? ! Този хем е ненормален, хем го пуснаха в училището.. той не е за училище, той си е за лудница...
И ето друга лоша черта на България - чалгата. В текстовете на някоя чалга песен няма АБСОЛЮТНО НИЩО смислено, а клиповете са си чисто порно. Как може?? Песен с порно клип... нямам думи, а и най-лошото е, че малките харесват чалгата. Тази чалга направо промива мозъците. Гледам 14 годишни момичета с къси поли, които едва им покриват задника (с извинение), високи токчета, нагримирани и то така ходят в училище. За държганието им да не говорим. Това не знам къде другаде го има... и забелязвам, че вече много често започва по новините да се говори за кражби и убийства. Все по-често стават такива неща. Дори и познавам едно дете на 11 години, което краде пари, за да си купи ядене, но то не, че е умряло от глад, а защото е много стръвно. В интернет четох нещо, което в шокира - 14, 15 и 16 годишни момичета проституират само, за да изкарат пари да си купят една чанта... само за една ТЪПА ЧАНТА СА ГОТОВИ ДА ПРОДАДАТ ТЯЛОТО СИ И ТО ОЩЕ НА 14, 15 И 16 ГОДИНИ.. Вече всеки е готов да те смачка за 5 лева, направо тези времена са ужасни.. Иначе номер 1 е права, че България е нашата родина, но за съжаление това е истината за нашата родна България.
*Яса

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: bad3f51506
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Първо искам да кажа, че хора, които не подкрепят автора по-добре да не пишат нищо. Защо - защото той е много, ама много прав и трябва всички българи и българки да го подкрепяме, защото го разбирам, защото се намирам в Родината и всеки ден слушам как турците квакат на турски в класната стая, в час по български също -супер нелепо е, в магазините говорят пак на турски... въобще навсякъде !!! Свидетелка съм как България потъва... не казвам, че съм много компетентна по тая тема, момиче на 15 години съм. Но Кой нормален българин ще гледа с безразличие към това ?!?



Към номер 1: Много такива като теб познавам - някои са с двойно гражданство, а други просто бавно, но сигурно разрушават тази Българийка по всички възможни начини ... Естествено, че няма да подкрепиш автора, би било учудващо, ако се случи обратното. Не е в твой интерес.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 93d459fd91
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Нечитава нация сме - това е. Простотията явно ни е заложена. Има много кадърни, талантливи и успели хора, но предимно извън държавата ни. Спасяваме се поединично, чекеме някой да ни "оправи", търсим все вината извън нас и т. н. т. Може някои да реагират на това мое твърдение и аз до преди няколко години бих реагирала отрицателно на казаното, но уви все повече се убеждавам, че съм права. Само погледнете нивото на управляващите ни в момента политици, които ние сме си избрали и повече няма какво да се говори. Който обещава най-много и който говори простонародно както се казва той се харесва. А разбира ли от икономика, от дипломация и има ли изобщо някаква обща култура или поне говори ли на литературан български, а не на диалект - това за повечето от нас е без значение. Причини различни, но има нации с подобна на нашата, а дори по-тежка историческа съдба, които са много по-напред в развитието си. Така, че незнам какво да се прави - хубаво е да си стоят младите и образовани хора тук, да променят нещо, но животът е само един и той е прекалено кратък, за да обричаме децата си на съществуването, които ние повечето българи водим.

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 33104a3d19
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Нали искахте демокрация ето ви демокрация.. По времето на Тато нямаше грабежи, убииства и наркомани и пияници коите се разхождат по улиците. Работа имаше за всеки, то направо нямаше такова не искам да работя.. Казарма имаше и там се учиш на дисциплина и уваажение към по -старото.. Сега се ебат от 12-15 години и пушат от 10 години а за наркотиците и пииенето да не говоря, кефят се кои как се е напил и кво е правил е нямам думи..

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 0c662910c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Писала съм хиляди неща по тази тема в Интернет, говорила съм с много хора, и ако разбрах нещо, то е - на думи е лесно. Всички се възмущаваме, общо взето никой не е доволен от НИЩО, но само си говорим. Е, вие ако мислите, че така ще променим нещо, аз не мисля.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 1e4e796bc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   До номер 4, от номер 1.
Естествено, че не подкрепям автора и незнам кой нормален, малко грамотен и образован самоосъзнал се българин би го подкрепял, първо че обвинява всичко живо вероятно, че е безработен което е тъпо, и второ какво иска да се промени. От гледна точка на автора няма оправия, Комунизма не му харесва, Демокрацията също а и турците не ги иска (за циганите по принцип всички сме на едно мнение)ясно е че никой на ги иска, но какво да ги убием всичките тогава... това ли е решението.... а и също така автора си противоречи, уж хората са се мислили за нещо повече от другите а след 3 реда вече той е нещо повече от (турците или циганите) номер 2 правилно е обяснил нещата (държавата) е едно цяло с народа... не може режима или политиците да са ти виновни за всичко ( и режима се определя от народа и политиците, всеки трябва да се вгледа в себе си, и после да коментира другите... както и ти, явно живееш в малко населено място и нямаш никакво развитие щом аквариума ти е толкова тесен.. но си и млада имаш време вместо да гледаш съучениците си или съседите си и да им се ядосваш, че говорят не на български език в родния ти град, явно е само твоя роден град и само ти имаш право на глас (да определяш кой как да говори) да официалният език е БЪЛГАРСКИ, че в час се допуска да се говори на друг, и че изобщо се говори е пропуск на учители и на родители (това е възпитание), аз никога не съм говорила в час без разрешение.

В чужбина хората говорят на различни езици но на никой (англичанин, французин, американец, испанец или... ) няма да му направи впечатление, че в магазина някой говори по между си различен език от техния... ето това е днешна България, едно време, да не си мислиш, че съм много стара на 26 съм нямаше такова нещо... имам приятели българи и турци, живея с българин и никога съм нямала проблеми но явно днешната младеж е страшна.... нямам думи

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 73c93930c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Добре де, всички "чужди" са ви черни... ОК. Но само не мога да разбера защо като чуете турски, цигански по улицата, в магазина или дори в училище толкова се ядосвате, а като чуете английски или друг "световен" език на същите места не е толкова лошо или дори им се възхищавате? !?

ДО ВСИЧКИ КОМЕНТАТОРИ:
Ето затова сме на това ниво, заради вашият песимизъм и скептицизъм. Нещата няма да се оправят като само седите пред компютрите и плюете... Ако искате да се оправи държавата вземете се в ръце и направете нещо (не говоря за стачки или нещо подобно).

P. S. "Не знам", "не искам", "не мога" се пишат РАЗДЕЛНО за разлика от "неграмотен" :)

>>>Тишански<<<

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: c0d8b400bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Тишински, защото тея, които го говорят тоя западен език са туристи, а не постоянно живущи. Знам, че турската ту душа иска да ни изкара черни, обаче как да стане, като вие сте с повече права от българите в България?

Лола

П. П. В Германия също ви се ядосват като пелтечите на турски и не можете да говорите сносно немски, въпреки че сте второ и трето поколение в Германия, да не говорим, че жените на първо поколение турци не научават немски. Това е може би, защото сте толкова добри в интеграцията. Виж, за построяване на джамии по-високи и големи от Кьолнската катедрала устата ви огромна. И не само в Германия сте такива.

 
  ...

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: b7cfffbaa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   факт, е че таз държавица отива на майната си, а медиината ни звезда заедно с подчинените си в кабинета освен да правят зрелища и да се бият в гърдите нищо друго не правят, истина, е че до сега все е имало некадърни правителства имало е и корупция, но като тази НИКОГА не е имало и по-некадърно правителство не е имало. Как хората да не се озлобяват, и как да няма омраза аз лично съм от онези които са се озлобили до неознаваемост, а не бях такъв човек, но как да не се промени човек след като вижда как се блъска и на края получава един голям и.... , а "малцинствата" получават помощи от държавата и то от нашите данъци и на нашият гръб, а ние работещите сме длъжни да издържаме и тях понеже са малко пенсионерите и учащите се, инвалидите също и има няма една шепа хора издържат цялата тази паплач задно с правителството! Съвсем скоро България ще удари дъното въпреки, че правителството се опитва да прикрие тези данни доста умело. За това млади хора вземете се в ръце за да може да променим тази жалка ситуация, още си мисля, че тук имаме бъдеще и за това смело напред

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: d84b97e7a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Браво Лола, взе ми думата от устата. Тишански, не получили достатъчно отговори в темата си?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: bad3f51506
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   От номер 4 до номер 1 и 8 : Не съм от малко населено място, а от много голям град съм родом. Живея в малко градче от 1-2 години и съм си изградила определено мнение за живота в по-малките и в по-големите градове. Има ОГРОМНА разлика между тези два града и именно затова съм възмутена.
И не съм против от всички турци, а от определени баш селяндури. Те също допринасят за ''развитето'' ни. Сигурна съм, че и ти би се възмотила, ако беше в такава ситуация.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 153d5d47af
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Лола, само ще те помоля да не ми говориш в множествено число! Аз не съм представител на всички турци, цигани или други! И още нещо... аз какво мога да направя че турците били по-вече от българите или пък са имали големи джамии? Само за сведение, една от най големите църкви се намира в Турция.


>>> Тишански <<<

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: c0d8b400bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Тишански, след като ти се изказваш в множествено число за всички Българи, а не гледаш в паничката на представителите на твоята народност, щвно се налага да говоря в множествено число. Не са само джамиите миличък, и ако за това се хващаш, то тогава наистина и за историк не ставаш. Говорим за новини на турски в България, за желанието ви да има училища, в които се преодава изцяло на турски в България и в Германия и навсякъде по света, за НЕжеланието ви да се прибщите към една култура и към един народ, ако щеш само за да говорите езика му правилно (Това е белег на елементарно уважение). И като си говорим за НЕграмотен, повече се пише заедно, а не отделно. Преди да даваш съвети на другите как се пише, погледни твоя правопис.

Лола

П. П. Не очаквам, че ще ме разбереш, защото на всеки му е по-удобно да вижда нещата такива каквито ан него му харесват. На теб ти харесва да се виждаш като мъченик, никой не ти пречи, но не се опитвай да наложиш мирогледа си и на нас.

П. П. П. Твоите сънародници редовно смятат, че трябва да ме заговорят на турски, защото съм с тъмна коса и когато им кажа че съм Българка, възкликват: Ама ти тогава знаеш и турски, нали. Та защо уважението тряба да е само от нас към вас, не разбрах?

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: b55761a7eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Добре бе, душко защо мислиш, че се "хващам" за каквото и да е?? И продължаваш упорито да ми говориш за някакви абстрактни глупости... Аз лично говоря турски само ако съм в такава компания ИЗЦЯЛО без изключения и се съобразявам, защото мога да се поставя на другата гледна точка. И кога съм бил мъченик, че не ми стана ясно?
Всеки си има някакво мнение и това, че на някои не му харесва трябва ли да го промени заради това?

И моля те, недей да ме поправяш и да ми говориш за неграмотност след като и ти не знаеш правописните правила :)) Освен, че знам История, знам и как се пише ПРАВИЛНО :-)

“По" се пише с тире след него само когато е СРАВНИТЕЛНА СТЕПЕН на нещо си: по-умен, по-смел, по-добър, по-щастлив...
Ако искаш частни уроци мога да ти преподавам, дори няма да ти взема пари :)

>>> Тишански <<<

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: c0d8b400bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Тишански, няма нужда да показваш, че знаеш грешката си, допуснал си я (виж си предишния коментар, и след като ти си позволяваш да поправяш другите, приемай поправки и за себе си, така правят толерантните хора). И защо си мислиш, че са абстрактни глупоти не знам. Разходи се малко из майката България, подай си нослето и от градчето където живееш и погледни света. А защо се мислиш за светец? Защото постоянно натрапваш колко ти е зле, как си пренебрегван и бля бля (типичния турчин). А колкото до историята, фактите може и да ги знаеш, но разбираш ли връзката между тези факти и събития? Това е което прави един историк, историк.
Не се притеснявай за моя правопис, само това ми остава, един турчин да се тревожи как пиша на майчиния си език. Ха-ха...
Quod licet Jovi non licet bovi...

Лола

П. П. Надявам се разбра какво искам да ти каза с последното изречение и не го гледай повърхностно както правиш по навик.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: e9669fd30e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Лола, явно виждаш само чуждите грешки, а своите НЕ (това хич не говори добре за теб) И до колкото помня съм пуснал една тема, в която исках да покажа нещата такива каквито са ОТ МОЯ ГЛЕДНА ТОЧКА. Кога е това "постоянно" съм натяквал колко ми е зле? Родом съм от малък град, а в момента съм в Big city. Мислиш ли, че не виждам какво е положението? И оше нещо... виждам, че си доста горделива и че не можеш да приемеш критика от някои по нисш от теб. Като казваш "типичният турчин" знаеш ли изобщо какви са те, защото аз не знам! Моля те, поясни ми как според 1, 2, 3... 10ма човека разбра какви са всички...

Дай някакъв контакт, за да не оспамваме излишно темата... Ако разбира се можеш да се "слезеш" на моето нива

>>> Тишански <<<

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: c0d8b400bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Тишански и как го заключи това, че виждам само чуждите грешки, а моите собствени не? Явно по себе си решаваш, че и при другите е така... Пусна една тема за твоята гледна точка, така е, разбрахме я, коментирахме я, всичко ок. После реши да се включваш със същите мнения и в други теми, и когато се изрази мнение по въпроса, отново се изяви като миличкото пренебрегнато момченце. В кой голям град да си отишъл, най много да си или в София, Варна или Пловдив... Ти това за големи градове ли ги имаш? И това ли ти е мирогледа към положението с теб и твоите сънародници? Аз съм космополит, сблъсквала съм се с много култури и нрави и традиции и колкото турци съм срещнала, всичките се оплакват от нещо. За това беше израза типичния турчин. Последния, с когото се запознах седеше в кухнята си и с цялата си наглост питаше как сме се казвали преди 100години... и това човек, който е израснал в Берлин, в квартал, чието население е 95% немско. И това е един от малкото случай.
Колкото до това, че съм горделива, един палестинец ми беше казал, че съм арогантна, това повече ми харесва и да, предпочитам да съм арогантна.

Лола

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: a5ec856183
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   МНООООГО ИНТЕРНЕТ И ФЕЙСБУК... В НЕТА НЕ СЕ РЕШАВА НИЩО...

 
  ...

...
преди: 13 години, 21 дни
hash: e8cba0ee76
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Авторе, позволяваш ли да те попитам на колко си години?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 24 дни
hash: 39791019ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Няма да се оправи никога тази държава можем да правим частични промени, но не и цялостна радикална промяна

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker