Сам на най-семейните празници - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Сам на най-семейните празници
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 1389 пъти
Здравейте! На 17, живея с двама приятели на квартира. Изнесох се от вкъщи, защото родителите ми не ме искат вече. Занимавам се само и единствено с глупости още от малък. Бягах от детската градина, след това от училище, не стъпвах с месеци. После започнах да изчезвам от вкъщи докато остана без пари. В 7 клас пропуших, в 8 преминах на трева. Нашите започнаха всеки ден да ме прибират от раьонното. Държах се зле с тях и накрая им омръзна. Откраднах пари от тях и заминах в родния си град. Обадиха ми се и ми казаха, че да не се прибирам повече, че нямат вече син и, че си искат парите, които бях взел. Останах при един приятел, намери ми работа при негов роднина. Събрах парите които бях взел и ги върнах на родителите си. Те не говорят с мен, не ми вдигат и не искат да ме виждат. Аз продължавам да върша простотия след простотия и останах сам на Коледа и Бъдни Вечер. Приятелите ми са при семействата си, родителите ми не искат да чуят за мен, а брат ми е в Англия. И всичко си го направих сам, разбирам го, а продължвам с глупостите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: b46bc120ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е, ... щом осъзнаваш, че си се занимавал и че се занимаваш само с глупости и простотии. това означава, че можеш вече да се спреш и да попромениш нещата в по-смислена посока. Например: започни да правиш добрини на хората и започни да им помагаш. Тогава със сигурност ще ти хареса и със сигурност ще се почувстваш по-добре.

Виж сега!
Пред теб има два пътя. Единият е да продължаваш с глупостите и простотиите, а другият е да престанеш да правиш глупости и простотии и да започнеш да вършиш по-смислени и положителни неща.

Сега, когато на Коледа и Бъдни вечер си сам, е хубаво да се отдадеш на размисъл и да си направиш равносметка, дали ти харесва начинът по който живееш. Ако не ти харесва, в теб е цялата власт да промениш нещата! Можеш да поемеш и по по-друг път, пътя на доброто, нали така!
В крайна сметка ти си решаваш!

Аз, ако бях на твое място щях да зарежа глупостите и простотиите, които вече нямаше въобще да са ми интересни и щях да стана нов човек. Човек на доброто, на трудолюбието, на знанието и на моженето. Човек, когото всички да обичат и да уважават.

Е, ... малко си позакъснял с тези неща, но все пак, никога не е късно да се промени курса на кораба, нали така! На Бъдни вечер и на Коледа си обещай, че спираш със всички лоши неща, които си вършил и че Коледа и Новата 2018 година ставаш нов човек! Човек, който е решил да поеме по правия път и човек, който неотклонно ще върви по правия път. Може дори, да си запалиш една свещичка и да си кажеш една молитва и едно обещание пред себе си.
Опитай, може пък да се получи нещо!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: c127b787b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Една седмица самота по празниците ти е най-малкият проблем. Но, акъл на глава не се пришива. Също, и на насила можеш да вземеш от някой, но насила не можеш да му дадеш.
Стабилизирай се на някаква работа, за да имаш доходи. след като няма да учиш, квалифицирай се в някакъв занаят, би могъл да имаш добри доходи. И така, животът ти може да потръгне. Напиши писмо на родителите си.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: b0f9e32988
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Знаеш ли?
Защо не изпратиш една Коледна или Новогодишна картичка на родителите си с едно хубаво пожелание, може да вмъкнеш и едно извинение или молба за прошка? Мисля, че това е добра идея.
Знае ли човек, на Коледа стават чудеса!!!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 15f7b1b8d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако си върнал парите и те не са разбрали, че си се поправил. Жалко. Чети, учи развивай се. Създай твое семейство и не позволявай да се повтори сценария с твоето дете.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 5fb54e1f98
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Абе... че ти трябва малко акъл е ясно, но все пак това е било в тийнейджърските години- кой не върши глупости тогава?! Та по тая причина излиза, че родителите ти хич не са стока щом просто така са те захвърлили непълнолетен в пубертета. И от
от теб зависи, но най-много е зависело от тях, когато си тръгнал по тоя път... та ти си бил дете, тийнейджър и още си, не си се родил научен...
ж21

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 128d91dd88
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да, 3 е прав. Късно е за Коледна, но не и за новогодишна

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 2bddc4fec1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Млади момко, първо си отговори на въпроса- какво искам да направя в живота си, какво бих си поставил за цел? Да станеш по-добър човек, да имаш завършено поне средно, да имаш хубава професия, да си намериш готина приятелка и нова свястна компания, нещо такова, може би? После се попитай какво ти пречи, защо сега проваляш живота си и сам се саботираш? Какво те накара, че и още те държи да тръгнеш по нанадолнището? Не искаш ли по-хубави и по-смислени неща да ти се случват? Ето, останал си сам, замислил си се, че семейството ти е най-важното, идва Нова година, пожелай си нещо и го направи! Ако искаш да се върнеш у дома, трябва да поискаш прошка от родителите ти и да им докажеш, че вече могат да ти имат доверие, а това ще стане ако окончателно и безвъзвратно зачеркнеш и избягаш от досегашното си съществуване. Готов ли си да си вземеш поука и да затвориш тая страница веднъж завинаги? Да кажеш не на всички глупости, както казваш? Мисли! Имаш малко време! И после действай без да гледаш назад! Успех ти желая! Нова година- нов късмет!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker